Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Fiúkák! Ekkora zakóra egyáltalán nem számítottam, az elmondásaitok alapján nagyon szar meccs lehetett. Tegnap kétszer is megnéztem a Saints-49ers meccset, hát fel kell kötni a gatyát ha meg akarjuk nyerni az alapszakaszt. Fitz azt nyilatkozta a meccsük után, hogy ez volt a "wake up call", remélem elég nagy lesz a csengő ami felébreszti a csapatot. Tavaly is elég szarul kezdtek és mégis ők játszották - nem csak szerintem - az évad legjobb meccsét a Packers ellen, igaz akkor még Warner irányított. Anderson megnézhetné a Jets néhány tavalyi meccsét, Sanchez is első éves volt és klasszul irányított, szerintem lehet őt utánozni.Andersonnal (többek közt) az a bajom, hogy nem első éves Sanchezzel ellentétben.... Ennél többet kellene mutatnia. Szerintem.
Sporykám, Fitz 3 elkapása nem lehetetlen, főleg ha közvetlen Anderson mellé áll😊😊😊mamii
(Csak zárójelben: arra, hogy pl. Hall kezdjen, csak akkor van esély, ha Anderson lesérül, vagy esetleg még egy-két szar meccs és Whiz kipróblja a rookie QK-ket? Tudom, tudom Whiz nem szokta bedobni a mélyvízbe az újoncokat, de lehet, egy próbát megérne.)
több mint 15 éve
Hátha valaki még nem tudja: McKinley a Broncos WR-je hétfőn öngyilkos lett! R.I.P.

GO CARDINALS!!!
több mint 15 éve
Fiúkák! Ekkora zakóra egyáltalán nem számítottam, az elmondásaitok alapján nagyon szar meccs lehetett. Tegnap kétszer is megnéztem a Saints-49ers meccset, hát fel kell kötni a gatyát ha meg akarjuk nyerni az alapszakaszt. Fitz azt nyilatkozta a meccsük után, hogy ez volt a "wake up call", remélem elég nagy lesz a csengő ami felébreszti a csapatot. Tavaly is elég szarul kezdtek és mégis ők játszották - nem csak szerintem - az évad legjobb meccsét a Packers ellen, igaz akkor még Warner irányított. Anderson megnézhetné a Jets néhány tavalyi meccsét, Sanchez is első éves volt és klasszul irányított, szerintem lehet őt utánozni.Sporykám, Fitz 3 elkapása nem lehetetlen, főleg ha közvetlen Anderson mellé áll😊😊😊

GO CARDINALS!!!
több mint 15 éve
Karlos Dansby sajnos nem volt elérhető.... 😀 (vö. Szegény ember vízzel főz 😊 )Leszerződtettük Alex Hall LB-t, ezért szélnek eresztettük Cyrill Obiozort.Szándékosan vadászunk a futottak még kategóriás játékosokra?silent7939
Alex a Cleveland 2008-as hetedik pick-je volt, azóta járt az Eagles-nél és a Giants-nél is, ahonnan a szezon előtt bocsátották el.Spory
több mint 15 éve
Néhány szám, amik nélkül nem lenne teljes az életünk 😊 :Fitznek 3 elkapást kell elérnie vasárnap, hogy megelőzze Larry Centerst és a franchise történetében második legtöbb elkapással bíró WR-je legyen. Centersnek 535 elkapása volt, az eddigi legtöbbet Boldin érte el, összesen 586-ot.
TH-nak 7.0-ás átlaga van, ami idén a legtöbb a legalább 20 kísérletből elért yardok tekintetében. Tim idén 169 yardot ért el 24 kísérletből.
A Cards - beleértve a rájátszást - az elmúlt 13 meccsből 10ben több mint 100 yardot futott csapatszinten.
több mint 15 éve
Leszerződtettük Alex Hall LB-t, ezért szélnek eresztettük Cyrill Obiozort.Szándékosan vadászunk a futottak még kategóriás játékosokra?
