NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 14 éve
Nem a múltat tisztelik,hanem a jelent értékelik.1. én aztán igazán tisztelem a múltat. 😉
Bennem megmaradt,bennük nem.kátrány
2. megmaradt, csak azt is látom, hogy ez már nem az a csapat. Ez egy teljesen új Pats, semmi köze a 2000-es évek dinasztiájához, azon csapat vezérei Bradyt leszámítva, már nincsenek.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Ha tévedtem, majd fejemre olvashatod. De ez a Pats jelenleg jobbféle középcsapat az én szememben, azaz PO-határon van, képes egy-egy bravúrra, de kiegyensúlyozott jó teljesítményre nem.SoldadosJelenleg az enyémben is. Csak abban nem értünk egyet, h én hosszútávon többet látok bennük, mint amit te. 😊
kátrány: legyen egy jó meccs, aztán győzzön az egyik (remélem azok mi leszünk). 😊
több mint 14 éve
Lehet én is szavakban vagyok nagy. 😊 Még bennem is megvan az "ütés" a nagyPats által,látod,a nálam belevalóbb Soldi és Igor már egyértelműen esélyesebbnek nyilvánít minket.Nem a múltat tisztelik,hanem a jelent értékelik.Kérdés,hogy a januári balegyenest hogy sikerült feldolgozni? 😊 Az ütés benne maradt a csapatban és csöppnyi félelem,vagy vért isztok és kifulladásig döngöltök?Elnyomni nem fog senkit, vsz nincs olyan játékosunk akit ez elnyomja, azt jobban benne látom h a nagy akarásnak nyögés lesz a vége. 😊 Azt kizártnak tartom h ne úgy menjenek most fel a pályára, h na majd most megmutatjuk. Ráadásul állítólag azután a bizonyos meccs után volt pár olyan dolog a Ravens játékosok által, ami eléggé kiverte a biztosítékot a játékosainknál, konkrétumot nem mondanak, de állítólag öltözőn belül mindenki tudja h miről van szó.
Egyébként a Pats sorozatban ez is Belichick stratégiájának a része volt,hogy kicsit már a következő meccset is játszotta azzal hogy igyekezte demoralizálni az ellenfelet, emlékezzenek a Pats sebezhetetlenségére és magabiztosságára.
Vajon melyik lesz,mert szavakban lehet nagyot alkotni,nyilatkozni TV-nek újságnak,hogy "...lemossuk a gyalázatot..."de a pályán..., sztem kevés a D-tekben az olyan nagy egyéniség,akit ez igazán feltüzel és nem elnyom.
Ezt majd meglátjuk. 😊kátrány
Jelenleg a liga 4. legfiatalabb gárdája a miénk Moss távozása után, simán bennünk van a jövő (ebben Soldival nem értek egyet h vmilyen szinten ledegralál minket a jövőt tekintve, az ok h a Steelers már öreg, de azért mi ettől nagyon messze vagyunk, ráadásul a jövő évi pickekkel ezt még tovább erősíthetjük).Danna
Bennem megmaradt,bennük nem.
Pedig nagy lesz a szám előtte,közben is lenne(sajnos nem látom,csak majd a TYT-ről,nem leszek itthon...),de végig rágom a körmöm mi lesz,míg más vígan sörözik közben.
"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 14 éve
Még itt is kapom a mínuszokat, mert negatív véleményt írok Patsről, ott kapnék vagy 20-at mondatonként. 😂Nem a korral van baj, hanem a tehetséget nem látom. Nem azt mondom, hogy szar játékosok alkotják jelenleg a Patset, hanem azt, hogy nincs köztük vezéregyéniség vagy meccsdöntő faktorral bíró játékos. Tehát nincs Ed Reed, Troy Polamalu, James Harrison, Ray Lewis, Mason, Boldin, Ward, Rice, Mendenhall, Timmons, Woodley, Ngata, Hampton, Aaron Smith.... Van egy megbízható Mayo és egy valóban igen tehetségesnek tűnő Chung, plusz Wilfork, a védelem kb ennyi, az ilyen Ninkovich, Guyton playákat hagyjuk, támadóknál meg Brady és Welker. Én nem látom az X-faktort a játékosaitokban, nem látom az új vezéreket, amilyen Rodney, BigSey, Bruschi és Vrbel volt egykoron. Még egy Dillont se látok.Érdekes h felhozod Harrisont példának, ő sem egyből lett nagy playa ha emlékeim nem csalnak. Ezek a srácok nagyon fiatalok még, 1-2 év és sztem kialakulhat bennük is a vezértípus. Sztem nagyon kevés az a játékos ma a ligában, aki rögtön első 1-2 évében vezérré vált, már csak azért is, mert tudjuk h azért megvan a hierarchia egy csapaton belül. Szerintem egy vezéralkat a tapasztalattal és az ezáltal jött sikerekkel, magabiztossággal alakul ki. Ehhez meg idő kell.
