Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 501 — Omar's Coming Yo!
Davis visszatért.53-ba vele!

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
T-Jaxet ha elküldjük akk konkrétan 6,4 millióval többet foglal a sapkából, mintha szerződés alatt van 😊 Mondjuk egy jún 1. utáni cuttal meg nullszaldós lenne a cut. Én bírom Peterst, de az utóbbi két szezonban nem sokat volt egészséges. Így h van Soliai, T-Jax, Hageman, Babs cap space nyerésre tán a DL-ből engedhető el vki.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Ha belefér én loweryt is visszahoznám. Ahhoz képest, hogy a szezon első meccsein sokat ekéztem mert szar volt, rendesen összeszedte magát és teljesen korrekt teljesítményt hoz. Safetyt én nem draftolnék jövőre jön vissza willymo szvsz az lesz az uccsó sansza h összeszedje magát és ismét a pb évéhez hasonlóan játszon elvégre a nagy zsét felvette azóta meg egy középszar safety. Dez és az amis sem mutatott olyat, amitől ne kéne reménykednem, hogy nem válik vmeik fasza kis safetyvé szóval ott megvagyunk sztem.

A szerződésekhez nem értek, szóval ha az működhet előbb basznám ki tyson jackson mint azt a bizonyos macskát és peterst hagynám meg a helyén.

A többivel egyetértek 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Én is úgy gondolom, hogy kb. a CB-sor a legkevésbé problémás a D-ben. Aránylag egyszerűnek tűnik a képlet az offszezonban: TOP10-ben (mert ott fogunk draftolni) hozni egy edge rushert, utána esetleg egy safety kell, illetve OL-mélyítés.
Komolyabb FA-k:
Osi, Spoon, Sörös, Matty Ice 2.0, Lowery, Quizz, Peters, Bobby, Anton aus Tirol, Wilson, Weems, Medve, DiMarco és a néger norvég.
Közülük Bryant, Biermann, Antone és a McClain/Wilson párosból az egyik akinek a maradása sztem indokolt, a többieket max bagóért tartsuk.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Most, hogy trufanttal mi bajod konkrétan nem értem, talán worrilow mellett ő hoz értelmes teljesítményt a Dből. Amúgyis szvsz a seccel nincs nagy baj, ilyen front seven mellet esélytelenek. Akk.már inkább alfordot lehet elővenni, ő katasztrófa idén...

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Ha sikerül kikapni ettől a csóró döglődő tampától az tényleg mindennek a legalja lenne. Amúgy absz. benne van a pakliban...peach
ha ez megtörténik (valóban benne van, mindkét csapat totálisan kiszámíthatatlan), akkor kellene szvsz azt csinálni, hogy rágyúrunk egy zsíros 1/3 környékére. Persze mindenekelőtt elzavarni az egész stábot a bús picsába, addig kár tiszta lapról beszélni. Kérdés az is, hogy kire menjünk rá a draft eleji pickkel, ugye eddig a passrush erősítése volt a cél, most már megint gondolkodhatunk OL-játékoson, annyira hullanak onnan is. És akkor a gyalázatos passzvédekezésről még nem szóltunk, az edzői stábbal együtt mehet a francba a lusta és játékra teljesen alkalmatlan Trufant és bandája.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Grimes-on annak idején miért adtunk túl ? Az rémlik hogy volt egy achilles-ín szakadása vagy valami hasonló és sokat is foglalt a sapka alatt ?Keano
Ha jól rémlik achilles-szakadás után járt le a szerződése és egyszerűen sérülés nem akartunk annyit adni neki, mint amennyit ő elvárt, ezért ment ki a piacra.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Grimes-on annak idején miért adtunk túl ? Az rémlik hogy volt egy achilles-ín szakadása vagy valami hasonló és sokat is foglalt a sapka alatt ?

több mint 11 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
szerintem olyan 50-50..vagy nyerünk vagy nem...😀

több mint 11 éve
Ha sikerül kikapni ettől a csóró döglődő tampától az tényleg mindennek a legalja lenne. Amúgy absz. benne van a pakliban...

