Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Midnight
1 233
Nem védeni akarom menjen a fenébe Kotterával együtt, de JJ nagyon hiányzott és a végére a fel D# kidőlt. Az is látszik hogy GJ-en kívül senki nem tud oda érni szóval mehet Dimi is mert hogy ő se tud draftolni az is biztos
több mint 4 éve
The Falcons at the Bears game today. pic.twitter.com/zx30cYeVCN
— In My Mind (@MeAloneInMyMind) September 27, 2020
Szerkesztette: Kenny
több mint 4 éve
Nem Quinn hibája ez. Neki 2 éve vége, annyi.Csak sajnos ő nem fogja kibaszni saját magát meg a csapatot sem eladni. Szóval blankbe muszáj beletörődni, ellentétben ezzel a faszkalappal....Mennyi-mennyi rengeteg tehetséges és tisztelhető játékos van ebben a csapatban és egy dilettáns szar ember miatt 3. hete alázkodnak meg vasánaponként. Ezt kihozni egy playoff keretből, minimum 2 hof-al meg kb 5 pro bowl kaliberrel az offensben az kb mindenidők egyik legnagyobb alulteljesítése és szégyene.Ja megérdemelnétek egy beszámítható tulajdonost.
Sajnos elterjedt a vírus a csapaton belül, métely emészti, itt az ideje kivágni az elburjánzott fertőzést...
peach
Helmut Zimmer
peach
Alig várja az ember, hogy visszamehessen DL edzőnek
több mint 4 éve
Beszámítható, gyanitom meg a bye megvárja, hogy kibassza ezt a szart...Mennyi-mennyi rengeteg tehetséges és tisztelhető játékos van ebben a csapatban és egy dilettáns szar ember miatt 3. hete alázkodnak meg vasánaponként. Ezt kihozni egy playoff keretből, minimum 2 hof-al meg kb 5 pro bowl kaliberrel az offensben az kb mindenidők egyik legnagyobb alulteljesítése és szégyene.Ja megérdemelnétek egy beszámítható tulajdonost.
Sajnos elterjedt a vírus a csapaton belül, métely emészti, itt az ideje kivágni az elburjánzott fertőzést...
peach
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Csak sajnos ő nem fogja kibaszni saját magát meg a csapatot sem eladni. Szóval blankbe muszáj beletörődni, ellentétben ezzel a faszkalappal....Mennyi-mennyi rengeteg tehetséges és tisztelhető játékos van ebben a csapatban és egy dilettáns szar ember miatt 3. hete alázkodnak meg vasánaponként. Ezt kihozni egy playoff keretből, minimum 2 hof-al meg kb 5 pro bowl kaliberrel az offensben az kb mindenidők egyik legnagyobb alulteljesítése és szégyene.Ja megérdemelnétek egy beszámítható tulajdonost.
peach
Helmut Zimmer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Az SB gyomrost nem heverte ki...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Mennyi-mennyi rengeteg tehetséges és tisztelhető játékos van ebben a csapatban és egy dilettáns szar ember miatt 3. hete alázkodnak meg vasánaponként. Ezt kihozni egy playoff keretből, minimum 2 hof-al meg kb 5 pro bowl kaliberrel az offensben az kb mindenidők egyik legnagyobb alulteljesítése és szégyene.Ja megérdemelnétek egy beszámítható tulajdonost.
peach
több mint 4 éve
Mennyi-mennyi rengeteg tehetséges és tisztelhető játékos van ebben a csapatban és egy dilettáns szar ember miatt 3. hete alázkodnak meg vasánaponként. Ezt kihozni egy playoff keretből, minimum 2 hof-al meg kb 5 pro bowl kaliberrel az offensben az kb mindenidők egyik legnagyobb alulteljesítése és szégyene.Sajnos elterjedt a vírus a csapaton belül, métely emészti, itt az ideje kivágni az elburjánzott fertőzést...
több mint 4 éve
Az NFL, mi több a futball világ vicce a franchise....nice job bohóc....
több mint 4 éve
nnntm
932
Ez valami egészen pazar munka volt, mindig van jobb
több mint 4 éve
Naaaa, Blank bácsi, lécci lécci lécci....Még a GB-t sztem megnézzük a nagymesterrel.... 😀
peach
több mint 4 éve
Naaaa, Blank bácsi, lécci lécci lécci....
