Atlanta Falcons
Fournette was down short of the first down marker, watch the Ref move the ball giving Tampa Bay a 1st down... #TBvsATL #Falcons #Bucs #RiseUpATL pic.twitter.com/OvRNfg66FC
— The Armchair QB (@TheArmchairQB1) December 20, 2020
😊
mikor csaltak ellenünk utoljára ennyire pofátlanul?a GOAT nem kaphat ki.
bergerdani
HISTORY BEING MADE: The 60 yards allowed is the fewest by the #Falcons at halftime this season. Last time, they allowed less (33 yards) was in Week 14 to Carolina in 2010.
— D. Orlando Ledbetter (@DOrlandoAJC) December 20, 2020

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Rick Smith pont olyan, hogy nem fagadnék sírva tőle, de megítélni bob miatt számomra nehézkesPont így érzem ,hogy Smith kicsit radar alatti bob the builder munkássága miatt...
peach
Én kifejezetten örülnék neki.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Julioval mi van h ennyit sérült?Mindig is sérülékeny volt és már nem mai csirke.
steelwolf
Hogy komolyabb dolgokról is beszéljünk: bedobták Rick Smith ex-Texans GM nevét mint Dimmy utód.
12-szer draftolt Houstonban vezetőként, ezalatt 5 db All-Pro (DeAndre Hopkins, J.J. Watt, Duane Brown, Jacoby Jones, Mario Williams) és 9 db Pro Bowler (Deshaun Watson, Benardrick McKinney, Jadeveon Clowney, Brandon Brooks, Brian Cushing, Connor Barwin, Glover Quin, DeMeco Ryans, Owen Daniels) jött össze.
Összehasonlításképpen Dimmy a 13 draftja alatt eleddig húzott 3 db All-Pro-t (Matt Ryan, Julio Jones, Vic Beasley) és 9 db Pro Bowler-t (Keanu Neal, Deion Jones, Austin Hooper, Grady Jarrett, Jake Matthews, Devonta Freeman, Desmond Trufant, William Moore, Thomas DeCoud).
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Sztem ryan tankol 😀 legalábbis látványosan szarik bele egy ideje...Matty dobott egy INT-et 47 mp-vel a vége előtt egálnál, utána Herbert elvitte FG-ig a Chargerst.Hanyadik új módszer egy meccs elvesztésére? Én büszke vagyok, ma is bebizonyosodott, ki a legnagyobb szopó csapat a ligában. Legnagyobb mesterek vagyunk. Pedig a Chargers már azt hitte, túltesz rajtunk azzal a félidős bakival, aztán a végén csak érkezett a csavar. További 4 évre mienk a legnagyobb choker címElaludtam, ezúttal, hogy sikerült?
nnntm
peach
empty taxi
Matty dobott egy INT-et 47 mp-vel a vége előtt egálnál, utána Herbert elvitte FG-ig a Chargerst.Hanyadik új módszer egy meccs elvesztésére? Én büszke vagyok, ma is bebizonyosodott, ki a legnagyobb szopó csapat a ligában. Legnagyobb mesterek vagyunk. Pedig a Chargers már azt hitte, túltesz rajtunk azzal a félidős bakival, aztán a végén csak érkezett a csavar. További 4 évre mienk a legnagyobb choker címElaludtam, ezúttal, hogy sikerült?
nnntm
peach

Madden hates me.
Hanyadik új módszer egy meccs elvesztésére? Én büszke vagyok, ma is bebizonyosodott, ki a legnagyobb szopó csapat a ligában. Legnagyobb mesterek vagyunk. Pedig a Chargers már azt hitte, túltesz rajtunk azzal a félidős bakival, aztán a végén csak érkezett a csavar. További 4 évre mienk a legnagyobb choker címElaludtam, ezúttal, hogy sikerült?
nnntm
Win Probability: Falcons @ Chargers #NFLWinProb pic.twitter.com/4iqO1ZcfP4
— Lee Sharpe, ⛓️ @ 🏠 (@LeeSharpeNFL) December 14, 2020

Madden hates me.
empty remekül tud kedvenc csapato(ka)t választani
#ATLvsLAC pic.twitter.com/hg5rxBxxGb
— Atlanta Falcons (@AtlantaFalcons) December 13, 2020

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
ESPN commentator and former Washington and Philadelphia pro personnel director Louis Riddick is among a list of candidates for Falcons' GM job, according to sources. Riddick, who played for the Falcons in 1992 and '96, has interviewed for other GM jobs in past. @TheAthleticNFL
— Jeff Schultz (@JeffSchultzATL) December 7, 2020

Madden hates me.
Deion féle 10/10-es húzás a srác.Raheem Morris said the development of AJ Terrell has been critical for the team. He even shadowed Michael Thomas for a few plays yesterday
— Kelsey Conway (@FalconsKelsey) December 7, 2020
Nem alaptalan a bizalom, úgy tűnik tényleg játékos lesz belőle.
empty taxi
Raheem Morris said the development of AJ Terrell has been critical for the team. He even shadowed Michael Thomas for a few plays yesterday
— Kelsey Conway (@FalconsKelsey) December 7, 2020
Nem alaptalan a bizalom, úgy tűnik tényleg játékos lesz belőle.