több mint 11 éve
Vieri Atlanta Falcons 389
Vasárnap egy jó kis Tampa-Atlanta! Ez a mi "New England-Denver"-ünk!!!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 294 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nézzük a pozitívumokat: nem kaptunk ki, nem sérült le egy OL ember sem, smith nem balfaszkodott a pálya szélén.
Negatívum: Smitty a hc még mindig és innen valszeg nézhetjük is szezon végéig. Gyomor görcsöm van ha belegondolok miket fog még művelni...peach
Pont gondoltam, hogy ezt beírom nektek, de nem akartam gonoszkodni 😉 Ám ha ti mondjátok 😀.
több mint 11 éve
Nézzük a pozitívumokat: nem kaptunk ki, nem sérült le egy OL ember sem, smith nem balfaszkodott a pálya szélén.
Negatívum: Smitty a hc még mindig és innen valszeg nézhetjük is szezon végéig. Gyomor görcsöm van ha belegondolok miket fog még művelni...

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Hageman bizonyította hogy tenyleg nincs sok agya.Kenny

több mint 11 éve
Hageman bizonyította hogy tenyleg nincs sok agya.

több mint 11 éve
Vieri Atlanta Falcons 389
Írjuk már át kollektíven a rangunkat az enyémre.shawnka
Megtörtént!
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 650 — Tyrone Creek
Írjuk már át kollektíven a rangunkat az enyémre.
több mint 11 éve
Leigazoltuk Charles Godfreyt. Nah most van az h mindenki takarodjon a picsába.empty taxi
Örüljünk hogy nem a jax tarcsibol jott.Fokozatossag.

több mint 11 éve
Ezazz! Megoldottuk a legnagyobb problémánkat! (Y) ... ja nem!

több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 224 — Keep pounding
Leigazoltuk Charles Godfreyt. Nah most van az h mindenki takarodjon a picsába.empty taxi
Brees ellen mindig jó egy pickre 😀
Kár, hogy az egyik Saints meccs lement...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 228
Nyílván az amiknál ennél is jobb a hangulat, de a londoni is nagyszerű

több mint 11 éve
Leigazoltuk Charles Godfreyt. Nah most van az h mindenki takarodjon a picsába.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Mondjuk én csak mások beszámolóiból látom, de szerintem ha megszakadnak se lesz soha Londonban az az atmoszféra, amit kint át lehet élni. Persze, megtesznek mindent, meg amíg nem voltál a tengertúlon igazi hazai meccsen, addig el lehet adni ezt is, de én Londont csak nagyon macskakörömben nevezném NFL-hangulatnak. Tailgate nélkül meg nem is az igazi. Nem vagyok se nagyseggű, se nő, se fekete, ennek ellenére mégis nagyon finom hambit sütöttem! 😀shawnka
A connecticuti szakmai tapasztalat...

Madden hates me.
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 650 — Tyrone Creek
Mondjuk én csak mások beszámolóiból látom, de szerintem ha megszakadnak se lesz soha Londonban az az atmoszféra, amit kint át lehet élni. Persze, megtesznek mindent, meg amíg nem voltál a tengertúlon igazi hazai meccsen, addig el lehet adni ezt is, de én Londont csak nagyon macskakörömben nevezném NFL-hangulatnak. Tailgate nélkül meg nem is az igazi. Nem vagyok se nagyseggű, se nő, se fekete, ennek ellenére mégis nagyon finom hambit sütöttem! 😀
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Túl szép lezárása lett volna a londoni útnak, ha lemondott volna ez a fasz. Na, nem sikerülhet minden.

Akartam végre egy hosszabb beszámolót írni, de lusta vagyok. Csak annyit szeretnék mondani a dologról, hogy akinek van rá lehetősége, az menjen ki egy NFL-meccsre. Tudom, a college-ben jobb a hangulat, meg No Fun League, meg köcsög bírók, de mindegy. Nem, nem sütögetnek nagyseggű fekete nők nagy hamburgereket a stadion mellett, ez is igaz, de a hangulat csodálatos és páratlan. Néha azt sem hallottuk a mellettem ülő Bears-szurkoló faszival, mit mond a másik, olyan hangzavar volt.
(Amúgy kedvenc párbeszédem: Hester egy jobb visszahordása után felkiáltottam, hogy "Devin Hester, Ladies and Gentleman!" mire a Bearses arc: "Sir Devin Hester, ha kérhetem!" 😀)

Mindig jövőre