Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
a 8. heti GB elleni meccsünk 19 óráról átkerült 22.25-re 😊remélem, a sport így le is adja, kurvára elegem van a streamvadászatból.
Keano
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Visszanéztem végre a meccset. Rájöttem, hogy rohadtul irritált, hogy nincs 3. számú rb az aktív rosteren. Igazán nagy buli volna ha freeman v coleman garbage time-ban szedne össze vmi sérülést. Felesleges kozkázat szvsz.Ezaz, csak pozitívan. 😊
peach
több mint 9 éve
Visszanéztem végre a meccset. Rájöttem, hogy rohadtul irritált, hogy nincs 3. számú rb az aktív rosteren. Igazán nagy buli volna ha freeman v coleman garbage time-ban szedne össze vmi sérülést. Felesleges kozkázat szvsz.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Ez is kiváló indikátora annak h a PFF grade-jei nem mindig korrelálnak a valósággal.Nono, micsoda szentségtörés, el nem tudtam volna képzelni ilyet 😀
empty taxi
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Nekem a Vikes 12. helye szúrt szemet úgy, hogy a Chicago a 11. 😀Nyílván túlzás, de azért na 😊Ez a ranking egy bs. Baltimore 5. amig a Denver 9.? 😀
www.profootballfocus.com/nfl-power-rankings/
empty taxi
undisputedly
Ez is kiváló indikátora annak h a PFF grade-jei nem mindig korrelálnak a valósággal.
Mindenesetre attól még az 1. helyezett frankó 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nyílván túlzás, de azért na 😊Ez a ranking egy bs. Baltimore 5. amig a Denver 9.? 😀
www.profootballfocus.com/nfl-power-rankings/
empty taxi
több mint 9 éve
Tetszett a Neal, Ishmael játéka mindketten elég nagyokat ütnek ezt mondjuk Beasley tapasztalhatta is, vele kapcsolatban 3,5 sck remélem nem csak aznapi különlegesség volt a meccs/1 átlag jó lenne tőle.Csóri JJ tiszta hiszti volt a kevés labda miatt de ez most ilyen lett.
Coleman esetében akkor mégsem olyan fasz Quinn hogy játszatta. egy állat volt.
több mint 9 éve
Nyílván túlzás, de azért na 😊www.profootballfocus.com/nfl-power-rankings/

Madden hates me.
több mint 9 éve
Én a párducoknak szurkolok hogy a div-es mérlege ne legyen jobb a bucs-nak
több mint 9 éve
Döntetlen. 😊
több mint 9 éve
Az esti meccsen ki kinek szurkol?
több mint 9 éve
Colemannak csak magaslaton kellene játszania 😀 elég durván tolta
több mint 9 éve
Nem tudhatod, kemal lehet, hogy olyat tolt volna ss poszton, hogy allpro, hof, mvp, dpoy címet kapott volna már most, örökre 😀 egyébként nagyon remélem, hogy quinnék kitalálják, hogy legyen a pályán mert vétek elpazarolni a padon őt... 😊Szerintem rábízhatjuk Quinnre, eddig egészen jól megoldotta a fellépő gondokat. 😊
peach
több mint 9 éve
Nem tudhatod, kemal lehet, hogy olyat tolt volna ss poszton, hogy allpro, hof, mvp, dpoy címet kapott volna már most, örökre 😀 egyébként nagyon remélem, hogy quinnék kitalálják, hogy legyen a pályán mert vétek elpazarolni a padon őt... 😊
több mint 9 éve
Őő nem tudtam nézni a meccset...Sajnálhatod, én nagyon élveztem. Beasley lassan kezdi lerázni a bust cimkét, remélem a jövő héten is hoznak a fiúk néhány sacket. Ish boss mode-ban tolta mint LB. Elnézést kérek, hog kételkedten benne, de azért el kell ismerned, hogy Neal jobban tolja a SS-t. 😊
peach
Szerkesztette: Creepy
több mint 9 éve
Mack a siker kulcsa. Dimitroff legjobb igazolasa volt amiota ittvan.Elvileg ma érkezett meg Magyarországra a Mack mezem 😊
Kenny

Madden hates me.
több mint 9 éve
Mack a siker kulcsa. Dimitroff legjobb igazolasa volt amiota ittvan.
több mint 9 éve
trenches (lövészárok): a támadó- és védőfal közötti terület (gyakori mondás, hogy a futballmeccs kimenetele az itt vívott harcokban dől el - battle in the trenches)Vagy ha bővebb az angol szókincsed 😉
Mire jó h van az oldalon szótár 😛
empty taxi
több mint 9 éve
trenches (lövészárok): a támadó- és védőfal közötti terület (gyakori mondás, hogy a futballmeccs kimenetele az itt vívott harcokban dől el - battle in the trenches)Mire jó h van az oldalon szótár 😛

Madden hates me.
több mint 9 éve
A lövészárkokban múltuk felül a Denvert, erre kurva kevesen lesznek képesek.?
empty taxi
több mint 9 éve
A lövészárkokban múltuk felül a Denvert, erre kurva kevesen lesznek képesek.

Madden hates me.