Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
Olyan szinten rendszer problémák vannak, hogy nincs qb aki ne szenvedne itt. Ettől függetlenül ő sem játszik a megfelelő szinten.
Empty megénekelte már, hogy változás miért nem lesz, szóval csak az marad, hogy lehet reménykedni, hogy jövőre összeáll a dolog mint shanny 2. évére... Ha nem akkor 23ban rebuild

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 790 — no es importante
 www.profootballnetwork.com/matt-ryan-contract-breakdown-salary-bonuses/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 190 — Keep pounding
Eljuttok oda hogy nem elcserélni kell majd Ryant, hanem kivágni, ha ez folytatódik az év hátralevő részében...
gabokocka
Miért is ?? 2 rossz meccs miatt ?? Te úgy látod hogy Ryan a legnagyobb probléma ebben a csapatban ?🤔🤔
Midnight
Nem, ő a legkisebb probléma, viszont, mint írtam, ha így folytatódik, akkor vagy lesérül, vagy marad ez a borzasztó produktum, egyik verzió sem könnyíti meg az elcserélését egy 37 éves, 40+ milliós capszámmal bíró QB-nak. Mondjukazt nem tudom, hogy csere esetén mennyi ragadna be itt nálatok abból a 40+ millióból.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 471
Eljuttok oda hogy nem elcserélni kell majd Ryant, hanem kivágni, ha ez folytatódik az év hátralevő részében...
gabokocka
Miért is ?? 2 rossz meccs miatt ?? Te úgy látod hogy Ryan a legnagyobb probléma ebben a csapatban ?🤔🤔
több mint 4 éve
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 314 — Rider
majd jövőre....
több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
Az oreggel is nagy problemak vannak. Neki is lehet el kene gondolkodni, hogy eladja az egeszet. Sorozatosa. rossz donteseket hoz mar lassan 3. eve.

több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 190 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Most néztem meg az eredményt. Mintha problémáink lennének... 🤔
peach
Vannak, voltak, lesznek.
Blank tett róla h jövőképe se legyen a bandának.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Most néztem meg az eredményt. Mintha problémáink lennének... 🤔

több mint 4 éve
nnntm Atlanta Falcons 932
Szegény Franks karriermutatója, 0/1, 1 INT. Látszik, hogy Rosentől tanul
több mint 4 éve
nnntm Atlanta Falcons 932
68-3 az elmúlt két meccsen
több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Mindenki szégyénlheti magát, akinek köze van a maihoz.
empty taxi
több mint 4 éve
svin Atlanta Falcons Cincinnati Bearcats 66
Mondanám hogy ezt a meccset gyorsan felejtsük el, de maximum mi szurkolók, remélem a teljes stáb és a keret nem felejti el, mert ez igy gyalázatos volt. Főleg Fontenoték véssék jól a tudatukba, hogy mi volt ma és ez alapján lehet a jövő évre a szerződéseket összerakni (mondjuk a mai alapján nem lesz sok, ami jövőre még élni fog). Szánalmas volt onnantól kezdve, hogy megpróbáltunk egy 4&7et... tök fölöslegesen. Második feles kezdése meg kb meg is alapozta a totális csődöt, 3 play, 2 drop, 3 and out... mai nap kb ki is derült, hogy ki miért ott kelt el ahol. Legalább Grantből végre láttam valamit, de a FF-n kivül kb értékelhetetlen volt a teljes védelem. Csütörtökre se várok nagy javulást, attól tartok az is fájni fog... de azért megnézem 😀
több mint 4 éve
Tdog Atlanta Falcons 865
Ez a mai meccs bebizonyitotta hogy egy po teamtol kurva messze vagyunk..
több mint 4 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Mikor szoptunk TD-t blokkolt puntból?

Ez az este konkrétan a legalkalmasabb arra, hogy elinduljon a rebuild.

Mindig jövőre
több mint 4 éve
Mindenki szégyénlheti magát, akinek köze van a maihoz.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Dan Quinn visszavág
mcm4a1
Azt miért? Mert tönkrebaszta a frenchiset dimitroffal együtt? Biztos pisztolyt tartottak a fejéhez, hogy ekkora pöcs legyen. Rendesen felhúztam magam az önelégült fején mikor a szünet előtt mutatták

több mint 4 éve
mcm4a1 Atlanta Falcons Alabama Crimson Tide 53
Dan Quinn visszavág
több mint 4 éve
Ajjaj, ez nagyon csúnya lesz ráadásul a köcsög boys alázni is akar. Gondolom a kopasz erre fog recskázni az éccaka, biztos valami nagy bosszúhadjáratot hirdetett azért mert egy looser fasz

több mint 4 éve
Tdog Atlanta Falcons 865
4th and long podcastben mondtak Terrell engedi a legkevesebb yardot/snap a ligaban👌 Ugy nez ki jo huzas volt
több mint 4 éve
Longshot, de van benne vmi és ettől szürreális:

empty taxi
A hátralévő meccsekre (papírforma szerint, bár pont a múlt vasárnap mutatta meg, hogy ezt dobhatjuk a picsába) szerintem 5-4-el, illetve 4-5-el számolhatunk. Én azt mondom, most kicsit még takarítgassunk, aztán jövőre majd nekiszaladunk a szezonnak rendesen.
bergerdani
Igazából már m1, egál körül leszünk valszeg ami draft szempontjából lófasz esti fénnyel, szóval nyerjünk csak. Szeretném ha ha pozitívban zárnánk, egyszerűen úgy kell ennek a franchisenak a pozitív élmény mint egy falat kenyér. A szezon második felének legnagyobb kérdése, hogy smith elbírja e hagyni a faszságait és fejlődni mint hc és playcaller. Jelenleg ezen a téren nem vagyok bizakodó, de ugye a reményhal...

Amúgy nem olvastam a témában ( ebből is látszik, hogy az utolsó két quinn év mennyire kiégetett meg mert rohadtak vagytok bármi ilyet leírni ide 😛) de ridley még idén visszajön? Vagy jövőre? Ezt most akkor olyan mint a "tartsunk szünetet?"

több mint 4 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

empty taxi
A hátralévő meccsekre (papírforma szerint, bár pont a múlt vasárnap mutatta meg, hogy ezt dobhatjuk a picsába) szerintem 5-4-el, illetve 4-5-el számolhatunk. Én azt mondom, most kicsit még takarítgassunk, aztán jövőre majd nekiszaladunk a szezonnak rendesen.

Mindig jövőre
több mint 4 éve

Madden hates me.
több mint 4 éve
Kenji Atlanta Falcons 648
Artúró jön egy-egy valamivel mattynek meg cordának, kihúzták a szarból.
Ettől függetlenül vállalhatatlan amit a 4. negyedben művelt. Hihetetlen, hogy ugyanolyan balfasz mint a druszája meg quinn is volt..
peach
HC jöhet-mehet, de a Falconst nem veheted ki a Falconsból.
több mint 4 éve
Artúró jön egy-egy valamivel mattynek meg cordának, kihúzták a szarból.
Ettől függetlenül vállalhatatlan amit a 4. negyedben művelt. Hihetetlen, hogy ugyanolyan balfasz mint a druszája meg quinn is volt..