Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Beasley "sackje" az az volt h Carr a LoS vonalában kifutott az oldalvonalon.A csíkos cicák éjszaka kiosztottak 5 sck-et, remélem 2-3 héten belül nekünk is összejön..... összesen!most nézem tartunk vagy 3-nál ..... Őszintén bevallom nekem az első Beasley sack nincs meg a Raiders ellen...talán ha Cam a hétvégén úgy fickándozik lehet hogy ajándékoz nekünk 1-2-t 😊
6atos
Keano

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
A csíkos cicák éjszaka kiosztottak 5 sck-et, remélem 2-3 héten belül nekünk is összejön..... összesen!most nézem tartunk vagy 3-nál ..... Őszintén bevallom nekem az első Beasley sack nincs meg a Raiders ellen...talán ha Cam a hétvégén úgy fickándozik lehet hogy ajándékoz nekünk 1-2-t 😊
6atos

több mint 9 éve
Berakom egy hsz-be az összes eddigi meccs zanzásított változatát.Ha érdekel valakit.Frissítem majd ha lesz rá igény.
Falcons-Bucs
drive.google.com/file/d/0B39jzUPOgid9aVhhSmU5clVPSFk/view
Raiders-Falcons
drive.google.com/file/d/0B39jzUPOgid9RzZGZGs0S3Fub0E/view
Saints-Falcons
drive.google.com/file/d/0B39jzUPOgid9cWdkVUV0c1djTlE/view
Falcons-Panthers
drive.google.com/file/d/0B39jzUPOgid9WGpuWU1LTmkxYkk/view
Szerkesztette: Kenny
több mint 9 éve
Devonta Freeman RB -- Did Not Participate In Practice --Matt Ryan QB -- Full Participation in Practice --
Justin Hardy WR -- Limited Participation in Practice --
Mohamed Sanu WR -- Limited Participation in Practice --
De'Vondre Campbell LB -- Did Not Participate In Practice --
Paul Worrilow LB -- Did Not Participate In Practice --
Julio Jones WR -- Limited Participation in Practice --
Dwight Freeney DE -- Full Participation in Practice --
Taylor Gabriel WR -- Full Participation in Practice --
Brooks Reed DE -- Limited Participation in Practice --
Tevin Coleman RB -- Limited Participation in Practice --
több mint 9 éve
A csíkos cicák éjszaka kiosztottak 5 sck-et, remélem 2-3 héten belül nekünk is összejön..... összesen!
több mint 9 éve
Akkor semmi nem ment meg minket a PO-tól, még a defense sem 😊 tavalyi szezon te vagy az? 😊 ( shanny továbbra sem kíváló, ellenben matty még az. ez megint ismerős 😀 )Hát remélem, hogy az idén nem omlik úgy össze az offense mint tavaly. Most nem csak az van, hogy dobjuk Julionak aztán lesz valahogy. Az első héten Julio+Sanu a másodikon Tamme+Hooper a harmadikon pedig Free+TeCo. Shanny rájött, hogy nem árt néha változtatni is. Ehhez pedig jön a no huddle, Ryan ügyesen tudja kiválasztani azt a Shanny által megírt play-t ami éppen kell. De amikor nekiiramodik, hogy ő majd megfutja, a hideg kiráz. 😀
peach
A D-t meg..azt kitárgyaltuk. 😊
több mint 9 éve
Kíváncsi vagyok, hol leszünk a következő három meccs után. Remélem ehhez közel. 😊Akkor semmi nem ment meg minket a PO-tól, még a defense sem 😊 tavalyi szezon te vagy az? 😊 ( shanny továbbra sem kíváló, ellenben matty még az. ez megint ismerős 😀 )
Creepy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Az elmúlt évekhez képest én sokkal több fantáziát látok a védelemben, csak olyan mintha még nem álltak volna össze, de lehet csak én láttom túl optimistán a dolgot 😊. Quinn-el eddig meg vagyok elégedve. Beasley-től azért egy kicsit többet várok, de még nem jelenteném ki hogy bust.
több mint 9 éve
Shelby DT-ként játszatása mellett csak T Jax DE snapjei a nagyobb WTF mikor a preseasonban jól tolta mint DT. Az Oakland ellen volt hogy el sem indult a RB már elhasított mellette. Shelby kívül volt a Saints ellen,Upshaw volt belül Babs-szel.Hát hála Istennek, feladták azt a projektet, amit eddig próbáltak. De nem néztem utána a meccs után milyen statokat hozott, mert inkább Beasley, Jones, Poole és Neal/Ishmael játékát figyeltem a védelemből.
