Arizona Cardinals
35 feliratkozó
több mint 15 éve
Sajnos kikaptunk, és most nem a védelmen múlt. A támadósornak még mindig nem megy, pedig a fal se tűnik rossznak. Ha leszámítjuk azt a kickoff szerencsétlenkedést, amiből kaptuk a TD-t, akkor ez csak egy szűkös vereség volt. Mondjuk így talán még inkább fáj, hogy elvesztettük, amit nyerni kellett volna, mert a Hawks se brillírozott, finoman szólva...elég gyenge meccs volt.. 😊
Sebaj, 3-3-mal még mindig nincs veszve semmi, jövő héten talpig feketében majd a frászt hozzuk a Tampára 😊csongi
ez a fekete mez ami lesz a Tampa ellen viszont nagyon durva:
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
😕
több mint 15 éve
Sajnos kikaptunk, és most nem a védelmen múlt. A támadósornak még mindig nem megy, pedig a fal se tűnik rossznak. Ha leszámítjuk azt a kickoff szerencsétlenkedést, amiből kaptuk a TD-t, akkor ez csak egy szűkös vereség volt. Mondjuk így talán még inkább fáj, hogy elvesztettük, amit nyerni kellett volna, mert a Hawks se brillírozott, finoman szólva...Sebaj, 3-3-mal még mindig nincs veszve semmi, jövő héten talpig feketében majd a frászt hozzuk a Tampára 😊
több mint 15 éve
catattack
3 520
Necces lehet Stephen játéka. Remélem a meccs meglehet szűkösen.
több mint 15 éve
Game Day!!! 😊Seahawks, idegenben, nagy eséllyel esőben, a csoportelsőségért. kemény lesz.
- Max Hall először tapasztalja meg a Qwest Field csodás környezetét, de én nem tőle félek hanem a két tackle-től. Levi Brown és Brandon Keith sem túl meggyőző idén és a nagy hangzavarban félő pársor nem fogják tudni mit hogyan.
- Breaston és Doucet is visszatérhet előbbire nagyobb az esély ez segítség Hall-nak.
- Futójáték, futójáték, futójáték. Valószínű nem lesz náluk Mebane ez könnyebbség lehet, hogy Beanie és Tim megalapozzák a passzjátékot.
- Fitz-et Trufant fogja majd, jó kis párharc ismerik egymást, a másik kezdő lehet Thrumond lesz mert Jenning sérüléssel bajlódik. Ez is kedvezhet nekünk.
- Félek Lynch-től, jó futó erőszakosan fut és ismerve a szerelési tudásunkat simán lecsúszhatnak róla a srácok. Forsett meg a gyorsaságával nyírhat ki minket.
- Pass rusha kelleni fog mert Hassie már nem hibázik annyit mint év elején, kelleni fognak a labdaszerzések (Rhodes fumble retur TD? 😊).
a Qwest Fielden nagyon nehéz lesz, de bízok benne, hogy az egy hét pihi alatt sikerült tartani a védelem jobb formáját és a támadók felzárkóznak hozzájuk.
Nyerünk, szükösen
Go Cards!!!
több mint 15 éve
Kint van az nfl.com főoldalán most egy jó kis videó Kurt Warnerrel, amiben a múlt hét durva playeit elemezgetik:ez pedig egy nagyon jó cikk Max Hall-ról:
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d81b7c815/Safety-first?module=HP_cp2csongi
http://sports.espn.go.com/nfl/columns/story?id=5708548
több mint 15 éve
Kint van az nfl.com főoldalán most egy jó kis videó Kurt Warnerrel, amiben a múlt hét durva playeit elemezgetik:http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d81b7c815/Safety-first?module=HP_cp2
több mint 15 éve
Már nagyon várom a vasárnapot, remélem a Saints elleni formát sikerült konzerválni e hétre is!mamiiénis-énis 😀
szerintem szoros, küzdelmes meccs várható, de remélem nyerünk... hameg nem, akkor majd hazai pályán a 10. héten visszavágunk 😉
több mint 15 éve
Szia Fizgerard! Én nem tartom szentségtörésnek, ha a valószínű ellenfeleket is figyeljük, mert nem mindegy hogy verik péppé egymást. Azért én már várok egy akkora meccset mint a tavalyi évadban mi játszottunk a Packers ellen! Az nem volt semmi, még most is csorog a nyálam ha rágondolok! Nem csak az én véleményem volt akkor, hogy az volt a tavalyi szezon meccse.Nekem azért a Cardinals és Fitz mellett Jared Allen a kedvencem, mert marha nagy ember és iszonyú jó játékos! De lehetőleg ne ellenünk bizonyítson!
Már nagyon várom a vasárnapot, remélem a Saints elleni formát sikerült konzerválni e hétre is!
Addig is szurkolok az FSU-nak, ők legalább most folyamatosan nyernek!

GO CARDINALS!!!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Kösz.
több mint 15 éve
Szerintetek ki nyeri meg a Minnesota Vikings - Green Bay Packers?Fizgerard😂 😂
Üdv köztünk Fizgerard!
Az első két hozzászólásod feldobta a napot...