Alex a Cleveland 2008-as hetedik pick-je volt, azóta járt az Eagles-nél és a Giants-nél is, ahonnan a szezon előtt bocsátották el.Spory
több mint 15 éve
Leszerződtettük Alex Hall LB-t, ezért szélnek eresztettük Cyrill Obiozort. Alex a Cleveland 2008-as hetedik pick-je volt, azóta járt az Eagles-nél és a Giants-nél is, ahonnan a szezon előtt bocsátották el.
több mint 15 éve
Whiz hétfői sajttáján mondta, hogy egy jó dolog volt a hétvégi meccsen: az, hogy sérülés nélkül jöttünk ki belőle. Ennél több jó nem nagyon volt.ez is valami, a Saints is megfizetett a győzelméért, mivel Reggie Bush kidőlt náluk 6 hétre.
Azért remélem, a hétvégén W lesz a Raiders ellen. Ha Mrs. Catattack is velünk, akkor ki ellenünk 😀Spory
nálunk remélem a Raiders ellen már játszik Wells, nagyon kéne ő is. na meg hogy egy 2007-es Andersont lássunk a pályán 😊
több mint 15 éve
Whiz hétfői sajttáján mondta, hogy egy jó dolog volt a hétvégi meccsen: az, hogy sérülés nélkül jöttünk ki belőle. Ennél több jó nem nagyon volt.Azért remélem, a hétvégén W lesz a Raiders ellen. Ha Mrs. Catattack is velünk, akkor ki ellenünk 😀
több mint 15 éve
Hiányzik nagyon Dansby és habár ez nem ok egy ekkora verésre.mondjuk az Atlantának bejött minden nektek meg TH futásán kívül semmi 😕
Fucu Wellsről van valamilyen legújabb hír, igaz még csak a hét elején tartunk.
Azért remélem, hogy a Raiderst jövőhéten megveritek!
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 15 éve
catattack
3 520
Olyan szarul festettem le a feleségemnek a tegnapi meccset, hogy újra a Cardinals fan lett, ugyanis év elején kijelentette, hogy az ő szurkolására már nincs szüksége a csapatnak, mert ügyesek.Még mielőtt kérdeznétek A Lions-nak és a Rams-nek szurkolt. (A Rams-ről letiltottam) 😊
több mint 15 éve
ez nem lefekvés volt, fejben totális szétesés a többi részével egyetértek
több mint 15 éve
Én is végignéztem majdnem a végéig, de ez azért túlzás hogy magukat verték meg...gyakorlatilag lefeküdtek a Falcons elé.Ha szoros lett volna és mondjuk egy fumble vagy pick 6 lett volna akkor oké, tényleg magukat verik meg, de így nem...
:rolleyes:
több mint 15 éve
ez szar volt teljesen, tegnap gondolkoztam kit lehetne kiemelni, de senkit (Washingtont sem)és közel jártam ahhoz, hogy elkapcsoljak, de hős voltam 😊
az O-Line megoldja hogy Hall pályára léphessen, Anderson megint nagyokat kapott.
4 év alatt talán ez volt a második meccs amiről elkapcsoltam, annyira nem bírtam ezt a szánalmas játékot.Fucu
az rendben van, hogy nem vártunk az idei gárdától nagy teljesítményt, de most minden várakozást alulmúltak. ahogy DD megfogalmazta a meccs után, magunkat vertük meg a rengeteg büntivel, misstackle hegyekkel, sikertelen passzokkal stb... na persze ez is túlzás, mert a Falcons nagyon jó volt, talán Warnerrel is szoros lett volna a meccs... vagy vele legalább szoros lett volna 😀
több mint 15 éve
ez szar volt teljesen, tegnap gondolkoztam kit lehetne kiemelni, de senkit (Washingtont sem)az O-Line megoldja hogy Hall pályára léphessen, Anderson megint nagyokat kapott.
