Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 10 éve
jerrynek azért legalább minden évben volt pár értelmes, jó megmozdulása a sok semmin kívül, míg goodmant tavaly csak max azért vettem észre, hogy pályán van mert akkora a fesztávja mint egy albatrosznak... igazából mindekettő szar, ezért nem értem, hogy goodman helye tuti, de jerrynek lehet a roster sem jött volna össze....peachMondjuk az a különbség h Goodman csak másodéves lesz és ugye van az a régi közhely h sok védőfalembernek akár 3 NFL-idény is kell ahhoz, hogy lásd mi lesz belőle.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
jerrynek azért legalább minden évben volt pár értelmes, jó megmozdulása a sok semmin kívül, míg goodmant tavaly csak max azért vettem észre, hogy pályán van mert akkora a fesztávja mint egy albatrosznak... igazából mindekettő szar, ezért nem értem, hogy goodman helye tuti, de jerrynek lehet a roster sem jött volna össze....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
malacalja mitől akkor király, hogy ennyire fix a helye azon kívül, hogy tavaly negyedik körös volt?Bakfitty szerződése volt, sima backup pénzt kapott, 0 dead money maradt utána.
am. ha ennyire szar volt, hogy a roster helye is veszélyben volt akkor minek adtunk tavaly neki új hosszabbítást? tavaly sem volt jobb szvsz.peach
Goodman helye meg pont a 4. köre és az aránylag gyenge konkurencia miatt sztem biztos. Most mennyivel tartanánk azzal előrébb ha Jerry lenne a csere a DL-ben és nem ő?
Madden hates me.
több mint 10 éve
malacalja mitől akkor király, hogy ennyire fix a helye azon kívül, hogy tavaly negyedik körös volt?am. ha ennyire szar volt, hogy a roster helye is veszélyben volt akkor minek adtunk tavaly neki új hosszabbítást? tavaly sem volt jobb szvsz.
több mint 10 éve
bekaphatja, sose volt olyan jó mint elvárna az ember egy első köröstől, erre most még a depthbe is belepiszkít....peachT-Jax, Soliai, Babs, Hageman, Goodman 5-ös kb. fix, asse zárom ki h Robertson v Replogle egyébként is kitúrta volna az 53-ból.
Szerk. arról nem is beszélve h Peters is ott figyel a PUP-on
Madden hates me.
több mint 10 éve
bekaphatja, sose volt olyan jó mint elvárna az ember egy első köröstől, erre most még a depthbe is belepiszkít....
több mint 10 éve
bergerdani
4 935
Jerry visszavonulásával már csak WillyMo van a keretben a 2009-es Falcons-draft classból.Kíváncsi leszek az indokokra, egyelőre mindenki értetlenkedik.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Peria Jerry 29 évesen bejelentette a visszavonulását. o_o
több mint 10 éve
köszi berger az összefoglalót, jöhet még.... 😊
több mint 10 éve
Vieri
383
Remélem az első pár meccset is ki kell hagynia ha olyan lesz mint tavaly!!!Steven Jackson meghúzta a hajlítóját, valószínűleg az egész edzőtábort ki kell hagynia.Sugar611
ő lesz a szezon meglepetés embere nálunk.Kenny
több mint 10 éve
bergerdani
4 935
Tegnap már a második edzésnap volt full cuccban, mostantól címszavakban foglalom össze a lényeget, mert egy lusta szar vagyok, majd a szakértőbbek sikítoznak, ha valami fontosat kihagytam. Továbbra is a Falcoholicot hívom segítségül. ( www.thefalcoholic.com/2014/7/30/5951333/falcons-training-camp-review-july-29-2014)- Hester meglepően könnyen összeszokott Mattyvel, holott tudjuk róla, hogy nem az a klasszikus receiver. Mivel nem valami mély a depth, így is negyedik lesz Douglas mögött, mindenesetre biztató, hogy vészhelyzetben talán lesz hová nyúlnunk.
- Toilolo (akinek amúgy ma van a szülinapja) egy Tony-ra kísértetiesen emlékeztető route-ot futott. védő leráz, középen emelkedik, passz elkap, vidámság. Menni fog ez, úgy tűnik, megbirkózik a teherrel.
