NFL Draft 2021
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Bárkit Lawrence elé tenni nem olyan, mintha Aikman, P.Manning, Vick, Bradford, Newton, Luck vagy Burrow elé raktak volna valakit, csakhogy álmodjanak egy merészet?Most függetlenül a Jax preferenciáitól (amik Lawrence-re mutatnak), nem undisputed konszenzusos 1/1 Lawrence valójában? Vagy 3 éve csak őt hallani, hogy Luck óta a legtehetségesebb, legreményteljesebb irányító, és azóta nem csinált semmit, amivel erre rácáfolt volna, és más, jelenleg draftolható irányító se csinált olyat, amivel ezt megingatná.
![](https://i.imgur.com/tlAKyg7.png)
több mint 3 éve
My 2021 Draft QB Rankings. Taping the podcast soon with full breakdown/explanation. pic.twitter.com/dkzlcKeZEJ
— Chris Simms (@CSimmsQB) March 3, 2021
több mint 3 éve
Szeretném megkérdezni, hogy vannak-e publikus szerkesztett game tape-k a draftolhatókról és hol elérhetők?Vagy csak youtube válogatások nézhetők?
több mint 3 éve
A Zierlein-féle draft analízisek elkezdtek kiszivárogni, de elég korlátozottan lehet még hozzáférni, szenilis Charley Casserly mock drafton keresztül pl. Valakinek nincs valami tippje hogy lehet olyan játékosokat is találni ebből a classból aki nincs linken említve?
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
Igen pre-draft top3 összehasonlításba gondoltam én is.És pont Jefferson kimagasló teljesítménye miatt gondolom azt, hogy Chase nagyon állat lesz a profik között is.
több mint 3 éve
Touche, bar en a pre draft ertekelesre gondoltam, ott a legtobb helyen nem volt top3ban.Jefferson?Kyle Pitts szépen felmászott a mock draftokban a 11-20-as zónából a konzisztens top10 pickbe. Minden esetre egy olyan játékos, akit nagyon várok, hogy lássak a profik között.Nálam:
A fórumokon már viccelődnek is vele, hogy minden szaki a "versatile weapon" kifejezést használja vele kapcsoltban orr vérzésig.
"When I die, the only thing I’ll remember is that Kyle Pitts is a versatile weapon"
Hogyan értékelitek a tavalyi TOP 3 WR-t és az idei TOP 3 WR-t, melyik a class a jobb szerintetek? Nálam
Ja'Marr Chase a legjobb WR a tavalyi és idei WR állományt is figyelembe véve.
GiantsMLBhunter
1. Chase
2. Lamb
3. Waddle
4. Smith
5. Jeudy
6. Ruggs
Pittsnél kár túlmisztifikázni, h TE, WR, vagy mi. Nem posztot kell találni neki, hanem szerepkört.
A csúcs nála sztem Kelce szint (azaz HoF, top 3 TE szint 😀).
Egyetemen elég jól blokkolt futásnál, nála 20-30-40 fonttal nagyobb DL-eket is megtartott, meg elpakolt az útból, sőt, passz blokkolni is berakták párszor és elég jól helyt állt.
Nálam neki az álom scenárió a 49ers 😀 Shanni támadósorában Kittle, Pitts, Deebo, Aiyuk...😀 védekezd le
Borbinho
steelwolf
Rookie ev alapjan meg siman az egyik legjobb egyelore 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Jefferson?Kyle Pitts szépen felmászott a mock draftokban a 11-20-as zónából a konzisztens top10 pickbe. Minden esetre egy olyan játékos, akit nagyon várok, hogy lássak a profik között.Nálam:
A fórumokon már viccelődnek is vele, hogy minden szaki a "versatile weapon" kifejezést használja vele kapcsoltban orr vérzésig.
"When I die, the only thing I’ll remember is that Kyle Pitts is a versatile weapon"
Hogyan értékelitek a tavalyi TOP 3 WR-t és az idei TOP 3 WR-t, melyik a class a jobb szerintetek? Nálam
GiantsMLBhunter
1. Chase
2. Lamb
3. Waddle
4. Smith
5. Jeudy
6. Ruggs
Pittsnél kár túlmisztifikázni, h TE, WR, vagy mi. Nem posztot kell találni neki, hanem szerepkört.
Egyetemen elég jól blokkolt futásnál, nála 20-30-40 fonttal nagyobb DL-eket is megtartott, meg elpakolt az útból, sőt, passz blokkolni is berakták párszor és elég jól helyt állt.
