Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Bocs félre érthető voltam, természetesen a gondolkozásra céloztam. Nem szoktam, túl fárasztónak találom.Erősen gondolkozok az éjszakázáson, nemtudom az elmúlt pár évben volt e rá példa... 😊Arra nem volt pelda hogy gondolkozol, vagy hogy ejszakazol?
peach
ulpianus
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Erősen gondolkozok az éjszakázáson, nemtudom az elmúlt pár évben volt e rá példa... 😊Arra nem volt pelda hogy gondolkozol, vagy hogy ejszakazol?
peach

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Erősen gondolkozok az éjszakázáson, nemtudom az elmúlt pár évben volt e rá példa... 😊
több mint 9 éve
Remélem, nem jutsz el az egyszeri tudósig: Ha hat lábát tépjük ki a bolhának, megsüketül, míg öt láb kitépése esetén megőrzi hallásának egy részét.Mindig van lejjebb.
tomi-tomi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Remélem, nem jutsz el az egyszeri tudósig: Ha hat lábát tépjük ki a bolhának, megsüketül, míg öt láb kitépése esetén megőrzi hallásának egy részét.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Egyébként egy érdekes adat a Shanny-éráról: 8-0 a csapat mérlege ha legalább 29 futókísérletünk van az adott meccsen, ha max 28 akk 1-9.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Igazából valahol m1, hogy ma este vagy a jövő héten, de két olyan meccs jön amiből minimum az egyiket hozni kell, muszáj, kötelező. Nem bánnám ha ezt este letudnánk aztán jöhetne az édes ráadás a panthers ellen. Amúgy egyik w sem lenne krisztusi csoda amilyen formát eddig mutatnak...
több mint 9 éve
Kikapott a Panthers és a Bucs is, ha nyerünk az éjjel, akkor bizony vezetjük a csoportot.Épp ezt akartam írni,hogy nagyon nyerni kéne éjszaka,mert már-már túl jó alakultak az eredmények.
empty taxi
Sok pontos adok-kapokra számítok remélem mi fogunk jól kijönni belőle.
több mint 9 éve
Kikapott a Panthers és a Bucs is, ha nyerünk az éjjel, akkor bizony vezetjük a csoportot.

Madden hates me.
több mint 9 éve
raidersanalysis.wordpress.com/2016/09/24/week-2-raiders-run-defense-analysis-by-gipsysafety/Elég hosszú elemzés, alapvetően a Raiders védelmére fókuszál, de több helyen is megjegyzi h Shannyék nagyon jól feltérképezték Oakland D gyengeségeit, ill. még ami fontos nekünk h no huddle-ben mennyire jól sikerültek a playválasztások.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Winstonnal semmi! oda is akartam írni zárójelbe, hogy ő sajnos jó lesz.Glennon még oké, de winsonnal mi a problémád? szerintem elég korrekt irányító, rookie évében is eléggé jó számokat rakott le az asztalra, és msot sem teljesít annyira rosszul. Bár igaz ami igaz az 5 dobott int nem éppen a legjobb stat.szerintem egyáltalán nem lenne felesleges, Tamme már 31 éves, ráadásul Seferian-Jenkins a 2014-es draft egyik legjobb tigh end-je (Ebron és ő). emlékszem, hogy nálunk is felmerült a neve Tony távozása után.nem kéne rámennünk Austin Seferian-Jenkinsre?Tamme és Hooper mellett teljesen felesleges.Blokkolni Toilololololo is tud
Sugar611
Kenny
igaz Tampaban eddig nem váltotta meg a világot, mondjuk úgy nehéz is, hogy Glennon, vagy Winston dobálja neked a labdát. szerintem Ryannel faszán kijönnének és akkor lenne 2 fiatal TE-ünk, meg lenne oldva ez a poszt a következő 10 évre.
más kérdés, hogy sajnos nem fog megvalósulni
Sugar611
kapitnono
több mint 9 éve
Glennon még oké, de winsonnal mi a problémád? szerintem elég korrekt irányító, rookie évében is eléggé jó számokat rakott le az asztalra, és msot sem teljesít annyira rosszul. Bár igaz ami igaz az 5 dobott int nem éppen a legjobb stat.szerintem egyáltalán nem lenne felesleges, Tamme már 31 éves, ráadásul Seferian-Jenkins a 2014-es draft egyik legjobb tigh end-je (Ebron és ő). emlékszem, hogy nálunk is felmerült a neve Tony távozása után.nem kéne rámennünk Austin Seferian-Jenkinsre?Tamme és Hooper mellett teljesen felesleges.Blokkolni Toilololololo is tud
Sugar611
Kenny
igaz Tampaban eddig nem váltotta meg a világot, mondjuk úgy nehéz is, hogy Glennon, vagy Winston dobálja neked a labdát. szerintem Ryannel faszán kijönnének és akkor lenne 2 fiatal TE-ünk, meg lenne oldva ez a poszt a következő 10 évre.
Sugar611

