Baltimore Ravens
Ha ugy "hazavagyik" Floridaba akkor az a minimum hogy most jol el kell picsaznia a Phinst es Tujat.ha ennyire szar baltimoreban menjen, de amugy ezt a tweetet nehéz komoylan venni detroit miatt. sztem kb 30 frencsájz (a várost is beleértve) vonzobb mint detroit barmliyen playernekSzerintem is vihar a biliben, de biztos vagy abban, hogy ha helyet cserélne Goff és Láma, akkora különbség lenne a két csapat között?
Morfil
Szokol
Jjja es nekem egyik csere pokemon se kellene qb poszton, inkabb fosszuk ki azt a hulyet aki blikkre full garist ad. 3-4 elso kor, 3 masodik, 3 harmadik, 2 pro bowler playa, oszt mennyen.
De ez felesleges bosszankodas ha az egesz csak kamu es xy nak ujra meg ujra clickbait van kesztetese es ideje merget csepegtetni a hollok feszkebe.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
ha ennyire szar baltimoreban menjen, de amugy ezt a tweetet nehéz komoylan venni detroit miatt. sztem kb 30 frencsájz (a várost is beleértve) vonzobb mint detroit barmliyen playernekSzerintem is vihar a biliben, de biztos vagy abban, hogy ha helyet cserélne Goff és Láma, akkora különbség lenne a két csapat között?
Morfil
Ha meg nem lett volna eleg...ha ennyire szar baltimoreban menjen, de amugy ezt a tweetet nehéz komoylan venni detroit miatt. sztem kb 30 frencsájz (a várost is beleértve) vonzobb mint detroit barmliyen playernek
Breaking: #Ravens star QB Lamar Jackson has privately told those close to him that he will not play on the franchise tag if applied . Jackson does have a list of teams he would be interested in going to. The list includes the #Lions, #Dolphins and #Eagles.” Per @5ReasonsSports
— MLFootball (@_MLFootball) September 17, 2022
RedFive
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
Breaking: #Ravens star QB Lamar Jackson has privately told those close to him that he will not play on the franchise tag if applied . Jackson does have a list of teams he would be interested in going to. The list includes the #Lions, #Dolphins and #Eagles.” Per @5ReasonsSports
— MLFootball (@_MLFootball) September 17, 2022
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
Megtanultuk e a tavalyi lecket?
Zero cov. Rogyasig feltoltott box, random iranyokbol blitz.
Harbough es LJ azt mondja ezzel mar nem fognak minket meglepni. Hmmm... Foltozott az O#fal. (Mindket oldalon)
Amit varok: 50 pont feletti meccs. Turnover domping. Sovany gyozelem. De vakon vagyok.
A delfinek megfagyni nem fognak, Miamiban a meccs idopontjaban: 30°C, de ez (hihi) Baltimoreban lesz, nalunk meg: 28-30°C. (Puff neki) baratsagos paratartalom, eso inkabb valoszinutlen.
Stanley sajnos azóta nem edzett egyet sem, úgyhogy nem ezen a héten fog debütálni.Pedig mar epp bedobtam volna az otletladaba hogy csereljuk el a Packers-szel David Bakhtiari-ra...
Téves riasztás, csak késett egy kicsit. Egy hegyomlást seggre is ültetett.
Ronnie Stanley just put Daniel Faalele on his butt 👀 pic.twitter.com/lBWGmXZ8Rt
— Kyle Phoenix Barber (@KylePBarber) September 16, 2022
psychocska
Téves riasztás, csak késett egy kicsit. Egy hegyomlást seggre is ültetett.
Ronnie Stanley just put Daniel Faalele on his butt 👀 pic.twitter.com/lBWGmXZ8Rt
— Kyle Phoenix Barber (@KylePBarber) September 16, 2022
Szerkesztette: rkstzz

A limitalt edzest vegzok kozt biztato nevek... Jjja, es JK azert nincs koztuk mert o mar fullos edzest nyomott. 😉
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
We have also signed CB T.J. Carrie to the practice squad.
We are just the Ravens!
The BREAKING NEWS of Lamar's new contract must be forthcoming... https://t.co/Ea4ccp4gR5
— Tony Lombardi (@RSRLombardi) September 13, 2022
NFL Players: say Lamar should be paid and his on field production speaks for itself.