Kenny
Szerkesztette: Creepy
több mint 9 éve
Shelby kívül volt a Saints ellen,Upshaw volt belül Babs-szel.A tampa meg a raiders ellen belül volt. Eddig ergya mindenhun.
Kenny
több mint 9 éve
Shelby kívül volt a Saints ellen,Upshaw volt belül Babs-szel.
több mint 9 éve
Nyilván Gholston túlzás volt, de eljutott a srác arra a szintre mint 1/8-as kiválasztott, hogy csak nickel rusherként hajlandó pályára küldeni ebben a nem éppen bivaly védelemben Quinn.Texans valóban 3-4-ezik, ott az OLB-k felelősek inkább a pass rushért, ott nem ment Reednek, ezért tolták be középre.
Bevallom eddig nem figyeltem h tényleg belül használják-e Shelbyt vagy csak f@szságokat írogatnak a DC-be (ez sem lenne szokatlan). A teljesítményvisszaesés egyrészt jöhet abból, hogy ha tényleg a pozícióján kívül játszik másrészt abból is, hogy gyengébb társak mellett jobban figyelhetnek rá.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Reedet már ILB-ként használta a Texans annyira nem volt faktor passzsiettetésben mielőtt idejött.A Texans nem 3-4es rendszert tol? Ott azért mások a feladatok ha jól tudom. És szerintem az első meccsen jól tolta, talán egyedül ő helyezte nyomás alá a Tampa O line-t Jarrett mellett. Az a spin move-ot azért elfelejthetné.
empty taxi
Shelby eleddig csalódás.Nem értem, hogy mi történt Shelby-vel, egyszerre csak elfelejtett játszani? Meg azt sem értem miért DT?
Upshawt nincs olyan poszt, ahol ne próbálta volna ki Quinn, annyira nem tudja h mit kezdjen vele....A T-Jax, Hageman, Babs, Jarrett négyes hozza azt, amit tud, nem kiemelkedők, simán nem lenne velük gond, ha lenne mögöttük egy klasszis LB-sor, de nincs.
empty taxi
A LB sor meg arról szólhat szerintem, hogy az idén hagyjuk az ifiket tanulni, mert a veteránok már bemutatták mire képesek.
több mint 9 éve
Beasley kb. Vernon Gholston-szintű bustnak tűnik per pillanat.Azert no! Gholston nalam minden idok legnagyobb bustja nyertes (nem, nem JMR). Gholston fejbol mondom de evekig nem csinalt egyetlen sacket, FFt, labdaszerzest meg semmit! Volt par tackle (asszem ilyen 10nel alig tobb per szezon!!444!) es ennyi. Barmilyen hihetetlen, de meg vakveletlenul sem csinalt semmit. Mikozben 3 evig majdnem minden meccset jatszott. Azert ez uberelni nem konnyu.
empty taxi

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Végre valaki kimondta rajtam kívül.Köszönöm.De, nagyon rossz az alapanyag.Ha DC-csere is lesz, attól még ugyanúgy igaz marad, hogy sz@rból nem lehet várat építeni.Nem tudom, én nem értem, hogy miért ilyen rossz a pass rush. Pedig az alapanyag nem ennyire katsztrofális mint a végeredmény, legalábbis szerintem. Szóval lehet, hogy lenne értelme kib@szni mondjuk Cox-ot. Ő még a Smith éra (a passrush túl van értékelve irányelv) maradéka.
empty taxi
Aztán lehet, hogy ez sem segítene.
Creepy
Beasley kb. Vernon Gholston-szintű bustnak tűnik per pillanat.
empty taxi
több mint 9 éve
Adódik a kérdés,hogy akkor most ezt az elismerést mennyire érezheti magának Shanahan?
több mint 9 éve
Statisztika, statisztika mindenhol...Továbbra is tartom, hogy D nem annyira katasztrófális mint amit a számok mutatnak.