Madden hates me.
Relatív ez a sérülékenység, greenhez képest nem az és ugye ő volt a nr1 target csak a bengals nem fogadta el az offert12-vel van több alapszakaszmeccse úgy Julionak h Green az egész '19-es évet kihagyta úgy szétszakította a bokáját.
peach
Szal röviden és tömören Julionak többször volt kisebb nyavalyája, ugye Green meg ritkábban sérül meg, de akkor súlyosabban.

Madden hates me.
Julio csak azért nem döntött meg minden létező rekordot mert üvegből vannak a lábai.JJ mióta a ligában van sérülékeny.JJ remelem innen megy nyugdíjba, és most kérdés hogy azért sérül ennyit mert agyon van használva vagy mert ennyire sérülékeny ? Bár én inkább az előbbire tippelek. Szerintem nem marad senki, de ha még is, akkor kottert rúgják ki. Amúgy kik lehetnek esélyesek HC-nek?Igazából már simán tudok összeesküvés elméleteket gyártani és elbírom képzelni, hogy ha ryan tol egy lobbit, akkor jövőre is maradunk ugyanebben a felállásban. Mckay elviszi a gm posztot, morris hc, ulbrich dc. Egyedül kottás maradására adok fifty-fiftyt. Azt ha nem jön be, jövőre már ryan tradelhető és könnyes búcsút veszünk tőle julioval együtt és tiszta lapról indul az egész. Ha belegondolok van is valóság alapja mert a keretnek tehetségben versenyeznie kéne a bucsal meg veletek, ennél a két csapatnál meg nem lesz váltás jövőre, a panthers meg úgy néz ki egy qb-ra van attól, hogy a post brady-ryan-brees éra után csak a hátukat nézzük 1-2 évig.Respect.Az az élmény még simán összejöhet, hogy Brady-t elütitek a PO-tól.Engem ez nem hatna meg különösebben, sőt, inkább a brady iránt érzett tiszteletből szurkolok nekik, hogy összejöjjön. Őszintén az se érdekel, hogy titeket megverünk e legalább a hét végén. Eléggé ambivalens ez a szezon, nem is nagyon foglalkozom vele mert csak felkúrom magam blanken meg a kopaszon. Valami rock-star gm-hc duó kinevezésében bízom, hogy újra lobbanjon a láng.
Gyurma Pappa
peach
Szerintem nyerni is fogtok. Bár én tudnék szurkolni Bradynek, de Arianstól okádnom kell, úgyhogy azért jól szórakoznék, ha a interim HC Morris ütné ki a szupersztár-offenseguru HC-t
Gyurma Pappa
peach
Midnight
Gyurma Pappa
JJ mióta a ligában van sérülékeny.JJ remelem innen megy nyugdíjba, és most kérdés hogy azért sérül ennyit mert agyon van használva vagy mert ennyire sérülékeny ? Bár én inkább az előbbire tippelek. Szerintem nem marad senki, de ha még is, akkor kottert rúgják ki. Amúgy kik lehetnek esélyesek HC-nek?Igazából már simán tudok összeesküvés elméleteket gyártani és elbírom képzelni, hogy ha ryan tol egy lobbit, akkor jövőre is maradunk ugyanebben a felállásban. Mckay elviszi a gm posztot, morris hc, ulbrich dc. Egyedül kottás maradására adok fifty-fiftyt. Azt ha nem jön be, jövőre már ryan tradelhető és könnyes búcsút veszünk tőle julioval együtt és tiszta lapról indul az egész. Ha belegondolok van is valóság alapja mert a keretnek tehetségben versenyeznie kéne a bucsal meg veletek, ennél a két csapatnál meg nem lesz váltás jövőre, a panthers meg úgy néz ki egy qb-ra van attól, hogy a post brady-ryan-brees éra után csak a hátukat nézzük 1-2 évig.Respect.Az az élmény még simán összejöhet, hogy Brady-t elütitek a PO-tól.Engem ez nem hatna meg különösebben, sőt, inkább a brady iránt érzett tiszteletből szurkolok nekik, hogy összejöjjön. Őszintén az se érdekel, hogy titeket megverünk e legalább a hét végén. Eléggé ambivalens ez a szezon, nem is nagyon foglalkozom vele mert csak felkúrom magam blanken meg a kopaszon. Valami rock-star gm-hc duó kinevezésében bízom, hogy újra lobbanjon a láng.
Gyurma Pappa
peach
Szerintem nyerni is fogtok. Bár én tudnék szurkolni Bradynek, de Arianstól okádnom kell, úgyhogy azért jól szórakoznék, ha a interim HC Morris ütné ki a szupersztár-offenseguru HC-t
Gyurma Pappa
peach
Midnight