Nálam neki az álom scenárió a 49ers 😀 Shanni támadósorában Kittle, Pitts, Deebo, Aiyuk...😀 védekezd le
Borbinho
több mint 3 éve
Nálam neki az álom scenárió a 49ers 😀 Shanni támadósorában Kittle, Pitts, Deebo, Aiyuk...😀 védekezd leNem kell, úgyis sérült lesz a fele, kétharmada 🙄😂
Borbinho
![](https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/d946caff-db68-4a9d-927f-8c41e59af685/ddmgmmr-b9b24f33-e461-4fe6-b359-a584a7107303.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2Q5NDZjYWZmLWRiNjgtNGE5ZC05MjdmLThjNDFlNTlhZjY4NVwvZGRtZ21tci1iOWIyNGYzMy1lNDYxLTRmZTYtYjM1OS1hNTg0YTcxMDczMDMucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.PtNxB0r1ZiO6Z13ojD1L4GDfe4sPSFH7NAxKhTwao2A)
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Kyle Pitts szépen felmászott a mock draftokban a 11-20-as zónából a konzisztens top10 pickbe. Minden esetre egy olyan játékos, akit nagyon várok, hogy lássak a profik között.Nálam:
GiantsMLBhunter
1. Chase
2. Lamb
3. Waddle
4. Smith
5. Jeudy
6. Ruggs
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Kyle Pitts szépen felmászott a mock draftokban a 11-20-as zónából a konzisztens top10 pickbe. Minden esetre egy olyan játékos, akit nagyon várok, hogy lássak a profik között.Pitts egy brutál jó WR is lehet, nem biztos hogy TE-ként számolnék vele. Top 15-ben kifog menni.
GiantsMLBhunter
több mint 3 éve
Kyle Pitts szépen felmászott a mock draftokban a 11-20-as zónából a konzisztens top10 pickbe. Minden esetre egy olyan játékos, akit nagyon várok, hogy lássak a profik között.A fórumokon már viccelődnek is vele, hogy minden szaki a "versatile weapon" kifejezést használja vele kapcsoltban orr vérzésig.
több mint 3 éve
Ha érdeel vkit:2021 NFL Draft: Pro day schedule https://t.co/nAEhlgNoal
— John McMullen (@JFMcMullen) February 24, 2021
több mint 3 éve
Miért utáljuk a draft szezont 245677. rész: Amikor nagyon nagyot akarsz mondani, de szembe jön a másfél hónapos tweeted. This you @nfldraftscout ? pic.twitter.com/WmreA7VSgG
— Andrew (@ndyWillis) February 19, 2021
Másfél hónapot mondtam? Ez 17 napos tweet. 0 meccset játszottak azóta...
Re: Lawrence
— Matt Miller (@nfldraftscout) February 2, 2021
I think he has a stronger arm than Luck did. He's also more tested vs. top-tier defenses given Clemson's CFP runs https://t.co/jEHr4Wsxi8
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Urban Meyer személyes kérésére hozta előre Lawrence mára a Pro Dayét március 11-ről és a műtétjét is. Azt hiszem, akinek a mockjában mostantól nem Lawrence az 1/1-es pick, az tényleg csak clickbait. Really interesting. Meyer said he talked to Lawrence over Zoom, and told him he had 3 options.
— Albert Breer (@AlbertBreer) February 12, 2021
1) Wait til Pro Day on 3/11, with 5-6 month rehab ahead.
2) Not throw.
3) Go throw early, get surgery, be ready for camp.
"He said, 'Let's go.' ... That's a guy that loves football." https://t.co/OORiRwPEWN
több mint 4 éve
Az fix, h mindketto jo huzas lenne, mindketto kiemelkedo prospect, akik mar 19 evesen kihoztak kb a maxot, es need is mindketto. Sztem joval nagyobb a kulonbseg a 2.kor eleji WR-ek es Chase kozott, mint a 2.kor eleji OT-k es Sewell kozt.
Ez miatt meg a tavaly elotti Jonah Williams pick miatt en Chaset hoznam a helyukben. Nagyobb upgradeet jelentene, mint Sewell. Azonnal es hosszu tavon is.
