Atlanta Falcons
32 feliratkozó
több mint 12 éve
nem tudni, hogy Brian Banks hogy muzsikál az edzéseken??Sugar611Egy BR cikkben olvastam hogy secret weaponként számolnak vele, szóval sztem van esélye az 53-ba kerülni.
+ Alford aláírt!
több mint 12 éve
nem tudni, hogy Brian Banks hogy muzsikál az edzéseken??
több mint 12 éve
Robinsont csúnyán elkótyavetyéltük, az egyik legjobb route futó az egész ligában, és a RZ-ban is veszélyes, a probléma vele h kb. olyan sűrűn szed össze egy agyrázkódást, mint amilyen sűrűn az átlag ember fodrászhoz megy.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Davisben én is nagyon bízom, komoly potenciált látok benne. Illetve én a másik Davist (QB) is kíváncsian várom a preseasonben, hogyan fog teljesíteni. Csak nála az a gond, hogy totál más típus, mint Matty. Ő gyakorló csapatba jó, mert el tudja játszani a Newton, Kaepernick típusú irányítók szerepét edzésen.Peach: ki az a sonka? (nem shawnka, sonka) 😀
Szerk: és a potenciális kiszemeltekhez csak annyit, hogy Robinson volt már nálunk, nem véletlenül cseréltük el anno egy (talán) 6. körösért a Rams-szel.
több mint 12 éve
Sonka vagy drew davis idén többet lesz a pályán és robbantani fog... Mondjuk sims-walkernek örülnék, őt bìrom 😊peachDavis ha megkapná azokat a labdákat mint Douglas,többet kitudna hozni belőlük.Efelől nincs kétségem.
több mint 12 éve
Sonka vagy drew davis idén többet lesz a pályán és robbantani fog... Mondjuk sims-walkernek örülnék, őt bìrom 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
FB-ben elég jól állunk. Nem is értem Leach miért jött egyáltalán szóba.+ TO vagy Chad!! 😀
Ha már mindenképpen hozni kell valakit, akkor nyilván az elkapósort kéne erősíteni. Collie, Sims-Walker, akár még Laurent Robinson is szóba jöhetne. Douglas mellémögé pont jó lenne akármelyikük.shawnka
több mint 12 éve
FB-ben elég jól állunk. Nem is értem Leach miért jött egyáltalán szóba.Ha már mindenképpen hozni kell valakit, akkor nyilván az elkapósort kéne erősíteni. Collie, Sims-Walker, akár még Laurent Robinson is szóba jöhetne. Douglas mellémögé pont jó lenne akármelyikük.
több mint 12 éve
Fölösleges szvsz egy drága fb még. Akkor tavaly kár volt mughellit elküldeni. + ott van a tavaly sérült, 5. Körben draftolt olajos. Ilyen névvel csak jó lehet 😀Szerk: dimarcot el is felejtettem, ulpi szerint jó cucc. Mondjuk jobb lett volna komment előtt olvasni a cikket 😊
több mint 12 éve
www.thefalcoholic.com/2013/6/12/4422498/will-atlantas-fullbacks-hold-the-offense-backKérdés megérné-e Leach.Van-e benne még egykét jó szezon.
Vélemények?
több mint 12 éve
fail. csak a madden 11-el játszottam néha havernál pesten 😊 ( azt is én vettettem meg vele 😀 )breaking! rémálmom volt az éjjel, trufantot a szezon után az idei év legnagyobb bustjaként könyveltük el, pláne h pár meccs után carreer ending sérülést szenvedett... 😀peachÉs utána kikapcsoltad a Maddent... 😀Wyatt
több mint 12 éve
biztos volt már linkelve anno, hátha még nem látta valaki
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
breaking! rémálmom volt az éjjel, trufantot a szezon után az idei év legnagyobb bustjaként könyveltük el, pláne h pár meccs után carreer ending sérülést szenvedett... 😀peachÉs utána kikapcsoltad a Maddent... 😀

több mint 12 éve
breaking! rémálmom volt az éjjel, trufantot a szezon után az idei év legnagyobb bustjaként könyveltük el, pláne h pár meccs után carreer ending sérülést szenvedett... 😀peachremélem bevertél két stampit kelés után.
