Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 4 éve
RedFive Baltimore Ravens 6 878 — maci faszán vitézkötés
A Fonok oldalkaros dobast gyakorol:

Bateman keccsol:

Hollywood keccsol:

Boykin keccsol:

Villa gyakszi:

Villa gyakszi:

Bozeman snappppp:

Bozeman snappp:

Pacsi, csovaz!

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
80 Hollo jelent meg az OTA-n.
Serulesbol labadozok (tornabol felmentettek😅) kivetelevel mindenki.

Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 4 éve
A Julio Jones nyom kihult mar a draft elott, a Justin Houston meg forro, a Zach Ertz-t es a Morgan Moses-t koveto csapas meg langyos, de csak ha kvazi az olunkbe pottyannanak.

Szerkesztette: RedFive

több mint 4 éve

AFC North D#-ek - kemeny lesz mint a kad szele!

több mint 4 éve
A PFF friss rangsoran az RB-k kozt a 32-bol a 26. J.K. Dobbins.

O ezt humorral kezelte de asszem annyira azert zokon vette, hogy 2021ben fusson egy hello'sophomore career season-t. (A 6 yardos futasonkenti atlaggal (1.) szerintem is alabecsultek)

PFF-nel a QB rangsorban Lamar Jackson most a 8.
.
.
.
.
.
.
And now, new weapons, new era, brightening future... ☺

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
A csapattal korábban SB-t nyert DT-nek Lional Daltonnak vesedonorra van szüksége:  www.nfldraftdiamonds.com/2021/05/lional-dalton/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Amikor mar az offseason unalma raterjed az agyadra es videot mokolsz egy Hollywood Brown trade-rol?

youtu.be/SnAYdPDyaq4

több mint 4 éve
 youtu.be/ZsncJxT9XOU

Julio Jones, Justin Houston. Nem csillapodnak a hangok... Felvaltva, vagy egyszerre de mindig visszater a refrenhez a korus. Csak tudnam milyen fizetesi sapkaban es hova vizionaljak oket mert hozzank csak deliriumban... Houston meg hagyjan, de Jones csilliodollaros es meg cserebe playa meg cetlik. Tul draga.

több mint 4 éve
A leglaposabb uborkaszezoni hir mara egyben a leglegleg:

Patrick Queen 48 as mezszamrol 6 os mezszamra cserel. 😒😶😷

Eeeeeegen. 😌😴😴😴😴😴
RedFive
Amugy az ubiszezon ujabb mindenkilesz@rja hire:

Hollywood a 15-os mezszamat az 5-os szamra csereli. 🙈🙉🙊

több mint 4 éve
Ujonc Hollok, amikor eloszor kapjak meg a mezuket:
(tok jo kis video)

twitter.com/i/status/1394306723716816897
RedFive
csak nekem böki a szemem, hogy ráfostak egy Ford logot?
ez most csak a videohoz készült "promó" mezek, vagy idén már lesz szponzor is a mezeken? 😕
Nincs bajom a forddal, de örülnék, ha nem lenne telibe kúrva mindenféle szponzorral a mez, mint az európai sportligáknál 🤮
Snagal
Csodalkoznek ha telibe@sznak a mezeket. Ez a Ford logo meg eleg diszkret de ha elkezdodne egy kinek gazabb a meze verseny es kien virit Durex vagy Libresse, az maga lenne a pusztulat.

Amugy a Ravens frissen alairt szponzori szerzodeseben amit a BetMGM-mel kotott, konkretan az olvashato, hogy a BetMGM markajelzesei az M&T Bank Stadionban, a digitalis mediaban és az integralt kozossegi mediatartalmakban jelen lesznek, (a mezeken nem).

több mint 4 éve
Snagal Baltimore Ravens 1 148
(tok jo kis video)

RedFive
csak nekem böki a szemem, hogy ráfostak egy Ford logot?
ez most csak a videohoz készült "promó" mezek, vagy idén már lesz szponzor is a mezeken? 😕
Nincs bajom a forddal, de örülnék, ha nem lenne telibe kúrva mindenféle szponzorral a mez, mint az európai sportligáknál 🤮

Szerkesztette: Snagal
több mint 4 éve
A leglaposabb uborkaszezoni hir mara egyben a leglegleg:

