Atlanta Falcons
A múlt heti borzalom margójára.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
FYI jelenleg tietek az 1/1.Oszt HC-t lehet húzni?
Since neither SEA/NE or NO/LAR will impact this list...
— Trevor Sikkema (@TampaBayTre) September 21, 2020
If the 2021 #NFLDraft were tomorrow: pic.twitter.com/TpRo0RFyGN
iktriad
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
FYI jelenleg tietek az 1/1.Sose ertettem mire jók ezek a statok a 2. forduló után....
iktriad
Azt azóta se sikerült kimatekoznom (ezt se) , hogy miért kellett 2 pontra menni. Illetve értem, hogy kibasztuk a lőcsöt, hogy 3 td-t rakjunk közé de a fagyi jó szokásához híven visszanyalt. Dehát 1 pontos zakó után kinek jutna eszébe ilyet számonkérni mastermindeon...Még egész pozitív voltál. nekem már félidőben gyomorgörcsöm volt, hogy gyanús nekem ez a 19 pontos előny... 😀Oooh nehogy azt hidd, amikor rámentünk a kétpontosra 19 pont előnyben, épp mondtam is haveromnak, hogy na, Quinn tud valamit. Tudja, hogy ezt az előnyt leadjuk.
Kenji
nnntm
Még egész pozitív voltál. nekem már félidőben gyomorgörcsöm volt, hogy gyanús nekem ez a 19 pontos előny... 😀Oooh nehogy azt hidd, amikor rámentünk a kétpontosra 19 pont előnyben, épp mondtam is haveromnak, hogy na, Quinn tud valamit. Tudja, hogy ezt az előnyt leadjuk.
Kenji
Jó poén volt dugipofa!Szerintem itt egy megoldás van, ha Julio Jones fogja magát, felballag Blankhez és azt mondja vagy ő vagy Quinn.Juliot szerettel fogadjuk a Patsbe, adunk érte 2 3. Kört meg vmi aprót😂😂
Fast Willie
ParadSEC
| Nem. |
Madden hates me.
Szerintem itt egy megoldás van, ha Julio Jones fogja magát, felballag Blankhez és azt mondja vagy ő vagy Quinn.Juliot szerettel fogadjuk a Patsbe, adunk érte 2 3. Kört meg vmi aprót😂😂
Fast Willie
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
FYI jelenleg tietek az 1/1.Egy 723 yardot passzoló irányítóval,egy 239 yardot elkapó Calvin Ridlyvel,181 yardot elkapó Julio Jonesszal, és egy amúgy kutyaszar, de véleményem szerint néhol saját tudása felett teljesítő védelemmel.
iktriad
Kibaszott siralmas ez az egész ami itt folyik lassan 2 éve.
www.thefalcoholic.com/2020/9/20/21448096/nuke-the-2020-falcons-from-orbit-its-the-only-way-to-be-sure
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Ez rohadtul csalóka, már a TO része. Ha Koetteren és nem a Dallas DB-ken múlik, Matt simán dobott volna 3 INT-t a meccsen. Valaki majd elmagyarázhatná, hogy 20 pontos előnynél miért kell hail mary-kat dobálni. Szinte kizárt, hogy JJ ne tudna 10-12 yardos passzokat elkapni. (Mondjuk a választ sejtem: DQ és a meccs közbeni coaching az 0, de ez nem újdonság)The Falcons had 39 points with zero turnovers in their loss against the Cowboys.
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) September 20, 2020
Entering today, teams were 440-0 when scoring 39 points with 0 turnovers since 1933, when team turnovers were first tracked, according to Elias. pic.twitter.com/LZdqzwQZyD
empty taxi
Mivel itt is emberek játszanak, köztük olyanok, mint Deion Jones, JJ vagy Matt Ryan, akiket riválisként is lehet tisztelni, ezért igenis nincs már kedvem viccelni sem. Blank is könyv írás helyett (a Kindle szerintem idegesíteni akar vele, folyamat kapom a reklámot) ide kéne, hogy figyeljen egy kicsit. Lehet mondogatni, hogy hosszú még a szezon, bármi lehet stb. De ha egy olyan fogatlan oroszlánt, mint a Dallas, 20 pont előnyből nem sikerül megverni, akkor kit fog sikerülni (a Panthers-en kívül)?
