Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 6 éve
Ez a 3-4 es alapra váltás foglalkoztat.Addison korábban OLB volt, mi faragtunk belőle 4-3-as endet. Haynes-nek lenne helye a rosteren, mert a jelenlegi védelemben sehogy nem tud pályara kerülni. A probléma amit felvázoltál 4-3-ban is fennáll, hányszor láttuk, hogy LB áll fel WR-rel szemben...
Ide azért komolyan tölteni kéne a csapatot. Shaq Kek ILB az rendbe van, még Poe is NT nek, Short se lehet ennél gyengébb DE-be mint idén volt. Addison gyakorlatilag szerintem igy kuka Efe is. Haynes lehet esetleg OLB. A váltás egyedüli értelme az lenne hogy váratlanabb helyekről jöhet a 4-5 rush. Most tegyük fel felállunk egy:
Short Poe FA
Addison Shaq Kek Rookie hetessel most elküldöd az jó ILB ed rushra, és Addisonra vagy az ujocra bizod a Covert? Vagy esetleg emberezel ezzel Sec-el? és az Egyik OLB spy on, vagy jameli a TE et, vagy elküldöd a futoval? Szoval szarul hangzanak ezek az opciok ezzel az ember anyaggal. Kicsit sokoldalubb SEC játékosokra és OLB lesz szükség. És inkább a 3-3-5 re csinálnék keretet ami tudja fogni a futast is és tud blitzelni a sec is.
Ebben az esetben teljesen mashogy draftolnék mint ha marad a 4-3 as alap. A 3-4 esetébe fel kell tölteni a SEC et, de amúgy is egy rendes csapatba illik 4 vállalható cornernek lenni.
Butlert esetleg megprobálják majd DE be, de szerintem ő nem séma szar, hanem csak nem képes megverni az emberét.
Turóczi Szabolcs
Love, Poe, Short, Addison, Keek, Shaq, Haynes ahogy most kinéznék, de megmondom őszinten én Poet kivágnám, hoznék olcsón egy veterán runstuffert, draftolnék hátul egy NT projektet, Love-val hosszabbítanék, és rommá draftolnám magunkat passrusherrel.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Lehet azt tudni, hogyan fog kinézni az OL két széle?A jóisten se tudja. A logika azt diktálná, hogy Williamst megtartsuk valamilyen módon, Moton áthúzna balra, és megvan a két tackle - ráadasul nem is szarok. Ehelyett minden lehetséges opciót el tudok képzelni, Moton bemehet guardba, Williamst nem tartjuk meg, tényleg minden lehet.
Vagyis mi a helyzet a sérülésből visszatérő Williams és Moton párosával?
Klaci79
több mint 6 éve
Lehet azt tudni, hogyan fog kinézni az OL két széle?Vagyis mi a helyzet a sérülésből visszatérő Williams és Moton párosával?
több mint 6 éve
Ez a 3-4 es alapra váltás foglalkoztat. Ide azért komolyan tölteni kéne a csapatot. Shaq Kek ILB az rendbe van, még Poe is NT nek, Short se lehet ennél gyengébb DE-be mint idén volt. Addison gyakorlatilag szerintem igy kuka Efe is. Haynes lehet esetleg OLB. A váltás egyedüli értelme az lenne hogy váratlanabb helyekről jöhet a 4-5 rush. Most tegyük fel felállunk egy:
Short Poe FA
Addison Shaq Kek Rookie hetessel most elküldöd az jó ILB ed rushra, és Addisonra vagy az ujocra bizod a Covert? Vagy esetleg emberezel ezzel Sec-el? és az Egyik OLB spy on, vagy jameli a TE et, vagy elküldöd a futoval? Szoval szarul hangzanak ezek az opciok ezzel az ember anyaggal. Kicsit sokoldalubb SEC játékosokra és OLB lesz szükség. És inkább a 3-3-5 re csinálnék keretet ami tudja fogni a futast is és tud blitzelni a sec is.