De ne érts félre, biztos tehetségesek ezek a játékosok, de az EDDIG LÁTOTTAK ALAPJÁN nem annyira, hogy egy bajnokcsapat formálódjon. Én legalábbis ezt a potenciált jelenleg nem látom ebben az újjáformálódó csapatban. Upside-ja van sztem is, de nem ekkora. Pl olvastam a topikotokban, hogy egyesek kicsit felháborodtak a No name Defense elnevezésen az nfl.com címlapján, pedig sztem például eszméletlen találó volt. Ez jelenleg egy jól működő cspat komolyabb vezérek nélkül. Kb 5 klasszist látok a csapatban, s ez kevés a merészebb tervekhez sztem.Soldados
Nekem ilyen szempontból tetszik a csapat, én látom Spikes-ban is és DMC-ben is a lehetőséget. És akkor még ott van a jövő évi draft, ahol tényleg nagyon sok pickünk van és ha megszületne a rookie-k fizetését szabályozó megállapodás, tuti h mindet el is lőnnénk. De ez itt nagyon off. Át lehet rakni nyugodtan a mi topicunkba. 😊Danna
De komolyra fordítva. Harrison nem egyből lett sztár, hosszú évek kellettek neki. Igen ám, de senki nem is hallott róla, pályára sem került. Amikor viszont pályára került, azonnal kiderült, hogy vezéralkat és playmaker. Az első kezdő évében Pro Bowler lett. Ez adottság, ezt nem lehet tanulni, vagy vezér vagy, vagy nem vagy az. A fent említett játékosok szinte mindegyikéről szinte azonnal kiderült, hogy micsoda klasszisok, én ezt nem látom a Pats fiataljaiban, amíg ilyen Guytonok kezdő ILB-k lehetnek, túl vérmes reményeket én nem táplálnék. És ezt elmondhatnám az OLB-kre (passrush hiánya) és aCB-kre is... Upside van, de mint írtam, sztem nem ennyi, hogy ebből meghatározó csapat legyen.
Ha tévedtem, majd fejemre olvashatod. De ez a Pats jelenleg jobbféle középcsapat az én szememben, azaz PO-határon van, képes egy-egy bravúrra, de kiegyensúlyozott jó teljesítményre nem.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Nem a korral van baj, hanem a tehetséget nem látom. Nem azt mondom, hogy szar játékosok alkotják jelenleg a Patset, hanem azt, hogy nincs köztük vezéregyéniség vagy meccsdöntő faktorral bíró játékos. Tehát nincs Ed Reed, Troy Polamalu, James Harrison, Ray Lewis, Mason, Boldin, Ward, Rice, Mendenhall, Timmons, Woodley, Ngata, Hampton, Aaron Smith.... Van egy megbízható Mayo és egy valóban igen tehetségesnek tűnő Chung, plusz Wilfork, a védelem kb ennyi, az ilyen Ninkovich, Guyton playákat hagyjuk, támadóknál meg Brady és Welker. Én nem látom az X-faktort a játékosaitokban, nem látom az új vezéreket, amilyen Rodney, BigSey, Bruschi és Vrbel volt egykoron. Még egy Dillont se látok.Érdekes h felhozod Harrisont példának, ő sem egyből lett nagy playa ha emlékeim nem csalnak. Ezek a srácok nagyon fiatalok még, 1-2 év és sztem kialakulhat bennük is a vezértípus. Sztem nagyon kevés az a játékos ma a ligában, aki rögtön első 1-2 évében vezérré vált, már csak azért is, mert tudjuk h azért megvan a hierarchia egy csapaton belül. Szerintem egy vezéralkat a tapasztalattal és az ezáltal jött sikerekkel, magabiztossággal alakul ki. Ehhez meg idő kell.
