Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Meccs közben valóban nem tűnt fel, ami jó. Az utolsó negyedben viszont 3szor egymás után úgy vágták hátra mint a taknyot, emlékeim szerint mind2 intnél onnan jött a nyomás és az a védő ütött bele akit neki kellett volna megtartania. De nem értek én ehhez, biztos így van, végülis csak félig-meddig a meccs ment el azon a pár playen.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Láttam egy pff értékelést ahol mcgary a 3. legjobb értékelést kapta az offenseből. ( lindstrom lett az első). Én vagyok fordítva bekötve?PFF-nek McGeci runblockja tetszett (74.4), a passblockot átlagosra (61.7) értékelték.
peach
Konkrétabban:
10+ snapes manusok, offense:
1. Chris Lindstrom 83.7
2. Lee Smith 72.1
3. Kaleb McGary 69.9
4. Christian Blake 69.8
5. Kyle Pitts 68.4
...
13. Tajae Sharpe 60.8
14. Hayden Hurst 60.1
15. Cordarrelle Patterson 56.8
16. Jalen Mayfield 28.5
17. Keith Smith 27.3
10+ snapes manusok, defense:
1. Dante Fowler Jr. 72.1
2. Grady Jarrett 71.7
3. Ta'Quon Graham 69.3
4. Jonathan Bullard 67.9
5. Jaylinn Hawkins 67.0
...
14. Isaiah Oliver 57.5
15. Tyeler Davison 56.7
16. Erik Harris 54.1
17. Fabian Moreau 53.1
18. Steven Means 39.8
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Láttam egy pff értékelést ahol mcgary a 3. legjobb értékelést kapta az offenseből. ( lindstrom lett az első). Én vagyok fordítva bekötve?
több mint 4 éve
Gyütt az öreg Kolkitt a PS-be, aki valaha a liga legjobbjai közé tartozott, de az nem ma volt.The Falcons have signed P Dustin Colquitt to the practice squad and released OL Bryan Witzmann. Here’s what the move means ⬇️https://t.co/0DBLzKUGNP
— Tori McElhaney (@tori_mcelhaney) September 21, 2021

Madden hates me.
több mint 4 éve
A tegnapit legalább lehet értékelni. Az eagles ellen egy negyedet sikerült focizni, a tampa ellen má kettő és felet. A negyedik negyedbeli összeomlásért igazából fel sem tudom magam baszni, egyszerűen bowles rájött mit kell csinálni és annyival jobb ott az emberanyag, hogy nem sikerült megoldani. A 4.-ben gyakorlatilag legyalázták a falat, mcgary egyenesen szárazon lett agyon basz*a. Ryan fiatalabb nem lesz, 38 éves qb esetetében ugyen az volt a mantra brees, brady, manning stb esetében, hogy elit fal legyen előtte. Itt meg ilyen van. Mondjuk kb 1 sec alatt ért át a blitz szóval tökm1, ez a front seven sb-t nyert a tampának és mahomes se tudott mit kezdeni vele.Végre fociztunk egy jót, lehetett izgulni, a 2. és a 3. negyed egész pofás volt, ott azt láttam amit írtam szezon előtt, hogy szeretnék, szóval arra lehet építeni a jövőben. Remélem sikerül.
Ja, a puntert remélem már kibasztuk, kb egy pályát ajándékozott oda a tampának, én ilyen szart még nem láttam puntertől mióta meccseket nézek.
több mint 4 éve
A fapásztor entek jutnak eszembe a mai meccs előttsimaliba.nyerünk.
peach
több mint 4 éve
A fapásztor entek jutnak eszembe a mai meccs előtt
több mint 4 éve
Láttam már nagyobb csodát
több mint 4 éve
Akkó jovan akkó...Falcons coach Arthur Smith would not publicly commit to his starting offensive line but said of rookie LG Jalen Mayfield, who struggled in his first game: "He did enough this week to justify getting another opportunity."
— Jeff Schultz (@JeffSchultzATL) September 17, 2021
WR Frank Darby has been ruled out (calf) on Atlanta’s Friday injury report. All good other than that.
— Josh Kendall (@JoshTheAthletic) September 17, 2021

Madden hates me.
több mint 4 éve
Majd hétfőn átértékelik mert ami vasárnap jön a tampa dl-el az nem lesz kellemesHacsak nem vagy mazochista.
peach

