Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 4 éve
HoooooooooooooooooooooooooooopKire gyűjt a csapat? Valami random FA (Gordon) óriási túlfizetése lesz ebből. 😀Sztem campbellt akarjuk visszahozni
MarioAna
peach
több mint 4 éve
Trufantot tegnap felajánlotta amúgy a Falcons egy Jags játékosért cserébe (ha lehet hinni a pletykáknak 3 embert árulunk FYI), de az egykori Falcons alkalmazott Dave Caldwell végül nem bólintott erre rá. twitter.com/E_Dilla/status/1239553707806732288
több mint 4 éve
Kire gyűjt a csapat? Valami random FA (Gordon) óriási túlfizetése lesz ebből. 😀Sztem campbellt akarjuk visszahozni
MarioAna
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Nagy üzlet volt Tevint elküldeni és itt tartani Freemant. Jár a taps.Davison deal viszont szokásos Dimitroff zsenialitás 😀
több mint 4 éve
No a végén még hozunk konkurenciát McGecinek.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
#Falcons are releasing OL Ty Sambrailo, source says. So Atlanta clearing space today.Még egy kis spórolás.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Freeman is repül, 3 misi spórolás.
több mint 4 éve
A Davison deal kurva jó.Ha tényleg lapát Tru, akkor esélyes h CB-re fáj a fogunk a draft elején. Amennyire szeret Dimmy trade-elni még az sem kizárt h előremozgunk Okudahért vagy kicsit hátrébb h értéken húzzunk.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Trufantot kivagtak elvileg. Bar hivatalos bejelentes nincs, nem lenne meglepo.várható volt..... felkészül Devonta Freeman.....
Stez
több mint 4 éve
Trufantot kivagtak elvileg. Bar hivatalos bejelentes nincs, nem lenne meglepo.
több mint 4 éve
A 28-3 továbbra se akarja elengedni a Falcons kezét. 😊Nagyon király!
twitter.com/stormchasernick/status/1238566213078351873
iktriad
több mint 4 éve
A 28-3 továbbra se akarja elengedni a Falcons kezét. 😊 twitter.com/stormchasernick/status/1238566213078351873
több mint 4 éve
bergerdani
4 913
Jövünk Londonba.www.thefalcoholic.com/2020/3/1/21160178/report-falcons-to-play-broncos-in-london-during-2020-season?fbclid=IwAR13O7Fox7AwQjc5D7bO9k_NhEvhlwG7r0w0rC2C92JGkNnk10FLM82NFWQ
Mindig jövőre
több mint 4 éve
Nice job 😂💪twitter.com/HEELshawnka/status/1234420913334038530na és azt tudtátok, hogy Barkevious Mingo és Deion JonesÍrhatnál egy kicsit milyen volt a buli
UGYANÚGY NÉZNEK KI?
shawnka
peach
shawnka
több mint 4 éve
twitter.com/HEELshawnka/status/1234420913334038530na és azt tudtátok, hogy Barkevious Mingo és Deion JonesÍrhatnál egy kicsit milyen volt a buli
UGYANÚGY NÉZNEK KI?
shawnka
peach
több mint 4 éve
na és azt tudtátok, hogy Barkevious Mingo és Deion JonesÍrhatnál egy kicsit milyen volt a buli
UGYANÚGY NÉZNEK KI?
shawnka
több mint 4 éve
na és azt tudtátok, hogy Barkevious Mingo és Deion JonesUGYANÚGY NÉZNEK KI?
több mint 4 éve
Creepy
890
twitter.com/DOrlandoAJC/status/1232344969450598400Try not to cry..cry a lot..
dande
több mint 4 éve
Fattyu
1 919
Ilyen kurva unalmas offseason régen volt...
Szerk. Remélem a "kurva" szóval nem sértettem meg senki érzékeny lelkét
peach
Ilyen kurva unalmas offseason régen volt...Úgy néz ki nem jött össze az érzékenyítő tréning! 😀 😀
peach
Sebaj csinálhatsz egy Randy Marsh féle Canossa-járást. 😀
Ui: De legalább nem engedsz a hülyeségnek. Elismerésem.
több mint 4 éve
Ilyen kurva unalmas offseason régen volt...Helyesen: Ilyen prostitualt unalmas offseason regen volt...
peach
több mint 4 éve
Ilyen kurva unalmas offseason régen volt...Csak nehogy Matt Ryan vagy JJ bejelentse visszavunulását 😛 😉 (nekem legyen mondva CW 😊) s "marhára" fogod hiányolni ezt az unalmat. 😊
peach