De ne érts félre, biztos tehetségesek ezek a játékosok, de az EDDIG LÁTOTTAK ALAPJÁN nem annyira, hogy egy bajnokcsapat formálódjon. Én legalábbis ezt a potenciált jelenleg nem látom ebben az újjáformálódó csapatban. Upside-ja van sztem is, de nem ekkora. Pl olvastam a topikotokban, hogy egyesek kicsit felháborodtak a No name Defense elnevezésen az nfl.com címlapján, pedig sztem például eszméletlen találó volt. Ez jelenleg egy jól működő cspat komolyabb vezérek nélkül. Kb 5 klasszist látok a csapatban, s ez kevés a merészebb tervekhez sztem.Soldados
Nekem ilyen szempontból tetszik a csapat, én látom Spikes-ban is és DMC-ben is a lehetőséget. És akkor még ott van a jövő évi draft, ahol tényleg nagyon sok pickünk van és ha megszületne a rookie-k fizetését szabályozó megállapodás, tuti h mindet el is lőnnénk. De ez itt nagyon off. Át lehet rakni nyugodtan a mi topicunkba. 😊
több mint 14 éve
(ebben Soldival nem értek egyet h vmilyen szinten ledegralál minket a jövőt tekintve, az ok h a Steelers már öreg, de azért mi ettől nagyon messze vagyunk, ráadásul a jövő évi pickekkel ezt még tovább erősíthetjük).DannaNem a korral van baj, hanem a tehetséget nem látom. Nem azt mondom, hogy szar játékosok alkotják jelenleg a Patset, hanem azt, hogy nincs köztük vezéregyéniség vagy meccsdöntő faktorral bíró játékos. Tehát nincs Ed Reed, Troy Polamalu, James Harrison, Ray Lewis, Mason, Boldin, Ward, Rice, Mendenhall, Timmons, Woodley, Ngata, Hampton, Aaron Smith.... Van egy megbízható Mayo és egy valóban igen tehetségesnek tűnő Chung, plusz Wilfork, a védelem kb ennyi, az ilyen Ninkovich, Guyton playákat hagyjuk, támadóknál meg Brady és Welker. Én nem látom az X-faktort a játékosaitokban, nem látom az új vezéreket, amilyen Rodney, BigSey, Bruschi és Vrbel volt egykoron. Még egy Dillont se látok.
De ne érts félre, biztos tehetségesek ezek a játékosok, de az EDDIG LÁTOTTAK ALAPJÁN nem annyira, hogy egy bajnokcsapat formálódjon. Én legalábbis ezt a potenciált jelenleg nem látom ebben az újjáformálódó csapatban. Upside-ja van sztem is, de nem ekkora. Pl olvastam a topikotokban, hogy egyesek kicsit felháborodtak a No name Defense elnevezésen az nfl.com címlapján, pedig sztem például eszméletlen találó volt. Ez jelenleg egy jól működő cspat komolyabb vezérek nélkül. Kb 5 klasszist látok a csapatban, s ez kevés a merészebb tervekhez sztem.
több mint 14 éve
Kérdés,hogy a januári balegyenest hogy sikerült feldolgozni? 😊 Az ütés benne maradt a csapatban és csöppnyi félelem,vagy vért isztok és kifulladásig döngöltök?Elnyomni nem fog senkit, vsz nincs olyan játékosunk akit ez elnyomja, azt jobban benne látom h a nagy akarásnak nyögés lesz a vége. 😊 Azt kizártnak tartom h ne úgy menjenek most fel a pályára, h na majd most megmutatjuk. Ráadásul állítólag azután a bizonyos meccs után volt pár olyan dolog a Ravens játékosok által, ami eléggé kiverte a biztosítékot a játékosainknál, konkrétumot nem mondanak, de állítólag öltözőn belül mindenki tudja h miről van szó.
Egyébként a Pats sorozatban ez is Belichick stratégiájának a része volt,hogy kicsit már a következő meccset is játszotta azzal hogy igyekezte demoralizálni az ellenfelet, emlékezzenek a Pats sebezhetetlenségére és magabiztosságára.
Vajon melyik lesz,mert szavakban lehet nagyot alkotni,nyilatkozni TV-nek újságnak,hogy "...lemossuk a gyalázatot..."de a pályán..., sztem kevés a D-tekben az olyan nagy egyéniség,akit ez igazán feltüzel és nem elnyom.
