Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem láttam a meccset. Annyira szar volt, hogy még csak 1 kommentet sem érdemelt? 😂😂Sztem nincs olyan sokat látott ember akit már megrázna egy ilyen förmedvény lassan két év után. Mindenki tudja várni kell az év végéig. Van a csapat előtt két út, indokolható mind2, hogy miért azt választja. Sztem az egyik az téves. We will see...
Creepy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Creepy
890
Nem láttam a meccset. Annyira szar volt, hogy még csak 1 kommentet sem érdemelt? 😂😂
több mint 5 éve
Pack-49ers meccsen sanyi siman kijelentette hogy Brissett jobb iranyito mint RyanMé, tán nincs igaza? 😊
nnntm
több mint 5 éve
Pack-49ers meccsen sanyi siman kijelentette hogy Brissett jobb iranyito mint Ryan
nnntm
Pack-49ers meccsen sanyi siman kijelentette hogy Brissett jobb iranyito mint RyanAkinek egy Trubisky jutott mit mondjon... 😊
nnntm
több mint 5 éve
nnntm
932
Pack-49ers meccsen sanyi siman kijelentette hogy Brissett jobb iranyito mint Ryan
több mint 5 éve
Úgyis marad a kopasz, akkor meg nem mindegy?😀Ez max. 6-10 lesz és adtunk a szarnak egy pofont, az 1/5 helyett 1/10 lesz.sima 9-7amilyen faszok vagyunk idén, megcsináljuk 😀
hol lehet fogadni rá?
vittore
és akkor csak a Panthers, a Rams, Seahawks, Vikings, Eagles ellen kell mostantól minden héten szurkolni 😀
shawnka
6atos
több mint 5 éve
Ez max. 6-10 lesz és adtunk a szarnak egy pofont, az 1/5 helyett 1/10 lesz.sima 9-7amilyen faszok vagyunk idén, megcsináljuk 😀
hol lehet fogadni rá?
vittore
és akkor csak a Panthers, a Rams, Seahawks, Vikings, Eagles ellen kell mostantól minden héten szurkolni 😀
shawnka
több mint 5 éve
sima 9-7amilyen faszok vagyunk idén, megcsináljuk 😀
hol lehet fogadni rá?
vittore
több mint 5 éve
Amúgy az egész csapat bekaphatja
több mint 5 éve
Amig ennyire ures a depth addig butasag lenne a feltrade.Azért örülök, hogy Oliver nem bust, hanem fejlődik, Krazee nem csak 1 szezonos csoda, McGary meg Sheffield fejlődik..ilyesmikre gondoltam. Az a második 2. kör segíthet egy feltradeben amúgy, nem?Kezdhetünk reménykedni, hogy nem minden szar, vagy várjunk még 1 hetet?Ezek a győzelmek akkor érnek valamit ,ha a végén valami Isteni csoda folytán becsúszunk WC-ra.
Creepy
Ellenkező esetben csak rontunk a draftpozinkon. De ez ugye csak év végén derül ki.
Kenny
Creepy
több mint 5 éve
Creepy
890
Azért örülök, hogy Oliver nem bust, hanem fejlődik, Krazee nem csak 1 szezonos csoda, McGary meg Sheffield fejlődik..ilyesmikre gondoltam. Az a második 2. kör segíthet egy feltradeben amúgy, nem?Kezdhetünk reménykedni, hogy nem minden szar, vagy várjunk még 1 hetet?Ezek a győzelmek akkor érnek valamit ,ha a végén valami Isteni csoda folytán becsúszunk WC-ra.
Creepy
Ellenkező esetben csak rontunk a draftpozinkon. De ez ugye csak év végén derül ki.
Kenny
Szerkesztette: Creepy
több mint 5 éve
Kezdhetünk reménykedni, hogy nem minden szar, vagy várjunk még 1 hetet?Ezek a győzelmek akkor érnek valamit ,ha a végén valami Isteni csoda folytán becsúszunk WC-ra.
Creepy
több mint 5 éve
Szevasz chase young...
több mint 5 éve
Creepy
890
Kezdhetünk reménykedni, hogy nem minden szar, vagy várjunk még 1 hetet?
több mint 5 éve
az a mai hír, hogy kb fix Marvin Lewis jövő évi HC állása az NFL-ben.remélem nem nálunk, nem akarok sokévnyi 8-8-at 😀
több mint 5 éve
Creepy
890
Állítólag Matt Ryan vasárnap óta csak arról tud beszélni, hogy 17 mérfölddel futott 😀Julio leoltotta azért szépen, hogy 4 versenyzőből az 5. lenne. 😀
shawnka
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Állítólag Matt Ryan vasárnap óta csak arról tud beszélni, hogy 17 mérfölddel futott 😀
shawnka
több mint 5 éve
Állítólag Matt Ryan vasárnap óta csak arról tud beszélni, hogy 17 mérfölddel futott 😀
több mint 5 éve
Colin mindenkirasszistatérdrerogyok Kaepernick érkezik közös edzésre!
több mint 5 éve
mcm4a1
53
Hoop egy hónapot fog kihagyni....
több mint 5 éve
Creepy
890
Koo jött, látott, győzött, ő lett a hét NFC ST játékosa.
több mint 5 éve
Creepy
890
A zsiráfbébi sérült bokával azért szépen repesztett. 😀twitter.com/sryan03/status/1193893769847943168?s=19