Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 11 éve
A saintset oda-vissza! Nekem ez már egy nagyon is jó szezon!!! 😛 😀
több mint 11 éve
MIKE NOLAN ÉS A életemben nem gondoltam volna, hogy idén ilyet le lehet írni 😊
a sainteset megverni mindig nagy öröm, leszarom, hogy kellett egy kis mák is, de nem 1 negyedet kellett vna futballozni. amúgy csakhogy egy kicsit beleköpjek az örömünnepbe, ez megint nem smithen és/vagy koetteren múlt. nem is tudom kit kéne már szídni 😀 ha nincs a D megint kiszopunk... de volt, az, hogy ez hogyan azt nem tudom 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
köszike ^ ^Sajnos a megfelelő topicban le se szarnak, szóval ide is bedobom a nyöszörgésem, hogy valaki legyen már rendi és csináljon egy ishmaeles siget... 😊peachHöri
több mint 11 éve
Játszik Julio.Tehát az offensive playbook módosult a következőre: "Basszad neki oda azt lesz valami"
több mint 11 éve
ölben?shawnkamegelégszem a hagyományosabb közlekedéssel is.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Rex Ryanes pletyka is volt korábban.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
mweb.cbssports.com/nfl/writer/jason-la-canfora/24906676/falcons-expected-to-fire-mike-smith-could-be-eyeing-adam-gase
több mint 11 éve
ölben?nem, az szerintem akkor lesz, ha kivisz Atlantába meccsnapon.berger90elvetted már feleségül?Kenny
csajom csináltatott nekem pólót a szülinapomra. csak szerettem volna eldicsekedni vele.berger90
több mint 11 éve
nem, az szerintem akkor lesz, ha kivisz Atlantába meccsnapon.elvetted már feleségül?Kenny
csajom csináltatott nekem pólót a szülinapomra. csak szerettem volna eldicsekedni vele.berger90
Mindig jövőre
több mint 11 éve
elvetted már feleségül?
több mint 11 éve
Sajnos a megfelelő topicban le se szarnak, szóval ide is bedobom a nyöszörgésem, hogy valaki legyen már rendi és csináljon egy ishmaeles siget... 😊peach
több mint 11 éve
Sajnos a megfelelő topicban le se szarnak, szóval ide is bedobom a nyöszörgésem, hogy valaki legyen már rendi és csináljon egy ishmaeles siget... 😊
több mint 11 éve

csajom csináltatott nekem pólót a szülinapomra. csak szerettem volna eldicsekedni vele.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Majd egy fake puntból...Ricardo Allen picksix lesz a Saints ellen, itt hallottátok először.SzamárSok pályát nem fog latni.max a spec teamben.Kenny
több mint 11 éve
Ricardo Allen picksix lesz a Saints ellen, itt hallottátok először.SzamárSok pályát nem fog latni.max a spec teamben.
több mint 11 éve
Ricardo Allen picksix lesz a Saints ellen, itt hallottátok először.
több mint 11 éve
eddig se volt magas a secondary 😀#tüzijátékpeachAlford IR-en landolt...BugaRicardo Allen került az aktív keretbe a helyére.empty taxi
nademost.
több mint 11 éve
#tüzijátékAlford IR-en landolt...BugaRicardo Allen került az aktív keretbe a helyére.empty taxi
több mint 11 éve
Alford IR-en landolt...BugaRicardo Allen került az aktív keretbe a helyére.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
(nyílván a két tárgyi tévedés behelyettesítendő a megfelelőre) 😀
több mint 11 éve
Alford IR-en landolt... Smith szerint Julio pedig játszani fog a hétvégén!
több mint 11 éve
Egyszeru a képlet.ket rangadót meg kell nyerni.Sajnos eleg hektikus a csapat szoval tartok attol hogy nem lesz PO.de talan most az szolgálja a csapat es a franchise érdekeit hogy ne jussunk be.
több mint 11 éve
Ez eddig is így volt, azt mondom, hogy az idei szarhalom után ha nem csináljuk meg 6-0al a csoportot a po közelébe se kerüljünk...peachnem volt így, eddig botladozhattunk, bukdácsolhattunk, a többiek vereségével megmaradt az esély. mostantól ha bukunk, azt jelenti hogy ők nyernek.
de az a legdurvább, hogy még mindig a saját kezünkben a sorsunk 5-9-cel...