Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 5 éve
remélem Grimes nem fog a csapat közelébe jönni soha a büdös életben többetUgyanezt remélem chris owensről 😛 amúgy grimes jöjjön csak nyugodtan, évekig minden hétvégén eret kellett vágni miatta, aztán egyszerre elit cb lett, megsérült, majd elhúzott a pécsába... Törlesszen csak szépen, inkább mint az ilyen bethea meg richards félék, legalább jönne mikó is így több média megjelenésünk lenne mint a mostani három hetente egy 😀
lassú, kicsi és nagy a pofája, nem nagyon légyszi
shawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
remélem Grimes nem fog a csapat közelébe jönni soha a büdös életben többetlassú, kicsi és nagy a pofája, nem nagyon légyszi
több mint 5 éve
Creepy
890
8 millát spóroltunk rajta, abból azért lehet gazdálkodni.
több mint 5 éve
Terjeszkedik a TB úgyhogy még Grimi és idekeveredhet.
több mint 5 éve
Érkezni fog CB, mert így maradt Tru, Poole és Oliver, utána kakukk. Hacsak nem találjuk ki h Kazi legyen mégis ink CB...Mindenesetre sztem elég lenne egy veterán CB, de ismerjük a Dimmy-Quinn duót, DB-ből sosem elég. | DL-ből meg sosincs elég 😀 |
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Szevasz bobby, kíváló ügynök voltál de sajnos tavaly vállalhatatlanul szar. Ezzel szvsz készülhetünk a szokásos 2.-3. körös db pickre, ill egy prove it veterán érkezésére. Grimes? Nagyon adnám 😊
több mint 5 éve
Szevasz Alford.Jó kis cut, majd megbánjuk úgy október-november fele.
több mint 5 éve
Kenji
642
Grady és Julio a legfontosabbak, komplikált a dolog, de nem aggódik, szerinte meglesz.Pénz&Sárm. Ahogy egy rendes GMnek kell.😊
De paszmek Dimi, hogy nézel ki már megint? 😀
twitter.com/SiriusXMNFL/status/1087896620702842880?s=19
Creepy
Szerkesztette: Kenji
több mint 5 éve
Creepy
890
Grady és Julio a legfontosabbak, komplikált a dolog, de nem aggódik, szerinte meglesz.De paszmek Dimi, hogy nézel ki már megint? 😀
twitter.com/SiriusXMNFL/status/1087896620702842880?s=19
több mint 5 éve
Nincs harag.Lehet kicsit betriggerelt, hogy rámzúdult itt a népharag. Meg a tegnapi meccsből kiindulva nem feltételeztem, hogy vicces kedvedben vagy. Ne haragudj, ha rosszul érintett a válaszom.Te kezded a vicceskedést és amikor visszakapod az már nem vicces. Értem.Mindig szeretem, mikor egy betű elütést sikerül észrevenni, de a mondandó érdemi részével nem sikerül mit kezdeni. Kapsz rá a piros pontot. 😊Pedig én azt hittem ő egy vicces csávó az Eli tesójaval együtt. De ha te mondod akkor biztos suttyó.Tényleg Creepy kezdte. Majd jól eldádázzuk, hogy Szent Peytonról kirakta a legjellemzőbb képet. 😀Kisz**ott a Saints a rájátszásban? Akkor menjünk a Falcons fórumot teleköpködni 28-3-azással! Viccesek vagytok... 😀Egészen pontosan Creepy hozta fel, szóval igazából csak meg lett lovagolva a helyzet.
Kenji
Gyurma Pappa
(Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy ez miért vörös posztó, hiszen tudjuk jól, hogy Peyton egy suttyó.)
