Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Felcseréltem a sorrendet, biztos ez okozza az anomáliát 😀 amúgy az a legnagyobb örömöm, hogy a denver egy tényleg nagyon jó csapat. tavaly ilyenből csak egyet vertünk meg. A végén mikor már m1 volt. Nyomni kell tovább....vs Car, @ Seattle, @ Denver. Rendesen be leszünk árazva a köv három meccsen, ezekből min. egyet nyerni kellene.kezdjük a tervet túlteljesíteni 😊
peach
Keano
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
.vs Car, @ Seattle, @ Denver. Rendesen be leszünk árazva a köv három meccsen, ezekből min. egyet nyerni kellene.kezdjük a tervet túlteljesíteni 😊
peach

több mint 9 éve
Pedig azt hittem egy napig lehet majd örülni a győzelemnek anélkül, hogy a Sehawks-ra kellene gondolnunk. 😕 😊Őő nem tudtam nézni a meccset ( válogatott meccs miatti alkoholos végkimerüléses hétvége ) de mi a tosz az a 6 sack? Mi a tosz az a beasly 3,5 sack, ff, 7-2 t-a? Azmiaz??sokminden benne volt, Ty Sambrailo (és az egész Broncos OL) eszméletlen szar volt, Beasley féle speed rusht nem tudták lereagálni, és Lynch is kurvasokat várt a zsebben.
peach
srácok, vasárnapi meccs nem lesz egyszerű. csemege lesz az biztos.
braxa88
több mint 9 éve
Őő nem tudtam nézni a meccset ( válogatott meccs miatti alkoholos végkimerüléses hétvége ) de mi a tosz az a 6 sack? Mi a tosz az a beasly 3,5 sack, ff, 7-2 t-a? Azmiaz??sokminden benne volt, Ty Sambrailo (és az egész Broncos OL) eszméletlen szar volt, Beasley féle speed rusht nem tudták lereagálni, és Lynch is kurvasokat várt a zsebben.
peach
srácok, vasárnapi meccs nem lesz egyszerű. csemege lesz az biztos.
több mint 9 éve
Őő nem tudtam nézni a meccset ( válogatott meccs miatti alkoholos végkimerüléses hétvége ) de mi a tosz az a 6 sack? Mi a tosz az a beasly 3,5 sack, ff, 7-2 t-a? Azmiaz??
több mint 9 éve
Panthers és Broncos kipipálva... Valami mozgolódik Atlantában?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Valakinek van rá racionális magyarázata mi történt az első hét után?Az első hétre visszanézve sztem annyi történt h Smithey meg Koetter gyakorlatilag a teljes keretet vágja és ezt kihasználták.
De tényleg.
Komplett kezdő LB sor nélkül ütjük a regnáló bajnokot. OL problémák ide vagy oda.
Kenny
Most meg örüljünk.
i.imgur.com/I1QlwV0.gif

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Valakinek van rá racionális magyarázata mi történt az első hét után?De tényleg.
Komplett kezdő LB sor nélkül ütjük a regnáló bajnokot. OL problémák ide vagy oda.
több mint 9 éve
nem lehetne jövő héten a Super Bowl??A Seahawks NFC-csapat velük nehéz SB-t játszanunk 😊
Sugar611

Madden hates me.
több mint 9 éve
nem lehetne jövő héten a Super Bowl??
több mint 9 éve
Pedzegették h Ishmael v Neal játszhatna LB-t, de nem jöttek olyan hírek h edzettek volna ott.akkor Reynolds lesz a kezdö középsö LB? mert akkor fantasyba érdemes lehet kezdetni talan?Nálam mindkettö ott van padon, s szerintem erre a hétre Reynolds jó lehet (hosszutavon Jones visszajon s a tobbiek erdektelenek, hacsak Wheeler nem lesz 3 down will, amit ketlek)
csupi4
Én azt olvastam Beasley SLB, s Wheeler a WLB kezdo felallas lesz.. Hawk mint Will elég meredeknek lenne az ö "sebessegevel", max futas ellen.. de az megy a safetyknek is éppenséggel.Tehat akkor Wheeler Reynolds Hawk. Kemeny lesz.Nyilván kb. végig 4-2-5-ben leszünk a pályán Wheelerrel és Reynoldsszal, gondolom Neal lesz rohadt sokat a boxban.
Ki lesz a WLB backup?Ishmael vagy Neal?
Kenny
Vhogy egyébként így nézhet ki a DC:
SLB: Philip Wheeler, Vic Beasley
MLB: LaRoy Reynolds, Philip Wheeler
WLB: A.J. Hawk, LaRoy Reynolds
empty taxi
De ami igazán érdekel hogy esetleg Ishmael vajon bent lesz-e nickel/dime LB-kent.. s ki a 3 down LB, Reynolds kizarasos alapon?
Igor
3 down LB meg Reynolds és Wheeler lesz minden bizonnyal.

