Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 3 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
ha ennyire szar baltimoreban menjen, de amugy ezt a tweetet nehéz komoylan venni detroit miatt. sztem kb 30 frencsájz (a várost is beleértve) vonzobb mint detroit barmliyen playernek
Morfil
Szerintem is vihar a biliben, de biztos vagy abban, hogy ha helyet cserélne Goff és Láma, akkora különbség lenne a két csapat között?
Szokol
Ha ugy "hazavagyik" Floridaba akkor az a minimum hogy most jol el kell picsaznia a Phinst es Tujat.

Jjja es nekem egyik csere pokemon se kellene qb poszton, inkabb fosszuk ki azt a hulyet aki blikkre full garist ad. 3-4 elso kor, 3 masodik, 3 harmadik, 2 pro bowler playa, oszt mennyen.

De ez felesleges bosszankodas ha az egesz csak kamu es xy nak ujra meg ujra clickbait van kesztetese es ideje merget csepegtetni a hollok feszkebe.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
ha ennyire szar baltimoreban menjen, de amugy ezt a tweetet nehéz komoylan venni detroit miatt. sztem kb 30 frencsájz (a várost is beleértve) vonzobb mint detroit barmliyen playernek
Morfil
Szerintem is vihar a biliben, de biztos vagy abban, hogy ha helyet cserélne Goff és Láma, akkora különbség lenne a két csapat között?
több mint 3 éve
Morfil Baltimore Ravens 586
Ha meg nem lett volna eleg...

RedFive

NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100

It's a tough race here folks, they both make good cases

Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year

Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 3 éve
Ha meg nem lett volna eleg...

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
rkstzz Baltimore Ravens 501 — justinblackmonpohara
Remélem, a D line tartja a formát, elvileg már Travis Jones is jön. Szét kell verni Tuját.
több mint 3 éve
Nuanszok fognak donteni.
Megtanultuk e a tavalyi lecket?
Zero cov. Rogyasig feltoltott box, random iranyokbol blitz.

Harbough es LJ azt mondja ezzel mar nem fognak minket meglepni. Hmmm... Foltozott az O#fal. (Mindket oldalon)

Amit varok: 50 pont feletti meccs. Turnover domping. Sovany gyozelem. De vakon vagyok.

A delfinek megfagyni nem fognak, Miamiban a meccs idopontjaban: 30°C, de ez (hihi) Baltimoreban lesz, nalunk meg: 28-30°C. (Puff neki) baratsagos paratartalom, eso inkabb valoszinutlen.

több mint 3 éve
Stanley sajnos azóta nem edzett egyet sem, úgyhogy nem ezen a héten fog debütálni.

Téves riasztás, csak késett egy kicsit. Egy hegyomlást seggre is ültetett.

psychocska
Pedig mar epp bedobtam volna az otletladaba hogy csereljuk el a Packers-szel David Bakhtiari-ra...

több mint 3 éve
rkstzz Baltimore Ravens 501 — justinblackmonpohara
Stanley sajnos azóta nem edzett egyet sem, úgyhogy nem ezen a héten fog debütálni.

Téves riasztás, csak késett egy kicsit. Egy hegyomlást seggre is ültetett.

Szerkesztette: rkstzz
több mint 3 éve

A limitalt edzest vegzok kozt biztato nevek... Jjja, es JK azert nincs koztuk mert o mar fullos edzest nyomott. 😉

több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 778
Ravens' QB Lamar Jackson says he's “done talking about” his contract, via @jamisonhensley:

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
We have placed CB Kyle Fuller and OT Ja’Wuan James on IR.

We have also signed CB T.J. Carrie to the practice squad.

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Minden es mindennek az ellentettje is elhangzik yeah b.ak+

több mint 3 éve
gedam 6 476
több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Meg sikerult neznem a meccset.

Semmi nem valtozott tavalyhoz, egyszeruen ugy vagyunk kezelve hogy LJ dobja at oket de a futas ellen allnak fel. Cserebe a passzblokkolasunk jobb volt mint tavaly, sokkal es nem oltek meg mindent egy sima 4 emberes nyomassal. De a futast kell rendbe rakni a falnal. Az uj fiu passznal nagyon gyenge volt, de a laba az csodas es amikor beindul a futas akkor egy allat lesz. A passznal viszont remeljuk az elso meccs sokkjat lattuk csak, mert ha nem akkor akar nagy bajban is lehetunk.

Egyszeruen ha GR-LJ-es ezen elkapokkal kell nekunk a passzjatekkal beinditani a futast mert a fal gyenge hozza akkor mehetunk a picsaba.

Persze lehet szidni mindenkit kozte LJ-t is, mindenki hullamzo volt.

A D-rol csak annyit hogy W es Marmaduke volt a legjobb.

