NFL meccsek Európában
47 feliratkozó
1 órája
Elvileg 3-4 napos a cucc, nem?Nane, nem tudtam...Ismerősök mennének Londonba az Eagles vs Jags meccsre.London aranyos kisváros, biztos el lehet valamivel ütni ott egy estét.
Kérdésem, hogy érdemes már szombaton kimenni, akkor már vannak tailgate eventek?
gyurczi
Őszentsége Sobri Jóska
Komolyra fordítva, tényleg az a kérdés, hogy szombaton van-e nfl-lel kapcsolatos event vagy nem. Londont magát már látták, nem azért mennek. Ha nincs semmi, akkor vasárnap utaznak
gyurczi
Én csak utolsó napon mentem a stadionhoz de így se láttam mindent a városból mer 5 nap lofasz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 órája
Nane, nem tudtam...Ismerősök mennének Londonba az Eagles vs Jags meccsre.London aranyos kisváros, biztos el lehet valamivel ütni ott egy estét.
Kérdésem, hogy érdemes már szombaton kimenni, akkor már vannak tailgate eventek?
gyurczi
Őszentsége Sobri Jóska
Komolyra fordítva, tényleg az a kérdés, hogy szombaton van-e nfl-lel kapcsolatos event vagy nem. Londont magát már látták, nem azért mennek. Ha nincs semmi, akkor vasárnap utaznak
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
2 órája
Ismerősök mennének Londonba az Eagles vs Jags meccsre.London aranyos kisváros, biztos el lehet valamivel ütni ott egy estét.
gyurczi
2 órája
Ismerősök mennének Londonba az Eagles vs Jags meccsre.Kérdésem, hogy érdemes már szombaton kimenni, akkor már vannak tailgate eventek?
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
10 órája
Szemezek a párizsi meccsel, mert még akadnak jegyek(, bár a BP-ről induló repjegyek árak szép magasak a hosszú hétvége miatt). Aki járt már meccsen attól kérdezném, hogy jobban járok egy legfelső szektorral, ami közelebb van az 50 yardos vonalhoz vagy inkább egy szinttel lejebb még ha az egyik endzone sarkánál is van?USA-ban (Philly, New York, Miami, Pittsburgh), illetve EU-ban (NFL London, ill
Gorcsev
Frankfurt, meg Berlinben német bajnokin) voltam párszor.
Amerikában majdnem a legfelső szektorban ültünk szinte mindig, nekem az messze volt, távcsővel láttam jobban, maga a játék "kicsiben" ment. Phillyben és Pburghben ültünk közelebb a pàlyàhoz, az élvezhetőbb volt.
Londonban endzone mögött ültünk, élőben a túlsó oldali történések kb követhetetlenek voltak hátulról nézve, de a felénk jövő játék tök jól látszott, még a motionök, csapdázások is.
A német stadionok nem voltak tömve, ott stadionon belül tudtam mozogni is, simán lementünk az első szektorokba.
A St Denis így érzetre tágas, de nem annyira magasan vannak a felső szektorok sem, mint az USA-ban.
A jeggyel/repjeggyel árban nincs gondom, nekem a szállások horribilisek családdal öt főre, kb egy hétre, ez most nem igen fér bele nekünk.
11 órája
Szemezek a párizsi meccsel, mert még akadnak jegyek(, bár a BP-ről induló repjegyek árak szép magasak a hosszú hétvége miatt). Aki járt már meccsen attól kérdezném, hogy jobban járok egy legfelső szektorral, ami közelebb van az 50 yardos vonalhoz vagy inkább egy szinttel lejebb még ha az egyik endzone sarkánál is van?
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
13 napja
picit dühítő, hogy Madridba meg tonnaszám lehet venni jegyeket még 😕Az a komoly, hogy azon a hétvégén lesz Atleti-Barca is Madridban
NB2
13 napja
London Jaguarspicit dühítő, hogy Madridba meg tonnaszám lehet venni jegyeket még 😕Tetszettünk volna másik csapatnak szurkolni..
NB2
topin
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
13 napja
picit dühítő, hogy Madridba meg tonnaszám lehet venni jegyeket még 😕Tetszettünk volna másik csapatnak szurkolni..
NB2
13 napja
picit dühítő, hogy Madridba meg tonnaszám lehet venni jegyeket még 😕
13 napja
azt hittem csak a pats-re ilyen lehetetlen...Németeknél jegyet venni kb a lehetetlen kategória 😕Így is helyes
NB2
zacknorb
13 napja
Németeknél jegyet venni kb a lehetetlen kategória 😕Így is helyes
NB2
13 napja
Németeknél patsre jegyet venni kb a lehetetlen kategória 😕
1 hónapja
Hát meg eleve adnak jegybiztosítást (nem csak a meccsre, hanem külön programokra is), szóval az gondolom nem ingyen van, míg ha magadnak szervezel mindent, akkor van esélyt hogy lemaradsz és nem kapsz kompenzációt (vagy még drágábban - pl, ha külföldi biztosítóval szerződsz).Nyilván, gondolom, de ez a "kènyelmi díj" hogy nem neked kell szenvedni vele, pláne ha nem vagy annyira jártas a dologban, mint pl èn, akkor bele kell hogy fèrjen.Egy ilyet találtam?A Focitourral kapcsolatban csak egy kritikát olvastam, hogy olcsóbb, ha magadnak szervezed. Amúgy mindenki elégedett velük.
www.focitour.hu/klub/nfl/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=TEST%20Performance%20Max%20-%20General%20-%20New%20customers%20(M.digital)&utm_id=21177985154&gad_source=1&gad_campaignid=21177989948&gbraid=0AAAAADf_gUFG1pj4AZbt05hldJmjtb9x8&gclid=CjwKCAjwrNrQBhBjEiwAoR4VO9XUzedymi90qxo6pw4KkseQg-qVff6gu-emxvzHg6g6ReeGFVqIEBoCnJIQAvD_BwE
Mit gondoltok, lehet ez èrdekelne...
dande2
zacknorb
dande2
Nyilván a londoni repülőút drágább egy szervezett úttal, mintha fapadossal mennél, de a többi helyszínre (én Párizst nézegetem) ez sem feltétlenül igaz.