Madden hates me.
több mint 9 éve
akkor Reynolds lesz a kezdö középsö LB? mert akkor fantasyba érdemes lehet kezdetni talan?Nálam mindkettö ott van padon, s szerintem erre a hétre Reynolds jó lehet (hosszutavon Jones visszajon s a tobbiek erdektelenek, hacsak Wheeler nem lesz 3 down will, amit ketlek)
csupi4
Én azt olvastam Beasley SLB, s Wheeler a WLB kezdo felallas lesz.. Hawk mint Will elég meredeknek lenne az ö "sebessegevel", max futas ellen.. de az megy a safetyknek is éppenséggel.Tehat akkor Wheeler Reynolds Hawk. Kemeny lesz.Nyilván kb. végig 4-2-5-ben leszünk a pályán Wheelerrel és Reynoldsszal, gondolom Neal lesz rohadt sokat a boxban.
Kenny
empty taxi
De ami igazán érdekel hogy esetleg Ishmael vajon bent lesz-e nickel/dime LB-kent.. s ki a 3 down LB, Reynolds kizarasos alapon?
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Tehat akkor Wheeler Reynolds Hawk. Kemeny lesz.Nyilván kb. végig 4-2-5-ben leszünk a pályán Wheelerrel és Reynoldsszal, gondolom Neal lesz rohadt sokat a boxban.
Kenny

Madden hates me.
több mint 9 éve
akkor Reynolds lesz a kezdö középsö LB? mert akkor fantasyba érdemes lehet kezdetni talan?
több mint 9 éve
erős tippem a wilson-baldwinNem írta a cikk.When Falcons WR Julio Jones has been targeted, Matt Ryan has a passer rating of 140.0; second-best for an NFL receiver this season.melyik duó az első?
Ez még egy cikk a 2 legfontosabbnak látszó matchupról: www.profootballfocus.com/pro-key-matchups-to-watch-when-high-powered-atlanta-offense-faces-denver/
empty taxi
Sugar611
empty taxi
több mint 9 éve
Nem írta a cikk.When Falcons WR Julio Jones has been targeted, Matt Ryan has a passer rating of 140.0; second-best for an NFL receiver this season.melyik duó az első?
Ez még egy cikk a 2 legfontosabbnak látszó matchupról: www.profootballfocus.com/pro-key-matchups-to-watch-when-high-powered-atlanta-offense-faces-denver/
empty taxi
Sugar611

Madden hates me.
több mint 9 éve
When Falcons WR Julio Jones has been targeted, Matt Ryan has a passer rating of 140.0; second-best for an NFL receiver this season.melyik duó az első?
empty taxi
több mint 9 éve
When Falcons WR Julio Jones has been targeted, Matt Ryan has a passer rating of 140.0; second-best for an NFL receiver this season.Ez még egy cikk a 2 legfontosabbnak látszó matchupról: www.profootballfocus.com/pro-key-matchups-to-watch-when-high-powered-atlanta-offense-faces-denver/

Madden hates me.
több mint 9 éve
Matt Bosher P -- Did Not Participate In Practice --Dwight Freeney DE -- Did Not Participate In Practice --
Jacob Tamme TE -- Limited Participation in Practice --
Brooks Reed DE -- Full Participation in Practice --
De'Vondre Campbell LB -- Did Not Participate In Practice --
Paul Worrilow LB -- Did Not Participate In Practice --
Chris Chester G -- Limited Participation in Practice --
Matt Bryant K -- Limited Participation in Practice --
Justin Hardy WR -- Limited Participation in Practice --
Mohamed Sanu WR -- Limited Participation in Practice --
Deion Jones LB -- Did Not Participate In Practice --
Spoon meg IR
Ez egy szép sor!!
Tulajdonképpen már csak egy csapatnyi LB-t kell beszerezni a hétvégére!
több mint 9 éve
Julio akkor lehetne még ennél is nagyobb király, ha több TD-t szerezne. valahogy sosem keressük annyit az EndZone-ban.
több mint 9 éve
Ez is csak egy stat. Mind tudjuk, hogy a.brown a legjobb. ez vitán felül áll.