De egy hatra csere vmi QB needes csapattal par extra pickert, es a class 2. v 3. legjobb OT-je se lenne rossz megoldas.
több mint 4 éve
Nem mondtam, hogy irrealis. Boven realis. Csak eppenseggel abba a falba kellene kb 3-4 normalis kezdo, mig azert a Cincy tavaly is draftolt elkapot, meg a poszton annyira trogerul nem allnak. Illetve megitelesem szerint Sewell jobb prospect, mint Chase, biztosabb is, raadasul a WR-classt melyebbnek latom, mint a falembert. Egy fiatal franchise tackle-t nem biztos, hogy ki kene hagyni egy posztert, ahol az elmult evekben szerintem sokkal jobb bevalasi arannyal erkeztek a tehetsegek az elso kor vegen es a masodik korben, mint az elso kor legelejen.Szerintem ez csak az insiderek heppje, hogy a Bengals elviszi Burrownak Chase-t, en azt gondolom, hogy nem lesznek hulyek, es a fo needre huznak, ahol ott van egy Chase-nel is jobb es biztosabbnak tuno LT, Sewell.De ők úgy számolnak, hogy a Cincy az FA-t teszi bele a támadófalba, Greent elengedik, és akkor a helyére megy majd Chase. Ez így nem annyira irreális. Én is Sewellt húznám, de mégha Higgins és Boyd nem is rosszak, az is valid, hogy kell WR1. Sokáig mondogatták ugye, hogy a Bengalsnál van az egyik legbikább WR-sor, de ettől a duótól önmagában nem fog senki maga alá hugyozni.
Arra, hogy fal nelkul nem lehet jatszani, a donto is raerositett, meg egy Mahomes is vert pisalt. Ugyhogy en amondo vagyok, a Cincinnati falembert huz majd. Es jol teszi.
Stez
Cruyffista
De ez csak az en velemenyem. Akar WR-t, akar OL-t huz a Cincy, vedheto. De en erosen ketlem, hogy meg tudjak oldani Burrow vedelmet piacrol, mint ahogy szerintem nem is volna tul okos, hogy ha osszeigazolgatsz 3-4 falembert dragan, aztan ennyivel elintezed a dolgot.
![](https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/d946caff-db68-4a9d-927f-8c41e59af685/ddvajaz-f9ec5cdb-f71c-41e2-9829-bee8f4e526a6.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2Q5NDZjYWZmLWRiNjgtNGE5ZC05MjdmLThjNDFlNTlhZjY4NVwvZGR2YWphei1mOWVjNWNkYi1mNzFjLTQxZTItOTgyOS1iZWU4ZjRlNTI2YTYucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.BGtqwXHchCYzm8li5OKRQS8CyxMWL-qM_Wve3Bn3MUA)
több mint 4 éve
Majd a kutya kitrade-el 1/15rol, kizart h az oreg olyan koran fent legyen 😀 meg nagyban a delutani szunyokalas kozepen leszEs akkor iden milyen lesz a draft?Remélem megint olyan, mint tavaly, hogy Goodell a kandalló előtt ilyen nagypapa újságot olvas stílusban mondja be a pickeket, Belichick az első körben demonstratív módon a kutyát rakja oda, stb.
Janek
Kampman
több mint 4 éve
Szerintem ez csak az insiderek heppje, hogy a Bengals elviszi Burrownak Chase-t, en azt gondolom, hogy nem lesznek hulyek, es a fo needre huznak, ahol ott van egy Chase-nel is jobb es biztosabbnak tuno LT, Sewell.De ők úgy számolnak, hogy a Cincy az FA-t teszi bele a támadófalba, Greent elengedik, és akkor a helyére megy majd Chase. Ez így nem annyira irreális. Én is Sewellt húznám, de mégha Higgins és Boyd nem is rosszak, az is valid, hogy kell WR1. Sokáig mondogatták ugye, hogy a Bengalsnál van az egyik legbikább WR-sor, de ettől a duótól önmagában nem fog senki maga alá hugyozni.
Arra, hogy fal nelkul nem lehet jatszani, a donto is raerositett, meg egy Mahomes is vert pisalt. Ugyhogy en amondo vagyok, a Cincinnati falembert huz majd. Es jol teszi.
Stez
több mint 4 éve
Es akkor iden milyen lesz a draft?Remélem megint olyan, mint tavaly, hogy Goodell a kandalló előtt ilyen nagypapa újságot olvas stílusban mondja be a pickeket, Belichick az első körben demonstratív módon a kutyát rakja oda, stb.
Janek
![](https://gridiron-uniforms.com/fields/images/super-bowls/31/r1024/31.png)
több mint 4 éve
Szerintem ez csak az insiderek heppje, hogy a Bengals elviszi Burrownak Chase-t, en azt gondolom, hogy nem lesznek hulyek, es a fo needre huznak, ahol ott van egy Chase-nel is jobb es biztosabbnak tuno LT, Sewell.Mi a top 3 ugye?Már miért lenne kérdőjel? Legkésőbb a Bengals ki fogja venni Burrownak AJ Green utódjaként 1/5-ön. Jefferson szezonja is mellette szól, mert Chase nála is egy klasszissal jobbnak tűnt.