Kenji
Matthew99
Kenji
Matthew99
Kenji
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Vicc Beasley.Ugye, hogy az!A faszt az!!! 44!!!!44!!!A 3 év Bowl.hu feljogosított h oktass!Mindig szeretem, mikor egy betű elütést sikerül észrevenni, de a mondandó érdemi részével nem sikerül mit kezdeni. Kapsz rá a piros pontot. 😊Pedig én azt hittem ő egy vicces csávó az Eli tesójaval együtt. De ha te mondod akkor biztos suttyó.Tényleg Creepy kezdte. Majd jól eldádázzuk, hogy Szent Peytonról kirakta a legjellemzőbb képet. 😀Kisz**ott a Saints a rájátszásban? Akkor menjünk a Falcons fórumot teleköpködni 28-3-azással! Viccesek vagytok... 😀Egészen pontosan Creepy hozta fel, szóval igazából csak meg lett lovagolva a helyzet.
Kenji
Gyurma Pappa
(Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy ez miért vörös posztó, hiszen tudjuk jól, hogy Peyton egy suttyó.)
Kenji
Matthew99
Kenji
Grat!
A "madár fórum" ennél azért intelligensebb!
zemanla
peach
Mert nem értem...44?
😀
zemanla
több mint 5 éve
Ugye, hogy az!A faszt az!!! 44!!!!44!!!A 3 év Bowl.hu feljogosított h oktass!Mindig szeretem, mikor egy betű elütést sikerül észrevenni, de a mondandó érdemi részével nem sikerül mit kezdeni. Kapsz rá a piros pontot. 😊Pedig én azt hittem ő egy vicces csávó az Eli tesójaval együtt. De ha te mondod akkor biztos suttyó.Tényleg Creepy kezdte. Majd jól eldádázzuk, hogy Szent Peytonról kirakta a legjellemzőbb képet. 😀Kisz**ott a Saints a rájátszásban? Akkor menjünk a Falcons fórumot teleköpködni 28-3-azással! Viccesek vagytok... 😀Egészen pontosan Creepy hozta fel, szóval igazából csak meg lett lovagolva a helyzet.
Kenji
Gyurma Pappa
Kenji
Matthew99
Kenji
Grat!
zemanla
peach
Mert nem értem...44?
😀
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
A faszt az!!! 44!!!!44!!!A 3 év Bowl.hu feljogosított h oktass!Mindig szeretem, mikor egy betű elütést sikerül észrevenni, de a mondandó érdemi részével nem sikerül mit kezdeni. Kapsz rá a piros pontot. 😊Pedig én azt hittem ő egy vicces csávó az Eli tesójaval együtt. De ha te mondod akkor biztos suttyó.Tényleg Creepy kezdte. Majd jól eldádázzuk, hogy Szent Peytonról kirakta a legjellemzőbb képet. 😀Kisz**ott a Saints a rájátszásban? Akkor menjünk a Falcons fórumot teleköpködni 28-3-azással! Viccesek vagytok... 😀Egészen pontosan Creepy hozta fel, szóval igazából csak meg lett lovagolva a helyzet.
Kenji
Gyurma Pappa
Kenji
Matthew99
Kenji
Grat!
zemanla
több mint 5 éve
Sarkisian!!! Pedig nem akartam 😕nem Payton képpel van a baj, azt írta, hogy az elmúlt két év basztatásáért megérdemeltük, meg hogy az felér ezzel... én meg erre írtam, hogy szerintem meg nem, mert azzal nem ér fel semmi. szóval csak egy magas labda volt 😊Tényleg Creepy kezdte. Majd jól eldádázzuk, hogy Szent Peytonról kirakta a legjellemzőbb képet. 😀Kisz**ott a Saints a rájátszásban? Akkor menjünk a Falcons fórumot teleköpködni 28-3-azással! Viccesek vagytok... 😀Egészen pontosan Creepy hozta fel, szóval igazából csak meg lett lovagolva a helyzet.
Kenji
Gyurma Pappa
Kenji
Sean tényleg egy suttyó. De a mi suttyónk. Keressen mindenki magának saját suttyót.
