Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Mike Johnson (RT) szezonjának vége, IR-re rakták. Smitty-nek tetszett Holmes és Schraeder játéka RT-ben, de elismerte, hogy eléggé vékony a sor, szóval keresnek valakit. Johnson helyére egy udfa OT-t hoztak egyelőre.deadmikeGyanítom megvárjuk a TC végi cutokat, ha ott se pottyan ki vmi használható arc akk akár még vmi trade is lehet, ill. én nem tartom kizártnak h Reynoldsot is megnézzük a fal szélén és akk Hawley shit kezdhet RG v. C-ben attól függően h h osszák le Konz-cal.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Mike Johnson (RT) szezonjának vége, IR-re rakták. Smitty-nek tetszett Holmes és Schraeder játéka RT-ben, de elismerte, hogy eléggé vékony a sor, szóval keresnek valakit. Johnson helyére egy udfa OT-t hoztak egyelőre.
több mint 12 éve
Megnéztem a Bengals elleni meccs 1. negyedét (hogy lássam a kezdőket). Ryan jól mozog, viszont ami feltűnt, hogy nagyon gyorsan dobja/dobatják el vele a labdát. Lehet, hogy most gyakorolják a quick releaset, tekintve, hogy a fal jobb oldala gyakran össze fog omlani.Futásnál Jackson nem győzött meg, de látható volt, hogy itt is a jobb oldalt erőltették, csak arra ment futás. De épeszű futásblokkolás és FB nélkül Jackson haszontalan lesz. Coffman, mint 2. számú TE rendben van.
Védelem: Tru-nak még van mit tanulnia, de alapvetően jó volt, amit láttam. Osi remek, Biermann még mindig nem edge rusher, de jó. Tetszett, hogy megint elővették a tavalyi Broncos elleni "Cloud" sémát, hogy mindenki összevissza mocorog. LB sor még így foghíjasan is megállta a helyét.
A special team meg jó, mint eddig is, de a visszahordásokra kéne egy jobb megoldás.
Ennyi a rövid értékelés. 😊
több mint 12 éve
Egyszerűen mivel én nem követem az ncaa-t nem vsgyok képben, ellenbel azokkal a fórumozókkal akik igen, ergo magyobb rálátásuk van az adott játékosra minthogy udfa és a washingtonban játszott bár lehet rosszul tettem fel a kérdést... :/
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
lebuktam, shitnem tudok róla, hogy privát vonala lenne Smith-hez.Gyurma Pappahát nyilván nem köti az orrodra, hogy aztán jól lehallgasd, és továbbadd Paytonnak!kaszo

több mint 12 éve
nem tudok róla, hogy privát vonala lenne Smith-hez.Gyurma Pappahát nyilván nem köti az orrodra, hogy aztán jól lehallgasd, és továbbadd Paytonnak!
több mint 12 éve
Ha arra lettem volna kiváncsi, hogy a gugli mit dob ki róla hidd el, hogy meg oldottam volna 😛 😀 azért thx 😊peachegyébként hosszabban: szerinted shawnka honnan szedi az infókat? ő sincs ott TC-ben vagy legalább is nem tudok róla, hogy privát vonala lenne Smith-hez. tényleg nem akartalak megbántani vagy semmi, de magamból indulok ki: borzasztó rossz névmemóriám van, és kb. minden harmadik hozzászólást ki kell keresnem. 10-ből 8-szor megtalálok minden infót, ami előtte leírtak, néha többet is.
bocs, nem akartam trollkodni, peace.

több mint 12 éve
Nekem is eltudnátok küldeni hogy mi az a TYT ? köszi
több mint 12 éve
Ha arra lettem volna kiváncsi, hogy a gugli mit dob ki róla hidd el, hogy meg oldottam volna 😛 😀 azért thx 😊peachIgazán nincs mit 😀

több mint 12 éve
Ha arra lettem volna kiváncsi, hogy a gugli mit dob ki róla hidd el, hogy meg oldottam volna 😛 😀 azért thx 😊
több mint 12 éve
Worrilowt olvastam a 9-2 tacklel. Az korrekt, de ki ő és mi ő? 😊peachlmgtfy.com/?q=Worrilow

