Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Egy klasszis cenya mint Mack szintet tud emelni az OL játékán, tavaly pl. az igen jó Raiders fal is komolyan visszaesett Rodney Hudson nélkül v. Clevelandben is komoly szopóág volt mikor Mack megsérült (btw ha jól emlékszem akk is Shanny volt az OC), de a Chargers tavaly papír OL-jében is komoly szerepe volt Hardwick visszavonulásának.DL-ben kell a rotáció és Babineaux már nagyon öreg rajta kívül meg csak Hageman és Jarrett van, nyilván T-Jax és Clayborn is képes DT-t játszani, de ők a fal szélén is kellenek hiszen Beasley meg Shelby mögött az egy szem Goodman van rajtuk kívül, aki ink ne lásson pályát, illetve van még Schofield, de ő meg ink játsszon LB-t ott még szarabb a helyzet 😀
Hogy ki jönne fel? Nehéz előre megmondani, annyi scenario tűnik logikusnak, hogy ezen sztem kár spekulálni, viszont reménykedni lehet benne 😀 Pláne úgy h nem is irreális, plusz a 2. v. a 3. körben is lehet hátramozogni, úgy is jöhet extrapick.
Cravens S/LB hibrid, ami jó gondolat, de egy S/CB hibrid sem lenne rossz mint Jalen Mills v. Deiondre Hall hisz ha a szezon elején, amikor még Collins eltiltott megsérül még egy CB, ott is bajok lehetnek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
De, egy ilyen lb-s hibrid playa rohadtul elkélne a csapatba. Amúgy a depthet hagyjuk. Arra céloztam, hogy jelenleg min. 2 db lb hiányzik a kezdőből. + egy dt illetve tammetól is eltudok képzelni egy jobb te-t. Kenny látja jól szerezni kell még min. egy + 3. kört...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Üdv itt! De a 7. körben akár jöhet OL is sőt az udfa-k között is fogunk szemezgetni. A lényeg, hogy a matthews-levitre-mack-chester-schraederer kezdő megvan, mögéjük kell depth.Szóval Mack és a remeljük egészséges Chester elég upgrade lesz ahhoz hogy Matty-t ne verjék agyon?
peach
Kell TE, DT, LB (akár 2 is).Miért van szükség DT-re?
empty taxi
Össze kellene hozni egy letrade-et.És ki volna az aki feljönne? A Jets, Broncos, Kansas City? Vagy a második kör elejéről valaki?
empty taxi
a secondaryben sem ártana olyan ember, akit ha sérülés miatt pályára kell küldeni nem szopatják szanaszét.Erre nem az lenne a megoldás, ha ilyen Crawens, Neal (sajnos jobb példát nem tudok, az egyetemi focit nem követem) típusu hybrid játékost szereznénk a drafton?
empty taxi
több mint 9 éve
Ami necces dolog h összesen 5 pickünk van.letrade nélkül nem működik ez a draft és ezt remélem az FO is tudja.5pickből legalább 7-8-cat kellene csinálni,hogy azt mondhassuk mindenhova van megfelelő depth.
Kell TE, DT, LB (akár 2 is)
Jó lenne vmikor húzni egy tackle-t mert kb. jelenleg Person a csere T-ként azt is belül is csak neki meg Stone-nak van vmirevaló tapasztalata.
Össze kellene hozni egy letrade-et, a legnagyobb needjeink azért nem premier posztok, a DT class meg mély, viszont OL-ben meg WR-ben igen vékony a keret és azért a secondaryben sem ártana olyan ember, akit ha sérülés miatt pályára kell küldeni nem szopatják szanaszét.
empty taxi
Szerencsére az OL class elég mély,szóval hátul is simán lehet kifogni stabil csere kalibert.Ha figyelembe veszünk egy letradet és mondjuk lenne 7 pickünk(ami azért minimum egy ilyen helyzetben) én így húznék.LB TE LB OL WR DT SS.
De nem tartom kizártnak az első két körös ráduplázást mint anno Trufant és Alford esetében.Mondhatni az teljesen bevált.
Szerkesztette: Kenny
több mint 9 éve
Ami necces dolog h összesen 5 pickünk van.Kell TE, DT, LB (akár 2 is)
Jó lenne vmikor húzni egy tackle-t mert kb. jelenleg Person a csere T-ként azt is belül is csak neki meg Stone-nak van vmirevaló tapasztalata.
Össze kellene hozni egy letrade-et, a legnagyobb needjeink azért nem premier posztok, a DT class meg mély, viszont OL-ben meg WR-ben igen vékony a keret és azért a secondaryben sem ártana olyan ember, akit ha sérülés miatt pályára kell küldeni nem szopatják szanaszét.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Üdv itt! De a 7. körben akár jöhet OL is sőt az udfa-k között is fogunk szemezgetni. A lényeg, hogy a matthews-levitre-mack-chester-schraederer kezdő megvan, mögéjük kell depth. Annyi a need a D-ben ahova elvileg bpa-t is szem előtt tartva draftolnunk kell, hogy ha valaki vmiért nem csúszik nagyon a 4. kör előtt meglepne ga guardot draftolnánk.
több mint 9 éve
Üdvözlet mindenkinek!Már a tavalyi szezon közepe óta olvasom itt a beszélgetéseket, de csak most szántam rá magam, hogy írjak is. Ez a szezon volt az, amelyen nem csak a Super Bowl-t néztem, hanem az egész szezont követtem és az Eagles - Falcons meccs után tudtam, kinek fogok szurkolni.
Értem, ezt nem tudtam. Így viszont az OG legalább nem need, még a végén papíron kész leszünk szeptemberre 😀Nem lehet, hogy draftolunk az utolsó körben egy guardot és azért jött vissza Chester, hogy mentorálja az újoncot?
peach
több mint 9 éve
Értem, ezt nem tudtam. Így viszont az OG legalább nem need, még a végén papíron kész leszünk szeptemberre 😀Volt egy vállműtétje, szvsz azt vártuk meg h hogyan fog sikerülni. Állítólag júniusban már 100%-os lesz.Örülünk Vincent.Te jobban értesz hozzá, miért rizikóztunk, hogy csak most?
twitter.com/vxmcclure23/status/722852855707672576
empty taxi
peach
empty taxi
több mint 9 éve
Volt egy vállműtétje, szvsz azt vártuk meg h hogyan fog sikerülni. Állítólag júniusban már 100%-os lesz.Örülünk Vincent.Te jobban értesz hozzá, miért rizikóztunk, hogy csak most?
empty taxi
peach