4 év alatt talán ez volt a második meccs amiről elkapcsoltam, annyira nem bírtam ezt a szánalmas játékot.
több mint 15 éve
“I could say this is a wake-up call,” wide receiver Larry Fitzgerald said. “We have some work to do and I think we all understand that.”Hát nagyon remélem hogy felébrednek a fiuk és összekapják magukat, különben egy rövid és keserő szezonunk lesz...
több mint 15 éve
41-7-re kikaptunk. A fal szarabb, mint múlt héten, Anderson sem bírta 2 int. nélkül, de legalább azt dobott, mert a WR-eket meg sem találta. A defense is csak rosszabb lett. Aki múlt héten jó volt, az is leromlott, hogy ne rontsa az összképet. Egyedül Washington volt jó.innen lesz szép felállni és behúzni egy jó szezont 😊
Szép volt Tim TD-je, más nem.catattack
14 meccs még hátravan, van kettő ígéretes backup QB-nk akiket ki kéne próbálni, Beanie meg Doucet is vissza fognak térni, szóval lesz ez még jobb is...
ma egyértelműen szétestünk fejben, ezen túl kell lépni és jövő héten legyűrni otthon a Raiderst.
több mint 15 éve
catattack
3 520
41-7-re kikaptunk. A fal szarabb, mint múlt héten, Anderson sem bírta 2 int. nélkül, de legalább azt dobott, mert a WR-eket meg sem találta. A defense is csak rosszabb lett. Aki múlt héten jó volt, az is leromlott, hogy ne rontsa az összképet. Egyedül Washington volt jó.Szép volt Tim TD-je, más nem.
több mint 15 éve
a Steelers már nem az a legyőzhetetlen fal, nekünk meg egyre jobb a védelmünk, szerintem a top10-12-ben benne van. bárcsak a támadósorunk is hasonlóan jó lenne...Kicsit jobb védelem ellen játszott gyengén ez a támadósor...empty taxiszerintem meg ne térjünk vissza az erőviszonyokhoz 😊 minden hét más, bármi megtörténhet.Az biztos, hogy nincs előre lejátszott meccs, de vannak elvárható győzelmek és vereségek (ez a meglepetés). Amennyiben a Falcons úgy játszik, mint múlt héten, akkor meglehetnek. Persze nem úgy, ahogy a Rams ellen nyomtuk!catattack
Fucu
update: hát ez a jó defense ma sehol nincs 😕
több mint 15 éve
jaj persze a steelers még mindig a világ legjobbjamajd meglátjuk
több mint 15 éve
Kicsit jobb védelem ellen játszott gyengén ez a támadósor...szerintem meg ne térjünk vissza az erőviszonyokhoz 😊 minden hét más, bármi megtörténhet.Az biztos, hogy nincs előre lejátszott meccs, de vannak elvárható győzelmek és vereségek (ez a meglepetés). Amennyiben a Falcons úgy játszik, mint múlt héten, akkor meglehetnek. Persze nem úgy, ahogy a Rams ellen nyomtuk!catattack
Fucu

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 15 éve
catattack
3 520
Sziasztok!http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=131
Hol lehet online nézni majd a meccset?silent7939
Ezek között mazsolázz majd!
több mint 15 éve
Sziasztok!Hol lehet online nézni majd a meccset?
több mint 15 éve
catattack
3 520
Jóslatok ma estére? Egy karcsú győzelmet várok, amennyiben nem veszítünk labdát, az OL jobban működik (futásnál és passznál is) és Anderson pontosabb lesz.
Egyszóval: Vesztünk. 😊
több mint 15 éve
Game Day!!!! 😊Keleti parton délután 1-es meccs, nem a kedvence a csapatnak. (Nekünk annál inkább mivel este 7kor kezdődik 😊)
Atlanta Falcons, nem lesz egyszerű, fő feladatok
- Michael Turner megállítása, Daryl Washington és a D-Line feladata lesz
- Odaérni Matt Ryan-hez, Calais Campbell és Dockett feladata
- Roddy White-al majd DRC foglalkozik, de Tony Gonzalez őrzése is nagyon fontos ez Wilson melója lesz
- Hightowernek fumble nélkül végigjátszania a meccset és LSH-nak ugyanúgy teljesítenie a futásoknál mint múlt héten.
- Anderson pontosabban célozzon főleg Fitz felé, de ne adja el a labdát.
- O-Line összeszedettebb játéka
Bízok a győzelemben, de nehéz lesz. Jó, szoros meccset várok, remélem Cards győzelemmel a végén.