Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Részvétem srácok, de ez nem edző vagy játékoskérdés, ez kultúra.Kultúra a faszom, az nem kultúra kérdése, hogy én egy mezei 23. senki 15 év fotel meccsnézes után tudom, hogy a gecibe kell lemenedzselni egy ilyen végjátékot egy rakás paraszt meg nem aki 100 éve ebből él és keres súlyos dollár milliókat. Az legalább kiderült, hogy a quinn féle staff ír magját is kell innen írtani, szertárost, konyhást mindenkit akinek ehhez valaha köze volt
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Tökéletes alkalom, hogy a szezon végén Blank eladja a csapatot.Pont ezen gondolkodtam én is.
Kenny

több mint 5 éve
Tökéletes alkalom, hogy a szezon végén Blank eladja a csapatot.
több mint 5 éve
Pedig ez tényleg akkora balf.kodás volt, hogy szerintem ezt még fogjuk emlegetni.Egy biztos. Ez olyan meccs volt, amit nem fogunk elfelejteni.😀 Igen? sztem kb 25 perc után a kutya se fog erről beszélni...Cowboysos choke, meg a Bearses, na azt nehéz elfelejteni nem beszélve a Pats elleni leszopokodásról...kár lenne, itt menni a nagy hero 7-9-re és cca 10-20 között kihúzni egy félszemű bust DE-t vagy CB-t....
ulpianus
zekeffron
Nem gyakran mondhatod el magadról, hogy véletlen megbotlasz TD-re és azért veszítesz.
több mint 5 éve
tekintve, hogy a penn state tegnap ezt kisértetiesen hasonló módon megcsinálta, azert usa-ban menni fog ez nagyotEgy biztos. Ez olyan meccs volt, amit nem fogunk elfelejteni.😀 Igen? sztem kb 25 perc után a kutya se fog erről beszélni...Cowboysos choke, meg a Bearses, na azt nehéz elfelejteni nem beszélve a Pats elleni leszopokodásról...kár lenne, itt menni a nagy hero 7-9-re és cca 10-20 között kihúzni egy félszemű bust DE-t vagy CB-t....
ulpianus
zekeffron
több mint 5 éve
Egy biztos. Ez olyan meccs volt, amit nem fogunk elfelejteni.😀 Igen? sztem kb 25 perc után a kutya se fog erről beszélni...Cowboysos choke, meg a Bearses, na azt nehéz elfelejteni nem beszélve a Pats elleni leszopokodásról...kár lenne, itt menni a nagy hero 7-9-re és cca 10-20 között kihúzni egy félszemű bust DE-t vagy CB-t....
ulpianus
Szerkesztette: zekeffron
több mint 5 éve
Egy biztos. Ez olyan meccs volt, amit nem fogunk elfelejteni.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Azért jó, hogy hamar visszaestünk a földreEgy 7-9-es szezon utan en latom magam elott a Morris-Ulbrich parost maradni.Bízzunk benne, hogy itt is ez lesz nem csak a kétségbeesett kapkodásErre jó indikátor lesz már az hogy hogyan fog zajlani a HC és a GM keresés, ill. hogy fog alakulni a szervezeti hierarchia.
peach
Mindenesetre ha tényleg elkezdünk nyerni akk az egyértelművé válik szvsz h a Matty Ice-éra nem ér véget, túl hátul fogunk draftolni ahhoz h méltó utódot találjunk.
empty taxi
Kenny
több mint 5 éve
Looser kultúra, a kerettel együtt...ez nem vicc...ez van el kell fogadni.
több mint 5 éve
Ú geci ez kemény volt, és ahogy ott állt Blank a pálya szélén, hát...Idén harmadszor ugyanilyen fejjel
gabokocka
több mint 5 éve
Nem bírom tovább, könyörgöm legyen már vége!!!
több mint 5 éve
Én már meg sem lepődöm
több mint 5 éve
Ú geci ez kemény volt, és ahogy ott állt Blank a pálya szélén, hát...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Látták a scoutjainkat a Michigan - Minnesota meccsen. Gyanítom leginkább a 2 Wolverines EDGE-t, Aidan Hutchinsont és Kwity Paye-t figyelhetik.Esetleg Jim H-t keresik álruhában 😉 😛
empty taxi
több mint 5 éve
Látták a scoutjainkat a Michigan - Minnesota meccsen. Gyanítom leginkább a 2 Wolverines EDGE-t, Aidan Hutchinsont és Kwity Paye-t figyelhetik.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Hogy látta a PFF a győzelmet?- Matty volt a hét 4. legjobb QB-ja
- Julio volt a hét 3. legjobb WR-e, Gage is a mezőny első harmadába került, Ridley középmezőny, Blake, Zaccheaus alja.
- Hurst középmezőny a TE-knél, Stocker a 3. legszarabb
- Ito, Gurley, Hill egyaránt az alsó harmad, utóbbi konkrétan a 2. legszarabb a héten
- McGeci a 8. legjobb OT volt a héten, Jake középmezőny, Gono alja.
- Lindstrom középmezőny, Carpenter alja a guardoknál
- Mack lett a 4. legjobb cenya
- Bailey a 4., Jarrett a 7. legjobb DI a héten, Senat és Davison középmezőny.
- Means a 6. legjob EDGE, JTM, Harris, Fowler alja.
- Deebo a 2. legjobb LB, Foye is az élmezőnyben végzett, Reynolds és Walker középmezőny, Robinson alja.
- Terrell a 6. legjobb CB a héten, Oliver középmezőny, Sheffield a 3. legszarabb
- Neasman középmezőny, Rico és Keanu alja a safety-knél, utóbbi konkrétan a 7. legszarabb
- Koo a 3. legjobb K
- Udvarbíró a 8. legszarabb P.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 5 éve
Egy 7-9-es szezon utan en latom magam elott a Morris-Ulbrich parost maradni.Bízzunk benne, hogy itt is ez lesz nem csak a kétségbeesett kapkodásErre jó indikátor lesz már az hogy hogyan fog zajlani a HC és a GM keresés, ill. hogy fog alakulni a szervezeti hierarchia.
peach
Mindenesetre ha tényleg elkezdünk nyerni akk az egyértelművé válik szvsz h a Matty Ice-éra nem ér véget, túl hátul fogunk draftolni ahhoz h méltó utódot találjunk.
empty taxi
több mint 5 éve
Ha egálra, ne adj isten annyira beindulunk, hogy pozitívra jön ki a szezon akkor nem tartom kizártnak, hogy marad a mckay morris duóBízzunk benne, hogy itt is ez lesz nem csak a kétségbeesett kapkodásErre jó indikátor lesz már az hogy hogyan fog zajlani a HC és a GM keresés, ill. hogy fog alakulni a szervezeti hierarchia.
peach
empty taxi
több mint 5 éve
Bízzunk benne, hogy itt is ez lesz nem csak a kétségbeesett kapkodásErre jó indikátor lesz már az hogy hogyan fog zajlani a HC és a GM keresés, ill. hogy fog alakulni a szervezeti hierarchia.
peach

Madden hates me.
több mint 5 éve
Helmut írt ide egy csodálatos hsz. - t még a tavasszal aminek a lényege az volt ha jól emlékszem, hogy blank túlságosan is lojális és türelmes az alkalmazottai felé aminek a vége az lett, hogy a home depot majdnem beleállt a földbe és blank az utolsó pillanatban rántotta el a kormányt. személyi változások és szervezeti átszervezés lett a dolog vége új vállalat irányítási elvekkel, azóta a home depot köszöni szépen jól van. Bízzunk benne, hogy itt is ez lesz nem csak a kétségbeesett kapkodás