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Ha ezt a faszkalapot nem basszátok ki holnap, felgyújtom az egész stadiont bazdmeg
több mint 4 éve
JJ out.
több mint 4 éve
Sztem a legtöbb nfl hc +19nél nem matekol azon, hogy mi van ha utolérik, inkább minden pontot a táblára rak amit lehet... na quinn pont nem ilyen, ezért is tartunk ott aholA te általad felvázolt eseménysornak van nagyobb valószínűsége szerinted vagy az enyémnek?Vagy, ha már abból indulok ki, hogy 3 birtoklás van közte akkor megyek a 20 pont előnyre mert ha ütnek két td-t két sikeres 2 pontossal akkor 19 pontnál már elég csak fg-t rúgni az egyenlítésért míg 20 pontnál kell nekik mindenképpen a 3 td ha előzni akarnak...Szvsz teljesen ok rámenni a 2 pontosra abban az esetben hiszen a hátrány nagysága miatt lehetett sejteni hogy túl sok fg-t már nem fog rúgni a Dallas ha fel akar zárkózni és így elvileg el lehetett volna kerülni hogy 3 td már a fordítást jelentse és nem az egyenlítést. És ha nem sikerül akkor is ugyanúgy 3 pos game a 19 pont is mint a 20, tehát a kockáztatás itt teljesen ésszerű volt.Azt azóta se sikerült kimatekoznom (ezt se) , hogy miért kellett 2 pontra menni. Illetve értem, hogy kibasztuk a lőcsöt, hogy 3 td-t rakjunk közé de a fagyi jó szokásához híven visszanyalt. Dehát 1 pontos zakó után kinek jutna eszébe ilyet számonkérni mastermindeon...Még egész pozitív voltál. nekem már félidőben gyomorgörcsöm volt, hogy gyanús nekem ez a 19 pontos előny... 😀Oooh nehogy azt hidd, amikor rámentünk a kétpontosra 19 pont előnyben, épp mondtam is haveromnak, hogy na, Quinn tud valamit. Tudja, hogy ezt az előnyt leadjuk.
Kenji
nnntm
peach
davemayer
peach
2 td + 2 sikeres 2 pontos + fg vagy
3 td?
Nem hiszem hogy bármilyen nfl HCnak eszébe jutna az -20nál hogy (ha van idő 3 drivera) ha bevitt egy tdt hogy rámenjen a 2 pontosra, ezzel kockáztatva azt h elveszítse a 3 td jelentette 21 pontot. Egyszerűen nem reális, hiszen mindkét megoldáshoz 3 drive kell de ha van idő akkor nem mennek rá a 2 pontosra.
davemayer
több mint 4 éve
A te általad felvázolt eseménysornak van nagyobb valószínűsége szerinted vagy az enyémnek?Vagy, ha már abból indulok ki, hogy 3 birtoklás van közte akkor megyek a 20 pont előnyre mert ha ütnek két td-t két sikeres 2 pontossal akkor 19 pontnál már elég csak fg-t rúgni az egyenlítésért míg 20 pontnál kell nekik mindenképpen a 3 td ha előzni akarnak...Szvsz teljesen ok rámenni a 2 pontosra abban az esetben hiszen a hátrány nagysága miatt lehetett sejteni hogy túl sok fg-t már nem fog rúgni a Dallas ha fel akar zárkózni és így elvileg el lehetett volna kerülni hogy 3 td már a fordítást jelentse és nem az egyenlítést. És ha nem sikerül akkor is ugyanúgy 3 pos game a 19 pont is mint a 20, tehát a kockáztatás itt teljesen ésszerű volt.Azt azóta se sikerült kimatekoznom (ezt se) , hogy miért kellett 2 pontra menni. Illetve értem, hogy kibasztuk a lőcsöt, hogy 3 td-t rakjunk közé de a fagyi jó szokásához híven visszanyalt. Dehát 1 pontos zakó után kinek jutna eszébe ilyet számonkérni mastermindeon...Még egész pozitív voltál. nekem már félidőben gyomorgörcsöm volt, hogy gyanús nekem ez a 19 pontos előny... 😀Oooh nehogy azt hidd, amikor rámentünk a kétpontosra 19 pont előnyben, épp mondtam is haveromnak, hogy na, Quinn tud valamit. Tudja, hogy ezt az előnyt leadjuk.
Kenji
nnntm
peach
davemayer
peach
2 td + 2 sikeres 2 pontos + fg vagy
3 td?