Ami viszont a legjobban beegett a meccsen az JH komolyabb man-boob-ja.
több mint 3 éve
Ha azon toprengsz melyik lesz a legserultebb csapat aki atveszi tolunk a tavalyi stafetat, akkor nezd meg melyik team veszitett el az elso forduloban mindjart ketto elso csapatos kezdo playat egesz szezonra es megvan a valasz. | Sarcasm alert. |
RedFive
Jawuan James-re értelmes ember nem alapoz kezdőszinten. 2017 óta 82 meccsből játszott 27-en, de ebből tízszer le kellett cserélni, azaz 17 komplett meccse van.
Willie Parker
Helyen kezeld. Ja'Wuan volt a B tervunk (Stanley...Never more...) es mukodott. Eloszezonban is es mig le nem serult az O# falban top teljesitmeny nyujtott a meccsen is, ami legalabbis remenytkelto. Volt.

Most mar csak a swingek vannak meg rookie. Meg rookie swing. Meg Ronnie 'nevermore' Stanley. 😒
RedFive
Mennyire megérte S-t húzni egy Penning helyett. ( tudom sérült )

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam 6 476
Ha azon toprengsz melyik lesz a legserultebb csapat aki atveszi tolunk a tavalyi stafetat, akkor nezd meg melyik team veszitett el az elso forduloban mindjart ketto elso csapatos kezdo playat egesz szezonra es megvan a valasz. | Sarcasm alert. |
RedFive
Jawuan James-re értelmes ember nem alapoz kezdőszinten. 2017 óta 82 meccsből játszott 27-en, de ebből tízszer le kellett cserélni, azaz 17 komplett meccse van.
Willie Parker
Helyen kezeld. Ja'Wuan volt a B tervunk (Stanley...Never more...) es mukodott. Eloszezonban is es mig le nem serult az O# falban top teljesitmeny nyujtott a meccsen is, ami legalabbis remenytkelto. Volt.

Most mar csak a swingek vannak meg rookie. Meg rookie swing. Meg Ronnie 'nevermore' Stanley. 😒
RedFive
na meg aztán még plusz ezt sem értem edc-ben, hogy ne szálljak le róla a kurva anyját. lehet mondani, hogy szerencsétlenek vagyunk a sérülésekkel, de az fo keresi is ezeket a játékosokat. hollywoodot már úgy draftolta, hogy húzta a lábát, egy szezonban nem volt egészséges, már az edzőtáborban sem, ettől a jawuantól is max. 5meccs volt elvárható épen, félrokkanttal pótolta a rokkantat és erre még kihúzza ojabot, aki majd jövőre, talán, jóesetben… edc-nek biztos van vmi sportorvosi vállalkozása és ott rehabilitálódikna révensz.
több mint 3 éve
RedFive
Willie Parker

több mint 3 éve
huuu, young mcdonaldban lesz még örömünk. a hibák ellenére nagyon tetszett, hogy ötlettel-és élettelteli a védekezésünk. ez milyen hívás már? pierce papát az lb sorba.

gedam
Amíg el nem viszik HC-nak….

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
gedam 6 476
huuu, young mcdonaldban lesz még örömünk. a hibák ellenére nagyon tetszett, hogy ötlettel-és élettelteli a védekezésünk. ez milyen hívás már? pierce papát az lb sorba.

Szerkesztette: gedam
több mint 3 éve
RedFive
Willie Parker
Nezd legalabb olcsobban nem jatszik mint a masik LT-nk 😊
több mint 3 éve
Jimmy Smith lassan melegithet, vissza kene hozni Fuller helyere.

A DLine dominalt, Pierce, Campbell, Madubuike bitangok voltak, de a szelso zona futasok ellen kene meg vmit tennunk.

Chuck Clark megtartasa vitan felul jo dontes volt. Hamiltonnak is kell meg ido, es Clark rutinja megfizethetetlen.
RedFive
Szerintem siman meg lett fizetve a rutinja. 😊
no
Szerintem meg sok 6-7 S egy keretben.
3 S minőségibb, mint amennyi minőség a falban van.
KeyG
En csak vicceltem a megfizethetetlenre siman raktak arcedulat es megfizettek.

Amikor ment a csapatepites a FA-draft elott es jottek az igenyek a D-be a DL-Edge fele itt is en mondtam hogy akarmit akarna jatszatni szive szerint a Farmer vagy mi nekunk a sec van kesz arra epultunk es ha ezen valtoztatni is fogunk az a jovoben es az is folyamatos lesz.

Ebben utana semmi meglepo nem is tortent. Egyertelmuen hangsulyosabb lett a sec.
több mint 3 éve

A DLine dominalt, Pierce, Campbell, Madubuike bitangok voltak, de a szelso zona futasok ellen kene meg vmit tennunk.

Chuck Clark megtartasa vitan felul jo dontes volt. Hamiltonnak is kell meg ido, es Clark rutinja megfizethetetlen.
RedFive
no
Szerintem meg sok 6-7 S egy keretben.
3 S minőségibb, mint amennyi minőség a falban van.

Szerkesztette: KeyG

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 128
RedFive
több mint 3 éve

RedFive
több mint 3 éve