több mint 12 éve
breaking! rémálmom volt az éjjel, trufantot a szezon után az idei év legnagyobb bustjaként könyveltük el, pláne h pár meccs után carreer ending sérülést szenvedett... 😀
több mint 12 éve
Roddy:www.nfl.com/videos/atlanta-falcons/0ap2000000209872/Harry-Douglas-Champ-Bailey-Richard-Sherman
több mint 12 éve
Ezek még nem végleges tervek! Csupán ötletelések. Nagyjából egy év múlva fogják bemutatni a végleges stadion terveket. Még az sem eldöntött, hogy az építési terület melyik részére húzzák fel az új stadiont, márpedig attól is függ, hogy milyen lesz a kialakítása. Szóval lehet nyált csorgatni, de ha a végső stadion terve 20 százalékban hasonlít majd ezekre, akkor lehet, hogy sokat mondtam. 😊 Mindenesetre Pantheon rulez!
több mint 12 éve
nem, de rohadt szarul néz ki 😀 konkrétan nem szívesen állnék alatta amikor nyitva van(így ránézésre) 😀 de értem mire gondolsz, ne ítélkezzek róla, ha nem értek hozzá 😊 majd ők tudják mit, hogyan 😊építész vagy? 😊peachCsak és kizárólak koktél paradicsomot termesztenek majd, abban van a nagy lóvé 😀www.youtube.com/watch?v=AQN4gAZP5V4Az első változatban a holtszezon során paprikát fogtok termeszteni? 😀 teljesen úgy fest mint egy üvegházatapapa
Stadion téma, ebben a klipben vannak már új képek és hát... nem tudom melyiket választanám 😀 nagyon durva mindkettő 😊Buga
amúgy kicsit fura nekem, hogy amikor kinyitja a tetejét és oldalt ferdén elcsúsznak a tartóoszlopok, azok is mintha üvegből lennének, szóval nekem ez így nem igazán hihető koncepció 😊Buga
több mint 12 éve
építész vagy? 😊Csak és kizárólak koktél paradicsomot termesztenek majd, abban van a nagy lóvé 😀www.youtube.com/watch?v=AQN4gAZP5V4Az első változatban a holtszezon során paprikát fogtok termeszteni? 😀 teljesen úgy fest mint egy üvegházatapapa
Stadion téma, ebben a klipben vannak már új képek és hát... nem tudom melyiket választanám 😀 nagyon durva mindkettő 😊Buga
amúgy kicsit fura nekem, hogy amikor kinyitja a tetejét és oldalt ferdén elcsúsznak a tartóoszlopok, azok is mintha üvegből lennének, szóval nekem ez így nem igazán hihető koncepció 😊Buga
több mint 12 éve
Csak és kizárólak koktél paradicsomot termesztenek majd, abban van a nagy lóvé 😀www.youtube.com/watch?v=AQN4gAZP5V4Az első változatban a holtszezon során paprikát fogtok termeszteni? 😀 teljesen úgy fest mint egy üvegházatapapa
amúgy kicsit fura nekem, hogy amikor kinyitja a tetejét és oldalt ferdén elcsúsznak a tartóoszlopok, azok is mintha üvegből lennének, szóval nekem ez így nem igazán hihető koncepció 😊
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=AQN4gAZP5V4Az első változatban a holtszezon során paprikát fogtok termeszteni? 😀 teljesen úgy fest mint egy üvegház
több mint 12 éve
nekem a szolárium jobban adja. a kevesebb néha több 😊 a végén k*rva jó a kép a bezárt a és a nyitott stadionról... bár lényegében tökm1 h melyik lesz 😀
több mint 12 éve
The Pantheon!!!!--Brutálisa másik kicsit "egyszerű" nekem, de a Pantheon, az brutál!
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=AQN4gAZP5V4Stadion téma, ebben a klipben vannak már új képek és hát... nem tudom melyiket választanám 😀 nagyon durva mindkettő 😊