Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Jah valszeg kezdeni fog a Harris - Davison - Jarrett - Fowler négyes.Davidson után Cominsky is elkapta a koronát, Takk out ágyéksérüléssel.Gyakorlatilag 4 ember kivételével csak PS playerek maradtak 😀
Fogyóban a DL.
empty taxi
Kenny
Mögötte van Bailey, Senat, JTM, Means plusz feljött Slayton a PS-ből.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Davidson után Cominsky is elkapta a koronát, Takk out ágyéksérüléssel.Gyakorlatilag 4 ember kivételével csak PS playerek maradtak 😀
Fogyóban a DL.
empty taxi
több mint 4 éve
Davidson után Cominsky is elkapta a koronát, Takk out ágyéksérüléssel.Dan Quinnt le kéne gyorsan igazolni és berakni DL-be. Legalább megtudná milyen volt évekig az ő általa felkészített csapatot nézni a Falcons szurkolóknak.
Fogyóban a DL.
empty taxi
több mint 4 éve
Davidson után Cominsky is elkapta a koronát, Takk out ágyéksérüléssel.Fogyóban a DL.
Madden hates me.
több mint 4 éve
Vaughn halála felfoghatatlan... 😕
Madden hates me.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Falcons tests have cleared, and players and staff are returning to their facility today, per source. Game on track for Sunday in Minnesota.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 16, 2020
több mint 4 éve
mcm4a1
53
Hírek szerint sajnos öngyilkos lett.Mi a faszom jöhet még...?Felfoghatatlan, az egyik kedvenc Falcons riporterem volt 😕
RIP Vaughn... 😔
peach
Nyugodjon békében. Tudjátok mi történt vele?
shawnka
több mint 4 éve
Mi a faszom jöhet még...?Felfoghatatlan, az egyik kedvenc Falcons riporterem volt 😕
RIP Vaughn... 😔
peach
Nyugodjon békében. Tudjátok mi történt vele?
több mint 4 éve
Mi a faszom jöhet még...?RIP Vaughn... 😔
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
@AdamSchefterThere is no change to the status of Sunday's Falcons-Vikings at this time.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Végre valami pozitív dolog történt idén a csapattal
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
1 napja davidson koronás, egy órája 4en koronásak, 50 perce davidson még mindig koronás, 40 perce már csak egy ember koronás aki nem játékos. Értek mindent is.
több mint 4 éve
Rodaron
2 076
Adam SchefterEgyenlőre nem mozgatják a meccset sehova, Garafolo lehozta.
@AdamSchefter
Update: An NFL official said just one member of the Falcons’ personnel had a positive test, and its not a player.
Rodaron
több mint 4 éve
Rodaron
2 076
Adam Schefter@AdamSchefter
Update: An NFL official said just one member of the Falcons’ personnel had a positive test, and its not a player.
több mint 4 éve
Fasza, nem a hétvégén lesz meg az első győzelmünk. Mondjuk legalább davidson nevét lehet olvasni valamiért, mert 5 meccs alatt nem volt egy olyan megmozdulása se amire emlékeznék...
több mint 4 éve
@AdamSchefter·
7m
Falcons’ rookie DT Marlon Davidson was placed on the Reserve/COVID-19 list yesterday. Now there are other tests the league is checking. But Falcons’ building is shutting down until there is more information.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Falcons had four positive tests this morning, according to sources. - Schefter
több mint 4 éve
Falcons are shutting down their facility after multiple positive tests, sources tell ESPN.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 15, 2020
több mint 4 éve
Frissítette a TDN a mock draft masináját, szigorúan BPA-ban gondolkodva ez jött ki:3.
Atlanta Falcons
Gregory Rousseau
EDGE, Miami
35.
Atlanta Falcons
Paulson Adebo
CB, Stanford
67.
Atlanta Falcons
Trevon Moehrig
S, TCU
98.
Atlanta Falcons
Jaycee Horn
CB, South Carolina
130.
Atlanta Falcons
Pooka Williams
RB, Kansas
162.
Atlanta Falcons
Daelin Hayes
EDGE, Notre Dame
194.
