Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Annyira szét akartalak trollkodni titeket a Hill fikázásért, de nincs kedvem. Nagyon gyenge ez a csapat (bocs), főleg egy sérült HOF elkapóval. Jobbulást JJ-nek, kár volt visszaengedni a pályára.Én megkövetem magam amúgy....abszolút vállalható vakegér volt Hill 😀 grat a Saintsnek, így se volt egy súlycsoport a két csapat!
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Annyira szét akartalak trollkodni titeket a Hill fikázásért, de nincs kedvem.én nem is nézek ma több meccset, annyira fos volt ezt végigszenvedni...
Gyurma Pappa
Nagyon gyenge ez a csapat (bocs)semmi baj, majd lesztek még jobbak is
Gyurma Pappa
Jobbulást JJ-nek, kár volt visszaengedni a pályára.ezt meg azért kösz, és így valóban tök felesleges volt, de ha meg két hosszú jó elkapással át tudja billenteni a meccset meg a hangulatot főleg, akkor megint máshogy nézte volna az ember. utólag már könnyű mondani hogy faszság volt, de azért meccs közben mégiscsak mindent megpróbálsz hogy valami változzon a szarból
Gyurma Pappa
több mint 4 éve
Annyira szét akartalak trollkodni titeket a Hill fikázásért, de nincs kedvem. Nagyon gyenge ez a csapat (bocs), főleg egy sérült HOF elkapóval. Jobbulást JJ-nek, kár volt visszaengedni a pályára.
több mint 4 éve
faszbamá detélleg
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Igen, és írták, hogy valszeg azt a kb 3 misit pihenteti inkább a Saints, amikor kifizet 16-ot garantáltan egy tight endnek QB2-re 😊Taysom Hill fog kezdeni, de az sem lenne meglepő, ha Jameis Winston is szerepet kapna. Érdekesség, hogy neki van ösztönzője, ami játékidőhöz van kötve (meccsenként a snapek legalább 50%-án pályára lépve kap bónuszt), a Saints pedig elég rosszul áll a jövő évi fizetési sapkával kapcsolatban, szóval akár ez is szerepet játszhat abban, hogy nem őt játszatják.Irtózatos vakegér a csávó sztem....illendő lenne így verni a Saintset.....Szerintem azért megy a ködösítés ezerrel, nem lennék abban biztos hogy nem Winston lesz fent többet
Breessel nálam kérdés nélkül L lett volna, de még Jameis is fejfájósabb lenne!
zekeffron
kapitnono
szerintem meg csak ennyiről szól az egész.
viszont ez a 11 borda nem semmi, a két Falcons meccs közül egyiken sem fog tudni játszani így Brees
kaszo
több mint 4 éve
Taysom Hill fog kezdeni, de az sem lenne meglepő, ha Jameis Winston is szerepet kapna. Érdekesség, hogy neki van ösztönzője, ami játékidőhöz van kötve (meccsenként a snapek legalább 50%-án pályára lépve kap bónuszt), a Saints pedig elég rosszul áll a jövő évi fizetési sapkával kapcsolatban, szóval akár ez is szerepet játszhat abban, hogy nem őt játszatják.Irtózatos vakegér a csávó sztem....illendő lenne így verni a Saintset.....Szerintem azért megy a ködösítés ezerrel, nem lennék abban biztos hogy nem Winston lesz fent többet
zekeffron
kapitnono
szerintem meg csak ennyiről szól az egész.
viszont ez a 11 borda nem semmi, a két Falcons meccs közül egyiken sem fog tudni játszani így Brees
több mint 4 éve
Na vajon Ryan vagy Schaub koronás, hogy Benkert rosteren van ma.
több mint 4 éve
Irtózatos vakegér a csávó sztem....illendő lenne így verni a Saintset.....Szerintem azért megy a ködösítés ezerrel, nem lennék abban biztos hogy nem Winston lesz fent többet
zekeffron
több mint 4 éve
Szezon előtt beírtam erre a meccsre a W-t.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Fattyu
1 919
Taysom kezd ellenünk hétvégén, nem Winston.Én örülök.
Örülünk?
kaszo
Remélem Ti nem fogtok. 😁😛
több mint 4 éve
Taysom kezd ellenünk hétvégén, nem Winston.Interception vagy fumble...