Fejből mondom: Az első és a második meccsen csináltak kb 5-6 3&outot. Normál esetben egy idei offensel ennek elégnek kéne lennie a meccsek megnyeréséhez. A hiba a rendszerben a túl sok nagyjáték benyelése ill. a barom szabájtalanságok miatti labda visszaadása az ellenfélnek. Utóbbiból csak idén volt 3 vagy 4. Mindből td-t is kaptunk. Az előbbit nem is tudom mennyi, kurva sok. Szóval ez még mindig a jobbik eset. Ha fordítva lenne az volna a sokkal rosszabb szvsz. A mentálus kihagyásokat, hülyeségeket könnyebb kijavítani mint azt, hogy ha totál homályban él a társaság és alapból képtelen a stoppokra. Elvileg legalábbis biztos, hogy így van. Az, hogy ez megvalósul e idén, vagy valaha egyáltalán azt nem tudom, az másik lapra tartozik. Plusz benne van a srácokban a labdaszerzés képessége is, ezt megmutatták tavaly is, idén is. Sztem a a lehetőség benne van a társaságban, hogy sokat javuljanak a szezon végére. De ezt már leírtam korábban is mint ahogy a saints meccsről is a véleményemet azt most azért nem említettem.
Nyílván nem ezt várta az ember a dan quinn regnálástól, de volt itt nem is oly rég évekig kilátástalan D amelyiknek esélye nem volt, hogy bárkit leparancsoljon a pályáról.
Szerk. Jelentős javuláson nem szürreálisan nagyot értek, hanem ilyen top20 környéki helyezést.
Szerkesztette: peach
több mint 9 éve
De, nagyon rossz az alapanyag.Ha DC-csere is lesz, attól még ugyanúgy igaz marad, hogy sz@rból nem lehet várat építeni.Nem tudom, én nem értem, hogy miért ilyen rossz a pass rush. Pedig az alapanyag nem ennyire katsztrofális mint a végeredmény, legalábbis szerintem. Szóval lehet, hogy lenne értelme kib@szni mondjuk Cox-ot. Ő még a Smith éra (a passrush túl van értékelve irányelv) maradéka.
empty taxi
Creepy
Beasley kb. Vernon Gholston-szintű bustnak tűnik per pillanat.
Reedet már ILB-ként használta a Texans annyira nem volt faktor passzsiettetésben mielőtt idejött.
Clayborn rotációban OK játékos, Freeney szintén hasznos ha nem használjuk túl.
Shelby eleddig csalódás.
Upshawt nincs olyan poszt, ahol ne próbálta volna ki Quinn, annyira nem tudja h mit kezdjen vele.
Schofieldet még nem igazán láttuk idén, vele várjunk.
A T-Jax, Hageman, Babs, Jarrett négyes hozza azt, amit tud, nem kiemelkedők, simán nem lenne velük gond, ha lenne mögöttük egy klasszis LB-sor, de nincs.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Farve Matty-t geniusként említi és a D-t ekézi mert nincs PO sikerünk! Ha már az öreg is megmondja a frankót akkor most már tényleg történnie kell valaminak.
több mint 9 éve
Ha DC-csere is lesz, attól még ugyanúgy igaz marad, hogy sz@rból nem lehet várat építeni.Nem tudom, én nem értem, hogy miért ilyen rossz a pass rush. Pedig az alapanyag nem ennyire katsztrofális mint a végeredmény, legalábbis szerintem. Szóval lehet, hogy lenne értelme kib@szni mondjuk Cox-ot. Ő még a Smith éra (a passrush túl van értékelve irányelv) maradéka.
empty taxi
Szerkesztette: Creepy
több mint 9 éve
Csak a Steelersnek van kevesebb (1), ugyanennyi van a Brownsnak, a Raidersnek és a Chiefsnek.,sackben: 28. 3 darabbal (Minesotának van 15)Te jó ég. Melyik csapatnak van ettől kevesebb? 😀
Sugar611
Creepy
Egyébként meg a legfontosabb D mutatóban (kapott pontok átlaga) tök utolsók vagyunk 34.7-tel...
Ha DC-csere is lesz, attól még ugyanúgy igaz marad, hogy sz@rból nem lehet várat építeni.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
sackben: 28. 3 darabbal (Minesotának van 15)Te jó ég. Melyik csapatnak van ettől kevesebb? 😀
Sugar611
több mint 9 éve
Nagyon feszegetik hogy Richard Smith távozhatna.nem csoda, egy kalap szar a defense.
6atos
total D#-ben 30.-ok vagyunk, pass D: 29., rush D: 22, sackben: 28. 3 darabbal (Minesotának van 15)
az offensre leszek kíváncsi. a következő 3 meccsen kiderül, hogy tényleg ennyire jók vagyunk-e. 3 liga elite védelem ellen.