Szerkesztette: Willie Parker
1 hónapja
Nyilván, gondolom, de ez a "kènyelmi díj" hogy nem neked kell szenvedni vele, pláne ha nem vagy annyira jártas a dologban, mint pl èn, akkor bele kell hogy fèrjen.Egy ilyet találtam?A Focitourral kapcsolatban csak egy kritikát olvastam, hogy olcsóbb, ha magadnak szervezed. Amúgy mindenki elégedett velük.
www.focitour.hu/klub/nfl/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=TEST%20Performance%20Max%20-%20General%20-%20New%20customers%20(M.digital)&utm_id=21177985154&gad_source=1&gad_campaignid=21177989948&gbraid=0AAAAADf_gUFG1pj4AZbt05hldJmjtb9x8&gclid=CjwKCAjwrNrQBhBjEiwAoR4VO9XUzedymi90qxo6pw4KkseQg-qVff6gu-emxvzHg6g6ReeGFVqIEBoCnJIQAvD_BwE
dande2
zacknorb
1 hónapja
Egy ilyet találtam?A Focitourral kapcsolatban csak egy kritikát olvastam, hogy olcsóbb, ha magadnak szervezed. Amúgy mindenki elégedett velük.
dande2
1 hónapja
Egy ilyet találtam?www.focitour.hu/klub/nfl/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=TEST%20Performance%20Max%20-%20General%20-%20New%20customers%20(M.digital)&utm_id=21177985154&gad_source=1&gad_campaignid=21177989948&gbraid=0AAAAADf_gUFG1pj4AZbt05hldJmjtb9x8&gclid=CjwKCAjwrNrQBhBjEiwAoR4VO9XUzedymi90qxo6pw4KkseQg-qVff6gu-emxvzHg6g6ReeGFVqIEBoCnJIQAvD_BwE
2 hónapja
Nyilván ez itt picit off, de nem tudom hova tegyem:telex.hu/gazdasag/2026/05/21/egyesult-allamok-magyarorszag-repulojarat-philadelphia-american-airlines
2 hónapja
2 hónapja
Nem tudom mire oda jutunk lesz-e még értelmezhető áron jegy.....jax meccsre tuti
www.nfl.com/news/2026-nfl-london-games-tickets-sales-windows
dande2
tavaly simán lehetett még félegykor is jegyet kapni a jax-patsre
2 hónapja
2 hónapja
Nem tudom mire oda jutunk lesz-e még értelmezhető áron jegy.....Londonba?
www.nfl.com/news/2026-nfl-london-games-tickets-sales-windows
dande2
Jó eséllyel igen
2 hónapja
Nem tudom mire oda jutunk lesz-e még értelmezhető áron jegy.....2 hónapja
Köszönöm regisztráltam is az nfl oldalon aztán szerencs fel 🙂Az valid hogy már lehet jegyet venni??? Vagy ez mèg kamu?gondolom van szerződésük jó esetben és tuti lesz jegyük, így már drágábban árulják jóval. Ahova én szoktam venni jegye 50-60 ezerért oda náluk több mint 300 ezer.
www.vividseats.com/jacksonville-jaguars-tickets-tottenham-hotspur-stadium-10-11-2026--sports-nfl-football/production/7027971?quantity=1
dande2
NFL oldalról majd eltudsz jutni ha lesz hivatalos, ált előre fel kell iratkozni aztán kapsz emailt, hogy hova kell regelni hogy hivatalosan tudj jegyet venni
Ez egy hivatalos oldalról van pl:
jaguars.co.uk/wembley-2026-faqs/
Please note, tickets for the Eagles Vs Jaguars game at Tottenham Hotspur stadium, can only be purchased via the NFL. Please visit nfl.com/London for more information.
onDier
2 hónapja
Az valid hogy már lehet jegyet venni??? Vagy ez mèg kamu?gondolom van szerződésük jó esetben és tuti lesz jegyük, így már drágábban árulják jóval. Ahova én szoktam venni jegye 50-60 ezerért oda náluk több mint 300 ezer.
www.vividseats.com/jacksonville-jaguars-tickets-tottenham-hotspur-stadium-10-11-2026--sports-nfl-football/production/7027971?quantity=1
dande2
NFL oldalról majd eltudsz jutni ha lesz hivatalos, ált előre fel kell iratkozni aztán kapsz emailt, hogy hova kell regelni hogy hivatalosan tudj jegyet venni
Ez egy hivatalos oldalról van pl:
jaguars.co.uk/wembley-2026-faqs/
Please note, tickets for the Eagles Vs Jaguars game at Tottenham Hotspur stadium, can only be purchased via the NFL. Please visit nfl.com/London for more information.