Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 11 éve
tenorx 14 100 — fő libsi
És lőn:
vaughn mcclure @vxmcclure23
Falcons annouce the firing of Mike Smith.empty taxi
Falcons announced HC Mike Smith has been fired.
Schefter is megerősítette.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
És lőn:
vaughn mcclure @vxmcclure23
Falcons annouce the firing of Mike Smith.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Még nem volt FA piac, a jelenlegi needek tippelés varázsgömb kategória. Hozzánk is DE-et írtak legfőbb hiányposztnak, ami no comment.gabokocka
Nyilván azt leszámítva. 😀
több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 224 — Keep pounding
Még nem volt FA piac, a jelenlegi needek tippelés varázsgömb kategória. Hozzánk is DE-et írtak legfőbb hiányposztnak, ami no comment.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Annyira jól jövünk ki ebből a 8. pickből, hogy az előttünk lévő 7 csapatból kb csak a jetsnél nem need a passrusher poszt... 😀peach
A két TOP QB prospect tuti kimegy előttetek. Szóval maradt 4.tüsi91
Pont ezen gondolkoztam: Jacksonville, Oakland kettős biztosan nem húzza Mariotát, meg Winstont, hiszen mindkét csapatnál elfogadható QB van, akikben van potenciál a jövőt illetően. Washington sem érintett, szerintem marad RG, McCoy sem rossz.

Jets-Chicago: Geno sokak szerint back-upnak tökéletes, kérdés ott mit akarnak majd az új vezetők, ez most még kérdőjel. Nem hiszem, hogy a Bears az 1/7-es pickjét ne a D-be húzná majd.

Kérdés, hogy a Tampa-Tennessee kettős QB-t húz-e, Marcus és Jameis személyében...

NFL.com-on is az első 10-ben csak a Jagshez, meg a Jetshez nem írtak pass rushert a top 3 need-ben.
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Annyira jól jövünk ki ebből a 8. pickből, hogy az előttünk lévő 7 csapatból kb csak a jetsnél nem need a passrusher poszt... 😀peach
A két TOP QB prospect tuti kimegy előttetek. Szóval maradt 4.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Annyira jól jövünk ki ebből a 8. pickből, hogy az előttünk lévő 7 csapatból kb csak a jetsnél nem need a passrusher poszt... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
A source tells PFT that coach Mike Smith is "absolutely done" with the Falcons.
Smith likely would have been gone even if the Falcons had beaten the Panthers Sunday and made the playoffs with a 7-9 season. He's lost his way at the end of his seven-year tenure, posting a 4-12 record last year and continuing to bungle in-game decisions. Owner Arthur Blank has already contracted a search firm to find his next head coach. Smith's official firing will likely be announced at some point Monday.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Igaz, a 2 W garantált (Saints oda-vissza 😀)Szamár
2008 óta is 9-5 a javunkra. Ez most csak így itt hagyom 😉Gyurma Pappa
Akkor jövőre már 9-7 lesz nektek 😉

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 520 — zászló zászló szív
Igaz, a 2 W garantált (Saints oda-vissza 😀)Szamár
2008 óta is 9-5 a javunkra. Ez most csak így itt hagyom 😉

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Mondjuk ebből bármi lehet...
Home : Carolina, New Orleans, Tampa Bay, Philadelphia, Washington, Houston, Indianapolis, Minnesota
Away : Carolina, New Orleans, Tampa Bay, Dallas, NY Giants, Jacksonville, Tennessee, San FranciscoKeano
11-5 az én tippem.Szamár
Az enyém 2-14, pont annyira megalapozott, mint a tiéd 😊Gyurma Pappa
Igaz, a 2 W garantált (Saints oda-vissza 😀), de szerintem a többi ellenfél között sincs túl sok hozhatatlan. A Cowboys, Colts meg talán az Eagles tűnik most így erősnek, a többinél sok fog múlni azon milyen irányba mozdulnak és mennyire off seasonben, de sztem a nagyja bőven meglehet.Szamár
nehogy úgy járjunk az AFC South-al, mind idén az északiakkal, 0-4. De a világ szégyene lenne kikapni a Titanstől meg a Jaxtől.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Szamár Atlanta Falcons 219 — Falcons fan
Home : Carolina, New Orleans, Tampa Bay, Philadelphia, Washington, Houston, Indianapolis, Minnesota
Away : Carolina, New Orleans, Tampa Bay, Dallas, NY Giants, Jacksonville, Tennessee, San FranciscoKeano
11-5 az én tippem.Szamár
Az enyém 2-14, pont annyira megalapozott, mint a tiéd 😊Gyurma Pappa
Igaz, a 2 W garantált (Saints oda-vissza 😀), de szerintem a többi ellenfél között sincs túl sok hozhatatlan. A Cowboys, Colts meg talán az Eagles tűnik most így erősnek, a többinél sok fog múlni azon milyen irányba mozdulnak és mennyire off seasonben, de sztem a nagyja bőven meglehet.
több mint 11 éve
11-5 az én tippem.Szamár
Az enyém 2-14, pont annyira megalapozott, mint a tiéd 😊