Ebben az esetben teljesen mashogy draftolnék mint ha marad a 4-3 as alap. A 3-4 esetébe fel kell tölteni a SEC et, de amúgy is egy rendes csapatba illik 4 vállalható cornernek lenni.
Butlert esetleg megprobálják majd DE be, de szerintem ő nem séma szar, hanem csak nem képes megverni az emberét.
több mint 6 éve
Torrey okosabb maradna ha csendbe maradna.
több mint 6 éve
Igazán nagy ember ezt nem nézi.Julius Peppers bejelentette visszavonulásátWow, ez most rendesen meglepett. Biztosra vettem, hogy nekifut még egy szezonnak, tekintve, hogy fél sackre van az örökranglista dobogójától. Persze, nyilván megelőzik majd egyszer, de azt hittem, ez elég motiváció lesz
kapitnono
1. Bruce Smith 200
2. Reggie White 198
3. Kevin Greene 160
4. Julius Peppers 159.5
5. Chris Doleman 150.5
6. Michael Strahan 141.5
7. Jason Taylor 139.5
8. DeMarcus Ware 138.5
9. John Randle 137.5
Richard Dent 137.5
Wyatt
17 éves karrierbe valoszinuleg, rengeteg olyan volt, hogy nem adták meg vagy elfelezték valakivel a sacket. Neki csak a gyűrű számított volna.
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Julius Peppers bejelentette visszavonulásátWow, ez most rendesen meglepett. Biztosra vettem, hogy nekifut még egy szezonnak, tekintve, hogy fél sackre van az örökranglista dobogójától. Persze, nyilván megelőzik majd egyszer, de azt hittem, ez elég motiváció lesz
kapitnono
1. Bruce Smith 200
2. Reggie White 198
3. Kevin Greene 160
4. Julius Peppers 159.5
5. Chris Doleman 150.5
6. Michael Strahan 141.5
7. Jason Taylor 139.5
8. DeMarcus Ware 138.5
9. John Randle 137.5
Richard Dent 137.5

több mint 6 éve
Reidet is alkamasnak érzem, de ügye őt vissza kell hozni. Olineba kéne valami igazi tirpák is mint Lewan, Decastro, viszont kéne valami tekintély is aki ezeket helyre rakja, Turnertől is félek milyen lesz Kalil nélkül, a viselkedése.
A Dline meg már tavaly is elég pohapöcsű volt függetlenül a teljesítménytől.
Szerkesztette: TSzabi
több mint 6 éve
Két dolog történhet. A csapat vagy kitermeli az új vezéreit, vagy egy rakás szar lesz, amit a pályára rakunk. Cam es Keek adott, melléjük kell felsorakozni. Jacksonban látom azt az attitűdöt, ami ehhez kell, illetve Olsen még visszajön, neki a jelenléte sokat jelenthet.
több mint 6 éve
Viccet félre téve, ha Camnek is ki kell szállnia nen tudom kik fogják vinni ezt az öltözőt. Kek, meg CMC, Short jó jatekos, de nem szoktuk hallani hogy hatalmas leaderek lennének. Adamset se hiszem hogy visszahozzuk. Reidre rá kell menni.
Elfogynak az arcok, ami mondjuk elengedhetetlen szerintem ahhoz hogy legyenek újak. Ránk fér a fiatalitás de most a problémás srácok kicsit se férnek bele. Mert nincs olyan 1 körös DE aki, nem kussol és figyel ha Pep mond valamit. Jelenleg egyedül Kek nek van az a megkérdőjelezhetetlen tekiténye.
több mint 6 éve
Szép karrier Pepperstől. Csak az a fránya gyűrű. Rohadj meg Bostick.Köszi a Packersben eltöltött éveket (is)!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
www.theplayerstribune.com/en-us/articles/julius-peppers-panthers-retirementÉs akkor még lehet Aminit is elveszitjuk
Nagy váltás lesz jövőre az öltözőben, tudtuk eddig is, de na, a franchise történetének 10 legnagyobb játékosából 3 egyszerre off, az kemény.