Ezt majd meglátjuk. 😊kátrány
Jelenleg a liga 4. legfiatalabb gárdája a miénk Moss távozása után, simán bennünk van a jövő (ebben Soldival nem értek egyet h vmilyen szinten ledegralál minket a jövőt tekintve, az ok h a Steelers már öreg, de azért mi ettől nagyon messze vagyunk, ráadásul a jövő évi pickekkel ezt még tovább erősíthetjük).
több mint 14 éve
Úgy látszik nem olvastatok a héten Patriots-os nyilatkozatokat... 😉 elég erősen él még mindenkiben az a bizonyos januári meccs és ha vmi, akkor az ilyesmi azért számíthat.Kérdés,hogy a januári balegyenest hogy sikerült feldolgozni? 😊 Az ütés benne maradt a csapatban és csöppnyi félelem,vagy vért isztok és kifulladásig döngöltök?
Ennek ellenére én is azt mondom h a Ravens az esélyesebb, de azért a 10-14 pont vsz sok. De 1 TD-vel biztos h jobbak vagytok. Hogy ez a meccsen kijön-e, azt majd meglátjuk. Az mondjuk biztos, h nagyon nem könnyű most ellenünk készülni, mert kb. sejteni lehet csak h mit mutat majd az O. Van egy olyan érzésem, h a D-tek inkább a Moss előtti meccsek alapján készült. 😊 De ez persze visszaüthet nálunk is, zavartság és hibák az O részéről. Meglátjuk, nagyon várom a meccset. 😊Danna
Ezt majd meglátjuk. 😊
több mint 14 éve
Úgy látszik nem olvastatok a héten Patriots-os nyilatkozatokat... 😉 elég erősen él még mindenkiben az a bizonyos januári meccs és ha vmi, akkor az ilyesmi azért számíthat.Ennek ellenére én is azt mondom h a Ravens az esélyesebb, de azért a 10-14 pont vsz sok. De 1 TD-vel biztos h jobbak vagytok. Hogy ez a meccsen kijön-e, azt majd meglátjuk. Az mondjuk biztos, h nagyon nem könnyű most ellenünk készülni, mert kb. sejteni lehet csak h mit mutat majd az O. Van egy olyan érzésem, h a D-tek inkább a Moss előtti meccsek alapján készült. 😊 De ez persze visszaüthet nálunk is, zavartság és hibák az O részéről. Meglátjuk, nagyon várom a meccset. 😊
több mint 14 éve
Egyértelműen a Ravens jelenleg a jobb csapat és valószínűleg nyer is.Azonban a véleményem szerint a Pats, az elképesztően rossz pass D miatt az elit irányítók ellen esélytelen igazán. Mivel, szerintem Flacco nem az, már bocs, ezért úgy gondolom, hogy itt a Pats elcsíphet egy győzelmet.
De csak úgy, ha az O-nk több pontot szerez minta a tiétek (, mondjuk ez triviális, de remélem értitek, hogy gondolom), ami nem lesz egyszerű, viszont most nincs olyan jó passzban a védelmetek.
Szerintem olyan 70-30 nektek.
több mint 14 éve
Ne haragudj, de erősen túlértékeled a TE-ket. Két rookie. Hidd el, hogy egy jó/elit védelem nem reszket tőlük. Félreértés ne essék, potenciál van bennük, de JELENLEG 4 meccs után erős túlzás lenne elájulni 2 rookie-tól, vagy akár csak TOP10-be sorolni őket a posztot illetően.Egyetértek veletek,hogy nem számítunk top csapatnak. Azért kardoskodom,mert sokan anélkül alkotnak véleményt -még itt a fórumon is-,hogy látták volna az idei csapatunkat. Külön kiemelném,hogy a TE játékunk mekkora potenciált hordoz magában.Egy rendes ,kiegyensúlyozott játékhívás és fejtörést okoznak bárkinek.Ezért is örültünk sokan -nem mindenki, hiszen ez szubjektív-,hogy Moss elment. És ezt vélem a legnagyobb sérelemnek, már ha ilyet lehet mondani,hogy a TE-állományunkat nem ismerik el.Szemtelenül fiatalok,de aki látta az összes playt amiben kiemelt szerepet kaptak, az tudja miről beszélek.Jééé, ismét egyetértünk. 😊SoldadosEpp ezt akartam irni, olvasd at a 2.0 verziot. 😛 Egyebkent mostanabn egyre gyakoribb... kezdesz puhulni 😛Igor
A csapat fejlődési-körét másképpen értettem. Most ,hogy leírtad,látom milyen elven különbözteted meg a korszakokat.
