Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Köszi srácok, régen örültem így Falcons győzelemnek 😀Mi is 😁
kapitnono
több mint 4 éve
Rendes srácok vagytok, köszi és Gratula!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 4 éve
Midnight
1 233
Szerintetek Quinn maradhatna nálunk mint védő koordinátor? Mert attól hogy mint hc meg bukott még dc-nek jó lehet ne (hátha akkor nincs rajta akkora nyomás és könnyebben menne neki a play calling) plusz ha ez esetleg szóba jönne akkor az jó lenne e a csapatnak vagy az egész edzői stáb cseréje a megoldás?? Hozzá teszem Koetter mehet öt nem feltétlen kell még tartani.
több mint 4 éve
Megvan, mi miatt jönnek mostanság a W-k. 😊 twitter.com/minakimes/status/1206388873175031808
több mint 4 éve
Sarlatán banda, nem elég h rontják a drafthelyük, még a 49ers HC is hozott nekem -3 pontot fantasyben.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Grat a W-hez. Most akkor Quinn marad? És mivel mivel jövő héten Falcons-Jags van, akár lehet ebből winning streak is.
több mint 4 éve
nnntm
932
Ezt se higgyük 😀Ezt, hogy hoztátok össze?Annyira rosszak azért nem vagyunk csak elk...tuk a szezon elejét, ha nem 1-7 el kezdünk meg simán lehetett volna PO is. XD
ThundersNFL
Midnight
több mint 4 éve
Midnight
1 233
Ezt, hogy hoztátok össze?Annyira rosszak azért nem vagyunk csak elk...tuk a szezon elejét, ha nem 1-7 el kezdünk meg simán lehetett volna PO is. XD
ThundersNFL
több mint 4 éve
gratulálok, a jobbik csapat nyertNa ne. Ez egy trapp game volt nektek, előfordul az ilyesmi. Inkább most mint a po-ban.
petey
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Meltdown Matty 🤟
több mint 4 éve
Ezt, hogy hoztátok össze?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
nnntm
932
Francot a draftpickbe, én még nem táncoltam győzelem után eddig a pillanatig 😀
több mint 4 éve
TrololoÉs most lesz az, hogy viccből megveritek a hétvégén a 49ers-t, kb. ilyenkor szoktak következni az ilyen teljesen értelmetlen győzelmek esélyesebb csapatok ellen. Túl sok 7-9-es szezont láttam, azt hiszem, PTSD-m van 😕mar igy is tobb van mint kellene.Ridley (Abdominal injury) és Trufant (Broken forearm) is kidőlt a szezonra.Elég volt győzelmekből.
mcm4a1
peach
Kenny
Gyurma Pappa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Például. Csak a különbség a példában az, hogy amíg a Falconsnak már esélye sincs a PO-ra, a Colts még küzdd, tehát ha egy kicsit gondolkodtál volna, mielőtt megpróbálsz szellemes lenni, akkor látnád, hogy a két helyzetet össze sem lehet hasonlítani. A Falconsnak elemi érdeke lenne kikapni a hétvégén, a Coltsnak meg győznie kéneAmugy tényleg ilyenkor szokott bekövetkezni vicces eredmény például egy Colts győzelem az MNF-en. 😊És most lesz az, hogy viccből megveritek a hétvégén a 49ers-t, kb. ilyenkor szoktak következni az ilyen teljesen értelmetlen győzelmek esélyesebb csapatok ellen. Túl sok 7-9-es szezont láttam, azt hiszem, PTSD-m van 😕mar igy is tobb van mint kellene.Ridley (Abdominal injury) és Trufant (Broken forearm) is kidőlt a szezonra.Elég volt győzelmekből.
mcm4a1
peach
Kenny
Gyurma Pappa
Steve Ribbed
BTW két hete írtam a Saints topikban, hogy mennyire nehéz lesz a Colts és a Titans elleni meccs, mert mindkét csapat erősen küzdd a PO-ért.
Nem, nem minden rólatok szól.
több mint 4 éve
Steve Ribbed
400
Amugy tényleg ilyenkor szokott bekövetkezni vicces eredmény például egy Colts győzelem az MNF-en. 😊És most lesz az, hogy viccből megveritek a hétvégén a 49ers-t, kb. ilyenkor szoktak következni az ilyen teljesen értelmetlen győzelmek esélyesebb csapatok ellen. Túl sok 7-9-es szezont láttam, azt hiszem, PTSD-m van 😕mar igy is tobb van mint kellene.Ridley (Abdominal injury) és Trufant (Broken forearm) is kidőlt a szezonra.Elég volt győzelmekből.
mcm4a1
peach
Kenny
Gyurma Pappa
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 4 éve
Nem illik a rendszerbe, nem szokott 20 pontos előnyöket leadni a csapata, csak megfordítani 😕Még jó, hogy itt 25 pont alá nem adjuk az ilyesmit 😛
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Nem illik a rendszerbe, nem szokott 20 pontos előnyöket leadni a csapata, csak megfordítani 😕
több mint 4 éve
Nagy play action király a csávó, ez láthattuk a Coltsnál is.Fake jatekban se rossz.
empty taxi
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Nagy play action király a csávó, ez láthattuk a Coltsnál is.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Azt beszélik McDaniels lehetséges főedző jelölt nálunk. Jó lenne ha jönne?Én adnám
Midnight
több mint 4 éve
Azt beszélik McDaniels lehetséges főedző jelölt nálunk. Jó lenne ha jönne?A Panthersnek a Tampa baynek és a Saintsnek valószínű 😊
Midnight
több mint 4 éve
Midnight
1 233
Azt beszélik McDaniels lehetséges főedző jelölt nálunk. Jó lenne ha jönne?