JJ remelem innen megy nyugdíjba, és most kérdés hogy azért sérül ennyit mert agyon van használva vagy mert ennyire sérülékeny ? Bár én inkább az előbbire tippelek. Szerintem nem marad senki, de ha még is, akkor kottert rúgják ki. Amúgy kik lehetnek esélyesek HC-nek?Igazából már simán tudok összeesküvés elméleteket gyártani és elbírom képzelni, hogy ha ryan tol egy lobbit, akkor jövőre is maradunk ugyanebben a felállásban. Mckay elviszi a gm posztot, morris hc, ulbrich dc. Egyedül kottás maradására adok fifty-fiftyt. Azt ha nem jön be, jövőre már ryan tradelhető és könnyes búcsút veszünk tőle julioval együtt és tiszta lapról indul az egész. Ha belegondolok van is valóság alapja mert a keretnek tehetségben versenyeznie kéne a bucsal meg veletek, ennél a két csapatnál meg nem lesz váltás jövőre, a panthers meg úgy néz ki egy qb-ra van attól, hogy a post brady-ryan-brees éra után csak a hátukat nézzük 1-2 évig.Respect.Az az élmény még simán összejöhet, hogy Brady-t elütitek a PO-tól.Engem ez nem hatna meg különösebben, sőt, inkább a brady iránt érzett tiszteletből szurkolok nekik, hogy összejöjjön. Őszintén az se érdekel, hogy titeket megverünk e legalább a hét végén. Eléggé ambivalens ez a szezon, nem is nagyon foglalkozom vele mert csak felkúrom magam blanken meg a kopaszon. Valami rock-star gm-hc duó kinevezésében bízom, hogy újra lobbanjon a láng.
Gyurma Pappa
peach
Gyurma Pappa
peach
Igazából már simán tudok összeesküvés elméleteket gyártani és elbírom képzelni, hogy ha ryan tol egy lobbit, akkor jövőre is maradunk ugyanebben a felállásban. Mckay elviszi a gm posztot, morris hc, ulbrich dc. Egyedül kottás maradására adok fifty-fiftyt. Azt ha nem jön be, jövőre már ryan tradelhető és könnyes búcsút veszünk tőle julioval együtt és tiszta lapról indul az egész. Ha belegondolok van is valóság alapja mert a keretnek tehetségben versenyeznie kéne a bucsal meg veletek, ennél a két csapatnál meg nem lesz váltás jövőre, a panthers meg úgy néz ki egy qb-ra van attól, hogy a post brady-ryan-brees éra után csak a hátukat nézzük 1-2 évig.Respect.Az az élmény még simán összejöhet, hogy Brady-t elütitek a PO-tól.Engem ez nem hatna meg különösebben, sőt, inkább a brady iránt érzett tiszteletből szurkolok nekik, hogy összejöjjön. Őszintén az se érdekel, hogy titeket megverünk e legalább a hét végén. Eléggé ambivalens ez a szezon, nem is nagyon foglalkozom vele mert csak felkúrom magam blanken meg a kopaszon. Valami rock-star gm-hc duó kinevezésében bízom, hogy újra lobbanjon a láng.
Gyurma Pappa
peach
Gyurma Pappa
Respect.Az az élmény még simán összejöhet, hogy Brady-t elütitek a PO-tól.Engem ez nem hatna meg különösebben, sőt, inkább a brady iránt érzett tiszteletből szurkolok nekik, hogy összejöjjön. Őszintén az se érdekel, hogy titeket megverünk e legalább a hét végén. Eléggé ambivalens ez a szezon, nem is nagyon foglalkozom vele mert csak felkúrom magam blanken meg a kopaszon. Valami rock-star gm-hc duó kinevezésében bízom, hogy újra lobbanjon a láng.
Gyurma Pappa
peach

Az az élmény még simán összejöhet, hogy Brady-t elütitek a PO-tól.Engem ez nem hatna meg különösebben, sőt, inkább a brady iránt érzett tiszteletből szurkolok nekik, hogy összejöjjön. Őszintén az se érdekel, hogy titeket megverünk e legalább a hét végén. Eléggé ambivalens ez a szezon, nem is nagyon foglalkozom vele mert csak felkúrom magam blanken meg a kopaszon. Valami rock-star gm-hc duó kinevezésében bízom, hogy újra lobbanjon a láng.
Gyurma Pappa