több mint 11 éve
11-5 az én tippem.
több mint 11 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Away : Carolina, New Orleans, Tampa Bay, Dallas, NY Giants, Jacksonville, Tennessee, San Francisco

több mint 11 éve
szerintetek Smith mellett megy Koetter és Nolan is??Sugar611
Furcsa lenne, ha nem.Gyurma Pappa
Tice, Armstrong és Robiskie-n kivül mindenki mehet szívfájdalom nélkülBuga
Pozíciós edzők általában maradnak, de nem lennék azon sem meglepődve, ha mondjuk Tice előrébb lépne. Bár kérdés, hogy egy ilyen típusú edzőre van-e szükség, mint OC.

Nolan nem tud ebből a keretből többet kihozni, az a fröcsögős D, amit ő preferál, sokkal jobb játékosokat kíván meg. szvsz a 2012-es kudarc (?) után ki kellett volna baszni, olyan nincs, hogy egy D két egymást követő PO meccsen felad 21 pontos előnyt...

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 500 — Omar's Coming Yo!
Kalappal az új edzőnek,jo kis sorsolast kaptunk jovore.

több mint 11 éve
Buga Atlanta Falcons 435 — Falcons fan
Furcsa lenne, ha nem.Gyurma Pappa
Tice, Armstrong és Robiskie-n kivül mindenki mehet szívfájdalom nélkül

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
Nem értek egyet azzal, hogy jövőre ne lehetnénk po contenderek. Lehet elfogult vagyok, de sztem van egy gerinc ami bőven top12 csapat benyomását kelti. Ordenáré nagy lyuk továbbra is csak egy van szvsz, a pass rusher. Ha sikerülne keríteni egy szörnyet oda és az új stáb massát is normálisan fogja használni sztem alapjaiban változtatna meg mindent. A sec az teljesen korrekt, a dl depth meg talán az egyik legjobb a ligában. Szóval el is jutottunk oda, hogy smith csúfos bukásának maga mellett a fő oka mike nolan. Amennyiben sikerál egy normális HC-DC kombót összerakni sztem nagy lehetőségek vannak a keretben amit egyszerűen ki kell hozni. Az O részével egyetértek, mind matty, mind a futójátékkal kapcsolatban. + jó volna jövőre, ha nem döglene ki ismét egy kezdőre való játékos...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Furcsa lenne, ha nem.

több mint 11 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
szerintetek Smith mellett megy Koetter és Nolan is??
több mint 11 éve
Optimista szemlélet:
- elpicsáztuk Saintset oda-vissza, elütve őket a playoff lehetőségétől.
- így is mi draftolunk jobb pozícióból.
- még új edzőt is kapunk.

amúgy sztem simán PO-contender jövőre a csapat, hisz idén is az volt a trágya szezon ellenére. nem gondolom, hogy jövőre is ilyen rossz lesz az NFC South, de ha tartjuk a lépést a többiekkel offseasonban, akkor megint odaérhetünk. inkább az SB-contender jelző van messze, de majd az is jön egyszer.
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
When asked about his coaching future after Sunday's blowout loss, Mike Smith responded: "I'll continue to prepare and coach this football team until Arthur Blank tells me otherwise."

jaj Smith Smith, te örök kópé
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

új címer a mai meccs után :\

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Nekem is az a nagy szívfájdalmam, hogy 2 éve még hajszálra voltunk a bajnoki címtől...most meg...az új éra alatt egy legalább liga szinten közepes védelmet össze kell rakni...az O falat szintén és az évek óta döglödő futójátékunkon is van mit javítani...a jövő év az építkezésé lesz....remélem látom még a csapatot Ryan vezetésével SB játszani...