Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Creepy
890
Most komolyan azért nem tradelték el Freet, mert nyerni akarnak? Mikor itt van Hill meg Ollison, akikről megtudhatnánk, hogy valók-e az NFL-be? Ehh.
több mint 5 éve
SzomorúRöviden jah.Te ezt kajak letudod ennyivel?Jah lehetne, de minek?Azt is lehetne elegánsabban. Ez egy köpedék.Tankolunk.Empty legjobb koreai barátja van nálunk workouton. Moneyt megalázni, nem tudtam mi hiányzott még a szezonból.És megcsinálták bazdmeg! Fire everybody!!!
peach
peach
empty taxi
peach
Végeredmény ugyanaz -> Szar.
empty taxi
peach
Tett annyit már ez a franchise h ezen ne tudjak dühöngeni.
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Röviden jah.Te ezt kajak letudod ennyivel?Jah lehetne, de minek?Azt is lehetne elegánsabban. Ez egy köpedék.Tankolunk.Empty legjobb koreai barátja van nálunk workouton. Moneyt megalázni, nem tudtam mi hiányzott még a szezonból.És megcsinálták bazdmeg! Fire everybody!!!
peach
peach
empty taxi
peach
empty taxi
peach
Tett annyit már ez a franchise h ezen ne tudjak dühöngeni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ezek az Öreget sírba rakják!Hajnal 1-kor konferencia döntőt játszunk, Blank papa legalább egy újabb bajnoki címben bízhat!Volt....nincs!
6atos
zekeffron
19/1 az ellen 6/2 kapuralövés /gól
60/40 labdabitroklás.
Az Öreg küldhet mindenkit a textilgyárba gájázni 16 órában több lesza haszon!😂😂😂
több mint 5 éve
Hajnal 1-kor konferencia döntőt játszunk, Blank papa legalább egy újabb bajnoki címben bízhat!Volt....nincs!
6atos
több mint 5 éve
Hajnal 1-kor konferencia döntőt játszunk, Blank papa legalább egy újabb bajnoki címben bízhat!
több mint 5 éve
Az, hogy nem engedték el azt jelenti, hogy jövőre is itt lesz szvszIgen ez gyanus! De hogy Free nem itt fog szaladgálni jövőre az is biztos!Kezd bűzleni, hogy ezek nekimennek ugyanígy a jövő évnek isAzt a Freemant akit év végén úgyis elküldünk nem adtuk oda a Lionsnak. Bassza meg ez milyen jövő építés. Semmit nem mozogtunk kivéve #3 kivágása. Na ezek után nem beszélhetünk jövőépítésről úgyhogy mehet a picsába az egész GM, HC, OC, DC bagázs.Az lett volna aztán hatalmas vezetői döntés ha eltradeled azt a futót aki miatt kibasztad a prduktívabbat, majd adtál neki egy zsíros szerződést.
+ itt töketlenkedik Vicc és egy gyenge OL. Szétbasz az ideg.
6atos
Kenny
peach
6atos
több mint 5 éve
Igen ez gyanus! De hogy Free nem itt fog szaladgálni jövőre az is biztos!Kezd bűzleni, hogy ezek nekimennek ugyanígy a jövő évnek isAzt a Freemant akit év végén úgyis elküldünk nem adtuk oda a Lionsnak. Bassza meg ez milyen jövő építés. Semmit nem mozogtunk kivéve #3 kivágása. Na ezek után nem beszélhetünk jövőépítésről úgyhogy mehet a picsába az egész GM, HC, OC, DC bagázs.Az lett volna aztán hatalmas vezetői döntés ha eltradeled azt a futót aki miatt kibasztad a prduktívabbat, majd adtál neki egy zsíros szerződést.
6atos
Kenny
peach
több mint 5 éve
Kezd bűzleni, hogy ezek nekimennek ugyanígy a jövő évnek isAzt a Freemant akit év végén úgyis elküldünk nem adtuk oda a Lionsnak. Bassza meg ez milyen jövő építés. Semmit nem mozogtunk kivéve #3 kivágása. Na ezek után nem beszélhetünk jövőépítésről úgyhogy mehet a picsába az egész GM, HC, OC, DC bagázs.Az lett volna aztán hatalmas vezetői döntés ha eltradeled azt a futót aki miatt kibasztad a prduktívabbat, majd adtál neki egy zsíros szerződést.
6atos
Kenny
Szerk. Egyébként free tavaly kapta az új szerződést, nem idén
Szerkesztette: peach
több mint 5 éve
Azt a Freemant akit év végén úgyis elküldünk nem adtuk oda a Lionsnak. Bassza meg ez milyen jövő építés. Semmit nem mozogtunk kivéve #3 kivágása. Na ezek után nem beszélhetünk jövőépítésről úgyhogy mehet a picsába az egész GM, HC, OC, DC bagázs.Az lett volna aztán hatalmas vezetői döntés ha eltradeled azt a futót aki miatt kibasztad a prduktívabbat, majd adtál neki egy zsíros szerződést.