Nem hiszem hogy bármilyen nfl HCnak eszébe jutna az -20nál hogy (ha van idő 3 drivera) ha bevitt egy tdt hogy rámenjen a 2 pontosra, ezzel kockáztatva azt h elveszítse a 3 td jelentette 21 pontot. Egyszerűen nem reális, hiszen mindkét megoldáshoz 3 drive kell de ha van idő akkor nem mennek rá a 2 pontosra.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Vagy, ha már abból indulok ki, hogy 3 birtoklás van közte akkor megyek a 20 pont előnyre mert ha ütnek két td-t két sikeres 2 pontossal akkor 19 pontnál már elég csak fg-t rúgni az egyenlítésért míg 20 pontnál kell nekik mindenképpen a 3 td ha előzni akarnak...Szvsz teljesen ok rámenni a 2 pontosra abban az esetben hiszen a hátrány nagysága miatt lehetett sejteni hogy túl sok fg-t már nem fog rúgni a Dallas ha fel akar zárkózni és így elvileg el lehetett volna kerülni hogy 3 td már a fordítást jelentse és nem az egyenlítést. És ha nem sikerül akkor is ugyanúgy 3 pos game a 19 pont is mint a 20, tehát a kockáztatás itt teljesen ésszerű volt.Azt azóta se sikerült kimatekoznom (ezt se) , hogy miért kellett 2 pontra menni. Illetve értem, hogy kibasztuk a lőcsöt, hogy 3 td-t rakjunk közé de a fagyi jó szokásához híven visszanyalt. Dehát 1 pontos zakó után kinek jutna eszébe ilyet számonkérni mastermindeon...Még egész pozitív voltál. nekem már félidőben gyomorgörcsöm volt, hogy gyanús nekem ez a 19 pontos előny... 😀Oooh nehogy azt hidd, amikor rámentünk a kétpontosra 19 pont előnyben, épp mondtam is haveromnak, hogy na, Quinn tud valamit. Tudja, hogy ezt az előnyt leadjuk.
Kenji
nnntm
peach
davemayer
több mint 4 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1310198201270509568ennyike, nem ússzuk meg a mait....
több mint 4 éve
Szvsz teljesen ok rámenni a 2 pontosra abban az esetben hiszen a hátrány nagysága miatt lehetett sejteni hogy túl sok fg-t már nem fog rúgni a Dallas ha fel akar zárkózni és így elvileg el lehetett volna kerülni hogy 3 td már a fordítást jelentse és nem az egyenlítést. És ha nem sikerül akkor is ugyanúgy 3 pos game a 19 pont is mint a 20, tehát a kockáztatás itt teljesen ésszerű volt.Azt azóta se sikerült kimatekoznom (ezt se) , hogy miért kellett 2 pontra menni. Illetve értem, hogy kibasztuk a lőcsöt, hogy 3 td-t rakjunk közé de a fagyi jó szokásához híven visszanyalt. Dehát 1 pontos zakó után kinek jutna eszébe ilyet számonkérni mastermindeon...Még egész pozitív voltál. nekem már félidőben gyomorgörcsöm volt, hogy gyanús nekem ez a 19 pontos előny... 😀Oooh nehogy azt hidd, amikor rámentünk a kétpontosra 19 pont előnyben, épp mondtam is haveromnak, hogy na, Quinn tud valamit. Tudja, hogy ezt az előnyt leadjuk.
Kenji
nnntm
peach
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Kenji
642
Adhatna kicsit az anyagból, mert úgy néz ki elég nagyot üt...Azt remélem hogy 40 pontotok nem lesz. Ez a Bears D nem engedett 40 pontot több mint 2 éve. Igaz most nincsenek csúcsformában, de 40- et csak nem kapnak. Tudom hogy viccnek írtad, de valami okos szaki 41-17 és Falcons sikert tippelt a twitteren 😊A.J. Terrell covid + ... vasárnap Trubinsky 400 yardos meccse alakul...Élete meccse lesz a retardáltak ellen.
Keano
Nekünk lesz 40 pontunk, nem adunk el labdát, szerzünk 4-et mind fumble, félidőben 28-al megyünk, majd szoros küzdelemben 3 onsidekickkel, de alulmaradunk.
Na ebből maradok ki....
zekeffron
Tomcsik
több mint 4 éve
Tomcsik
8 010
Azt remélem hogy 40 pontotok nem lesz. Ez a Bears D nem engedett 40 pontot több mint 2 éve. Igaz most nincsenek csúcsformában, de 40- et csak nem kapnak. Tudom hogy viccnek írtad, de valami okos szaki 41-17 és Falcons sikert tippelt a twitteren 😊A.J. Terrell covid + ... vasárnap Trubinsky 400 yardos meccse alakul...Élete meccse lesz a retardáltak ellen.
Keano
Nekünk lesz 40 pontunk, nem adunk el labdát, szerzünk 4-et mind fumble, félidőben 28-al megyünk, majd szoros küzdelemben 3 onsidekickkel, de alulmaradunk.
Na ebből maradok ki....
zekeffron
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 4 éve
A.J. Terrell covid + ... vasárnap Trubinsky 400 yardos meccse alakul...Élete meccse lesz a retardáltak ellen.
Keano
Na ebből maradok ki....