Szerintem ez már túl megy egyébként a vicces témán. Ez inkább már dühítő és sajnálatos. Lehet igazolni kéne a csapathoz egy rendes sport pszichológust, aki rendet tesz a fejekben. Julio-t meg nem kéne játszatni, ha nem egészséges. Szerintem a csapat maga jó, csak hiányzik a nyerni fogunk mentalitás.The Falcons had 39 points with zero turnovers in their loss against the Cowboys.
Entering today, teams were 440-0 when scoring 39 points with 0 turnovers since 1933, when team turnovers were first tracked, according to Elias. pic.twitter.com/LZdqzwQZyD
Chuck felt the pain after the Falcons loss today 😅 pic.twitter.com/fr9SlJJv3W
— NBA on TNT (@NBAonTNT) September 20, 2020
empty taxi
The Falcons had 39 points with zero turnovers in their loss against the Cowboys.
Chuck felt the pain after the Falcons loss today 😅 pic.twitter.com/fr9SlJJv3W
— NBA on TNT (@NBAonTNT) September 20, 2020
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Ha most ki rúgnák DQ-t ki lehetne a helyére rakni ?Gyanítom Morris vagy Koetter lenne az interim HC.
Midnight
Falcons fear RT Kaleb McGary suffered a sprained MCL today, per source. He will have an MRI Monday to determine extent of damage and how much time he will miss.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 20, 2020
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Akár sportembereknek is hogy lehet ezek után bemenni az öltözőbe, utána elmenni haza, majd azzal a gondolattal álomra hajtani a fejet, hogy márpedig innen is visszavágunk? Elhiszik?Még egész pozitív voltál. nekem már félidőben gyomorgörcsöm volt, hogy gyanús nekem ez a 19 pontos előny... 😀
Az a Super Bowl hosszútávú pofon volt, amiből soha nem lehet kijönni, de most jött egy olyan rövid távú pofon is emellé, amivel én kívülről nem is tudom, mit lehetne kezdeni. 1-1 és egy jó kis momentum helyett 0-2, és egy olyan szédülés a böhöm gyomros után, amit még lehet, hogy sokáig fogunk látni.
Két perccel a vége előtt ízlelgettem a 2-2-es, óriási mákkal 3-1-es szezonkezdést, amivel ráfordulunk a viszonylag egyszerűbb sorsolásra, de így félek tőle, hogy inkább a 0-4-es ráfordulást kell ízlelgetni, ami éppen csak arra lesz elég megint, hogy ne legyen playoff, de ne is jöjjön minőségi pótlás a draftról.
nnntm
Az a Super Bowl hosszútávú pofon volt, amiből soha nem lehet kijönni, de most jött egy olyan rövid távú pofon is emellé, amivel én kívülről nem is tudom, mit lehetne kezdeni. 1-1 és egy jó kis momentum helyett 0-2, és egy olyan szédülés a böhöm gyomros után, amit még lehet, hogy sokáig fogunk látni.
Két perccel a vége előtt ízlelgettem a 2-2-es, óriási mákkal 3-1-es szezonkezdést, amivel ráfordulunk a viszonylag egyszerűbb sorsolásra, de így félek tőle, hogy inkább a 0-4-es ráfordulást kell ízlelgetni, ami éppen csak arra lesz elég megint, hogy ne legyen playoff, de ne is jöjjön minőségi pótlás a draftról.
És talán ami nagyobb baj, hogy nem is az utolsó. 😕Már nem az első.I would fire Dan Quinn IF* I’m Arthur Blank. This loss is unacceptable, unforgivable.
— shannon sharpe (@ShannonSharpe) September 20, 2020
empty taxi
Amadeus
Már nem az első.I would fire Dan Quinn IF* I’m Arthur Blank. This loss is unacceptable, unforgivable.
— shannon sharpe (@ShannonSharpe) September 20, 2020
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?