Madden hates me.
több mint 9 éve
Örülünk Vincent.Te jobban értesz hozzá, miért rizikóztunk, hogy csak most?
empty taxi
több mint 9 éve
Örülünk Vincent.twitter.com/vxmcclure23/status/722852855707672576

Madden hates me.
több mint 9 éve
10-6. Ez az elvárásom 😊 nem könnyű a schedule de hinni kell magunkban!
több mint 9 éve
Van schedule.www.nfl.com/schedules/2016/REG/FALCONS
Összességében jó, a seattle-i és a denveri kirándulást is letudjuk még októberben. A 11. heti bye week meg két fontos hazai meccs előtt van (Cards, Chiefs). Az utolsó 6 meccsünkből 4 hazai pályán van, ami nem mind1, a nyitófordulóban Winstonék jönnek, illene revansot venni a tavalyi legalja meccsekért ellenük. Újév napján a Szennyz ellen zárjuk az alapszakaszt otthon, pikáns lesz.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Szerintetek túl nagy kockázatot jelentene 1/17-re behúzni Jaylon Smith-t ha még bent van? Vagy annyira nem jó (sérült), hogy megérje vállalni a rizikót? Hátha úgy járunk, mint tavaly a Rams Gurley-vel.Smitht olyan csapat fogja draftolni ahol így is teli a roster és szinte kész a csapat. Pl panthers. Amúgy lattimore példájából kiindulva sztem első körben nem fog elkelni, nagyon talán a 2. végén. Vagy a hetedikben mint szegény olomu. Nálunk tök esélytelen, be is baszna ha rá ökörködnénk el az első körünket...
vieri
több mint 9 éve
Szerintetek túl nagy kockázatot jelentene 1/17-re behúzni Jaylon Smith-t ha még bent van? Vagy annyira nem jó (sérült), hogy megérje vállalni a rizikót? Hátha úgy járunk, mint tavaly a Rams Gurley-vel.
több mint 9 éve
Teljesen okés lett. Túl kevés a pick így nem lehet belekötni abba se, hogy de nem jött korábban. Az, hogy safety nem jött engem cseppet sem zavar 😉
több mint 9 éve
Idén én draftoltam a Falconsnak mock draft game-ben, ezt sikerült összehozni:1/17: Darron Lee, OLB (Ohio State)
A linebacker-sorra bőven ráfér az upgrade főleg coverage terén, ebben pedig talán ő a legjobb idén. Emellett rutinos blitzelő is, 12 sacket szerzett az elmúlt 2 évben.
2/19: Kenny Clark, DT (UCLA)
Babineaux idén 35 lesz, az ő pótlására érkezik Clark. Nem kész játékos még, de mindössze 20 éves és remek a munkamorálja, szóval jó esélye van, hogy remek játékos legyen NFL-szinten is.
3/18: Nick Vannett, TE (Ohio State)
Gonzo óta megoldatlan a poszt. Vannettnek megvan a mérete és az atletikussága is, hogy all-around TE legyen és emellett biztos kezű elkapó is. Ugyanakkor route-futásban és blokkolásban is fejődnie kell, hogy igazán jó TE legyen belőle.
4/16: Connor McGovern, OG (Missouri)
A draft egyik legerőssebb játékosa (high schoolban birkózott és súlyemelő is volt), emellett elég mozgékony is, hogy felérjen a 2. szintre.
7/16: Ian Seau, DE/OLB (Nevada)
A Pats-legenda Junior Seau unakaöccse, aki azért tehetségben bőven elmarad a nagybátyjától, de igazi playmaker, leginkább 3rd down rusher lehet belőle.
Nem sok ez az 5 pick, így a safety-húzás elmaradt és passrusher is jöhetett volna korábban.
több mint 9 éve
Spoon visszakapja az 56-os mezt Reed 50-ben nyomja!
több mint 9 éve
Szvsz lesz egy idei josh wilsonunk aki még nincs itt...Egy olcsóbb veterán cornerre még van hely a sapi alatt valóban, logikus volna.
peach

Madden hates me.
több mint 9 éve
Szvsz lesz egy idei josh wilsonunk aki még nincs itt...
több mint 9 éve
Izgi h kilesz így a nickel az első 4 meccsen, Godfrey?, DVD?, King, vagy esetleg Allen lép föl, azt Terézanya lesz a FS?

Madden hates me.
több mint 9 éve
Időnként elnézve Collins játékát nem túl nagy baj... 😀Napi jó hír:Legalább játszhat King.
www.atlantafalcons.com/news/blog/article-1/Collins-Suspended-First-4-Games-of-2016-Season-/1a274916-e49d-4c81-8613-898b919a9c9a
Kenji
Kenny