Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Kenny Atlanta Falcons 10 028 — Omar's Coming Yo!
#BROTHERHOOD

több mint 4 éve
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 290 — Rider
Fakkkkkkkkkkjeeeeeeeeeeee

empty taxi
De orulok te jo elet!
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gyorsan fog DC állást találni magának ide a bökőt 😛
több mint 4 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 212 — Egyéb témák lakó
Na, olyan 1,5 évet késett vele Blank...

több mint 4 éve
nnntm Atlanta Falcons 932
Pedig ez megint aktuális
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Fakkkkkkkkkkjeeeeeeeeeeee

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve

empty taxi
De most oszinten!

Mi ez, ha nem egy lúzer kultúra?

A játékosaink miert nem szeretnenek nyerni? Miert jo nekik, hogy rajtuk röhög a vilag?

Nekem oszinten egyszeruen ez nem fer a fejembe es mar annyira kellemetlen es szakmaiatlan ez az egesz viselkedés es hozzallas, hogy csak na...komolyan mondom értetlenül allok ez elott a posvány elott!

Szerkesztette: zekeffron
több mint 4 éve

empty taxi
Ja, ezen el is ment Mattynek mondjuk úgy 4-5 éve...

több mint 4 éve

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 420 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Edzőbuktatást láttunk?
több mint 4 éve
Valóban javítható, de nem veled b@szod.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 4 éve
Na vajon mi volt ez a tüntike a pálya szélén 🤔
peach
Mi történt?
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Én tényleg nem értem ezt. Ha nem ez a világ leghosszabb edzőbuktatása, akkor valami egészen furcsa dolgok történnek itt. Amikor Matty 3,7 méterrel dobta az üres Hurst mellé az utolsó drive-ban a labdát, akkor visszatekertem a Game Pass-t, hogy tényleg jól láttam-e.

Ha Quinn HC a héten, akkor Blank tényleg teljesen vállalhatatlanul meghömbörödött.

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 857 — a new hope (again)
Na vajon mi volt ez a tüntike a pálya szélén 🤔

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Alkossunk már rá valami új szót ha úgy alakulna neadjisten
több mint 4 éve
Na jó, a lóf.sznak is van vége, ha holnap úgy kelünk, hogy Quinnek van munkája, arra már nem tudok jelzőt mondani
több mint 4 éve

Madden hates me.
több mint 4 éve
Kazee is IR-re került... elszakadt az achillese.. 😕
Keano
Ráadásul még mindig a bohóc a HC...hatványozottan szar hét....
több mint 4 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Kazee is IR-re került... elszakadt az achillese.. 😕

több mint 4 éve
Tévedtem
Gyurma Pappa
😄
Bezzeg az afc-s tesóknak már könnyebb a föld. Mastermind quinn egyedül maradt a ki a legnagyobb balfasz a mezőnyben versenyben...
peach
#brotherhood

Kurva gyenge ez a védelem, hétről hétre meglep
Gyurma Pappa
VÉDŐGURU!!!

#BROTHERHOOD

több mint 4 éve
Tévedtem
Gyurma Pappa
😄
Bezzeg az afc-s tesóknak már könnyebb a föld. Mastermind quinn egyedül maradt a ki a legnagyobb balfasz a mezőnyben versenyben...
peach
Azért New Yorkban vannak még versenyzők. 😀
Tarsi
Az egy másik liga. Ott a rosterek is üresek. New Yorkban csak a mutatott játék vállalhatatlan. A texans meg a falcons viszont po csapat, hopkinssal együtt több all proval és leendő hof-al...
peach
Na várjál ott van Sea is ebben a versenyben Pete Carroll személyében ☝️
Az ottani fanok két -három éve sírnak hogy küldjék már el mert tönkre teszi RW legjobb éveit meg egy konok öregember aki felett eljárt az idő.Plusz egy helyben topog vele a csapat.
Szóval vannak még jelentkezők
Dagobert bácsi
*facepalm*
Szeretne az összes csapat (kivéve pec) úgy egy helyben topogni, hogy minden évben CSAK rájátszás legyen. Nyolc éve 😀 Vagy mennyi
több mint 4 éve
SBL Green Bay Packers 2 215
Tévedtem
Gyurma Pappa
😄
peach
Tarsi
Az egy másik liga. Ott a rosterek is üresek. New Yorkban csak a mutatott játék vállalhatatlan. A texans meg a falcons viszont po csapat, hopkinssal együtt több all proval és leendő hof-al...
peach
Az ottani fanok két -három éve sírnak hogy küldjék már el mert tönkre teszi RW legjobb éveit meg egy konok öregember aki felett eljárt az idő.Plusz egy helyben topog vele a csapat.
Jocoó
Nem értem, miért jelent meg McCarthy holdvilág képe, amikor olvastam ezeket a sorokat?
SBL
Én sem. A dallas sztem nagyon rendben van mentálisan, az offense is tetszetős, az egyik legjobb a ligában. Az elején belealszanak eddig, de amit mentek a falcons, hawks és browns ellen az biztató. Ha a védelem összeáll nem szívesem játszanék velük a po-ban. Mondhatni a falcons totális ellentétei idén és a jó értelemben.
peach
Ő nem a mostani helyzetre utal McCarthyival hanem amikor még Green Bay edzője volt ugyan ez ment náluk is vele kapcsolatban mint a Hoksz topicban.
Magyarra fordítva a Hoksz azért nem jo meg a Green Bay is azért nem volt jó vagy is nem nyert több SB mert homály mind két csapat edzője kicsit lesarkítva
Dagobert bácsi
Green bayben sosem volt looser culture és soha nem is lesz.
peach
Való igaz, McCarthy-t sem igazán vádolhatta senki looser mentalitással, mert elég jó győzelmi mutatót hozott össze és a offense is néhány évtől eltekintve jól teljesített. Zárójelben jegyzem meg, hogy sokak szerint ez inkább Rodgers miatt alakult így.
Inkább az volt vele a baj, hogy a nagy lehetőségek kapujában mindig elhagyta a golyóit és ha megakadt a gépezet nem igazán segítette ki a Arod-ot kreatív hívásokkal. Az utolsó években az elleflekenél a DC-k akár a büfébe is kiugorhattak miközben a csapatuk fent volt a pályán. Csak annyit kellett nekik mondania, hogy az első két down futás lesz, utána meg passz.
A challangekről és time managementről pedig inkább ne is beszéljünk!
Egyébként nincs harag és sok sikert neki Dallasban.

A jövőt illetően a próféta szóljon Belőled!
több mint 4 éve
SBL Green Bay Packers 2 215
Tévedtem
Gyurma Pappa
😄
peach
Tarsi
peach
Jocoó
Nem értem, miért jelent meg McCarthy holdvilág képe, amikor olvastam ezeket a sorokat?
SBL
Én sem. A dallas sztem nagyon rendben van mentálisan, az offense is tetszetős, az egyik legjobb a ligában. Az elején belealszanak eddig, de amit mentek a falcons, hawks és browns ellen az biztató. Ha a védelem összeáll nem szívesem játszanék velük a po-ban. Mondhatni a falcons totális ellentétei idén és a jó értelemben.
peach
Ő nem a mostani helyzetre utal McCarthyival hanem amikor még Green Bay edzője volt ugyan ez ment náluk is vele kapcsolatban mint a Hoksz topicban.
Magyarra fordítva a Hoksz azért nem jo meg a Green Bay is azért nem volt jó vagy is nem nyert több SB mert homály mind két csapat edzője kicsit lesarkítva
Dagobert bácsi
Igen, nagyjából erre céloztam. Köszönöm a kifejtést.😊