Amit mondani akartam,hogy az a Pats amelyik az évtized csapata lett, valóban nincs már többé.
De van megint egy olyan csapatunk amivel kalkulálhatunk.Idén egy megmérettetésünk volt, ami valljuk be az év egyik legnehezebb mérkőzése címre is pályázhatna- idegenben a legnagyobb csoport rivális ellen-. És ott sem azért kaptunk ki,mert nincs lehetőség a játékos anyagban,hanem mert visszataszítóan hívtuk a playeket.
Defense terén árnyaltabb a helyzet, de ők most valahol az origó körül állnak. Senki sem mehet biztosra a játék tervezésénél, és írhatja le pl a Rush Defenst. Van ott egy W, egy Mayo, egy Spikes. Tudom a statisztika nem ezt mutatja, de mind tudjuk ,bizonyos esetekben semmit nem érnek a számok.undisputedly
És bizony én nem reszketnék ettől a Defense-től, persze van egy Wilfork, Mayo és chung, de a CB-k szarok, passrush pedig így kevésnek bizonyul, az LB-sor Mayón kívül nagyon-nagyon vékony. Én nem látom azt, hogy itt alakulna egy újabb nagy csapat. Persze a Pats rámcáfolhat, de én jelenleg úgy látom, hogy a következő évek nem a Patsről fognak szólni.
több mint 14 éve
Egyetértek veletek,hogy nem számítunk top csapatnak. Azért kardoskodom,mert sokan anélkül alkotnak véleményt -még itt a fórumon is-,hogy látták volna az idei csapatunkat. Külön kiemelném,hogy a TE játékunk mekkora potenciált hordoz magában.Egy rendes ,kiegyensúlyozott játékhívás és fejtörést okoznak bárkinek.Ezért is örültünk sokan -nem mindenki, hiszen ez szubjektív-,hogy Moss elment. És ezt vélem a legnagyobb sérelemnek, már ha ilyet lehet mondani,hogy a TE-állományunkat nem ismerik el.Szemtelenül fiatalok,de aki látta az összes playt amiben kiemelt szerepet kaptak, az tudja miről beszélek.Epp ezt akartam irni, olvasd at a 2.0 verziot. 😛 Egyebkent mostanabn egyre gyakoribb... kezdesz puhulni 😛IgorRitka dolog, es altalaban ilyenkor esunk pofara, ha valamiben magabiztos vagyok... de igen morcos leszek, ha a Pats ellen nem nyerunk "viszonylag" siman (10-14 pont kozti kulonbseget vizionalok, meg a Gillette-ben is)Jééé, ismét egyetértünk. 😊Soldados
Sztem nagyon jol passzolnak nekunk mint ellenfel.. ezt a Pats D-t sztem siman szetszedjuk, meg Mayo+ Chung ellenere is. LT-tol es a TE-ktol nem felek, az egy szem Welkert meg talan megoldjuk.
Sztem szolid kozepcsapat (ertsd 7-10. hely) a Pats az AFC-ben.. az ilyet PR TOP 3-ban tanyazo csapatnak illik abalnia 😛Igor
A csapat fejlődési-körét másképpen értettem. Most ,hogy leírtad,látom milyen elven különbözteted meg a korszakokat.
Amit mondani akartam,hogy az a Pats amelyik az évtized csapata lett, valóban nincs már többé.
De van megint egy olyan csapatunk amivel kalkulálhatunk.Idén egy megmérettetésünk volt, ami valljuk be az év egyik legnehezebb mérkőzése címre is pályázhatna- idegenben a legnagyobb csoport rivális ellen-. És ott sem azért kaptunk ki,mert nincs lehetőség a játékos anyagban,hanem mert visszataszítóan hívtuk a playeket.
Defense terén árnyaltabb a helyzet, de ők most valahol az origó körül állnak. Senki sem mehet biztosra a játék tervezésénél, és írhatja le pl a Rush Defenst. Van ott egy W, egy Mayo, egy Spikes. Tudom a statisztika nem ezt mutatja, de mind tudjuk ,bizonyos esetekben semmit nem érnek a számok.
több mint 14 éve
Nem puhulok, ugyanúgy markánsan megfogalmazom a véleményem, aztán vagy egyetértesz/egyetértenek vele, vagy nem. Vagy tetszik, vagy nem. Nem zavar, ha nem.Epp ezt akartam irni, olvasd at a 2.0 verziot. 😛 Egyebkent mostanabn egyre gyakoribb... kezdesz puhulni 😛IgorRitka dolog, es altalaban ilyenkor esunk pofara, ha valamiben magabiztos vagyok... de igen morcos leszek, ha a Pats ellen nem nyerunk "viszonylag" siman (10-14 pont kozti kulonbseget vizionalok, meg a Gillette-ben is)Jééé, ismét egyetértünk. 😊Soldados
Sztem nagyon jol passzolnak nekunk mint ellenfel.. ezt a Pats D-t sztem siman szetszedjuk, meg Mayo+ Chung ellenere is. LT-tol es a TE-ktol nem felek, az egy szem Welkert meg talan megoldjuk.