gabokocka
több mint 6 éve
www.theplayerstribune.com/en-us/articles/julius-peppers-panthers-retirementNagy váltás lesz jövőre az öltözőben, tudtuk eddig is, de na, a franchise történetének 10 legnagyobb játékosából 3 egyszerre off, az kemény.
több mint 6 éve
Legfontosabb letudva
több mint 6 éve
Manhertz újabb két év -> Superbowl
több mint 6 éve
Cam válla megműtve, kisebb beavatkozás volt, meglátjuk mi lesz.
több mint 6 éve
Menjünk át szurkolni a 49ersnek trendik meg fiatal kreativ zseni vezetőedző, és macsó tökös GM.Meg amúgy is Garoppolo>Brady.
Itt mindennel csak a baj van. Nem tudjuk senkiből kihozni a MVP-t ami benne rejlik mindenkiben, aki felveszi a Panthers mezét. Még SB se nyertünk tiszta égő, HL-okba is alig vagyunk benne, nem beszél rolunk senki, nem csinálunk 96 pontot egy meccsen.
Meg amúgy is nincs tele arannyal az összes játekosunk fogsora, meg nem nyomja senki a polgárpukkasztást, TB td ünneplést meg ezeket a fancy dolgokat a kutyát nem érdekeljük. Mégis hogyan dagadjon igy a mellem hogy nem csinálunk szexi igazolásokat meg nincsenek balhék az öltözőben.
Newton se szolt be a védelemnek hogy szarok, Kek is baszott 2 negativat mondani Newtonrol, ez semmi de még a legszarabb játékost se cinkeli a médiában Ron. Olsen is lerendezi ennyivel a Lions elleni meccset hogy “Tipikus Ron, mindig nyerni akar” .
Unalmas szar min csámcsogjak, meg hogy alázzam igy a többi csapat szurkolót, ha ide se jönnek beszólni CMC-re valamit.
De legalább mi basztatunk mindenkit, ezt miért tartjuk meg ezt miért engedjük el. Az miért nem tudja ezt az meg miért ezt tudja.
több mint 6 éve
A Cardinals terveibe belefér Fitzgerald, a mieinkbe Davis nem. Fuck
több mint 6 éve
Ha Hortont megtartjuk mindenki mondjon le.1) szar, kár rá fél dollárt is költeni
2) elveszi a lehetőséget mások elől, előttem van a kép ahogy az első körös DE játszik meccsenként 10 snapet, míg Horton fenn van 40-et.
Köszi ezekből nem kérek.
több mint 6 éve
fuzovelkifele.com/2019/01/breaking-megvan-melyik-nyolc-csapat-jon-londonba-2019-ben/Hát persze, hogy most jönnek Londonba. Fasza
De jó lesz Kyle Allent nézni 😊
gabokocka
több mint 6 éve
Nem elképzelhetetlen a 3-4 re állás jővőre, inkabb valami hibrid amit dijaznék. Ember anyag meg van hozzá. Shaq Kek ILB, Haynes Addison OLB. Poe NT, Horton Short DE.
Azert kenne korrekció a rosteren, de ha teljes atállás nem is egy kis kiszámíthatatlanság nem ártana.
több mint 6 éve
Egyebként bántoan élvezem ezt a bírózást ami most megy. Énis fel tudtam cseszni magam régen ezen meg azon, de már rég lepereg. Egy meccset általában annyi de annyi helyen lehet megnyerni, és ez 1 van amiről se játékos se edző, se az ellenfél nem tehet. Épp ugy nem zavar ha “elvesznek a sporik egy meccset mintha nekünk adják. Bármelyik meccset meglehet nyerni bármilyen sporikkal.
több mint 6 éve
fuzovelkifele.com/2019/01/breaking-megvan-melyik-nyolc-csapat-jon-londonba-2019-ben/Pep TD Kalil nélkül.
De jó lesz Kyle Allent nézni 😊
gabokocka