6atos
több mint 5 éve
Azt a Freemant akit év végén úgyis elküldünk nem adtuk oda a Lionsnak. Bassza meg ez milyen jövő építés. Semmit nem mozogtunk kivéve #3 kivágása. Na ezek után nem beszélhetünk jövőépítésről úgyhogy mehet a picsába az egész GM, HC, OC, DC bagázs.+ itt töketlenkedik Vicc és egy gyenge OL. Szétbasz az ideg.
több mint 5 éve
Kenji
642
És az Öregen kívül senki sem repült! 👿Ő is minek? Ha már tankolunk, akkor legalább ő rugdossa mellé. Quinn meg elbábozza, hogy csinál valamit...szomorú.
6atos
több mint 5 éve
És az Öregen kívül senki sem repült! 👿
több mint 5 éve
braxa88
12 534
szóval akkor Bryant a felelős az 1-7ért, hogy ő az első akinek repülnie kell. Érdekes hozzáállás.
több mint 5 éve
Persze, igazad van. De had ne írjam m@r le az egészet ami történt a tavalyi ir óta. Azért méltatlan az egész és vörös posztókár túlmisztifikálni. Vissza se kellett volna hozni, tavaly is látszott, hogy gyengül a lába, ez egy újabb edzői/GM hiba volt. De kár számolni már a hibákat. Majd jövőre.Te ezt kajak letudod ennyivel?Jah lehetne, de minek?Azt is lehetne elegánsabban. Ez egy köpedék.Tankolunk.Empty legjobb koreai barátja van nálunk workouton. Moneyt megalázni, nem tudtam mi hiányzott még a szezonból.És megcsinálták bazdmeg! Fire everybody!!!
peach
peach
empty taxi
peach
empty taxi
peach
Kenny
több mint 5 éve
kár túlmisztifikálni. Vissza se kellett volna hozni, tavaly is látszott, hogy gyengül a lába, ez egy újabb edzői/GM hiba volt. De kár számolni már a hibákat. Majd jövőre.Te ezt kajak letudod ennyivel?Jah lehetne, de minek?Azt is lehetne elegánsabban. Ez egy köpedék.Tankolunk.Empty legjobb koreai barátja van nálunk workouton. Moneyt megalázni, nem tudtam mi hiányzott még a szezonból.És megcsinálták bazdmeg! Fire everybody!!!
peach
peach
empty taxi
peach
empty taxi
peach
több mint 5 éve
Te ezt kajak letudod ennyivel?Jah lehetne, de minek?Azt is lehetne elegánsabban. Ez egy köpedék.Tankolunk.Empty legjobb koreai barátja van nálunk workouton. Moneyt megalázni, nem tudtam mi hiányzott még a szezonból.És megcsinálták bazdmeg! Fire everybody!!!
peach
peach
empty taxi
peach
empty taxi
több mint 5 éve
Jó nyugdíjas éveket #3!lol, megy New Englandbe 😀
6atos
több mint 5 éve
Jó nyugdíjas éveket #3!
több mint 5 éve
Jah lehetne, de minek?Azt is lehetne elegánsabban. Ez egy köpedék.Tankolunk.Empty legjobb koreai barátja van nálunk workouton. Moneyt megalázni, nem tudtam mi hiányzott még a szezonból.És megcsinálták bazdmeg! Fire everybody!!!
peach
peach
empty taxi
peach
Madden hates me.
több mint 5 éve
Azt is lehetne elegánsabban. Ez egy köpedék.Tankolunk.Empty legjobb koreai barátja van nálunk workouton. Moneyt megalázni, nem tudtam mi hiányzott még a szezonból.És megcsinálták bazdmeg! Fire everybody!!!
peach
peach
empty taxi
több mint 5 éve
Tankolunk.Empty legjobb koreai barátja van nálunk workouton. Moneyt megalázni, nem tudtam mi hiányzott még a szezonból.És megcsinálták bazdmeg! Fire everybody!!!
peach
peach
Madden hates me.
több mint 5 éve
Nem tudom eldönteni, hogy Money kirúgása vagy a young hoe leigazolása miatt sírok.Én konstansan Quinn miatt----
Creepy
több mint 5 éve
Creepy
890
Nem tudom eldönteni, hogy Money kirúgása vagy a young hoe leigazolása miatt sírok.
több mint 5 éve
Empty legjobb koreai barátja van nálunk workouton. Moneyt megalázni, nem tudtam mi hiányzott még a szezonból.És megcsinálták bazdmeg! Fire everybody!!!
peach