Örülünk?
kaszo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Taysom kezd ellenünk hétvégén, nem Winston.Tőle még nem kaptunk ki, mondjuk vasárnap se fogunk 😀
Örülünk?
kaszo
több mint 4 éve
KeyG
9 501
Legtobb Offensive Snap az even. 1. Chiefs 327 8-1
2. Falcons 321 3-6
3. Ravens 299 6-2
4. Bills 295 7-2
5. Seahawks 275 6-2
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
Való igaz Baker és Spoon is olyan h a plafonjuk sokkal magasabban volt, mint ami kijött belőlük a sok sérülés miatt.Egy Dimmy 1. körös PR a 13 draftja alapán:Baker meg spoon simán top5 lenne ha egészséggel bírták volna az ipart. Egyébként elég korrekt lista szvsz.
1. Matt Ryan QB (2008 1/3)
2. Julio Jones WR (2011 1/6)
3. Jake Matthews OT (2014 1/6)
4. Desmond Trufant CB (2013 1/22)
5. Calvin Ridley WR (2018 1/26)
6. A.J. Terrell CB (2020 1/16)
7. Chris Lindstrom OG (2019 1/14)
8. Kaleb McGary OT (2019 1/31)
9. Vic Beasley DE (2015 1/8)
10. Keanu Neal S (2016 1/17)
11. Sam Baker OT (2008 1/21)
12. Sean Weatherspoon LB (2010 1/19)
13. Takkarist McKinley DE (2017 1/26)
14. Peria Jerry DT (2009 1/24)
3-szor húzott Dimmy az 1. körben a DL-be, az utolsó 6-ban van mind3, asszem a derék Tommy ehhez a csapatrészhez nem igazán értett.
empty taxi
peach
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Egy Dimmy 1. körös PR a 13 draftja alapán:Baker meg spoon simán top5 lenne ha egészséggel bírták volna az ipart. Egyébként elég korrekt lista szvsz.
1. Matt Ryan QB (2008 1/3)
3-szor húzott Dimmy az 1. körben a DL-be, az utolsó 6-ban van mind3, asszem a derék Tommy ehhez a csapatrészhez nem igazán értett.
empty taxi
több mint 4 éve
Majd Jacob Tuioti-Mariner 😉Egészen elképesztő, hogy john abraham óta nem volt itt olyan end akit nem a hitvány - középszar tengelyen kellene elhelyezni.beleillik a a Jamaal Andersonos, Peria Jerrys, Vicces tökéletes sormintába ez a félhülye is....Kivágtuk TakkotTrending:
www.atlantafalcons.com/news/falcons-waive-takk-mckinley
mcm4a1
#TAKKarodj
empty taxi
zekeffron
peach
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Egy Dimmy 1. körös PR a 13 draftja alapán:1. Matt Ryan QB (2008 1/3)
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 4 éve
Egészen elképesztő, hogy john abraham óta nem volt itt olyan end akit nem a hitvány - középszar tengelyen kellene elhelyezni.beleillik a a Jamaal Andersonos, Peria Jerrys, Vicces tökéletes sormintába ez a félhülye is....Kivágtuk TakkotTrending:
mcm4a1
#TAKKarodj
empty taxi
zekeffron
több mint 4 éve
beleillik a a Jamaal Andersonos, Peria Jerrys, Vicces tökéletes sormintába ez a félhülye is....Kivágtuk TakkotTrending:
mcm4a1
#TAKKarodj
empty taxi
több mint 4 éve
Maximum a kompenzációs pick miatt támadható a dolog, de megszolgált érte, hogy kibasszuk.Nem fog hiányozni.Kivágtuk TakkotTrending:
mcm4a1
#TAKKarodj
empty taxi
több mint 4 éve
Kivágtuk TakkotTrending:
mcm4a1
#TAKKarodj
Madden hates me.
több mint 4 éve
Egyre jobban tetszik ez a Morris-Ulbrich páros.A "2. és sokra futunk" akciót kellene csak elhagyni, egyébként tényleg egész értelmes volt ma a coaching.
Koetter is értelmes volt ma kifejezetten.
Kenny
Madden hates me.