Atlanta Falcons
FakkkkkkkkkkjeeeeeeeeeeeeDe orulok te jo elet!
Breaking: #Falcons are firing QB Dan Quinn, per @JeffSchultzATL
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) October 11, 2020
Didn't take long after their last loss made them 0-5.
empty taxi
Breaking: #Falcons are firing QB Dan Quinn, per @JeffSchultzATL
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) October 11, 2020
Didn't take long after their last loss made them 0-5.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
De most oszinten!"Mr. Blank has never fired anyone in season. If it doesn't happen tonight, it's not happening until the season is over" - Tony Gonzalez
— Blogging Dirty (@BloggingDirty) October 11, 2020
When asked if he expects Dan Quinn to lose his job Matt Ryan says "I hope not."
— William McFadden (@willmcfadden) October 11, 2020
empty taxi
Mi ez, ha nem egy lúzer kultúra?
A játékosaink miert nem szeretnenek nyerni? Miert jo nekik, hogy rajtuk röhög a vilag?
Nekem oszinten egyszeruen ez nem fer a fejembe es mar annyira kellemetlen es szakmaiatlan ez az egesz viselkedés es hozzallas, hogy csak na...komolyan mondom értetlenül allok ez elott a posvány elott!
Szerkesztette: zekeffron
Ja, ezen el is ment Mattynek mondjuk úgy 4-5 éve..."Mr. Blank has never fired anyone in season. If it doesn't happen tonight, it's not happening until the season is over" - Tony Gonzalez
empty taxi
"Mr. Blank has never fired anyone in season. If it doesn't happen tonight, it's not happening until the season is over" - Tony Gonzalez
When asked if he expects Dan Quinn to lose his job Matt Ryan says "I hope not."
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Dan Quinn says he was disappointed with the extended runs that the Panthers had. He believes that's correctable.
Dan Quinn says Arthur Blank's possible decision to make a coaching change is "the furthest thing from my mind."
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Ha Quinn HC a héten, akkor Blank tényleg teljesen vállalhatatlanul meghömbörödött.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Falcons’ WR Julio Jones is inactive for today’s game against the Carolina Panthers.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 11, 2020
Madden hates me.
Kazee is IR-re került... elszakadt az achillese.. 😕Ráadásul még mindig a bohóc a HC...hatványozottan szar hét....
Keano
VÉDŐGURU!!!#brotherhoodTévedtem😄
Gyurma Pappa
Bezzeg az afc-s tesóknak már könnyebb a föld. Mastermind quinn egyedül maradt a ki a legnagyobb balfasz a mezőnyben versenyben...
peach
Kurva gyenge ez a védelem, hétről hétre meglep
Gyurma Pappa
#BROTHERHOOD
*facepalm*Na várjál ott van Sea is ebben a versenyben Pete Carroll személyében ☝️Az egy másik liga. Ott a rosterek is üresek. New Yorkban csak a mutatott játék vállalhatatlan. A texans meg a falcons viszont po csapat, hopkinssal együtt több all proval és leendő hof-al...Azért New Yorkban vannak még versenyzők. 😀Tévedtem😄
Gyurma Pappa
Bezzeg az afc-s tesóknak már könnyebb a föld. Mastermind quinn egyedül maradt a ki a legnagyobb balfasz a mezőnyben versenyben...
peach
Tarsi
peach
Az ottani fanok két -három éve sírnak hogy küldjék már el mert tönkre teszi RW legjobb éveit meg egy konok öregember aki felett eljárt az idő.Plusz egy helyben topog vele a csapat.
Szóval vannak még jelentkezők
Dagobert bácsi
Szeretne az összes csapat (kivéve pec) úgy egy helyben topogni, hogy minden évben CSAK rájátszás legyen. Nyolc éve 😀 Vagy mennyi
Való igaz, McCarthy-t sem igazán vádolhatta senki looser mentalitással, mert elég jó győzelmi mutatót hozott össze és a offense is néhány évtől eltekintve jól teljesített. Zárójelben jegyzem meg, hogy sokak szerint ez inkább Rodgers miatt alakult így.Green bayben sosem volt looser culture és soha nem is lesz.Ő nem a mostani helyzetre utal McCarthyival hanem amikor még Green Bay edzője volt ugyan ez ment náluk is vele kapcsolatban mint a Hoksz topicban.Én sem. A dallas sztem nagyon rendben van mentálisan, az offense is tetszetős, az egyik legjobb a ligában. Az elején belealszanak eddig, de amit mentek a falcons, hawks és browns ellen az biztató. Ha a védelem összeáll nem szívesem játszanék velük a po-ban. Mondhatni a falcons totális ellentétei idén és a jó értelemben.Nem értem, miért jelent meg McCarthy holdvilág képe, amikor olvastam ezeket a sorokat?Na várjál ott van Sea is ebben a versenyben Pete Carroll személyében ☝️Az egy másik liga. Ott a rosterek is üresek. New Yorkban csak a mutatott játék vállalhatatlan. A texans meg a falcons viszont po csapat, hopkinssal együtt több all proval és leendő hof-al...Azért New Yorkban vannak még versenyzők. 😀Tévedtem😄
Gyurma Pappa
peach
Tarsi
peach
Az ottani fanok két -három éve sírnak hogy küldjék már el mert tönkre teszi RW legjobb éveit meg egy konok öregember aki felett eljárt az idő.Plusz egy helyben topog vele a csapat.
Jocoó
SBL
peach
Magyarra fordítva a Hoksz azért nem jo meg a Green Bay is azért nem volt jó vagy is nem nyert több SB mert homály mind két csapat edzője kicsit lesarkítva
Dagobert bácsi
peach
Inkább az volt vele a baj, hogy a nagy lehetőségek kapujában mindig elhagyta a golyóit és ha megakadt a gépezet nem igazán segítette ki a Arod-ot kreatív hívásokkal. Az utolsó években az elleflekenél a DC-k akár a büfébe is kiugorhattak miközben a csapatuk fent volt a pályán. Csak annyit kellett nekik mondania, hogy az első két down futás lesz, utána meg passz.
A challangekről és time managementről pedig inkább ne is beszéljünk!
Egyébként nincs harag és sok sikert neki Dallasban.
A jövőt illetően a próféta szóljon Belőled!
Igen, nagyjából erre céloztam. Köszönöm a kifejtést.😊Ő nem a mostani helyzetre utal McCarthyival hanem amikor még Green Bay edzője volt ugyan ez ment náluk is vele kapcsolatban mint a Hoksz topicban.Én sem. A dallas sztem nagyon rendben van mentálisan, az offense is tetszetős, az egyik legjobb a ligában. Az elején belealszanak eddig, de amit mentek a falcons, hawks és browns ellen az biztató. Ha a védelem összeáll nem szívesem játszanék velük a po-ban. Mondhatni a falcons totális ellentétei idén és a jó értelemben.Nem értem, miért jelent meg McCarthy holdvilág képe, amikor olvastam ezeket a sorokat?Na várjál ott van Sea is ebben a versenyben Pete Carroll személyében ☝️Az egy másik liga. Ott a rosterek is üresek. New Yorkban csak a mutatott játék vállalhatatlan. A texans meg a falcons viszont po csapat, hopkinssal együtt több all proval és leendő hof-al...Azért New Yorkban vannak még versenyzők. 😀Tévedtem😄
Gyurma Pappa
peach
Tarsi
peach
Jocoó
SBL
peach
Magyarra fordítva a Hoksz azért nem jo meg a Green Bay is azért nem volt jó vagy is nem nyert több SB mert homály mind két csapat edzője kicsit lesarkítva
Dagobert bácsi