Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Nagyon feszegetik hogy Richard Smith távozhatna.
több mint 9 éve
Én eddig nem sokat tudtam Beasley-ről, de ez a cikk után mégjobban fogok szurkolni neki. Megdöbbentő, hogy ilyen sok megpróbáltatás után sem adta fel. Hosszú cikk, de érdemes elolvasni.
thelab.bleacherreport.com/so-much-darkness-so-much-light/
Szerkesztette: Creepy
több mint 9 éve
Kemal Ishmael természetese.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Sobri óta le vannak nálam tiltva a sig-ek😊Kire gondolsz?Lenne ha a világ legjobb játékosát nem limitálnánk az első körös libling pályára eröltetése miatt.mi lenne ha sikerülne legalább egy közepesen jó védelmet összerakni...Pedig a secondary papiron eleg jo lenne
Keano
Adirotor
peach
PariElég egyértelmű ha szoktál itt olvasgatni, amúgy ott van a sigemben 😉Kire gondolsz?Lenne ha a világ legjobb játékosát nem limitálnánk az első körös libling pályára eröltetése miatt.mi lenne ha sikerülne legalább egy közepesen jó védelmet összerakni...Pedig a secondary papiron eleg jo lenne
Keano
Adirotor
peach
Pari
peach
több mint 9 éve
Kire gondolsz?Lenne ha a világ legjobb játékosát nem limitálnánk az első körös libling pályára eröltetése miatt.mi lenne ha sikerülne legalább egy közepesen jó védelmet összerakni...Pedig a secondary papiron eleg jo lenne
Keano
Adirotor
peach
Pari
Elég egyértelmű ha szoktál itt olvasgatni, amúgy ott van a sigemben 😉Kire gondolsz?Lenne ha a világ legjobb játékosát nem limitálnánk az első körös libling pályára eröltetése miatt.mi lenne ha sikerülne legalább egy közepesen jó védelmet összerakni...Pedig a secondary papiron eleg jo lenne
Keano
Adirotor
peach
Pari
több mint 9 éve
Kire gondolsz?Lenne ha a világ legjobb játékosát nem limitálnánk az első körös libling pályára eröltetése miatt.mi lenne ha sikerülne legalább egy közepesen jó védelmet összerakni...Pedig a secondary papiron eleg jo lenne
Keano
Adirotor
peach
több mint 9 éve
www.profootballfocus.com/pro-dwight-freeney-is-still-one-of-nfls-best-players-but-pass-rush-a-concern-for-atlanta/öreg ember nem gyorsvonat,viszont ha odaér.
több mint 9 éve
,viszont mea culpa mert Ryan nagyon magabiztosnak tűnik.Amit imádtam az éjszaka, az a 3-4 halott játék volt amit nemhogy megmentett, de first downokat csinált belőle.
Kenny
több mint 9 éve
Lenne ha a világ legjobb játékosát nem limitálnánk az első körös libling pályára eröltetése miatt.mi lenne ha sikerülne legalább egy közepesen jó védelmet összerakni...Pedig a secondary papiron eleg jo lenne
Keano
Adirotor
több mint 9 éve
mi lenne ha sikerülne legalább egy közepesen jó védelmet összerakni...Pedig a secondary papiron eleg jo lenne
Keano
több mint 9 éve
mi lenne ha sikerülne legalább egy közepesen jó védelmet összerakni...

több mint 9 éve
Hát ritka szar meccs volt. Ez nem pont háború volt hanem egy kripli harc a védelmek között. A saints okosan felismerte, hogy mivel lehet még mindig haladni tisztességgel. Más kérdés, hogy szerintem tudatosan hagytuk is futni a taktikájukat, miszerint inkább jöjjenek végig szépen lassan minhogy brees elszabaduljon és pár perces driveokkal szétbombázza a pályát. Ez többé kevésbé mondhatni sikerült is. Ha valóban tudatos volt. Itt jön képbe shanny game planje amit illik most megdícsérni mert amit elterveztünk az maximálisan sikerült végrehajtani. Szídjuk sokszor,de most jár a pacsi.Vicces, hogy kb ugyanazzal vertük meg őket amivel ők akartak minket. A különbség a freeman-coleman duó vs ingram közötti tegnap klasszis különbség jelentette. Mondjuk nem ártott, hogy a saints amúgy sem erős védelme eléggé foghíjas volt. Igaz nálunk is hiányzott worrilow és campbell, az lb-ink a végén a seggükön vették a levegőt. Amit nem értek, hogy az utolsó saints driveban sima 4 man rushhal rádöntöttük a zsebet breesre akkor korábban ez miért nem sikerült? Oké, hogy nyílván tovább várt a hosszú célpont miatt de akkor is kínosan nagy volt a különbség a meccs korábbi szakaszához képest..vs Car, @ Seattle, @ Denver. Rendesen be leszünk árazva a köv három meccsen, ezekből min. egyet nyerni kellene.
több mint 9 éve
66.media.tumblr.com/tumblr_ly0agyHauV1qgs0jno8_250.gif