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
😉Bocsánatot kértem. Szerintem embert nem öltem. Remélem elég.Leültettek. Legalább viseld tisztességgel haver.Lehet kicsit betriggerelt, hogy rámzúdult itt a népharag. Meg a tegnapi meccsből kiindulva nem feltételeztem, hogy vicces kedvedben vagy. Ne haragudj, ha rosszul érintett a válaszom.Te kezded a vicceskedést és amikor visszakapod az már nem vicces. Értem.Mindig szeretem, mikor egy betű elütést sikerül észrevenni, de a mondandó érdemi részével nem sikerül mit kezdeni. Kapsz rá a piros pontot. 😊Pedig én azt hittem ő egy vicces csávó az Eli tesójaval együtt. De ha te mondod akkor biztos suttyó.Tényleg Creepy kezdte. Majd jól eldádázzuk, hogy Szent Peytonról kirakta a legjellemzőbb képet. 😀Kisz**ott a Saints a rájátszásban? Akkor menjünk a Falcons fórumot teleköpködni 28-3-azással! Viccesek vagytok... 😀Egészen pontosan Creepy hozta fel, szóval igazából csak meg lett lovagolva a helyzet.
Kenji
Gyurma Pappa
Kenji
Matthew99
Kenji
Matthew99
Kenji
Kenny
Kenji
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Kenji
642
Bocsánatot kértem. Szerintem embert nem öltem. Remélem elég.Leültettek. Legalább viseld tisztességgel haver.Lehet kicsit betriggerelt, hogy rámzúdult itt a népharag. Meg a tegnapi meccsből kiindulva nem feltételeztem, hogy vicces kedvedben vagy. Ne haragudj, ha rosszul érintett a válaszom.Te kezded a vicceskedést és amikor visszakapod az már nem vicces. Értem.Mindig szeretem, mikor egy betű elütést sikerül észrevenni, de a mondandó érdemi részével nem sikerül mit kezdeni. Kapsz rá a piros pontot. 😊Pedig én azt hittem ő egy vicces csávó az Eli tesójaval együtt. De ha te mondod akkor biztos suttyó.Tényleg Creepy kezdte. Majd jól eldádázzuk, hogy Szent Peytonról kirakta a legjellemzőbb képet. 😀Kisz**ott a Saints a rájátszásban? Akkor menjünk a Falcons fórumot teleköpködni 28-3-azással! Viccesek vagytok... 😀Egészen pontosan Creepy hozta fel, szóval igazából csak meg lett lovagolva a helyzet.
Kenji
Gyurma Pappa
Kenji
Matthew99
Kenji
Matthew99
Kenji
Kenny
Szerkesztette: Kenji
több mint 5 éve
Leültettek. Legalább viseld tisztességgel haver.Lehet kicsit betriggerelt, hogy rámzúdult itt a népharag. Meg a tegnapi meccsből kiindulva nem feltételeztem, hogy vicces kedvedben vagy. Ne haragudj, ha rosszul érintett a válaszom.Te kezded a vicceskedést és amikor visszakapod az már nem vicces. Értem.Mindig szeretem, mikor egy betű elütést sikerül észrevenni, de a mondandó érdemi részével nem sikerül mit kezdeni. Kapsz rá a piros pontot. 😊Pedig én azt hittem ő egy vicces csávó az Eli tesójaval együtt. De ha te mondod akkor biztos suttyó.Tényleg Creepy kezdte. Majd jól eldádázzuk, hogy Szent Peytonról kirakta a legjellemzőbb képet. 😀Kisz**ott a Saints a rájátszásban? Akkor menjünk a Falcons fórumot teleköpködni 28-3-azással! Viccesek vagytok... 😀Egészen pontosan Creepy hozta fel, szóval igazából csak meg lett lovagolva a helyzet.
