Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Kawann Short repül ma.
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Megy a Tag Motonra
több mint 3 éve
nem az elpicsázás a lényeg, hanem h mind a 4 csapat járt a döntőben azóta! 😀😀Ja, emlékszem, már felfutóban volt a facebook, a farmville akkor nagyon ment és volt is a traktorra colts vagy saints sisak, attól függően hogy kinek szurkolsz, vagy valami hasonló marhaság 😀 De nekem azóta is ambivalens a saints, amikor én rendszeres nézővé váltam, pont akkor teljesen természetes volt (vagy 2 évig 😀) hogy a saints béna, elpicsázzuk őket simán 😀Az a kemény, hogy amikor én elkezdtem nézni rendszeresen a meccseket, akkor az jött le, hogy a Tampa országos balfasz, a Saints is szar és az Atlanta se túl jó. Azóta eltelt kb 8 év, az NFC South adott 3 Super Bowl résztvevőt, az, hogy a Saints maradt ki, és a Tampa az aki nyert ez mekkora sci-fi 😀Én 2006 óta nézem. Mind a négy NFC South csapat volt döntőben! 😊
A másik az, hogy ezt a Tampát láttam tavaly Londonban, néztem ahogy Kyle Allennel rommá szopatjuk őket. Egy Tom Brady (meg a vele, miatta jövő slepp persze) és a világ balfaszaiból a világ császárai lettek. Ez persze adhatna reményt is, de inkább csak üveges tekintettel nézek magam elé 😀
SrBandi
zemanla
SrBandi
(és kettő meg is nyerte! 😉 )
Szerkesztette: zemanla
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Al Bundy Bears, South Park Denver Broncos. Ezek voltak az első NFL csapatok akiket megjegyeztem aztán egy Ravens Houston Flaco Shaub párharc volt az első meccs amit leültem megnézni. Aztán elkezdem madden 2008 azni alap ember volt Peppers Tillman Harper a védelembe.Evan Mathis, Gross, Kalil, akire emlékszem az Olineból.
David Carr volt a QB-m.
Beason volt a MLB és ő is lett a kedvencem aztán elkezdtem panthers meccseket nézni évente volt is 1 db a sport2 ön.
Aztán mikor megtudtam hogy a kedvenceim nagyja a Panthersben játszik vagy játszott akkor nem maradtak kérdések.
Ez nagyrészt Sanit győzelmekor zajlott le, a Buccs egylapon volt a Brownssal és else hittem hogy ők valaha Super Bowlt nyertek.
Szerkesztette: TSzabi
több mint 3 éve
SrBandi
566
Ja, emlékszem, már felfutóban volt a facebook, a farmville akkor nagyon ment és volt is a traktorra colts vagy saints sisak, attól függően hogy kinek szurkolsz, vagy valami hasonló marhaság 😀 De nekem azóta is ambivalens a saints, amikor én rendszeres nézővé váltam, pont akkor teljesen természetes volt (vagy 2 évig 😀) hogy a saints béna, elpicsázzuk őket simán 😀Az a kemény, hogy amikor én elkezdtem nézni rendszeresen a meccseket, akkor az jött le, hogy a Tampa országos balfasz, a Saints is szar és az Atlanta se túl jó. Azóta eltelt kb 8 év, az NFC South adott 3 Super Bowl résztvevőt, az, hogy a Saints maradt ki, és a Tampa az aki nyert ez mekkora sci-fi 😀Én 2006 óta nézem. Mind a négy NFC South csapat volt döntőben! 😊
A másik az, hogy ezt a Tampát láttam tavaly Londonban, néztem ahogy Kyle Allennel rommá szopatjuk őket. Egy Tom Brady (meg a vele, miatta jövő slepp persze) és a világ balfaszaiból a világ császárai lettek. Ez persze adhatna reményt is, de inkább csak üveges tekintettel nézek magam elé 😀
SrBandi
zemanla
több mint 3 éve