És egyébként a GB 😉 😀
több mint 15 éve
a kérdés jogos 😀Szerintetek ki nyeri meg a Minnesota Vikings - Green Bay Packers?Fizgerardezt biztos ebben a topikban szeretnéd megvitatni?Fucu
viszont bármelyik érintett topikba is írsz, objektív választ nem fogsz kapni rá 😊
egyébként üdv köztünk és tényleg mi vagyunk a legjobb csapat 😛
több mint 15 éve
Szerintetek ki nyeri meg a Minnesota Vikings - Green Bay Packers?Fizgerardezt biztos ebben a topikban szeretnéd megvitatni?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Szerintetek ki nyeri meg a Minnesota Vikings - Green Bay Packers?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Tudom csak így engedett regisztrálni.
több mint 15 éve
Szevasztok most regisztráltam és a legjobb csapat az Arizona.FizgerardÜdvözlet az oldalon, de kihagytad a t betűt.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Szevasztok most regisztráltam és a legjobb csapat az Arizona.
több mint 15 éve
Braxa: Hall azt hiszem kétszer próbált meg hosszút adni egyszer biztosan túldobta Stephen Williams-t, a másodiknál meg INT lett mert double coverbe ment Fitznek a laszti 😊 Viszont ahogy fentebb írta az Aranyásós kolléga, a rövid passzai nagyon pontosak (legtöbbször 😊).Azért a Bears fala rosszabb mint a miénk. meg Forté sem az a buldózer futó szerintem ezért tudta megfogni Cole. Meglétjuk Timmy és Beanie ellen is sikerül-e neki 😊
Petey: Igen elméletileg Breaston és Doucet már fognak játszani, de mai edzés után derül ki mennyire lehet terhelni őket.
több mint 15 éve
Elvileg visszatér Doucet és Breaston is nem? Hall próbált már hosszú passzt de nem jött be 😊 viszont közép-rövid passzokkal tud haladni a Cards, kb mint ti braxa a "mintadrive"-ban 😀 sztem Beanie és Lynch sokat fog darálni, és a Hawks run D csúszni fog pár helyet lefelé 😉
több mint 15 éve
Silent: most is vezetjük a csoportot 😀 természetesen sikert várok (mi mást). Nehéz a Qwest Fielden (talán a legnehezebb ott nyerni), de itt volt két hét felkészülni a hangzavarra, felépülni a sérülésekből stb.Mebane. Amikor kiderült h nem játszik a Bears ellen kb ugy gondoltam h eldőlt az a meccs, szerencsére Cole megmutatta h milyen jó és ugyanugy meg lett fogva a futás mint korábban Mebane-nel.
Tunders: azért a statisztika nem minden. a seahawks iszonyat hullámzó teljesítményt nyújt. otthon nagyon erősek. igaz a futás elleni védelmük jó, de ha Mebane megint nem játszik, akkor lehet esélyünk. Kelly Jennings sérülése nem tudom mennyire komoly (még nem olvastam utána), de a no2 és no 3 elkapónak szép meccse lehet. Trufantra nem nagyon fog dobni Hall, meg egyébként is duplázni fogják Fitz-et.
Én már nagyon várom a TE passzokat, a Saints ellen is volt két-három kísérlet (Jim Dray drop nagyon fájt 😕) ezt kéne folytatni.
Minden a fal teljesítményén fog eldőlni.
A Cards D# is hullámzó ettől félek egy picit és Marshawn Lynch-től...Fucu
Jennings. Én sem tudom még mi van vele. Ha nem játszik akkor Thurmond kezd aki ugyanugy nyeli a yardokat mint elődje.
És Trufantra azért én dobnék, főleg h Fitz lesz az ellenfele. Jaj de jo h nincs már egy Boldinotok 😊
Hall mennyire jó a hosszú passzokban, egyáltalán eddig vállakozott e ilyenekre? Cutler szinte csak ilyenekből tudott jó passzokat adni. Szégyen de idén még nem láttam Cards meccset :/
több mint 15 éve
Ali Highsmith hűtőszekrényében marijuanát talált a rendőrség. 😂catattacká az biztos csak fagyasztott petrezselyem volt 😀
több mint 15 éve
catattack
3 520
Ali Highsmith hűtőszekrényében marijuanát talált a rendőrség. 😂
több mint 15 éve
Silent: most is vezetjük a csoportot 😀 természetesen sikert várok (mi mást). Nehéz a Qwest Fielden (talán a legnehezebb ott nyerni), de itt volt két hét felkészülni a hangzavarra, felépülni a sérülésekből stb.Tunders: azért a statisztika nem minden. a seahawks iszonyat hullámzó teljesítményt nyújt. otthon nagyon erősek. igaz a futás elleni védelmük jó, de ha Mebane megint nem játszik, akkor lehet esélyünk. Kelly Jennings sérülése nem tudom mennyire komoly (még nem olvastam utána), de a no2 és no 3 elkapónak szép meccse lehet. Trufantra nem nagyon fog dobni Hall, meg egyébként is duplázni fogják Fitz-et.
Én már nagyon várom a TE passzokat, a Saints ellen is volt két-három kísérlet (Jim Dray drop nagyon fájt 😕) ezt kéne folytatni.
Minden a fal teljesítményén fog eldőlni.
A Cards D# is hullámzó ettől félek egy picit és Marshawn Lynch-től...
több mint 15 éve
Géémmdhéééé... na az ma nincs 😀sziasztok, azért a múlt hétvégére is jutott egy kis amcsifoci csemege, de csak amolyan magyar módra 😉 nemtom megállni, hogy itt is elújságoljam, hogy kint voltam a döntőn! szenzációs élmény volt! 😀 lehet, hogy azért tecccet annyira, mert úgymond elsőbálozó voltam 😊 vagy tán azért, mert a Farkasok meze a Cards-os színvilágra hajazott 😂 ezért nem is volt kérdés, hogy kinek szúrkoljak, node erre nem igazán volt rászorúlva a csapat, igazi gálamérkőzés volt :cool:
nem is baj, kell a pihi nekünk is 😊Fucu
az NFL meccsek fényében kicsit félve mentem el a BVSC pályára, de számomra neggyon élvezetes volt a meccs, mondjuk izgalmasnak nem mondanám 😉 de akciódúsnak annál inkább, volt ott minden, futó és passzjátékból TD + 1db int-TD