Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 650 — Tyrone Creek
nagyon fura meccs volt. igazából azt sajnálom, hogy Worrilow teljesen karakteridegenül játszott az első félidőben, kurvaszarul olvasta Rodgers sémáit és botrányosan hívta át a védelmet.

amúgy a Ryan picken ment el a meccs, hiába a majdnem comeback.
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Grat!
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 501 — Omar's Coming Yo!
Katasztrofalis Pass rush(mindent elmond rola h Soros volt a legaktivabb jatekosunk)gyenge vedelem.Helyenként mukodo offense,hiaba dobott majd 300yardot JJ-nek Ryan,voltak iszonyat nagy homály passzai.Realis eredmény,jatek kepe alapján meg hízelgő is.

több mint 11 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 385
Gratula a második félidőhöz. Ryan megint szétpasszolt minket. Jones meg nagyot játszott ma.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 501 — Omar's Coming Yo!
Nyugalom,nyerünk.

több mint 11 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 473
Jó hogy mondod be kell állítani a felvételt xD
több mint 11 éve
Szerintem nyerünk. Annyira leírnak már minket hogy az valami félelmetes. A játékos állomány szerintem meg van ahhoz hogy egy "kis" meglepetést okozzon és ha még az edzői stáb is jó lenne nem is erről beszélnénk hanem hogy agyon verjük a sajtfejüeket 😀Midnight
ja, ez a fasz shawnka is hogy lehúzta a csapatot a beharangozóban.shawnka
Nem rád gondoltamMidnight
Az a baj, hogy szoros meccsen amikor pislákol a remény smitty úgyis elintézi, hogy legszívesebben harakirit követne el az ember a végkimenetelt megélve...az meg, hogy elhúzzunk 3-4 td-vel pusztán nem történhet meg ebben az univerzumban a lembón... nah mindenesetre hnap este jövök köpködni amint végeztem a felvétellel 😊 mindenesetre azt érzem, hogy így vagy úgy, de fájni fog...peach
Én valamiért azt érzem, hogy nyerni fogunk. Nagyon lebecsülik a csapatott pedig csak az edzői stábbal van csak baj és ha nem követnek el nagy hibát benne van hogy nyerünk. Lehet túl optimista vagyok 😀 majd este kiderül
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Szerintem nyerünk. Annyira leírnak már minket hogy az valami félelmetes. A játékos állomány szerintem meg van ahhoz hogy egy "kis" meglepetést okozzon és ha még az edzői stáb is jó lenne nem is erről beszélnénk hanem hogy agyon verjük a sajtfejüeket 😀Midnight
Nem rád gondoltamMidnight
Az a baj, hogy szoros meccsen amikor pislákol a remény smitty úgyis elintézi, hogy legszívesebben harakirit követne el az ember a végkimenetelt megélve...az meg, hogy elhúzzunk 3-4 td-vel pusztán nem történhet meg ebben az univerzumban a lembón... nah mindenesetre hnap este jövök köpködni amint végeztem a felvétellel 😊 mindenesetre azt érzem, hogy így vagy úgy, de fájni fog...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Nem rád gondoltam
több mint 11 éve
ja, ez a fasz shawnka is hogy lehúzta a csapatot a beharangozóban.
több mint 11 éve
Szerintem nyerünk. Annyira leírnak már minket hogy az valami félelmetes. A játékos állomány szerintem meg van ahhoz hogy egy "kis" meglepetést okozzon és ha még az edzői stáb is jó lenne nem is erről beszélnénk hanem hogy agyon verjük a sajtfejüeket 😀
több mint 11 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Korrekt az idő...
 nfl.packers.com/multimedia/live_cams/nando89
fincsi...😀

több mint 11 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
Korrekt az idő...
 nfl.packers.com/multimedia/live_cams/
több mint 11 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
Én csak annyit kérek, hogy a Ryan - Jones - Bryant hármas hozzon össze kollektíve 20 fantasy pontot. Szerintem nem nagy kérés. Plusz verjük el a Packerst.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Annyit kérek h haljunk meg szépen.
Világos h a védelem megállítani nem képes a GB-t (azért 1-2 TO összejöhetne), de legalább lássam Nolanen h próbálkozik, variálja a coversémákat, a blitzcsomagokat, a felállást, stb.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
annyi ma a missed fg, hogy holnap Bryant is fog érdekességeket művelni.shawnka
>utalás arra, hogy eljutunk FG távig
több mint 11 éve
annyi ma a missed fg, hogy holnap Bryant is fog érdekességeket művelni.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Dc-nek bármikor elfogadnám...peach
Állítólag ha nem kap HC állást megy szakkommentátornak.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Dc-nek bármikor elfogadnám...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
neeeee neeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeee csak Rex Ryan-t neee könyörgök!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 www.thefalcoholic.com/2014/12/7/7347777/mike-smiths-fate-is-sealed-arthur-blank-a-fan-of-rex-ryan-dimitroff
több mint 11 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
Az esélytelenek nyugalmával toljuk...csak az a lényeg, hogy senki ne szedjen össze komoly sérülést...akárhogy is állunk hozzá...ez a meccs a tuti bukó kategória..bár mint tudjuk csodák vannak.... csoda hogy harcban vagyunk a PO-ért...😊
Nincs sok alternatíva..vagy Rodgers dobálja szét a secondaryt vagy Lacy futja szét a védelmünket..ja kihagytam azt a lehetőséget, hogy mindkettő együtt teljesül...Keano
És Ryan is számíthat rá hogy egy párszor összecsomagolják.
több mint 11 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Az esélytelenek nyugalmával toljuk...csak az a lényeg, hogy senki ne szedjen össze komoly sérülést...akárhogy is állunk hozzá...ez a meccs a tuti bukó kategória..bár mint tudjuk csodák vannak.... csoda hogy harcban vagyunk a PO-ért...😊
Nincs sok alternatíva..vagy Rodgers dobálja szét a secondaryt vagy Lacy futja szét a védelmünket..ja kihagytam azt a lehetőséget, hogy mindkettő együtt teljesül...

több mint 11 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
Szerintem attól is fog függni, hogy hogy játszunk, hogy mit játszik a Saints. Ha nyernek, valószínűleg keményebben lépünk pályára (lásd Arizona), de ha kikapnak, szerintem sima zakó. Már csak azért is, mert a könnyebb csapatok ellen se használtuk ki az "ellépési lehetőséget", pedig több is akadt. Simán lehetnénk 7-5 és akkor előnyös helyzetből vágnánk neki a utolsó 4 meccsnek, de a csapat nem szereti, ha valami nem elég szoros, ezért mindig magunkra húzzuk az ellenfelet, és ez egyaránt vonatkozik az egyéni meccsekre és magára a divízióra.
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 817 — no es importante
22 óra, CBS!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
 www.sbnation.com/nfl/2014/12/5/7328693/matt-ryan-falcons-playoffs-saints-nfc-south

így már sejtik Green Bay-ben, hogyan kell védekezni ellenünk...