— Tules (@1Tules) September 13, 2022
Timmy15976: "Running back, 1-3, etc."
Semmi nem valtozott tavalyhoz, egyszeruen ugy vagyunk kezelve hogy LJ dobja at oket de a futas ellen allnak fel. Cserebe a passzblokkolasunk jobb volt mint tavaly, sokkal es nem oltek meg mindent egy sima 4 emberes nyomassal. De a futast kell rendbe rakni a falnal. Az uj fiu passznal nagyon gyenge volt, de a laba az csodas es amikor beindul a futas akkor egy allat lesz. A passznal viszont remeljuk az elso meccs sokkjat lattuk csak, mert ha nem akkor akar nagy bajban is lehetunk.
Egyszeruen ha GR-LJ-es ezen elkapokkal kell nekunk a passzjatekkal beinditani a futast mert a fal gyenge hozza akkor mehetunk a picsaba.
Persze lehet szidni mindenkit kozte LJ-t is, mindenki hullamzo volt.
A D-rol csak annyit hogy W es Marmaduke volt a legjobb.
Ami viszont a legjobban beegett a meccsen az JH komolyabb man-boob-ja.
Mennyire megérte S-t húzni egy Penning helyett. ( tudom sérült )Helyen kezeld. Ja'Wuan volt a B tervunk (Stanley...Never more...) es mukodott. Eloszezonban is es mig le nem serult az O# falban top teljesitmeny nyujtott a meccsen is, ami legalabbis remenytkelto. Volt.Ha azon toprengsz melyik lesz a legserultebb csapat aki atveszi tolunk a tavalyi stafetat, akkor nezd meg melyik team veszitett el az elso forduloban mindjart ketto elso csapatos kezdo playat egesz szezonra es megvan a valasz. | Sarcasm alert. |Jawuan James-re értelmes ember nem alapoz kezdőszinten. 2017 óta 82 meccsből játszott 27-en, de ebből tízszer le kellett cserélni, azaz 17 komplett meccse van.
RedFive
Willie Parker
Most mar csak a swingek vannak meg rookie. Meg rookie swing. Meg Ronnie 'nevermore' Stanley. 😒
RedFive
We are just the Ravens!
na meg aztán még plusz ezt sem értem edc-ben, hogy ne szálljak le róla a kurva anyját. lehet mondani, hogy szerencsétlenek vagyunk a sérülésekkel, de az fo keresi is ezeket a játékosokat. hollywoodot már úgy draftolta, hogy húzta a lábát, egy szezonban nem volt egészséges, már az edzőtáborban sem, ettől a jawuantól is max. 5meccs volt elvárható épen, félrokkanttal pótolta a rokkantat és erre még kihúzza ojabot, aki majd jövőre, talán, jóesetben… edc-nek biztos van vmi sportorvosi vállalkozása és ott rehabilitálódikna révensz.Helyen kezeld. Ja'Wuan volt a B tervunk (Stanley...Never more...) es mukodott. Eloszezonban is es mig le nem serult az O# falban top teljesitmeny nyujtott a meccsen is, ami legalabbis remenytkelto. Volt.Ha azon toprengsz melyik lesz a legserultebb csapat aki atveszi tolunk a tavalyi stafetat, akkor nezd meg melyik team veszitett el az elso forduloban mindjart ketto elso csapatos kezdo playat egesz szezonra es megvan a valasz. | Sarcasm alert. |Jawuan James-re értelmes ember nem alapoz kezdőszinten. 2017 óta 82 meccsből játszott 27-en, de ebből tízszer le kellett cserélni, azaz 17 komplett meccse van.
RedFive
Willie Parker
Most mar csak a swingek vannak meg rookie. Meg rookie swing. Meg Ronnie 'nevermore' Stanley. 😒
RedFive
Helyen kezeld. Ja'Wuan volt a B tervunk (Stanley...Never more...) es mukodott. Eloszezonban is es mig le nem serult az O# falban top teljesitmeny nyujtott a meccsen is, ami legalabbis remenytkelto. Volt.Ha azon toprengsz melyik lesz a legserultebb csapat aki atveszi tolunk a tavalyi stafetat, akkor nezd meg melyik team veszitett el az elso forduloban mindjart ketto elso csapatos kezdo playat egesz szezonra es megvan a valasz. | Sarcasm alert. |Jawuan James-re értelmes ember nem alapoz kezdőszinten. 2017 óta 82 meccsből játszott 27-en, de ebből tízszer le kellett cserélni, azaz 17 komplett meccse van.
