Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
nagyon fura meccs volt. igazából azt sajnálom, hogy Worrilow teljesen karakteridegenül játszott az első félidőben, kurvaszarul olvasta Rodgers sémáit és botrányosan hívta át a védelmet. amúgy a Ryan picken ment el a meccs, hiába a majdnem comeback.
több mint 11 éve
Grat!
több mint 11 éve
Katasztrofalis Pass rush(mindent elmond rola h Soros volt a legaktivabb jatekosunk)gyenge vedelem.Helyenként mukodo offense,hiaba dobott majd 300yardot JJ-nek Ryan,voltak iszonyat nagy homály passzai.Realis eredmény,jatek kepe alapján meg hízelgő is.
több mint 11 éve
Gratula a második félidőhöz. Ryan megint szétpasszolt minket. Jones meg nagyot játszott ma.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Jó hogy mondod be kell állítani a felvételt xD
több mint 11 éve
Én valamiért azt érzem, hogy nyerni fogunk. Nagyon lebecsülik a csapatott pedig csak az edzői stábbal van csak baj és ha nem követnek el nagy hibát benne van hogy nyerünk. Lehet túl optimista vagyok 😀 majd este kiderülAz a baj, hogy szoros meccsen amikor pislákol a remény smitty úgyis elintézi, hogy legszívesebben harakirit követne el az ember a végkimenetelt megélve...az meg, hogy elhúzzunk 3-4 td-vel pusztán nem történhet meg ebben az univerzumban a lembón... nah mindenesetre hnap este jövök köpködni amint végeztem a felvétellel 😊 mindenesetre azt érzem, hogy így vagy úgy, de fájni fog...peachNem rád gondoltamMidnightSzerintem nyerünk. Annyira leírnak már minket hogy az valami félelmetes. A játékos állomány szerintem meg van ahhoz hogy egy "kis" meglepetést okozzon és ha még az edzői stáb is jó lenne nem is erről beszélnénk hanem hogy agyon verjük a sajtfejüeket 😀Midnightja, ez a fasz shawnka is hogy lehúzta a csapatot a beharangozóban.shawnka
több mint 11 éve
Az a baj, hogy szoros meccsen amikor pislákol a remény smitty úgyis elintézi, hogy legszívesebben harakirit követne el az ember a végkimenetelt megélve...az meg, hogy elhúzzunk 3-4 td-vel pusztán nem történhet meg ebben az univerzumban a lembón... nah mindenesetre hnap este jövök köpködni amint végeztem a felvétellel 😊 mindenesetre azt érzem, hogy így vagy úgy, de fájni fog...Nem rád gondoltamMidnightSzerintem nyerünk. Annyira leírnak már minket hogy az valami félelmetes. A játékos állomány szerintem meg van ahhoz hogy egy "kis" meglepetést okozzon és ha még az edzői stáb is jó lenne nem is erről beszélnénk hanem hogy agyon verjük a sajtfejüeket 😀Midnightja, ez a fasz shawnka is hogy lehúzta a csapatot a beharangozóban.shawnka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Nem rád gondoltamSzerintem nyerünk. Annyira leírnak már minket hogy az valami félelmetes. A játékos állomány szerintem meg van ahhoz hogy egy "kis" meglepetést okozzon és ha még az edzői stáb is jó lenne nem is erről beszélnénk hanem hogy agyon verjük a sajtfejüeket 😀Midnightja, ez a fasz shawnka is hogy lehúzta a csapatot a beharangozóban.shawnka
több mint 11 éve
Szerintem nyerünk. Annyira leírnak már minket hogy az valami félelmetes. A játékos állomány szerintem meg van ahhoz hogy egy "kis" meglepetést okozzon és ha még az edzői stáb is jó lenne nem is erről beszélnénk hanem hogy agyon verjük a sajtfejüeket 😀Midnightja, ez a fasz shawnka is hogy lehúzta a csapatot a beharangozóban.
több mint 11 éve
Szerintem nyerünk. Annyira leírnak már minket hogy az valami félelmetes. A játékos állomány szerintem meg van ahhoz hogy egy "kis" meglepetést okozzon és ha még az edzői stáb is jó lenne nem is erről beszélnénk hanem hogy agyon verjük a sajtfejüeket 😀
több mint 11 éve
Én csak annyit kérek, hogy a Ryan - Jones - Bryant hármas hozzon össze kollektíve 20 fantasy pontot. Szerintem nem nagy kérés. Plusz verjük el a Packerst.
több mint 11 éve
Annyit kérek h haljunk meg szépen.Világos h a védelem megállítani nem képes a GB-t (azért 1-2 TO összejöhetne), de legalább lássam Nolanen h próbálkozik, variálja a coversémákat, a blitzcsomagokat, a felállást, stb.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
annyi ma a missed fg, hogy holnap Bryant is fog érdekességeket művelni.shawnka>utalás arra, hogy eljutunk FG távig
több mint 11 éve
annyi ma a missed fg, hogy holnap Bryant is fog érdekességeket művelni.
több mint 11 éve
Dc-nek bármikor elfogadnám...peachÁllítólag ha nem kap HC állást megy szakkommentátornak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Dc-nek bármikor elfogadnám...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
neeeee neeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeee csak Rex Ryan-t neee könyörgök!!!!!!!!!!!!!!!!!!www.thefalcoholic.com/2014/12/7/7347777/mike-smiths-fate-is-sealed-arthur-blank-a-fan-of-rex-ryan-dimitroff
több mint 11 éve
Az esélytelenek nyugalmával toljuk...csak az a lényeg, hogy senki ne szedjen össze komoly sérülést...akárhogy is állunk hozzá...ez a meccs a tuti bukó kategória..bár mint tudjuk csodák vannak.... csoda hogy harcban vagyunk a PO-ért...😊És Ryan is számíthat rá hogy egy párszor összecsomagolják.
Nincs sok alternatíva..vagy Rodgers dobálja szét a secondaryt vagy Lacy futja szét a védelmünket..ja kihagytam azt a lehetőséget, hogy mindkettő együtt teljesül...Keano
több mint 11 éve
Az esélytelenek nyugalmával toljuk...csak az a lényeg, hogy senki ne szedjen össze komoly sérülést...akárhogy is állunk hozzá...ez a meccs a tuti bukó kategória..bár mint tudjuk csodák vannak.... csoda hogy harcban vagyunk a PO-ért...😊 Nincs sok alternatíva..vagy Rodgers dobálja szét a secondaryt vagy Lacy futja szét a védelmünket..ja kihagytam azt a lehetőséget, hogy mindkettő együtt teljesül...

több mint 11 éve
Szerintem attól is fog függni, hogy hogy játszunk, hogy mit játszik a Saints. Ha nyernek, valószínűleg keményebben lépünk pályára (lásd Arizona), de ha kikapnak, szerintem sima zakó. Már csak azért is, mert a könnyebb csapatok ellen se használtuk ki az "ellépési lehetőséget", pedig több is akadt. Simán lehetnénk 7-5 és akkor előnyös helyzetből vágnánk neki a utolsó 4 meccsnek, de a csapat nem szereti, ha valami nem elég szoros, ezért mindig magunkra húzzuk az ellenfelet, és ez egyaránt vonatkozik az egyéni meccsekre és magára a divízióra.
több mint 11 éve
22 óra, CBS!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
www.sbnation.com/nfl/2014/12/5/7328693/matt-ryan-falcons-playoffs-saints-nfc-southígy már sejtik Green Bay-ben, hogyan kell védekezni ellenünk...