Sztem szolid kozepcsapat (ertsd 7-10. hely) a Pats az AFC-ben.. az ilyet PR TOP 3-ban tanyazo csapatnak illik abalnia 😛Igor
több mint 14 éve
Epp ezt akartam irni, olvasd at a 2.0 verziot. 😛 Egyebkent mostanabn egyre gyakoribb... kezdesz puhulni 😛Ritka dolog, es altalaban ilyenkor esunk pofara, ha valamiben magabiztos vagyok... de igen morcos leszek, ha a Pats ellen nem nyerunk "viszonylag" siman (10-14 pont kozti kulonbseget vizionalok, meg a Gillette-ben is)Jééé, ismét egyetértünk. 😊Soldados
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Ritka dolog, es altalaban ilyenkor esunk pofara, ha valamiben magabiztos vagyok... de igen morcos leszek, ha a Pats ellen nem nyerunk "viszonylag" siman (10-14 pont kozti kulonbseget vizionalok, meg a Gillette-ben is)Jééé, ismét egyetértünk. 😊
Sztem nagyon jol passzolnak nekunk mint ellenfel.. ezt a Pats D-t sztem siman szetszedjuk, meg Mayo+ Chung ellenere is. LT -tol es a TE-ktol nem felek, az egy szem Welkert meg talan megoldjuk.
több mint 14 éve
Ritka dolog, hogy egyetertek Soldival.. es altalaban ilyenkor esunk pofara, ha valamiben magabiztos vagyok... de igen morcos leszek, ha a Pats ellen nem nyerunk "viszonylag" siman (10-14 pont kozti kulonbseget vizionalok, meg a Gillette-ben is)Sztem nagyon jol passzolnak nekunk mint ellenfel.. ezt a Pats D-t sztem siman szetszedjuk, meg Mayo+ Chung ellenere is. A futoktol es a TE-ktol nem felek, az egy szem Welkert meg talan megoldjuk.
Sztem szolid kozepcsapat (ertsd 7-10. hely) a Pats az AFC-ben.. az ilyet PR TOP 3-ban tanyazo csapatnak illik abalnia 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Nem szivem csücske, de nem is utálom, ahogy azt gondolják sokan. Az idei Patset pedig egy jobb középcsapatnak tartom. Miért? Nulla Defense. És tévedsz. Nem cserélném el a mi offense-ünket a tietekre. Kemény szavak tudom. De esetleg a falban cserélnék és Welker az, akit még szívesen látnék nálunk. Egyáltalán nem félelmetes az offense sem. Igaz, átlagon felüli, de nem félelmetes, mint a Coltsé, vagy a Boltsé például.Soldi neked nem szíved csücske a Pats. Főleg nem idén,ahogyan olvasom 😊Szerintem ők mindenképpen elit gárda,még,ha a statisztika és a mutatott játék néha mást mutat.A nagy tudásuk előjöhet és nem lehet tutira menni senki,főleg a Pats ellen.Látszik, hogy még mindenkiben élénken él a Pats 3 bajnoki címe és az almost perfect season a 2000-es évekből...
Maximális koncentrációval sikerül csak.
