Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 5 éve
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 315 — Rider
elvileg I/3 és I/11 között bárhol választhatunk az uccsó forduló eredményeinek függvényében.....
Keano
Le kell térdelni azt remélni a legjobbakat
peach
Igen, mindenképpen jó lenne a bust (reach ) DE pick, úgyhogy tradeljünk le szépen.....
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 840 — a new hope (again)
elvileg I/3 és I/11 között bárhol választhatunk az uccsó forduló eredményeinek függvényében.....
Keano
Le kell térdelni azt remélni a legjobbakat

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan

több mint 5 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Kukacoskodo rovat. Nem ertettem a meccs vegen, mikor is volt egy (Falcons) passz, complete. De nem lep ki a WR. Van 50 masodperc. Ket idokeres, es nem kertek ki. ??? Ott pislogtam, de nem. Szoval lement 25 masodperc vagy mennyi. Megis hogy gondoltak, hogy a hatralevo 25 mp-ben jobban kijohetnek a ket idokeressel, hogy ezt a 25-ot elengedtek? Ez csak nekem volt fura?
Vagy ez mar a minitankolas resze volt?
ulpianus
marhaegyszerű, ha fenthagyunk 30 másodpercet, simán beszopunk még egy td-t, mint az elmúlt meccseken
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Kukacoskodo rovat. Nem ertettem a meccs vegen, mikor is volt egy (Falcons) passz, complete. De nem lep ki a WR. Van 50 masodperc. Ket idokeres, es nem kertek ki. ??? Ott pislogtam, de nem. Szoval lement 25 masodperc vagy mennyi. Megis hogy gondoltak, hogy a hatralevo 25 mp-ben jobban kijohetnek a ket idokeressel, hogy ezt a 25-ot elengedtek? Ez csak nekem volt fura?
Vagy ez mar a minitankolas resze volt?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Komolyan megint tökön akarjuk magunkat rugni a drafton, rontani a pozit?
zekeffron
ez a mentalitás csak a szurkoló fejében létezik, a profi sportolóéban nem.
a Jets is nyert ma, ezzel eldőlt, hogy nem lehet 1/1.
egyszerűen nem így gondolkoznak, nem az a munkájuk, szenvedélyük hogy veszítsenek, nem arra kapják a fizetésüket, ennyi.

Amúgy nekem teljesen az jön le, hogy mutatják hogy van bennük lehetőség, de nem akarnak draft pozit veszíteni TB ellen is vagy most.
Midnight
ja, tuti hogy már Week2-3 alatt is ezért bukták el a meccseket ugyanígy
több mint 5 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 473
Bemutattuk, hogy meg tudnánk verni a liga csapatát, de nem akartuk veszélyeztetni a drafthelyet.
Működött a terv.
empty taxi
Amúgy nekem teljesen az jön le, hogy mutatják hogy van bennük lehetőség, de nem akarnak draft pozit veszíteni TB ellen is vagy most. Oké a Kansas nem erőltette meg magát nekik mindegy volt de TB nek azért kellett az a meccs és az első negyedben sehol nem voltak és legalább nem égtünk úgy mint a cicák.
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Bemutattuk, hogy meg tudnánk verni a liga csapatát, de nem akartuk veszélyeztetni a drafthelyet.
Működött a terv.
empty taxi
ocsi, ha berugod, kickert hozok elso korben!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Bemutattuk, hogy meg tudnánk verni a liga legjobb csapatát, de nem akartuk veszélyeztetni a drafthelyet.
Működött a terv.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
És bazdmeg az utolsó előtti fordulóban is előtudunk húzni egy olyan szopást amit idén még nem 😂

több mint 5 éve

Madden hates me.
több mint 5 éve
5 dik helyen kit lehetne draftolni ?
Midnight
Ha megmaradunk ilyen magasan lenne értelme túladni Ryanen és itt kiválasztani az utódját.
empty taxi
De akkor jövőre nem maradna túl nagy halott pénz utánna ? Vagy 1 évig kis pad az új qb és tanuljon egy kicsit ? Vagy csere gondolsz ? Illetve ekkora fizetésért kinek kellhet Ryan ? Bears?? Kb csak náluk van irányító probléma.
Midnight
Ha 2021. jún 1. után cseréljük (miután elindult az új ligaév) 23 millió $-t spórolnánk, ha előtte akk 3.5 millióval nagyobb lenne a caphit mintha maradna. Nem zárom ki az 1/5-ös QB 1 év padot sem, de azt sem h jövőre már másmilyen mezt fog hordani.
Ha a köv holtszezonban cserélnénk akk ideális a Colts vagy a Pats lenne h az AFC-be küldjük. Rajtuk kívül a Frisco vagy a Washington vagy a Chicago ami valid az NFC-ből.

Persze amilyen állapotban van a DL 1/5-re egy elit EDGE prospect sem volna hülyeség.

Madden hates me.
több mint 5 éve
Midnight
Ha megmaradunk ilyen magasan lenne értelme túladni Ryanen és itt kiválasztani az utódját.
empty taxi
De akkor jövőre nem maradna túl nagy halott pénz utánna ? Vagy 1 évig kis pad az új qb és tanuljon egy kicsit ? Vagy csere gondolsz ? Illetve ekkora fizetésért kinek kellhet Ryan ? Bears?? Kb csak náluk van irányító probléma.
Midnight
Colts, niners

több mint 5 éve
Midnight
empty taxi
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 670 — Tyrone Creek
A szívem Zach Wilsont szeretné.

Szóval biztos vagyok benne, hogy Ja'Marr Chase-t fogjuk választani 😀 (Parsons miatt se bánkódnék, ha beesne)
több mint 5 éve
Midnight

Madden hates me.
több mint 5 éve
több mint 5 éve

Madden hates me.
több mint 5 éve
Ridley kimaradása az boooo

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 120 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grady Jarrett és... Younghoe Koo immár Pro Bowlernek mondhatja magát!

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 742 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ridley nagyon szépen kinőtte magát!
Nagyon jó nézni a játékát!
több mint 5 éve
Amúgy nyílván a vége volt a leglátványosabb, de nem ezekkel végeztek ki hanem az apró pi-nem pi, icipici kis fújásokkal amikkel segítettek a goatnak comebackelni a 2. félidőben. Amúgy szerencsére ez egy ilyen év, pont leszarom az egészet. Majd ha kottás nem lesz ekkora gyökér nímand akkor majd érdekel a dolog, szóval talán jövőre..

több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 909
Ha valaki hozzájut a gifhez, amin a spori előrerakja 20cm-el a labdát, majd bedöntik a táblát, mert még mindig hiányzik 5cm, de még úgy se jó, szemre se, és stands, ( 😀😀 ) az kérem posztolja be.
Adnék érte lájkot.

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 581 — Omar's Coming Yo!

😊

több mint 5 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 581 — Omar's Coming Yo!
mikor csaltak ellenünk utoljára ennyire pofátlanul?
bergerdani
a GOAT nem kaphat ki.