Az a kemény, hogy amikor én elkezdtem nézni rendszeresen a meccseket, akkor az jött le, hogy a Tampa országos balfasz, a Saints is szar és az Atlanta se túl jó. Azóta eltelt kb 8 év, az NFC South adott 3 Super Bowl résztvevőt, az, hogy a Saints maradt ki, és a Tampa az aki nyert ez mekkora sci-fi 😀Én 2006 óta nézem. Mind a négy NFC South csapat volt döntőben! 😊
SrBandi
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
SrBandi
566
Az a kemény, hogy amikor én elkezdtem nézni rendszeresen a meccseket, akkor az jött le, hogy a Tampa országos balfasz, a Saints is szar és az Atlanta se túl jó. Azóta eltelt kb 8 év, az NFC South adott 3 Super Bowl résztvevőt, az, hogy a Saints maradt ki, és a Tampa az aki nyert ez mekkora sci-fi 😀A másik az, hogy ezt a Tampát láttam tavaly Londonban, néztem ahogy Kyle Allennel rommá szopatjuk őket. Egy Tom Brady (meg a vele, miatta jövő slepp persze) és a világ balfaszaiból a világ császárai lettek. Ez persze adhatna reményt is, de inkább csak üveges tekintettel nézek magam elé 😀
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Hogy szó essen szeretett csoport riválisunkról nagyon nehéz hogy ne rajongjak azért a védelemért. Devin White játéka könnyet csalt a szemembe L David-et és JPP-t mindig is szerettem. Amit a SeC művel olyat nagyon rég nem láttam.
Passrush ide vagy oda rengeteg passz volt ami oda volt dobva az elkapóhoz de leütötték a labdát vagy aki elakarta kapni. Élmény volt nézni és irigy vagyok arra a 3 Tampa fanra az országban.
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Én csak azt tudom mondani hogy Cotchery elkapta.
több mint 3 éve
Ha Remmers a kezdő OT-t nem fogsz nyerni a Superbowlban. Ez azt hiszem világossá vált.Ugyanakkor abban is bízom, hogy nem adunk oda Watsonért mindent (pláne nem másért), hanem elvisszük Wilsont/Lance-t 1/8-ra és felépítjük szépen, miközben a rostert is tovább pofozzuk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
hát Jake Delhome óta sincs megbízható jó kezdő QB-je a Pantersnek. Mert az már milyen, hogy bukott SB után (Newton) nincs kedvem játszani?
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Ez a csomag ment volna Staffordért Detroitba.Teddy nélkül ez egy jobb ajánlat.
During trade talks to try to acquire Matthew Stafford, the Carolina Panthers made a serious offer to the Lions of their eighth overall pick, a fifth-round pick and quarterback Teddy Bridgewater, per league sources. Detroit opted to take the Rams offer. Carolina still looking.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) February 7, 2021
iktriad
De a Jó hogy nem vertünk rá többet csak hogy vigyék őt is.
több mint 3 éve
Ez a csomag ment volna Staffordért Detroitba. During trade talks to try to acquire Matthew Stafford, the Carolina Panthers made a serious offer to the Lions of their eighth overall pick, a fifth-round pick and quarterback Teddy Bridgewater, per league sources. Detroit opted to take the Rams offer. Carolina still looking.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) February 7, 2021
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Már kezdődik a cenzúra, ezt a cikket nem lehet elérni:Police: Former Bolles quarterback Mac Jones charged with ...https://jacksonville.com › sports › polic...
Oldal lefordítása
Former Bolles standout Mac Jones, a freshman quarterback at Alabama, was arrested early ... Jones was arrested after officers administered a field sobriety test, ...