Lehet a tisztelet túl nagy bennem,de én így gondolom.kátrány
Ez már nem az a gárda... Az ember talán tiltakozik ellene a régi berögződések miatt, de a valóság az, hogy a Ravens simán, ismétlem, simán jobb csapat a Patsnél. Ez nem lenézés, hanem esélyesség. Persze a papírforma borulhat, mint mindig, de a Ravens elég nagy favoritnak számít ezen a meccsen.Soldados
Azért annyira nem kell leírni a csapatot. Kegyetlen sorsolásunk van, és biztos lehetsz benne,hogy lesz eset amikor underdogként borítunk . Talán éppen a Heinz Field-en 😊
Én még emlékszem mi történt amikor elhamarkodott kijelentéseket tettek az Acélvárosban 😊
Szinte nincs csapat amelyik ne venné át egy az egyben az offens keretünket. Még ti sem vacilálnátok, biztos vagyok benne 😊
szerk: Azt pedig ne említsük,hogy "ez a gárda nem az a gárda"
Bostonban egy nagyon jól működő frencsájz van. Ti sem vagytok a régi nagy csapat, mégis Top3 erőt képviseltek idén.Azért mert a Pats volt az évtized csapata, attól még bőven lehet a övetkező években SB győzelem.undisputedly
És bizony ez már nem az a csapat. Az én szememben a Pats-dinasztia 2001-től 2007-ig tartott. Ez a Pats egyáltalán nem félelmetes, kerete nagyrészt kicserélődött. A középcsapatok teteje, akik a PO-ért küzdenek. És persze fogtok meglepetést okozni, én is így gondolom, de nagyon csalódott lennék, ha ellenünk ez sikerülne. A realitás JELENLEG (persze mire találkozunk, sok minden változhat, például ugye a sérülések) a 2008-as meccsünk. Mert én arra is élénken emlékszem.
Ez a Steelers valóban nem a 70-es évekbeli, de a Steelers 2000-es évek sikercsapatának megfelel. 2004 óta tartom a Steelers jelenlegi csapatát, amelyből a kulcsjátékosok jelentős része itt van továbbra is. Ez bizony "ugyanaz" a csapat, már amennyire lehet a mai NFL-ben. De már "ebben" a Steelersben sincs sok, ahogy azt legalább 2-3 éve megjósoltam, hogy 2010 körül ez a csapat letűnik és újat kell építeni.
Az hogy mi lesz 2-3 év múlva megjósolhatatlan, lehet, újra élcsapat a Pats, vagy éppen a Steelers, de azok már nem azok a csapatok lesznek, amelyek a 2000-es években rivalizáltak egymással.
több mint 14 éve
Soldi neked nem szíved csücske a Pats. Főleg nem idén,ahogyan olvasom 😊Látszik, hogy még mindenkiben élénken él a Pats 3 bajnoki címe és az almost perfect season a 2000-es évekből...Elég nagy meglepetés lenne szvsz, ha itt a Pats nyerne... 😉SoldadosSzerintem ők mindenképpen elit gárda,még,ha a statisztika és a mutatott játék néha mást mutat.A nagy tudásuk előjöhet és nem lehet tutira menni senki,főleg a Pats ellen.
Ez már nem az a gárda... Az ember talán tiltakozik ellene a régi berögződések miatt, de a valóság az, hogy a Ravens simán, ismétlem, simán jobb csapat a Patsnél. Ez nem lenézés, hanem esélyesség. Persze a papírforma borulhat, mint mindig, de a Ravens elég nagy favoritnak számít ezen a meccsen.Soldados
Azért annyira nem kell leírni a csapatot. Kegyetlen sorsolásunk van, és biztos lehetsz benne,hogy lesz eset amikor underdogként borítunk . Talán éppen a Heinz Field-en 😊
Én még emlékszem mi történt amikor elhamarkodott kijelentéseket tettek az Acélvárosban 😊
Szinte nincs csapat amelyik ne venné át egy az egyben az offens keretünket. Még ti sem vacilálnátok, biztos vagyok benne 😊
szerk: Azt pedig ne említsük,hogy "ez a gárda nem az a gárda"
Bostonban egy nagyon jól működő frencsájz van. Ti sem vagytok a régi nagy csapat, mégis Top3 erőt képviseltek idén.Azért mert a Pats volt az évtized csapata, attól még bőven lehet a övetkező években SB győzelem.
több mint 14 éve
Félig off.:Látszik, hogy még mindenkiben élénken él a Pats 3 bajnoki címe és az almost perfect season a 2000-es évekből...Elég nagy meglepetés lenne szvsz, ha itt a Pats nyerne... 😉SoldadosSzerintem ők mindenképpen elit gárda,még,ha a statisztika és a mutatott játék néha mást mutat.A nagy tudásuk előjöhet és nem lehet tutira menni senki,főleg a Pats ellen.
Valszeg igazad van.Nagyon nagyra tartom az objektivitásodat .