Atlanta Falcons
Damon Hazelton
WR, Missouri
Madden hates me.
több mint 4 éve
Madden hates me.
több mint 4 éve
A Ryan-trade pletyik margójára: MATT RYAN IS NOT THE (biggest) PROBLEM. pic.twitter.com/fRFJibfNXj
— Mina Kimes (@minakimes) October 13, 2020
Btw Blank egy minapi sajttájon nem állt ki amellett egyértelműen h Mattyre építünk.
Meanwhile Davidson állítólag koronás 😕 profootballtalk.nbcsports.com/2020/10/13/falcons-put-marlon-davidson-on-covid-reserve/
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 4 éve
szerintem Ryan elcseréléséről csak akkor van értelme beszélni, ha tiszta esélyünk van Lawrence-re. Tehát kb mint anno amikor a Colts Manning sérülése miatt nyilvánvaló helyzetbe került Luckért.Szerintem is. Ettől függetlenül az eszem azt mondja, hogy ryan+julio trade. Szvsz kapnánk értük két 1.+2.kört amivel bőven meglenne a muníció az új fr. qb-ra és a rebuildre is. Elnézve ryan idei évét sztem neki is jót tenne a környetváltás és, hogy gyűrűért mehessen. Julio szintén zenész. Egy colts pl kapásból contender lenne ryannel, pénzük annyi mint a szemét, azt a frigyet szétadnám. De a frisco is egyből contender lenne egy matt-kyle reunionnal. De pl még a bears is lehetne opció ha volna pénz lóvéra.Igaz.És Ridley mellé "felesleges" is egy újááépülő csapatba, őt majd úgyis meg kell fizetni, cserébe jöhet érte majd vmi pick.Ez mind szép és jó csak ha itt tényleg rebuilding jön akkor cserét fog kérni. Ő is karrierje végéhez közeledik, gyűrűje nincs.Julio bárkivel 1000+yardot tol szvszNem teljesen sportszakmai szempontból kérdeztem, hanem igazból "féltésből" 😊 Nehez emészteném, ha nem lenne. 😀Hogy érted, hogy belemenne?Sztem Lawrence-re nem lesz esélyetek, mert fogtok meccseket nyerni, de Fields is bőven jó lehet. Én elcserélném Ryant, akkor fosba vagytok sapka ügyileg, hogy itt nem jövőre lesz reális esély gyűrűre, ő rámehet máshol, ti meg új QB-val nyomtok egy resetet.Tetszik a "forgatókönyv", de szerinted/szerintetek ez mondjuk egy Juliora milyen hatással lenne? Mmint, hogy -az esetben- egy rookie QB-val kellene nekimenni az igencsak érkező kifutó éveinek?! Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ő már ebbe belemenne...főleg úgy, hogy Fields sztem lutri!
gabokocka
zekeffron
Megkell kérdezni előtte őt is?
Egy WR re nem építesz csapatot, vagy elfogadja ami lesz vagy visszavonul vagy cserét kér. Ezek az opciói.
TSzabi
zekeffron
Adirotor
empty taxi
gabokocka
Mondjuk én amiatt h Blank már nem mai gyerek inkább afelé hajlok h retool lesz a koncepció és nem rebuild.
empty taxi
A szívem viszont azt mondja, hogy van még 3-4 évünk, két év hátralépés és aztán ami a csövön kifér....
peach
több mint 4 éve
Szerintem is. Ettől függetlenül az eszem azt mondja, hogy ryan+julio trade. Szvsz kapnánk értük két 1.+2.kört amivel bőven meglenne a muníció az új fr. qb-ra és a rebuildre is. Elnézve ryan idei évét sztem neki is jót tenne a környetváltás és, hogy gyűrűért mehessen. Julio szintén zenész. Egy colts pl kapásból contender lenne ryannel, pénzük annyi mint a szemét, azt a frigyet szétadnám. De a frisco is egyből contender lenne egy matt-kyle reunionnal. De pl még a bears is lehetne opció ha volna pénz lóvéra.Igaz.És Ridley mellé "felesleges" is egy újááépülő csapatba, őt majd úgyis meg kell fizetni, cserébe jöhet érte majd vmi pick.Ez mind szép és jó csak ha itt tényleg rebuilding jön akkor cserét fog kérni. Ő is karrierje végéhez közeledik, gyűrűje nincs.Julio bárkivel 1000+yardot tol szvszNem teljesen sportszakmai szempontból kérdeztem, hanem igazból "féltésből" 😊 Nehez emészteném, ha nem lenne. 😀Hogy érted, hogy belemenne?Sztem Lawrence-re nem lesz esélyetek, mert fogtok meccseket nyerni, de Fields is bőven jó lehet. Én elcserélném Ryant, akkor fosba vagytok sapka ügyileg, hogy itt nem jövőre lesz reális esély gyűrűre, ő rámehet máshol, ti meg új QB-val nyomtok egy resetet.Tetszik a "forgatókönyv", de szerinted/szerintetek ez mondjuk egy Juliora milyen hatással lenne? Mmint, hogy -az esetben- egy rookie QB-val kellene nekimenni az igencsak érkező kifutó éveinek?! Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ő már ebbe belemenne...főleg úgy, hogy Fields sztem lutri!