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Bocs félre érthető voltam, természetesen a gondolkozásra céloztam. Nem szoktam, túl fárasztónak találom.Erősen gondolkozok az éjszakázáson, nemtudom az elmúlt pár évben volt e rá példa... 😊Arra nem volt pelda hogy gondolkozol, vagy hogy ejszakazol?
peach
ulpianus
több mint 9 éve
Erősen gondolkozok az éjszakázáson, nemtudom az elmúlt pár évben volt e rá példa... 😊Arra nem volt pelda hogy gondolkozol, vagy hogy ejszakazol?
peach

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Erősen gondolkozok az éjszakázáson, nemtudom az elmúlt pár évben volt e rá példa... 😊
több mint 9 éve
Remélem, nem jutsz el az egyszeri tudósig: Ha hat lábát tépjük ki a bolhának, megsüketül, míg öt láb kitépése esetén megőrzi hallásának egy részét.Mindig van lejjebb.
tomi-tomi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Remélem, nem jutsz el az egyszeri tudósig: Ha hat lábát tépjük ki a bolhának, megsüketül, míg öt láb kitépése esetén megőrzi hallásának egy részét.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Egyébként egy érdekes adat a Shanny-éráról: 8-0 a csapat mérlege ha legalább 29 futókísérletünk van az adott meccsen, ha max 28 akk 1-9.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Igazából valahol m1, hogy ma este vagy a jövő héten, de két olyan meccs jön amiből minimum az egyiket hozni kell, muszáj, kötelező. Nem bánnám ha ezt este letudnánk aztán jöhetne az édes ráadás a panthers ellen. Amúgy egyik w sem lenne krisztusi csoda amilyen formát eddig mutatnak...
több mint 9 éve
Kikapott a Panthers és a Bucs is, ha nyerünk az éjjel, akkor bizony vezetjük a csoportot.Épp ezt akartam írni,hogy nagyon nyerni kéne éjszaka,mert már-már túl jó alakultak az eredmények.
empty taxi
Sok pontos adok-kapokra számítok remélem mi fogunk jól kijönni belőle.
több mint 9 éve
Kikapott a Panthers és a Bucs is, ha nyerünk az éjjel, akkor bizony vezetjük a csoportot.

Madden hates me.
több mint 9 éve
raidersanalysis.wordpress.com/2016/09/24/week-2-raiders-run-defense-analysis-by-gipsysafety/Elég hosszú elemzés, alapvetően a Raiders védelmére fókuszál, de több helyen is megjegyzi h Shannyék nagyon jól feltérképezték Oakland D gyengeségeit, ill. még ami fontos nekünk h no huddle-ben mennyire jól sikerültek a playválasztások.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Winstonnal semmi! oda is akartam írni zárójelbe, hogy ő sajnos jó lesz.Glennon még oké, de winsonnal mi a problémád? szerintem elég korrekt irányító, rookie évében is eléggé jó számokat rakott le az asztalra, és msot sem teljesít annyira rosszul. Bár igaz ami igaz az 5 dobott int nem éppen a legjobb stat.szerintem egyáltalán nem lenne felesleges, Tamme már 31 éves, ráadásul Seferian-Jenkins a 2014-es draft egyik legjobb tigh end-je (Ebron és ő). emlékszem, hogy nálunk is felmerült a neve Tony távozása után.nem kéne rámennünk Austin Seferian-Jenkinsre?Tamme és Hooper mellett teljesen felesleges.Blokkolni Toilololololo is tud
Sugar611
Kenny
igaz Tampaban eddig nem váltotta meg a világot, mondjuk úgy nehéz is, hogy Glennon, vagy Winston dobálja neked a labdát. szerintem Ryannel faszán kijönnének és akkor lenne 2 fiatal TE-ünk, meg lenne oldva ez a poszt a következő 10 évre.
más kérdés, hogy sajnos nem fog megvalósulni
Sugar611
kapitnono