Patrick Queen 48 as mezszamrol 6 os mezszamra cserel. 😒😶😷

Eeeeeegen. 😌😴😴😴😴😴

több mint 4 éve
(tok jo kis video)

több mint 4 éve
Screenshot-2021-05-17-23-14-50-1

Ben Mason labat feltorte a cipo az elso Rookie Mini Cap napjan...
Mi szar csukat kapott? Ujat...
Undiiiii 😝😝😝😝😝😝😝

Emlekezteto: a Gerecse 50 ismet elhalasztva, most epp augusztus vegere. Egy haverom egyszer csampas festo bakancsba gyurte le mellettem, es semmi, nekem vert lehetett facsarni a zoknimbol mert az uj turacipom addig meg 10 km-t se latott osszesen.

több mint 4 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450

lamar in dö park
gedam
Bármely bevállalós csapat hozzáfűzhetné, hogy amint kiengedték a kollégát (persze csak ha el is kapták), szeretettel várják egy tesztedzésre. 😀
több mint 4 éve
gedam 6 478

lamar in dö park
több mint 4 éve
Ki is dobalt a Rookie Mini Camp-ben a draftoltjainknak?

Bemutatkozik az alairatlan UDFA iranyito, a Baltimore-i szuletesu Kenji Bahar a Monmouth Universityrol.

www.monmouth.edu/magazine/the-field-general/

monmouthhawks.com/sports/football/roster/kenji-bahar/9271

több mint 4 éve
Na nekem Kerrigan volt a B tervem, mint tapaszt OLB akit leigazolunk a draft után. Sajna ez már nem jön össze. Jó lenne ha meg tudnának állapodni Houstonnal, akkor nyugodtabban várnám a szezon kezdetét.
Benibácsi
Melvin Ingram meg a Chiefsnel kilincsel. Houston meg inkabb opcio bar a nyomasgyakorlas szamai tavaly visszaestek de azert korlatozottan bevetheto lenne. Kerdes hogy akkor mennyire korlatozott dellaert jonne hozzank. Zeitlert es Pancho Villa-t gazdasagosba' hoztuk el, tulfizetni Houstont se leszunk hajlandok.

több mint 4 éve
Benibácsi Baltimore Ravens 970
Na nekem Kerrigan volt a B tervem, mint tapaszt OLB akit leigazolunk a draft után. Sajna ez már nem jön össze. Jó lenne ha meg tudnának állapodni Houstonnal, akkor nyugodtabban várnám a szezon kezdetét.
több mint 4 éve
Azert Ben Cleveland 5.01 masodperces 40 yard dash-e nem egy csigatempo egy 350 fontot vero falembertol. 😊
RedFive
Most olvastam, hogy a pro day-en 4.85 ot futott. Aztakurva. 😲
RedFive
Azt hogy csinálta? Basza meg az komoly idö egy ekkora hegyomlástol .
Norbi180
Mókust eszik, csodálod, hogy gyors? Képzeld mi lesz, ha elkezd fürge gyíkot enni. 😊
iktriad
Ilyen korrelacio nem letezik. Miutan csigaporkoltet ettem szignifikansan nem lassitott le, legalabbis hosszutavon. Azt kovetoen hogy nyulat ettem, se nem bogyoztam, se nem kefeltem ejt nappalla teve, elobbit nem banom, utobbi nem rajtam mult, legalabbis rovidtavon.

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 728 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azert Ben Cleveland 5.01 masodperces 40 yard dash-e nem egy csigatempo egy 350 fontot vero falembertol. 😊
RedFive
RedFive
Norbi180
Mókust eszik, csodálod, hogy gyors? Képzeld mi lesz, ha elkezd fürge gyíkot enni. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Norbi180 Baltimore Ravens 736
RedFive
RedFive
több mint 4 éve
RedFive

több mint 4 éve
gedam 6 478
Van étvágya a srácnak.

iktriad
Egy jo mokusporkoltre en se tudnek nemet mondani. 😉
Mokus vadasan.
Mokus roston.
Grillmokus nyarson.
Mokusragu.

Sejj ha egyszer ujra Londonba jon a Ravens! Mennyi londoni etterem etlapjan van mar mokus! 😋
RedFive
hogy ki akartam menni, de meló miatt nem jött össze. aztán már nem bántam, hogy nem sikerült.
több mint 4 éve
Van étvágya a srácnak.

iktriad
Egy jo mokusporkoltre en se tudnek nemet mondani. 😉
Mokus vadasan.
Mokus roston.
Grillmokus nyarson.
Mokusragu.

Sejj ha egyszer ujra Londonba jon a Ravens! Mennyi londoni etterem etlapjan van mar mokus! 😋