több mint 9 éve
Hidd el teljesen felesleges.Tamme mocskosul underrated TE,Hooper pedig számomra elég meggyőző eddig.Nem TE kell nekünk a jelenlegi helyzetben.szerintem egyáltalán nem lenne felesleges, Tamme már 31 éves, ráadásul Seferian-Jenkins a 2014-es draft egyik legjobb tigh end-je (Ebron és ő). emlékszem, hogy nálunk is felmerült a neve Tony távozása után.nem kéne rámennünk Austin Seferian-Jenkinsre?Tamme és Hooper mellett teljesen felesleges.Blokkolni Toilololololo is tud
Sugar611
Kenny
Sugar611
több mint 9 éve
szerintem egyáltalán nem lenne felesleges, Tamme már 31 éves, ráadásul Seferian-Jenkins a 2014-es draft egyik legjobb tigh end-je (Ebron és ő). emlékszem, hogy nálunk is felmerült a neve Tony távozása után.nem kéne rámennünk Austin Seferian-Jenkinsre?Tamme és Hooper mellett teljesen felesleges.Blokkolni Toilololololo is tud
Sugar611
Kenny
több mint 9 éve
nem kéne rámennünk Austin Seferian-Jenkinsre?Tamme és Hooper mellett teljesen felesleges.Blokkolni Toilololololo is tud
Sugar611
több mint 9 éve
nem kéne rámennünk Austin Seferian-Jenkinsre?
több mint 9 éve
Neo közben edzésbe állt...
több mint 9 éve
Terron Ward repült,helyére jött Schofield,ami azért érdekes mert igy maradt 2 RB és ugye Blake Sims a PS-ben.Mindeközben maradt 4 TE az aktív rosteren.Ez így azért WTF.
Kenny
Per pillanat asszem rajtunk kívül a Green Bay az egyetlen csapat ahol 2 futó van az 53-as keretben, náluk workoutolt is Spiller a napokban.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Én ezt nem értem. Mi a kulonbseg mondjuk egy elozo OC playbookja és shanny-é közt. Azért ryan nem mai gyerek láthatott jópár féle sémát nem? Ha valaki megmagyarazza az jo lenne .D1. Zone blocking az alapséma futásnál
Adirotor
2. Kibaszott sok play action és bootleg van Shanny playbookjában. Ha jól emlékszem Greg Cosell elemezte az offsezlonyban, hogy Ryannek rohadt sok eladott labdája volt abból, hogy a fake handoff után nem olvasta a védelmet, hanem abból indult ki, amit akkor látott mielőtt hátat fordított a védelemnek.
Ez két alapkülönbség, illetve bevallom nem tudom, hogy a Shanny-séma milyen nyelvezetet használ, az biztos, hogy Koetteré Erhardt-Perkinset. Elkapók szoktak arra panaszkodni, hogy az új csapatban meg kell szokni, hogy mi mit jelöl a playbookban, képzeld el ezt egy QB-nél 😊 Persze lehet azzal érvelni, hogy egy átlag QB okosabb, mint egy átlag WR.
Az általános no huddle szintén gázos lenne, jelentősen csökkenne a back7-ben nem túl mély védelmünk pihenőideje.
Nealnél meg nemtom egyáltalán gyakorolt-e LB-ként edzésen.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Nem vagyok shanny nagy rajongó mint már kiderült, de szvsz azt sem lehet túlerőltetni, hogy folyamatosan csak no huddle támadjunk. Az áronyan van a lényeg meg azon, hogy shannahan ne legyen barom mikor kreatívkodik.
több mint 9 éve
Ha az Oaklandi meccs után nem adnak Ryannek szabad kezet az esetek többségében akkor Shannahan is mehet amerre lát.Quinn azt nyilatkozta, hogy csak akkor fogják használni a no huddle-t, ha úgy érzik, arra van szükség. Szóval a snap-ek 1/3-tól nem hiszem, hogy több lesz Ryan kezébe adva.
Kenny
több mint 9 éve
Én ezt nem értem. Mi a kulonbseg mondjuk egy elozo OC playbookja és shanny-é közt. Azért ryan nem mai gyerek láthatott jópár féle sémát nem? Ha valaki megmagyarazza az jo lenne .D
több mint 9 éve
Ha az Oaklandi meccs után nem adnak Ryannek szabad kezet az esetek többségében akkor Shannahan is mehet amerre lát.Azért, hogy a szarabbik mutató 92.9 az nem gyenge. 😀Ami egy Shanahannak soha sem egyszerű 😊
Mindamellett egyre inkább afelé tendálnak a dolgok, hogy Ryannek nagyobb szabadságot kellene adni.
empty taxi
dande
Ilyen LB depthnél pedig továbbra is azt mondom,hogy Nealt fel kell tolni egy sorral feljebb.Mit veszíthetünk?Inkább ő játsszon mint Reynolds vagy Wheeler.
Szerkesztette: Kenny
több mint 9 éve
Azért, hogy a szarabbik mutató 92.9 az nem gyenge. 😀Ami egy Shanahannak soha sem egyszerű 😊
Mindamellett egyre inkább afelé tendálnak a dolgok, hogy Ryannek nagyobb szabadságot kellene adni.
empty taxi