Ez itt-e, a kis Johnny Manziel
www.al.com/alabamafootball/2017/11/alabama_reserve_qb_arrested_fo.html
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 3 éve
Maximálisan bízom Rhule-ekban, de Jones-tól 1/8-on agyfaszt kapnék.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Egyebkent Rhule-ek edzettek a Senior Bowlon, allitolag odaig es vissza voltak Mac Jonestol - alapvetoen nalam meg az is kerdes, hogy o er-e egyaltalan elso kort, de ha valoban nagy a szerelem, akkor nem lepne meg, ha kiszedne ot 1/8-ra a Panthers. Mar akkor, hogy ha a draftig nem szereznek biztos kezdot a posztra.StezEz még aranyat érhet nekik, hogy jó pár napig személyesen láthatták Jones-t, mert megeshet h draftig többi QB prospecttel max online meetingen dumálhatnak.
több mint 3 éve
Azert ez mar luxusproblema. Ha Darnold lehoz egy korrekt idenyt, lazan el tudod cserelni ot, akar legalabb egy eros pickert. Az 1/2-t pedig szerintem nem feltetlenul kell egybol bevagni jatszani. Nem azert, mert ne boldogulna, hanem azert, mert ha nem muszaj, akkor azert ha egy intelligens jatekosrol van szo, akkor baromi sokat tanulhat meg a palya szelerol is. Rhule szerintem pont abban a helyzetben van, hogy megtehetne ezt, mert ami a Panthersnel folyik, az jelenleg folyamatos epitkezes, evrol evre nehany ujabb lancszem beepitesevel.Mert mondjuk az 1/2-d nem lát pályát első évében. Darnold nyújt egy átlag feletti de nem kiugró szezont, mihez kezdesz? Ott állsz, hogy megint nem tudod ki a QB-d.1\2-re is húzhatsz QB-t, akit nem akarsz egy gyenge csapatba, pláne Covid-os offseasonban agyon veretni.Sztem ez nem így működik és nem szülne jó vért, rossz hatással lenne a morálra, az öltözőre. Nézd meg a Jaguarsnál a Minshew/Foles duót. Ha 1/2-n QB-t húzol, akkor ő az embered, Darnold kuka vagy csere azonnal. Ő neki ez egy elbaszott év a palyafutásából, amihez nem fog tapsikolni. 1/2-re nem projektet húzol, hogy majd tanul, vagy versenyez a kezdő posztért. Őt azért választod ki, mert benne bízol, hogy kiemeli a franchise-t a fosból. Na akkor nem versenyezteted Darnolddal, hanem kijelented, hogy ő a kezdő.Pontosan.Csak ez nem a madden ezek emberek. Nem tesz jót ha mondjuk Darnold megnyeri a TC-t kezdő 3 meccsen, szar jön a Rookie. Ő még szarabb, vissza Darnold ő most jó ő a kezdő, megsérül vissza a Rookie.Nem értelek. Lehet ezt normálisan is csinálni, nem kell Miami utat járni és a rookie meg a veterán között váltogatni...
Persze szép álom hogy mind2 jó lesz, de arra is gondolni kell, hogy igazán egyik se. Darnoldért úgyan úgy nem kapsz semmit a Rookienak meg szétbasztad az önbizalmát.
Vagy mondjuk lesz pár elkapód aki Darnoldot akarja mert ő többet veszi célba és ematt szar lesz a kapcsolata az újonccal. Most akkor majd őket is cseréled?
Egy rookie mellé nem szabad versenytársat rakni, senkit aki viszonyítási alap lehet vagy bármi eselye is van arra hogy ő lesz a hosszútávú megoldás.
Tua szerintem mehet is a kukába ha Fitz mellette lesz még 1 évet.
TSzabi
Verzio 1:
Sam TC-ben simán jobb, mint a rookie, ami bőven rendben van, hiszen több évnyi rutinja van. Ő kezd és tolja végig, az utolsó 1-2 meccsen beáll a rookie (várhatóan úgyse PO harc lesz)
Szezon végén meg a stáb eldönti merre, kivel mennek.
