Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Tippelde estére?Darron Lee. Annyira adja magát ez a pick mint annó spoon. Most sem fogunk szarozni.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
A mindenható Lamar Holmest ki ne hagyd 😀Mondjuk ezzel nagyot nem mondott, sztem minden csapatnál minden szurkolónak ez a min. elvárása. Kár, hogy ritkán gyün össze. Azt jönnek a 3. körben a dez southwardok 😀Miért, mi blank elvárása?Harom kezdo a draftrol.
peach
Rπ
peach

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Mondjuk ezzel nagyot nem mondott, sztem minden csapatnál minden szurkolónak ez a min. elvárása. Kár, hogy ritkán gyün össze. Azt jönnek a 3. körben a dez southwardok 😀Miért, mi blank elvárása?Harom kezdo a draftrol.
peach
Rπ
több mint 9 éve
Miért, mi blank elvárása?Na, ez meg kájé:Ha ezt a harmat behuzzuk, teljesitve lesz Blank elvarasa. Kar, hogy erre szinte semmi esely
17: R1P17
OLB DARRON LEE
OHIO STATE
50: R2P19
OLB SU'A CRAVENS
SOUTHERN CALIFORNIA
81: R3P18
TE HUNTER HENRY
ARKANSAS .peach
Rπ
több mint 9 éve
Na, ez meg kájé:17: R1P17
OLB DARRON LEE
OHIO STATE
OLB SU'A CRAVENS
SOUTHERN CALIFORNIA
TE HUNTER HENRY
ARKANSAS
115: R4P17
DT SHELDON DAY
NOTRE DAME
több mint 9 éve
Akárhogy nyomogattam a szimulátort henry nekem is mindig bent maradt 2/17re, szóval irl tuti nem fog 😀 (sajnos )
több mint 9 éve
Játszottam a Fanspeakes Mock Draft Simulatoron néhány boarddal, az eredmények:CBS:
ILB REGGIE RAGLAND
ALABAMA
TE HUNTER HENRY
ARKANSAS
OLB JAYLON SMITH
NOTRE DAME
DT ADOLPHUS WASHINGTON
OHIO STATE
238: R7P17
G SPENCER DRANGO
BAYLOR
Drafttek:
OLB LEONARD FLOYD
GEORGIA
TE HUNTER HENRY
ARKANSAS
DT CHRIS JONES
MISSISSIPPI ST
OLB NICK KWIATKOWSKI
WEST VIRGINIA
CB DARYL WORLEY
WEST VIRGINIA
Fanspeak:
DT SHELDON RANKINS
LOUISVILLE
TE HUNTER HENRY
ARKANSAS
OLB KAMALEI CORREA
BOISE STATE
OLB JAYLON SMITH
NOTRE DAME
S KEVIN BYARD
MIDDLE TENNESSEE