Kenji
Gyurma Pappa
Kenji
Matthew99
Kenji
Matthew99
Kenji
több mint 5 éve
Kenji
642
Lehet kicsit betriggerelt, hogy rámzúdult itt a népharag. Meg a tegnapi meccsből kiindulva nem feltételeztem, hogy vicces kedvedben vagy. Ne haragudj, ha rosszul érintett a válaszom.Te kezded a vicceskedést és amikor visszakapod az már nem vicces. Értem.Mindig szeretem, mikor egy betű elütést sikerül észrevenni, de a mondandó érdemi részével nem sikerül mit kezdeni. Kapsz rá a piros pontot. 😊Pedig én azt hittem ő egy vicces csávó az Eli tesójaval együtt. De ha te mondod akkor biztos suttyó.Tényleg Creepy kezdte. Majd jól eldádázzuk, hogy Szent Peytonról kirakta a legjellemzőbb képet. 😀Kisz**ott a Saints a rájátszásban? Akkor menjünk a Falcons fórumot teleköpködni 28-3-azással! Viccesek vagytok... 😀Egészen pontosan Creepy hozta fel, szóval igazából csak meg lett lovagolva a helyzet.
Kenji
Gyurma Pappa
Kenji
Matthew99
Kenji
Matthew99
több mint 5 éve
Kenji
642
Ha nem mutogatna gyökérséget a pálya szélén, akkor mindenki keresne másikat. Ez így működik, szerintem nem egyedi eset.nem Payton képpel van a baj, azt írta, hogy az elmúlt két év basztatásáért megérdemeltük, meg hogy az felér ezzel... én meg erre írtam, hogy szerintem meg nem, mert azzal nem ér fel semmi. szóval csak egy magas labda volt 😊Tényleg Creepy kezdte. Majd jól eldádázzuk, hogy Szent Peytonról kirakta a legjellemzőbb képet. 😀Kisz**ott a Saints a rájátszásban? Akkor menjünk a Falcons fórumot teleköpködni 28-3-azással! Viccesek vagytok... 😀Egészen pontosan Creepy hozta fel, szóval igazából csak meg lett lovagolva a helyzet.
Kenji
Gyurma Pappa
Kenji
Sean tényleg egy suttyó. De a mi suttyónk. Keressen mindenki magának saját suttyót.
Gyurma Pappa
több mint 5 éve
Te kezded a vicceskedést és amikor visszakapod az már nem vicces. Értem.Mindig szeretem, mikor egy betű elütést sikerül észrevenni, de a mondandó érdemi részével nem sikerül mit kezdeni. Kapsz rá a piros pontot. 😊Pedig én azt hittem ő egy vicces csávó az Eli tesójaval együtt. De ha te mondod akkor biztos suttyó.Tényleg Creepy kezdte. Majd jól eldádázzuk, hogy Szent Peytonról kirakta a legjellemzőbb képet. 😀Kisz**ott a Saints a rájátszásban? Akkor menjünk a Falcons fórumot teleköpködni 28-3-azással! Viccesek vagytok... 😀Egészen pontosan Creepy hozta fel, szóval igazából csak meg lett lovagolva a helyzet.
Kenji
Gyurma Pappa
Kenji
Matthew99
Kenji
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Kenji
642
Egyrészt nem én vittem el másfelé a beszélgetést, másrészt nem én kezdtem oktatni, olvasd el még egyszer. Semmi csúnyát nem mondtam, ha ilyen ügyesen kiszúrta a hibát, nem kaphat piros pontot? 😮A 3 év Bowl.hu feljogosított h oktass!Mindig szeretem, mikor egy betű elütést sikerül észrevenni, de a mondandó érdemi részével nem sikerül mit kezdeni. Kapsz rá a piros pontot. 😊Pedig én azt hittem ő egy vicces csávó az Eli tesójaval együtt. De ha te mondod akkor biztos suttyó.Tényleg Creepy kezdte. Majd jól eldádázzuk, hogy Szent Peytonról kirakta a legjellemzőbb képet. 😀Kisz**ott a Saints a rájátszásban? Akkor menjünk a Falcons fórumot teleköpködni 28-3-azással! Viccesek vagytok... 😀Egészen pontosan Creepy hozta fel, szóval igazából csak meg lett lovagolva a helyzet.
Kenji
Gyurma Pappa
Kenji
Matthew99
Kenji
Grat!
zemanla