Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Meglátjuk, csak ha LB-t akarsz a f@szért nem viszed ki Jacket v Lee-t miközben mind2 skillsetje pont illene a csapatba...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
zekeffron Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 314 — Rider
Az teljesen kizárt, hogy Neal, LB-ként kapjon szerepet?

Kit vártok/örülnétek Round 2-ban? Én őszintén megmondom Doddnak örülnék a legjobban, de félő, hogy mire mi jövünk már máshol lesz....
több mint 9 éve
Ha bent van Myles Jack és Darron Lee, nem húzom ki Nealt, mert hülyeség.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
Quinn akart egy Kancellárt magának?
Buga
igen, az ESPN szerint pontosan erről van szó:

The Falcons took a player they knew could step in and help improve the defensive immediately. Neal is an in-the-box safety who hits like a linebacker. He brings toughness and attitude, and he can play that Kam Chancellor role coach Dan Quinn had in Seattle as the defensive coordinator. Quinn recruited Neal to Florida, so there’s familiarity.
több mint 9 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Quinn akart egy Kancellárt magának?

több mint 9 éve
Atlanta Falcons 22
Nagyon ajánlom, hogy ez bejöjjön nem az emberrel van a bajom, beszéltük is az lb-s hibridet, hogy jó volna de a 17. helyen???
peach
En egy letrade kereteben tippeltem ra, de ez igy kicsit furcsa. De szerintem LB-t fog jatszani.
több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 783 — a new hope (again)
Nagyon ajánlom, hogy ez bejöjjön nem az emberrel van a bajom, beszéltük is az lb-s hibridet, hogy jó volna de a 17. helyen???

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Atlanta Falcons 22
Beasleytől elvárás a fejlődés és jött Shelby, akiben én szintén eléggé bízom azaz most tán kevésbé szar pass rush terén a perspektíva, mint az utóbbi években. Persze nem keserednék el ha a Dodd/Lawson/Ogbah/Spence négyesből behúznánk vkit (Bosa kb. biztos h kimegy mire mi jövünk), pláne ha sikerülne egy kicsit hátracserélni.
empty taxi
Quinn utalt ra, hogy Clayborn is DE-t fog jatszani, szoval nem tudok mit kezdeni az elso korrel. Inkabb orulnek a Dodd/Lawson kettosbol az egyiknek, mint Lee-nek, de en meg Leadbetter tweet-jei utan is a hatratrade es a Neal kombo szerelmese vagyok.

Szerkesztette:
több mint 9 éve
Hát kb ezt már kitárgyaltuk itt, nyílván reális scenario.

több mint 9 éve
svin Atlanta Falcons Cincinnati Bearcats 66
Én személy szerint egy első két körben LB/DE/S-LB hibrid választást elfogadnék, elsőre a Lee/Lawson/Dodd/Floyd négyesből kívánnék valakit... másodikra sokan jósolták Cravens-t, nem lennének kifogásaim, de akkor se, ha mondjuk egy Tyler Boyd érkezne WRbe.. bár ennek ellentmond a Sanu deal, de nekem tetszene 😊 viszont azt is el tudom képzelni, hogy a második/harmadik körben hátrébb megyünk 1-2 extra pick érdekében... vélemény?
több mint 9 éve
De billings NT matéria inkább nem? Ilyenből meg most basztuk ki soliait...
peach
Igen, de sajna benne van h Billingsből nem lesz 3-down játékos, olyantól meg én fázok az 1. körben. Soliai is pl. 4. körös volt anno.
Mindamellett elképesztő sebessége van a méretéhez és nagyon fiatal így az se kizárt h stabil Pro Bowler lesz a jövőben.
empty taxi
Félre érthető voltam, arra céloztam, hogy sztem billings kvalitásai nem feltétlen azok amiket mi keresünk egy dt-ben, szóval nekem eszembe se jutott, hogy őt választanánk. Egyébként upshaw is de nálunk nem? Sztem passrusherből mennyiségileg mindenképpen megvagyunk. Szvsz csak akkor jön DE ha vki nagyon magasan van a boardunkon és elérhető lesz mikor mi jövünk...
peach
Én nem láttam még 270+ fontos LB-t 4-3-ban így a józan ész azt diktálná h Upshaw DE lesz, de olvastam már olyat is h SLB lesz, amit én nem tudok hova tenni 😊
Soliai nélkül azért tudtak ellenünk futni, úgyh ink NT-nek örülnék, bár egy UT is hasznos lehet ha konstans átér a backfieldre.