Chase nagy kerdojel ha nem mutat valahol valamit
Janek
Chase, Devonta Smith, Waddle (bár nekem utóbbi nem tetszik annyira, de szerintem ő lesz a harmadik)
Jelen állás szerint Devontának van a legnagyobb esélye 1/3-ra, az meg eléggé affelé terelné a dolgokat, hogy az első kör végébe beférjen néhány második körbe projektált WR.
Cruyffista
![](https://images-wixmp-ed30a86b8c4ca887773594c2.wixmp.com/f/d946caff-db68-4a9d-927f-8c41e59af685/ddvajaz-f9ec5cdb-f71c-41e2-9829-bee8f4e526a6.png?token=eyJ0eXAiOiJKV1QiLCJhbGciOiJIUzI1NiJ9.eyJzdWIiOiJ1cm46YXBwOjdlMGQxODg5ODIyNjQzNzNhNWYwZDQxNWVhMGQyNmUwIiwiaXNzIjoidXJuOmFwcDo3ZTBkMTg4OTgyMjY0MzczYTVmMGQ0MTVlYTBkMjZlMCIsIm9iaiI6W1t7InBhdGgiOiJcL2ZcL2Q5NDZjYWZmLWRiNjgtNGE5ZC05MjdmLThjNDFlNTlhZjY4NVwvZGR2YWphei1mOWVjNWNkYi1mNzFjLTQxZTItOTgyOS1iZWU4ZjRlNTI2YTYucG5nIn1dXSwiYXVkIjpbInVybjpzZXJ2aWNlOmZpbGUuZG93bmxvYWQiXX0.BGtqwXHchCYzm8li5OKRQS8CyxMWL-qM_Wve3Bn3MUA)
több mint 4 éve
Mert nekem (tudom covid) furcsa lenne egy top5 cetlit adni azert aki egy eve nem jatszik plusz nem talalkozhatsz vele csak mondjuk zoomon...
![](http://orig06.deviantart.net/4fd3/f/2017/158/3/c/eagles_legends_by_matthew998-dbbv9c7.png)
több mint 4 éve
Chase, Smith, Waddle.Mi a top 3 ugye?mindig is ott voltNalad lehet 😀
r.baggio
Ahogy Tavon Austin is anno.
Nalam 2.koros Moore, az egeszsege, merete meg eddigi kihasznaltsaga miatt is. Meg azert csak a big10ben jatszott...
A top3on kivul Batemant meg Toneyt vinnem max 1.korben.
Borbinho
Janek
Miert lenne kerdojel Chase?
Ha vmeikben ketelkednek, akk az Smith a felepitese miatt. De sztem o a kovi Marvin Harrison lesz (route runningra + meretre is stimmel, meg hasonloak szopatjak le a nagyobb darab cbket akik presselni probaltak), szoval miatta se aggodnek 😊
több mint 4 éve
Mi a top 3 ugye?Már miért lenne kérdőjel? Legkésőbb a Bengals ki fogja venni Burrownak AJ Green utódjaként 1/5-ön. Jefferson szezonja is mellette szól, mert Chase nála is egy klasszissal jobbnak tűnt.
Janek
Chase, Devonta Smith, Waddle (bár nekem utóbbi nem tetszik annyira, de szerintem ő lesz a harmadik)
Jelen állás szerint Devontának van a legnagyobb esélye 1/3-ra, az meg eléggé affelé terelné a dolgokat, hogy az első kör végébe beférjen néhány második körbe projektált WR.
több mint 4 éve
Es akkor iden milyen lesz a draft?Jo kerdes.
Azaz sokkal tobb meglepetes pick lesz vagy inkabb a mockok igazolodnak be?
Janek
Ugye mockokat a needek alapjan tudnak irni, meg ha valaki jobban utananez, akkor draft history, meg kulonbozo meetingek alapjan lehet talalgatni.
Iden nem tudom lesz-e barmi info ezekrol, mert a top30as meg az osszes tobbi meeting is elv virtualisan lesz, nem lesznek private workoutok, visitek.
Egyedul a pro dayeken talalkozhatnak majd a prospectekkel, de oda a csapatok is korlatozott szamu scoutokat kuldhetnek, meg sulinkent csak 5 underclassmen vehet reszt a pro dayeken.
Ezek alapjan sztem iden meg jobban fognak dominalni a power5 egyetemek, es onnan is azon playak, akik nem opt outoltak a tavalyi szezon elott/kozben.