Madden hates me.
több mint 9 éve
nem kell nekünk A.J. Hawk?Hell no.
Sugar611

Madden hates me.
több mint 9 éve
nem kell nekünk A.J. Hawk?
több mint 9 éve
Pont az ilyen típusú játékosok mellé kell odarakni a volt edzőjüket és lehet belőlük valami.DT depth úgyis kell,ez egy gyümölcsöző kapcsolat lehet ha idejön.1 éves vetmines szerződést mindenképpen megér.Easley első körben ment el a 2014 drafton, bár sérülése miatt abban az évben érdemben nem tudott hozzátenni a csapathoz. 2015-ben amikor játszott nem volt vészesen rossz (túlságosan jó sem), viszont abban az évben sem tudta végigjátszani a szezont.Kösz. Nem hiszem, hogy szükség van egy ilyen játékosra. Habár lehet, hogy a volt egyetemi edző gatyába tudja rázni. Tudja a fene.
Teljesítménye alapján nem lett volna kivágva a csapatból, viszont utólag kiderült, hogy az öltözői hangulatot igencsak negatív irányba vitte el, illetve hogy hazudott a sérüléseiről és magánkezelésekre járt, amiket titkolt a csapatorvosok elől.
ervinator
Rπ
több mint 9 éve
Easley első körben ment el a 2014 drafton, bár sérülése miatt abban az évben érdemben nem tudott hozzátenni a csapathoz. 2015-ben amikor játszott nem volt vészesen rossz (túlságosan jó sem), viszont abban az évben sem tudta végigjátszani a szezont.Kösz. Nem hiszem, hogy szükség van egy ilyen játékosra. Habár lehet, hogy a volt egyetemi edző gatyába tudja rázni. Tudja a fene.
Teljesítménye alapján nem lett volna kivágva a csapatból, viszont utólag kiderült, hogy az öltözői hangulatot igencsak negatív irányba vitte el, illetve hogy hazudott a sérüléseiről és magánkezelésekre járt, amiket titkolt a csapatorvosok elől.
ervinator
több mint 9 éve
Easley első körben ment el a 2014 drafton, bár sérülése miatt abban az évben érdemben nem tudott hozzátenni a csapathoz. 2015-ben amikor játszott nem volt vészesen rossz (túlságosan jó sem), viszont abban az évben sem tudta végigjátszani a szezont.twitter.com/vxmcclure23/status/723248874584944640Róla mit lehet tudni?
Höri
Rπ
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
twitter.com/vxmcclure23/status/723248874584944640DL-ben kell a rotáció és Babineaux már nagyon öreg rajta kívül meg csak Hageman és Jarrett van, nyilván T-Jax és Clayborn is képes DT-t játszani, de ők a fal szélén is kellenek hiszen Beasley meg Shelby mögött az egy szem Goodman van rajtuk kívül, aki ink ne lásson pályát, illetve van még Schofield, de ő meg ink játsszon LB-t ott még szarabb a helyzet 😀Aha, így tényleg szükség van DT-re.
empty taxi
Rπ
több mint 9 éve
Szvsz semmi alapja nem lehetett, norman absz wtf volna ide. Ugye jövőre oda kell adni a norman féle lóvét trufantnak. Alford is be fog jelentkezni egy évi 7-8 misis szerződésért. Sztem őt sajnos el fogjuk veszíteni pontosan ez miatt, hogy nem hiszem, hogy évi 20-22 misit szánnánk a két cornerre. Meg gondolom collins is azért jött, hogy majd átvegye alford helyét ha nem bírjuk itt tartani. Szóval norman semmilyen ésszerű gindolkodás szerint nem fér bele a képbe. Szükségünk sincs rá amúgysem.Tegnap megindult a twitter hogy ramegyunk normanre.de csak pletyka volt szerencsere.twitter.com/JasonColeBR/status/723222905882955776?
bajvan.
Kenny
peach
Kenny
több mint 9 éve
Tegnap megindult a twitter hogy ramegyunk normanre.de csak pletyka volt szerencsere.twitter.com/JasonColeBR/status/723222905882955776?
bajvan.
Kenny
peach
több mint 9 éve
twitter.com/JasonColeBR/status/723222905882955776?
bajvan.
Kenny
több mint 9 éve
Comptonról megfeledkeztem, pedig ő is Shanny embere, 2 évet dolgoztak együtt Washingtonban szal legalább ismeri a rendszert.Igen, lassan elkezdtek beszivárogni Shanny emberei, remélem lesz eredménye. Azt olvastam róla, hogy tud G-t is meg TE-t is játszani. Mondjuk nem láttam játszani.
empty taxi
Tradelni akármeddig lehet, szal amíg nem mondod be h az x-edik pickkel Gipsz Jakab offensive weapont választod a Világegyetemről, addig van lehetőség elcserélni azt a picket.Aha, valahogy így képzeltem, de mondom inkább rákérdezek, mielőtt benyögök valami hülyeseget. Köszi. ☺
empty taxi
King én úgy tudom ink safetyként gyakorolt, de lehet megnézik majd TC-ben CB-ként is, nincs kizárva.Basszus, én meg meg voltam róla győződve hogy CB. Na erről ennyit. ☺
empty taxi
Ill. Nealről is olvastam olyat, hogy elképzelhető, hogy lb-ként is számolnak vele.Igen, én is olvastam ilyet, habár nem tudom, melyik posztra férne ő be, ez még mindig nem világos, kinek mi a feladata és milyen adottságokkal kell rendelkezniük.
peach
több mint 9 éve
Ha Deone Bucannonból lehetett LB Nealból is lehet valóban.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Ill. Nealről is olvastam olyat, hogy elképzelhető, hogy lb-ként is számolnak vele.
több mint 9 éve
Comptonról megfeledkeztem, pedig ő is Shanny embere, 2 évet dolgoztak együtt Washingtonban szal legalább ismeri a rendszert.Tradelni akármeddig lehet, szal amíg nem mondod be h az x-edik pickkel Gipsz Jakab offensive weapont választod a Világegyetemről, addig van lehetőség elcserélni azt a picket.
King én úgy tudom ink safetyként gyakorolt, de lehet megnézik majd TC-ben CB-ként is, nincs kizárva.
Az meg embere válogatja h az illetőre azt mondja h hibrid vagy h tweener szóval nehéz az értékeket belőni. S/LB öszvérből Cravens mondjuk 2. kör, de Killebrew is lehet hasonló, aki 3-4. körös prospect vagy Eric Striker akinél meg úgy a 4-5. kör lehet reális érték. S/CB-ből sokkal több opció, így azok felsorolásába nem kezdenék bele, számos olyan prospect van, akinek mindkét poszton van tapasztalata az egyetemről.

Madden hates me.
több mint 9 éve
DL-ben kell a rotáció és Babineaux már nagyon öreg rajta kívül meg csak Hageman és Jarrett van, nyilván T-Jax és Clayborn is képes DT-t játszani, de ők a fal szélén is kellenek hiszen Beasley meg Shelby mögött az egy szem Goodman van rajtuk kívül, aki ink ne lásson pályát, illetve van még Schofield, de ő meg ink játsszon LB-t ott még szarabb a helyzet 😀Aha, így tényleg szükség van DT-re.
empty taxi
Jó lenne vmikor húzni egy tackle-t mert kb. jelenleg Person a csere T-ként azt is belül is csak neki meg Stone-nak van vmirevaló tapasztalata.Erre elfelejtettem reagálni. Compton már smafu? ☺
empty taxi
Hogy ki jönne fel? Nehéz előre megmondani, annyi scenario tűnik logikusnak, hogy ezen sztem kár spekulálni, viszont reménykedni lehet benne 😀 Pláne úgy h nem is irreális, plusz a 2. v. a 3. körben is lehet hátramozogni, úgy is jöhet extrapick.Igen, a reményhal sokáig fickándozik. Amúgy hogyan működik ez a le-fel tradelés, meddig lehet eldönteni hogy meglépik-e ezt?
empty taxi
Cravens S/LB hibrid, ami jó gondolat, de egy S/CB hibrid sem lenne rossz mint Jalen Mills v. Deiondre Hall hisz ha a szezon elején, amikor még Collins eltiltott megsérül még egy CB, ott is bajok lehetnek.King nem tudná megoldani a CB-t?
empty taxi
Amúgy melyik körben lehet ilyen hybrideket beszerezni? Mert gondolom az ilyen játékosokra kell a plusz pick.
Szerkesztette: Rπ