RedFive
Willie Parker
huuu, young mcdonaldban lesz még örömünk. a hibák ellenére nagyon tetszett, hogy ötlettel-és élettelteli a védekezésünk. ez milyen hívás már? pierce papát az lb sorba.Amíg el nem viszik HC-nak….
On third and five right outside the red zone, Macdonald drops Calais Campbell and 340-pound Michael Pierce into hooks.
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) September 13, 2022
Pierce ends up hunting downs a receiver and punching the ball out.
Macdonald is a mad man. pic.twitter.com/0zy0b89AHo
gedam
We are just the Ravens!
On third and five right outside the red zone, Macdonald drops Calais Campbell and 340-pound Michael Pierce into hooks.
— Spencer N. Schultz (@ravens4dummies) September 13, 2022
Pierce ends up hunting downs a receiver and punching the ball out.
Macdonald is a mad man. pic.twitter.com/0zy0b89AHo
Szerkesztette: gedam
Nezd legalabb olcsobban nem jatszik mint a masik LT-nk 😊Ha azon toprengsz melyik lesz a legserultebb csapat aki atveszi tolunk a tavalyi stafetat, akkor nezd meg melyik team veszitett el az elso forduloban mindjart ketto elso csapatos kezdo playat egesz szezonra es megvan a valasz. | Sarcasm alert. |Jawuan James-re értelmes ember nem alapoz kezdőszinten. 2017 óta 82 meccsből játszott 27-en, de ebből tízszer le kellett cserélni, azaz 17 komplett meccse van.
RedFive
Willie Parker
En csak vicceltem a megfizethetetlenre siman raktak arcedulat es megfizettek.Szerintem meg sok 6-7 S egy keretben.Jimmy Smith lassan melegithet, vissza kene hozni Fuller helyere.Szerintem siman meg lett fizetve a rutinja. 😊
A DLine dominalt, Pierce, Campbell, Madubuike bitangok voltak, de a szelso zona futasok ellen kene meg vmit tennunk.
Chuck Clark megtartasa vitan felul jo dontes volt. Hamiltonnak is kell meg ido, es Clark rutinja megfizethetetlen.
RedFive
no
3 S minőségibb, mint amennyi minőség a falban van.
KeyG
Amikor ment a csapatepites a FA-draft elott es jottek az igenyek a D-be a DL-Edge fele itt is en mondtam hogy akarmit akarna jatszatni szive szerint a Farmer vagy mi nekunk a sec van kesz arra epultunk es ha ezen valtoztatni is fogunk az a jovoben es az is folyamatos lesz.
Ebben utana semmi meglepo nem is tortent. Egyertelmuen hangsulyosabb lett a sec.
Szerintem meg sok 6-7 S egy keretben.Jimmy Smith lassan melegithet, vissza kene hozni Fuller helyere.Szerintem siman meg lett fizetve a rutinja. 😊
A DLine dominalt, Pierce, Campbell, Madubuike bitangok voltak, de a szelso zona futasok ellen kene meg vmit tennunk.
Chuck Clark megtartasa vitan felul jo dontes volt. Hamiltonnak is kell meg ido, es Clark rutinja megfizethetetlen.
RedFive
no
3 S minőségibb, mint amennyi minőség a falban van.
Szerkesztette: KeyG
We are just the Ravens!
Ha azon toprengsz melyik lesz a legserultebb csapat aki atveszi tolunk a tavalyi stafetat, akkor nezd meg melyik team veszitett el az elso forduloban mindjart ketto elso csapatos kezdo playat egesz szezonra es megvan a valasz. | Sarcasm alert. |Jawuan James-re értelmes ember nem alapoz kezdőszinten. 2017 óta 82 meccsből játszott 27-en, de ebből tízszer le kellett cserélni, azaz 17 komplett meccse van.
RedFive
Jimmy Smith lassan melegithet, vissza kene hozni Fuller helyere.Szerintem siman meg lett fizetve a rutinja. 😊
RedFive