Madden hates me.
több mint 9 éve
peach
Igen, de sajna benne van h Billingsből nem lesz 3-down játékos, olyantól meg én fázok az 1. körben. Soliai is pl. 4. körös volt anno.
Mindamellett elképesztő sebessége van a méretéhez és nagyon fiatal így az se kizárt h stabil Pro Bowler lesz a jövőben.
empty taxi
Félre érthető voltam, arra céloztam, hogy sztem billings kvalitásai nem feltétlen azok amiket mi keresünk egy dt-ben, szóval nekem eszembe se jutott, hogy őt választanánk. Egyébként upshaw is de nálunk nem? Sztem passrusherből mennyiségileg mindenképpen megvagyunk. Szvsz csak akkor jön DE ha vki nagyon magasan van a boardunkon és elérhető lesz mikor mi jövünk...

több mint 9 éve
Beasleytől elvárás a fejlődés és jött Shelby, akiben én szintén eléggé bízom azaz most tán kevésbé szar pass rush terén a perspektíva, mint az utóbbi években. Persze nem keserednék el ha a Dodd/Lawson/Ogbah/Spence négyesből behúznánk vkit (Bosa kb. biztos h kimegy mire mi jövünk), pláne ha sikerülne egy kicsit hátracserélni.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 498 — Omar's Coming Yo!
TE a prioritási lista legalján van szerintem,felesleges ellőni rá egy második köröst,mikor romokban a pass rush.

több mint 9 éve
peach

Madden hates me.
több mint 9 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
Egy Lee 2. körben Henry indulásnak örülnék és már tovább nem is érdekelne +-os a Draft számomra kérdés hogy ebből mi valósul meg. 😊
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Én a nem teljesen Seahawks sapkás (ordas reach/WTF poszt) húzások közül én Billings esetén húznám legink a számat.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Félek Lee nem csúszik le 1/17-ig, de ha igen akk valóban no brainer.
empty taxi
szerintem bőven bent lehet 17-nél, ki húzná ki előttetek? Mondjuk kicsit furcsán néznék, ha a kedvenc játékosom az OSU-ról nálatok játszana, bár őt nem tudnám nem szeretni, szal még nálatok is drukkolnék neki.
kapitnono
pl. Giants, Dolphins, Raiders, Lions
empty taxi
A forgatókönyvem szerint stanley csúszni fog, ill ott van még conklin, esetleg kelly. A giantsnek, a phinsnek és a lionsnak is OT needje van, sőt a lionsnak még centere sincs. Sanszos, hogy a fenti 4 csapatból kettő is OT-t választ, de a detroitnál a center picken sem lepődnék meg. Szóval marad a raiders ők simán vihetik leet, azt kell kiszurkolni, hogy ne tegyék. A giantsnél meg rohadtul nincs hagyománya a korai körös lb picknek. Természetesen amúgy ez irl is így fog történni 😀 Amúgy ha "szarul alakulnak a dolgok" így délutánra fordulva egy doctson vagy treadwell pick sem feküdné meg a nyomromat.
És ki az akit rohadtul nem szeretnénk? 😊 én robinsonnak nem tudnék szívből örülni.

Szerkesztette: peach

több mint 9 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
ha már draft:
 hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/az-igazi-munka-csak-ez-utan-kezdodik-larry-fitzgerald-irasa-a-draft-elott
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 498 — Omar's Coming Yo!
Én azt mondom visszamegyünk pár helyet és ott kihúzzuk Lawsont.

több mint 9 éve
empty taxi
szerintem bőven bent lehet 17-nél, ki húzná ki előttetek? Mondjuk kicsit furcsán néznék, ha a kedvenc játékosom az OSU-ról nálatok játszana, bár őt nem tudnám nem szeretni, szal még nálatok is drukkolnék neki.
kapitnono
pl. Giants, Dolphins, Raiders, Lions

Madden hates me.
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
empty taxi

több mint 9 éve

Madden hates me.
több mint 9 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Adom... Nálam is Darron Lee a tipp.