Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Buffalo Bills

33 feliratkozó

2 órája
ThySoul Buffalo Bills 2 145
9 órája
Buffalo Bill Buffalo Bills 527 — karsaijanos@gmail.com
Milano sincs...
1 napja
Bazsinho Buffalo Bills 1 287
Geno Stone kivagva
1 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 510
The Bills are sending C Sedrick Van Pran-Granger to the Colts, per source.

The Bills get a 2027 6th-round pick for Van Pran-Granger and a 2027 7th-rounder.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
4 napja
cyberfox Buffalo Bills 81
Arena 4-en dokumentum film a 4 Suber Bowl buktàròl.
Ha mèg valaki nem látta volna…
9 napja
Bazsinho Buffalo Bills 1 287
🕯️

IMG-0250
KeyG
😩
9 napja
🕯️

IMG-0250

11 napja
Hát nem lettem sokkal biztosabb Bass játékában a hétvégi meccs után 😀
ThySoul
Tyler Bass goes 4 of 6, with misses wide right from 35 and 45 yards, respectively.

Csak mondanom kellett 😀
13 napja
Hát nem lettem sokkal biztosabb Bass játékában a hétvégi meccs után 😀
16 napja
Nézhető valajol a meccs?
Buffalo Bill
DAZN oldalon minden Pre meccset ingyen adnak, egy reg kell hozzá.

16 napja
Buffalo Bill Buffalo Bills 527 — karsaijanos@gmail.com
Nézhető valajol a meccs?
17 napja
Bills DT Phidarian Mathis was suspended three games for violating the NFL substances of abuse policy.

20 napja
24 napja
Bills reached agreement with G O’Cyrus Torrence on a four-year, $78.4 million extension that includes $46 million guaranteed, making him the NFL’s 7th-highest paid guard, per agents Jon Perzley, Brian Mackler and Daniel Scardigno of @SPORTSTARSNYC.

1 hónapja
Csak én érzem ezt túl optimistának vagy full vakon vagyok?

ZERO_L
Nem hiszem hogy újonc HC-val SB-be mennek egyből de amíg egy ilyen szinten játszó Allened van aki PO-ban is szokott hozni minimum egy jó szintet (Broncos elleni borzalmat leszámítva) addig reális a Super Bowl esély

Saját vélemény de nem érzem hogy lenne annyira kiemelkedő csapat az AFC-n belül, szóval ha a Bills a szokásostól eltérően nem lövi tökön saját magát akkor a főcsoportdöntő meg kéne legyen.
1 hónapja
Hungarian Bill Buffalo Bills 1 718
ZERO_L
Anélkül, hogy 2 percet láttam volna belőle, röviden a válasz: nem vagy vakon. 😊

Mivel most mindenki az offseason bajnoka, van 32 SB esélyes csapat. Nyilván addig, amíg Allen Bills-mezben lesz (ha nem lesz érdemi változás 1-2 éven belül, akkor nem hiszem, hogy már sokáig marad) mindig számolni kell velünk. A Leonhard-féle újratapétázott védelemre nagyon kíváncsi leszek, ugye ő játékoskorában volt itt, közönségkedvenc is volt, szerintem lesz előrelépés, még ha nem is feltétlenül a szezon első felében. Összességében én is minimum 10 győzelmet várok, de nem vagyunk egyértelműen top tier csapat.

Az AFC idén is erősebb, gyakorlatilag már az alapszakasz alatt legyakják egymást a contenderek. Most még inkább számítok körbeverésekre.

Más: aki látta a szürke alternatív mezünket, ne legyen tévedésben; nem lettünk a Buffalo Lions. 😊
1 hónapja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 241 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 86 749 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Höri szezonbeharangozója
 www.youtube.com/watch?v=PpBERIAaPGI
3 hónapja
Joe Brady says he has told Keon Coleman he's going to be a part of this offsense.
3 hónapja
cyberfox Buffalo Bills 81
Mondanám, hogy jobban örülnék ha később lett volna a bye week…bár eddig, elég jó mérlegünk volt Szmöre alatt a bye után.
3 hónapja
És íme a hivatalos menetrend. Kávéval nem árt már előre betárazni. 😊 A Texans elleni kezdés a lehető legrosszabb, legendásan szarok vagyunk ott.

3 hónapja
Újabb - nem hivatalos - schedule leak:

a Chiefs elleni hazai meccsünk Hálaadás napi meccs lesz, magyar idő szerint november 27-én hajnali 2:20-as kezdettel.

Az alapszakasz teljes menetrendje egyébként hajnalban derül majd ki.
3 hónapja
Save the date!

Magyar idő szerint szeptember 18-án lesz az első NFL alapszakaszmeccs az új stadionban, vendégségbe pedig a Detroit Lions érkezik.
Hungarian Bill
Meg is lepett volna ha stadion openernek nem a legrosszabb, mindenki által utált TNF-et kapjuk 😀
3 hónapja
Save the date!

Magyar idő szerint szeptember 18-án lesz az első NFL alapszakaszmeccs az új stadionban, vendégségbe pedig a Detroit Lions érkezik.
3 hónapja
Bills signed former Chiefs OLB Mike Danna to a one-year contract.