- A szakíróknak nagyon tetszett Devonta Freeman, lát, gyors, erős, ennyi egyelőre elég lesz. Roddy-Julio párostól egyenesen lesz...erették magukat, annyira szép volt nézni a játékukat). Worrilow is kezd belejönni a dologba, IMHO kezdő lesz.
- S-Jax egészen biztosan nem tér vissza az alapszakasz kezdetéig.
- Money well spent: Pat Angerer megsérült edzésen, a twitteren először agyrázkódást írt valaki, később szóba került, hogy "csak" a lába. Most a bizonytalanság van.
- Konz nagyon fos, valószínűleg ha így folytatja, bukja a kezdő posztot is. Matty időzítése sem a legjobb, bár Konz kivételével a fal egész jól megvan előtte.
- McClain két picket is fogott, Trufant pedig még mindig nagyon penge. Hála istennek, eddig úgy tűnik, hogy a sec nagyon szeretne bizonyítani.
- Matty agyondicsérte a kis Matthews-t.
ma a legtöbb csapathoz hasonlóan nálunk is pihi volt.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Steven Jackson meghúzta a hajlítóját, valószínűleg az egész edzőtábort ki kell hagynia.Sugar611
ő lesz a szezon meglepetés embere nálunk.
több mint 10 éve
Mekkora meglepetés!!!....jah mégsem 😓
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
Steven Jackson meghúzta a hajlítóját, valószínűleg az egész edzőtábort ki kell hagynia.
több mint 10 éve
Midnight
1 271
ok
több mint 10 éve
Sztem ez a hajó már elment...
több mint 10 éve
Midnight
1 271
A Londoni meccsre szerveztek valami féle közös kijutást vagy mindenki oldja meg maga? Csak mert volt róla szó, hogy lehetne együtt menni.
több mint 10 éve
Sugar611
1 064
végre videó is van az edzésekről nem csak szöveg!! 😊www.facebook.com/photo.php?v=10152335123197842
több mint 10 éve
Adam Caplan @caplannflPat Angerer's 1-year deal with the #Falcons is worth $730,000 (no signing bonus, counts $570,000 vs. cap)
Atlanta Falcons star wide receiver Julio Jones is regaining his old dominant form.
Jones has been dashing past cornerbacks at training camp, including Desmond Trufant.
Jones' season was cut short last year when he underwent foot surgery.
"He's looking good, man," Trufant said. "He didn't miss a beat. That's exactly what we want to see. And he's going to definitely have a comeback season this year."
Egyébként Konz is állítólag sokkal jobbnak néz ki, mint tavaly.
Madden hates me.
több mint 10 éve
bergerdani
4 935
Training Camp van, halleluja!Vagy csak én nem láttam, vagy tényleg nem volt semmi menősködés, mint Lynch az elkerített Lamborghinijével, szép fegyelmezetten álltak neki a fiúk. Trufa bizonyítani akar, földhöz is kente Roddy-t rögtön az elején, kisebb csoda, hogy nem verte Roddy agyon, ismerjük a vehemenciáját.
A kis Matthews viszont nagyon virgonc, volt egy kisebb bunyója Biermannal, hadd tudja meg az a nagy melák, hol lakik az Úristen. Julio egészséges, szívdobogtató újra edzeni látni, és még szépen is mozog, minden rendben van vele. A SBN egyik újságírója megjegyezte: "Két lába van, és mindkettő csatlakozik a testéhez"(😀) Smitty is nagyon meg volt elégedve a route-okkal, tényleg minden faszántos.
Baker egészségesnek tűnik.
More soon (amúgy ebből fordítottam: www.thefalcoholic.com/2014/7/26/5939383/falcons-training-camp-review-day-1)
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Bevallom nem néztem a sapit, csak feltételeztem, hogy olyan szerződést kapott ami alapján szezon után is nyugodtan cutolható...
több mint 10 éve
Örülök h nem azoknak lett igaza akik már cutolni akarták... Aztán ha idén is szar lesz akkor úgyis ez vár rá...peachÍgy a deal alapján nekem a reális az (értsd cap-barát megoldás) h a 2015-ös szezon után köszönjük meg neki.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Örülök h nem azoknak lett igaza akik már cutolni akarták... Aztán ha idén is szar lesz akkor úgyis ez vár rá...
több mint 10 éve
Adam Schefter @Falcons WR Roddy White's new four-year deal with ATL is worth up to $30 million, including $18 million the next two seasons, per source.
Állat vagyok, ami enni kér...