Verzio 2:
Rookie nyer TC-ben Sam a back up. Sam cserére kerül még deadline előtt vagy szezon után. Senkit se érdekel hova, mennyiért, mert megvan a fr.QB...
Rolni
Nincs abban semmi, ha Sam maradna és jön egy rookie a nyakára. Darnold úgyis max 1 évet maradna a szerződése miatt. Kérdés az h idén h fog kinézni a TC: ha mint tavaly, az szvsz Darnold számára előny.
Természetesen az egészet úgy kell kezdeni h leültetik Sam-et elmagyarázzák h mi következik és ha hisztizik, akkor kivágod.
Beki
gabokocka
Sam számára meg contract év, megkapja a lehetőséget, hogy teljesítsen és utána FA piacon kaszáljon/csapatot válasszon. Nem látom miért lenne ebből duzzogás. Szerintem Saleh van annyira egyenes csávó, hogy ezt szépen rendbe tegyék és tartsák magukat hozzá.
Rolni
gabokocka
Egyebkent Rhule-ek edzettek a Senior Bowlon, allitolag odaig es vissza voltak Mac Jonestol - alapvetoen nalam meg az is kerdes, hogy o er-e egyaltalan elso kort, de ha valoban nagy a szerelem, akkor nem lepne meg, ha kiszedne ot 1/8-ra a Panthers. Mar akkor, hogy ha a draftig nem szereznek biztos kezdot a posztra.
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Ha Darnold ott akar maradni cserének akkor oké, ha meg akar harcolni a kezdőért mehet máshova. Nem azért draftolsz valakit 1/2 ön hogy aztán 1 évre rá elcseréld egy 3. körért mert Darnold felmosott vele.
Darnold meg minek padozzon úgy hogy eddig a liga legszarabb O jába jatszott.
több mint 3 éve
Baszki, egy percig nem látod élesben...Gatyában trikóban minden TC tele van HoF játékosokkal.
Nyilván a Chiefs qrva jól járt Mahomes esetében, de ott pl egy veterán es kibaszott jó mentor mögé húzták be, itt meg a karrierjéért küzdő újonc szerződésében járó QB van rosteren...
több mint 3 éve
Mert mondjuk az 1/2-d nem lát pályát első évében. Darnold nyújt egy átlag feletti de nem kiugró szezont, mihez kezdesz? Ott állsz, hogy megint nem tudod ki a QB-d.Na akkor rúgd ki az edzői stábot!!
gabokocka
Egy offseason és egy teljes szezon edzései alatt és a szezon végén beállítva, amelyik edzői stáb nem tudja megállapítani, hogy akkor rendben lesz a srác ott nagy a baj! Illetve ha a csapat feltette az 1\2-t rá, akkor Ő lesz a QB tutira, tehát csak nyersz kis időt neki és fejleszted a keretet neki.
Ezt csinálta kvázi a Chiefs is Mahomes-al és elég jól bevált nekik a dolog, nem látom máshol miért ne menne ez...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Ennek a Fuller pletykának is olyan Watson csalogató célja lehet.
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Amúgy Matsko mekkora ász volt kitermelt egy rakás UDFA guardot akikel aztán máshol felmosnak drágáért. Norwell után Roten is ment a levesbe.Ki lesz most Von Miller, JPP vagy Barrett? 😊
Azért a talent Remmersből csak kijött, ő mèg 5 év útán is kezdő LT a superbowlba.
TSzabi
Utóbbi mondjuk volt denveri, szóval akkor legyen ő 😊)
több mint 3 éve
b /\ L i N T
198
Jött egy LSUs TE, Stephen Sullivan
több mint 3 éve
TSzabi
3 794
Amúgy Matsko mekkora ász volt kitermelt egy rakás UDFA guardot akikel aztán máshol felmosnak drágáért. Norwell után Roten is ment a levesbe. Azért a talent Remmersből csak kijött, ő mèg 5 év útán is kezdő LT a superbowlba.