Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 4 éve
The Atlanta Falcons released linebacker Barkevious Mingo on Saturday after he was arrested in Texas on a charge of indecency with a child-sexual contact. Arlington police said that Mingo was arrested Thursday on the second-degree felony charge, which carries a maximum penalty of 20 years in prison under Texas state law. According to the state penal code, the charge relates to engaging in sexual contact with someone younger than 17 years of age or causing the child to engage in sexual contact.Rohadjon rá a műanyag lakat...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Atlanta Falcons linebacker Barkevious Mingo was arrested in Texas this week on a charge of indecency with a child, sexual contact, according to Arlington Police Department records.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
miért kellett volna elcserélni Ryant? egy újabb második körért, ami azonnali QB pótlás szempontjából szart se ér? ha Julionál belementek abba....Hosszútávon mennyire jó TE-t draftolni 1/4-re, és nem elcserélni Ryant?pedig jobb ez így.Höri a Julio cseréről.Próbáltam magam becsapni, hogy jobb ez így, de mostmár az sem megy... 😕
iktriad
Kenji
hosszútávon.
shawnka
Számomra így eléggé érthetetlen ez az offseason revékenység.
gabokocka
ha meg most elhúzzuk 1/4-re a maradék QB-t, akkor kiemelkedő elkapója nem maradt volna, Ridleyt szinte be is duplázhatták volna minden meccsen, cap spaceszel meg olyan szarul állunk, hogy top erősítést nem tudtunk volna hozni valószínűleg.
nem Ryan miatt vagyunk szarok.
több mint 4 éve
Ezt nem vitatom, viszont ő már korábban jelezte, hogy menne. Ennek fényében szamomra nem a Julio csere gaz, hanem minden mas.Szerintem ha julio nem kéri nem tradeltük volna el. Tett annyit a csapatért, hogy ha menni akar akkor ne szivassuk, pláne, hogy cap ügyileg jól is jártunk vele.Hosszútávon mennyire jó TE-t draftolni 1/4-re, és nem elcserélni Ryant?pedig jobb ez így.Höri a Julio cseréről.Próbáltam magam becsapni, hogy jobb ez így, de mostmár az sem megy... 😕
iktriad
Kenji
hosszútávon.
shawnka
gabokocka
Sharpe akciója más kérdés, hogy benne volt e és tudott e róla, mert ha igen az eléggé gusztustalan lenne
peach
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Szerintem ha julio nem kéri nem tradeltük volna el. Tett annyit a csapatért, hogy ha menni akar akkor ne szivassuk, pláne, hogy cap ügyileg jól is jártunk vele.Hosszútávon mennyire jó TE-t draftolni 1/4-re, és nem elcserélni Ryant?pedig jobb ez így.Höri a Julio cseréről.Próbáltam magam becsapni, hogy jobb ez így, de mostmár az sem megy... 😕
iktriad
Kenji
hosszútávon.
shawnka
gabokocka
Sharpe akciója más kérdés, hogy benne volt e és tudott e róla, mert ha igen az eléggé gusztustalan lenne
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Hosszútávon mennyire jó TE-t draftolni 1/4-re, és nem elcserélni Ryant?pedig jobb ez így.Höri a Julio cseréről.Próbáltam magam becsapni, hogy jobb ez így, de mostmár az sem megy... 😕
iktriad
Kenji
hosszútávon.
shawnka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
pedig jobb ez így.Höri a Julio cseréről.Próbáltam magam becsapni, hogy jobb ez így, de mostmár az sem megy... 😕
iktriad
Kenji
hosszútávon.
több mint 4 éve
Höri a Julio cseréről.több mint 4 éve
Brandin Cooks has been traded three times: Twice for a 1st and once for a 2nd.Nekem ez elképesztően olcsó egy julioért, akkor is ha csak 1-2 lesz csak top (ami nem biztos azért). Örülök hogy a gb ezt is elcseszte 😊
Remélem olyan jó lesz Julio Titanses karrierje, mint ahogy Sanu előadta New Englandben. Ha már ugyanazon a valuen ment el, vagy amiért jött Hayden Hurst.
shawnka
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Biztos ezt akartad Julio 😕?Ez nem kivansagmusor. Oda mesz, ahova kuldenek. Orulok, hogy Julionak nem jott ossze sem a Packers, sem a Seahawks, amit pletykaltak. Unalmas mar ez az allando okoskodas a jatekosoktol, hogy oket aztan csereljek el, de majd o megmondja, hogy hova passzolhatjak.
dande
több mint 4 éve
Brandin Cooks has been traded three times: Twice for a 1st and once for a 2nd.Remélem olyan jó lesz Julio Titanses karrierje, mint ahogy Sanu előadta New Englandben. Ha már ugyanazon a valuen ment el, vagy amiért jött Hayden Hurst.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
The #Titans deal for Julio Jones:And Atlanta ends up with very nice value.Hát eddig ez a 2. kör annyira azért nem nice, kérdés, hogy mi lesz belőle.
Beki
Kampman
— The #Falcons get a 2022 2nd rounder and a 2023 4th rounder.
— The #Titans get Julio Jones & a 6th rounder in 2023.
— The #Titans take on Jones’ salary of $15.3M in 2021 and the rest of the deal.
— #Falcons have $7.75M in dead money this year.
több mint 4 éve
And Atlanta ends up with very nice value.Hát eddig ez a 2. kör annyira azért nem nice, kérdés, hogy mi lesz belőle.
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Sources: The #Falcons are trading All-Pro WR Julio Jones to the #Titans in exchange for at least a 2nd round pick. A blockbuster for Tennessee, who now gets the coveted big-play threat. And Atlanta ends up with very nice value. - Rapoport
több mint 4 éve
Csak nem Marvin Lewis öltözött álruhába?Még mindig jobb mint culley bácsi a zoom konferenciáról 😀
www.espn.com/nfl/story/_/id/31553392/julio-jones-atlanta-falcons-minicamp-see-coach-arthur-smith-says
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Csak nem Marvin Lewis öltözött álruhába?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Végül is nekünk szerencsés esetben jövőre 3 első körünk is lehet. Vagy a Phins vagy a Colts picket plusz Ertzt be is vonhatjuk az üzletbe és úgy még anyagilag is bele férhet. Bár nyilván inkább AFC-s csapatba akarják elengedni.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
The Atlanta Falcons have discussed several trade offers for Julio Jones, including an offer for a future first round draft pick, per sources.
— Dianna Russini (@diannaESPN) May 27, 2021
There is a sense around the league a trade could go down as early as next week.
több mint 4 éve
Ridley át tudja venni JJ helyét szerintem ezért kár lett volna még egy top wr ha tudsz hozni egy top TE-t, ha nem lett volna meg felelő WR aki helyettesítse JJ akkor Chase lehet jobb választás lett volna, de szerintem ez jobb döntés volt így.Ebbű tényleg baj lesz more, jött a titansEzen a ponton miért nem Chase?szemétbust tajee sharp a wr corpsba. Elvileg julio már a draft előtt cserét kért, innen nézve még érthetőbb a pitts pick.
peach
Értem én Pitts választását, nem is annak szól, csak ha már bele akarjuk magyarázni Juliót, akkor ott inkább Chase lett volna az elsődleges opció
Wyatt