Madden hates me.
több mint 4 éve
Majd hétfőn átértékelik mert ami vasárnap jön a tampa dl-el az nem lesz kellemes
több mint 4 éve
Osztezekik? Mert pl decastrot tudom ki...Azért van abban valami szomorú, amikor a legjobb 5 szabadügynök guard közé befér 2 volt seahawk is (Fluker, Sweezy), akiket amúgy még a bottom 5 támadófalunkból is úgy vágtunk ki mint macskát szarni. 😀
peach
Ha ők számítanak a FA piac krémjének a poszton, milyen lehet a többi? 😀
DeCastrót megfizetném. Van bármi vesztenivalótok innen? Szerintem nincs.
több mint 4 éve
Osztezekik? Mert pl decastrot tudom ki...
több mint 4 éve
Lindsay Jones PR-jében így állunk:No. 29 Atlanta Falcons pic.twitter.com/4SsTVOBJge
— Lindsay Jones (@bylindsayhjones) September 15, 2021
Megmenekültünk...
We have signed OL Danny Isidora, DL Mike Pennel and OL Bryan Witzmann to the practice squad and have released K Elliott Fry, WR Juwan Green and TE David Wells from the practice squad.https://t.co/W6CxMw9WFO
— Atlanta Falcons (@AtlantaFalcons) September 15, 2021

Madden hates me.
több mint 4 éve
A komolyabb snapszámmal bíró embereink teljesítménye PFF szerint:Offense:
Cordarrelle Patterson 74.9
Keith Smith 67.1
Chris Lindstrom 66.3
Mike Davis 64.4
Matt Ryan 60.4
...
Matt Hennessy 52.7
Hayden Hurst 51.5
Kaleb McGary 46.9
Russell gage 46.7
Jalen Mayfield 28.8
Defense:
Jonathan Bullard 72.0
Fabian Moreau 61.5
Erik Harris 61.3
Steven Means 61.2
Dante Fowler Jr. 60.1
...
Marlon Davidson 52.1
Foyesade Oluokun 51.7
Deion Jones 49.7
Tyeler Davison 49.2
Jacob Tuioti-Mariner 47.3

Madden hates me.
több mint 4 éve
Átstruktúráltuk debo szerződését, sztem guard után kapálódzunk
több mint 4 éve
Azért van lehetőség. Osemele (azt hittem idősebb) Lamp vagy Carpenter egy próbât megérne.Osemele még tud járni?
dande
több mint 4 éve
Azért van lehetőség. Osemele (azt hittem idősebb) Lamp vagy Carpenter egy próbât megérne.
több mint 4 éve
OH. MY. GOD.For the first time I can ever remember, PFF has given an offensive lineman a grade of 1.4 (out of 100) in pass blocking.
Yup. #Falcons Jalen Mayfield
több mint 4 éve
Hát ez történik, ha 3 új playert raksz a kezdőbe.szemezgess...
Nincs szabadon olyan ember aki instant segíteni tudna nekünk guard poszton?
Kenny
nfltraderumors.co/top-50-2021-nfl-free-agents/

Madden hates me.
több mint 4 éve
Hát ez történik, ha 3 új playert raksz a kezdőbe.Nincs szabadon olyan ember aki instant segíteni tudna nekünk guard poszton?
több mint 4 éve
Jó az Eagles DL, azt meg kell hagyni.Viszont lehet Hennessy-t is elő kéne venni. Ennyi nyomásnál sztem a blokk kiosztásnál is kellett gikszernek lennie.

Madden hates me.
több mint 4 éve
The Falcons had the league's worst pass blocking efficiency yesterday, per PFF.Papíron, ugye 😊
PFF's review also concluded that Ryan was responsible for zero hits, sacks, hurries, or pressures he faced.
PFF concluded that LG (Mayfield and Dalman, but mostly Mayfield) and RT (McGary) bore at least some responsibility for 92.8% of the pressure Ryan faced.
shawnka
több mint 4 éve
The Falcons had the league's worst pass blocking efficiency yesterday, per PFF. PFF's review also concluded that Ryan was responsible for zero hits, sacks, hurries, or pressures he faced.
PFF concluded that LG (Mayfield and Dalman, but mostly Mayfield) and RT (McGary) bore at least some responsibility for 92.8% of the pressure Ryan faced.