gabokocka
zekeffron
Egy WR re nem építesz csapatot, vagy elfogadja ami lesz vagy visszavonul vagy cserét kér. Ezek az opciói.
TSzabi
zekeffron
Adirotor
empty taxi
gabokocka
Mondjuk én amiatt h Blank már nem mai gyerek inkább afelé hajlok h retool lesz a koncepció és nem rebuild.
empty taxi
A szívem viszont azt mondja, hogy van még 3-4 évünk, két év hátralépés és aztán ami a csövön kifér....
több mint 4 éve
Igaz.És Ridley mellé "felesleges" is egy újááépülő csapatba, őt majd úgyis meg kell fizetni, cserébe jöhet érte majd vmi pick.Ez mind szép és jó csak ha itt tényleg rebuilding jön akkor cserét fog kérni. Ő is karrierje végéhez közeledik, gyűrűje nincs.Julio bárkivel 1000+yardot tol szvszNem teljesen sportszakmai szempontból kérdeztem, hanem igazból "féltésből" 😊 Nehez emészteném, ha nem lenne. 😀Hogy érted, hogy belemenne?Sztem Lawrence-re nem lesz esélyetek, mert fogtok meccseket nyerni, de Fields is bőven jó lehet. Én elcserélném Ryant, akkor fosba vagytok sapka ügyileg, hogy itt nem jövőre lesz reális esély gyűrűre, ő rámehet máshol, ti meg új QB-val nyomtok egy resetet.Tetszik a "forgatókönyv", de szerinted/szerintetek ez mondjuk egy Juliora milyen hatással lenne? Mmint, hogy -az esetben- egy rookie QB-val kellene nekimenni az igencsak érkező kifutó éveinek?! Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ő már ebbe belemenne...főleg úgy, hogy Fields sztem lutri!
gabokocka
zekeffron
TSzabi
zekeffron
Adirotor
empty taxi
gabokocka
Madden hates me.
több mint 4 éve
És Ridley mellé "felesleges" is egy újááépülő csapatba, őt majd úgyis meg kell fizetni, cserébe jöhet érte majd vmi pick.Ez mind szép és jó csak ha itt tényleg rebuilding jön akkor cserét fog kérni. Ő is karrierje végéhez közeledik, gyűrűje nincs.Julio bárkivel 1000+yardot tol szvszNem teljesen sportszakmai szempontból kérdeztem, hanem igazból "féltésből" 😊 Nehez emészteném, ha nem lenne. 😀Hogy érted, hogy belemenne?Sztem Lawrence-re nem lesz esélyetek, mert fogtok meccseket nyerni, de Fields is bőven jó lehet. Én elcserélném Ryant, akkor fosba vagytok sapka ügyileg, hogy itt nem jövőre lesz reális esély gyűrűre, ő rámehet máshol, ti meg új QB-val nyomtok egy resetet.Tetszik a "forgatókönyv", de szerinted/szerintetek ez mondjuk egy Juliora milyen hatással lenne? Mmint, hogy -az esetben- egy rookie QB-val kellene nekimenni az igencsak érkező kifutó éveinek?! Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ő már ebbe belemenne...főleg úgy, hogy Fields sztem lutri!
gabokocka
zekeffron
TSzabi
zekeffron
Adirotor
empty taxi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.