Én ennél oldskúlabb vagyok . 😊
több mint 14 éve
Látszik, hogy még mindenkiben élénken él a Pats 3 bajnoki címe és az almost perfect season a 2000-es évekből...Elég nagy meglepetés lenne szvsz, ha itt a Pats nyerne... 😉SoldadosSzerintem ők mindenképpen elit gárda,még,ha a statisztika és a mutatott játék néha mást mutat.A nagy tudásuk előjöhet és nem lehet tutira menni senki,főleg a Pats ellen.
Ez már nem az a gárda... Az ember talán tiltakozik ellene a régi berögződések miatt, de a valóság az, hogy a Ravens simán, ismétlem, simán jobb csapat a Patsnél. Ez nem lenézés, hanem esélyesség. Persze a papírforma borulhat, mint mindig, de a Ravens elég nagy favoritnak számít ezen a meccsen.
több mint 14 éve
Elég nagy meglepetés lenne szvsz, ha itt a Pats nyerne... 😉SoldadosSzerintem ők mindenképpen elit gárda,még,ha a statisztika és a mutatott játék néha mást mutat.A nagy tudásuk előjöhet és nem lehet tutira menni senki,főleg a Pats ellen.
Lehet a tisztelet túl nagy bennem,de én így gondolom.
több mint 14 éve
http://sports.yahoo.com/nfl/news?slug=nfp-20101015_sergio_kindle_its_going_real_well
több mint 14 éve
Elég nagy meglepetés lenne szvsz, ha itt a Pats nyerne... 😉
több mint 14 éve
Úgy vélem, hogy ez a meccs akkor nyerhető meg, ha:Az OL összeállt,a Patsnek nem olyan erős a passrusha,hogy összeomoljon.
O:
- a fal hozza azt, amit a vasalósok ellen mutatott...
- Rice, legalább 130yardot fut...
- Flacco nem túl agyonpasszoltatva, de hoz legalább 230-250yardot és legalább 2TD-t a nem túl acélos Pats passD-n
D:
- Ha a fal hozza a szokásost... Ngata legalább 1 sack...
- Ha a secondary végre halászik legalább egy, inkább két labdát... Brady 270- yard
- LB-k megfogják a futást 60- yard és azért emellett legalább hoznak egy-két sacket...
- DE NEM MEGYÜNK ŐRÜLT BLITZRE
ST:
- Cundiff hazáig rúgja őket is, mint a többi visszahordó ászt...
Na ezek nem lesznek egyszerűek...
Lehet hogy elment Moss, de ezzel sztem jobban jártak...
Mert Branch is elég jó, de most nem tudjuk, hogy melyik két embert kell fogni igazán....
Jó Welker az egyik, de a többi játékszere is jó TB-nek... különösen a TE-k
Remélt eredmény 27-24 ide...Collapo
Yanda váralozáson felül teljesít RT-ben.Nagy dilemma vagy áldozat lesz,ha Grubbs-ot és Yandát is meg akarjuk tartani majd.
A DL-ben Ngata PB formában nyomja és a Pats ellen nem fog lazítani,max koncentrációval játszik majd,McKinney várakozáson felül,Gregg ,bár a kor már látszik rajta,qrva jó,Reddingnek megvan az első sackje,Suggs jó formában,nem hiszem ,hogy nagyon szaladgálnak majd.
Cundiff kihúzza a kick-ret.méregfogát,szerintem is.
több mint 14 éve
Szvsz kevesebb az esélye a picknek most, az erőltetett deep passzok nélkül.Most kivételesen.Tudtok nyerni,ami nagy dolog,mi még tanuljuk a dolgot.
Ha jön az egyensúly a támadójátékban akkor jók vagyunk pár pontra.
A védelem a kérdés a mi oldalunkon. Chung kifoghat egy jó napot, hiszen remek formában van. McC a snapek 100%-ában pályán van, nem érdemtelenül.
Mayo hozhat konzisztens teljesítményt, Spikes-al együtt, és a többi fiatal srácunk is hozzáadhat a közöshöz.
Special Teamről nem is beszélve 😊
Ennek a mérkőzésnek mi vagyunk az egyetlen ismeretlen tényezője.Nagyarányú Ravens sikertől kezdve 14+ pontos Pats sikerig bármi benne van.
Ami biztos,hogy ti vagytok az esélyesek.undisputedly
Az részünkről bizakodásra ad okot,hogy a jó csapatok ellen nyögvenyelősen győztünk,tudunk küzdeni,már két comebackünk volt.
Ezek pozitív dolgok.