több mint 12 éve
Worrilowt olvastam a 9-2 tacklel. Az korrekt, de ki ő és mi ő? 😊
több mint 12 éve
én végignéztem. az első drive-ban, amikor az első csapat volt fent, akkor valamelyest fölényben voltunk. nekem ott tetszett a védelem, Osi kiváló nyomást okozott végig. Trufant is üdvözölve lett, Gresham nagyon egyszerűen pusztította el, de mégis megcsinálta a szerelést 😀viszont ami nem tetszett, hogy a backupok mit műveltek, főleg offense terén: Dom teljesen vakon volt, valami 0/5-tel kezdett be, aztán egy kézilabdás dobással a következőre el is adta... Coffman jó volt, de Drew Davis és Cone is összevissza rohangáltak csak a pályán.
a védelemben Worrilow nagy király volt, illetve Massa, Motta és Goodman is mutatott szép dolgokat.
a preszezonban egyébként 2-8-cal áll a csapat az utolsó 10 meccsen.
több mint 12 éve
PM mentKifejtenétek, hogy mit takar a TYT rövidítés? Köszi! 😊deadmikeÉn csak a 2 perceset láttam az nfl.comon, esetleg van hosszabb is?peachTYT-t érdemes figyelni, oda szokták először felnyomni. Egyelőre nincs még teljes verzió, csak a Ravens és a Rams meccsekről.megyerikrisz

több mint 12 éve
Kifejtenétek, hogy mit takar a TYT rövidítés? Köszi! 😊Én csak a 2 perceset láttam az nfl.comon, esetleg van hosszabb is?peachTYT-t érdemes figyelni, oda szokták először felnyomni. Egyelőre nincs még teljes verzió, csak a Ravens és a Rams meccsekről.megyerikrisz
több mint 12 éve
Én csak a 2 perceset láttam az nfl.comon, esetleg van hosszabb is?peachTYT-t érdemes figyelni, oda szokták először felnyomni. Egyelőre nincs még teljes verzió, csak a Ravens és a Rams meccsekről.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 12 éve
Én csak a 2 perceset láttam az nfl.comon, esetleg van hosszabb is?
több mint 12 éve
Hát, bár csak az összefoglalót láttam a meccsből, továbbra is a tavalyi formát látom. Az offense jó, levegőben. De a futás ellen, főleg a fal jobb oldalán nagyon komoly gondok látszanak. A védelem azért rendben van, de hogy csak 1 sacket tudtunk csinálni, nem túl biztató.én este letöltöm a meccset tytről aztán mondok véleményt,összefoglaló alapján nem szeretnék ítélkezni senki felett.
Valaki, aki látta az egész meccset, tud véleményt formálni?deadmike
több mint 12 éve
Hát, bár csak az összefoglalót láttam a meccsből, továbbra is a tavalyi formát látom. Az offense jó, levegőben. De a futás ellen, főleg a fal jobb oldalán nagyon komoly gondok látszanak. A védelem azért rendben van, de hogy csak 1 sacket tudtunk csinálni, nem túl biztató.Valaki, aki látta az egész meccset, tud véleményt formálni?
több mint 12 éve
Pedig alford eléggé bpa szagú húzásnak tűnt.... 😊
több mint 12 éve
mmqb.si.com/2013/08/08/desmond-trufant-robert-alford/Egy egészen kiváló cikk, van benne szó a 2 rookie cornerről, Dimmyről, a kapcsolatáról Smitheyvel, kis draftvisszatekintő is van benne, nálunk elismerik h bizony mi need alapon draftolunk.

Madden hates me.
több mint 12 éve
úgy legyen
több mint 12 éve
shawnka sok mindet akart, abból az egyik be is jött.én mondta draft előtt, de le lettem ugatva, hogy nem értek hozzá meg stb.-stb..........én is őt akartam inkább, meg ha jól emlékszem Shawnka is 😊
zsozso79
de úgyis csak élesben látjuk meg igazán, hogy melyikük mennyire válik be.kaszo
egyébként azok alapján, amit idáig Coffman és Toitoi leművelt a TC-ben, nincs ok aggódásra.
több mint 12 éve
Let me tell you a secret: 1/22-ig tradeltünk fel, Eifertet 1/21-re vitte a Bengals...

Madden hates me.
több mint 12 éve
Kiváncsi leszek erre az első meccsre idén,sok következtetést nem kell majd levonni az eredményből,de többek játékát különösen figyelni fogom.(Coffman,sörös,Quizz,Bartu,Banks,Toilolo,és a 2 Davis)