Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Most megint elfogott a rossz érzés, túl nagy favoritnak vagyunk kikiáltva, jobban szeretünk a radar alatt repülni 😊Jakehomer
A csoportból a repülés a Falcons védjegye 😊empty taxi
És a Szentek?!! Ok, ők csak a mennybe mennek. 😊

Gabo, Jake, tök jó látni, hogy mennyire feléledt/felélesztettétek a topik(ot)!tomi-tomi
Lelkesedünk, majd arcraesünk, ez az általános forgatókönyv 😀
Az a bajom, hogy a szezon elején elbaszott meccsek miatt igen nehéz helyzetben vagyunk. Játszunk még 4 meccset komoly Superbowl esélyes csapatok ellen, és ezeken felül is bőven van, amibe beletörhet a bicskánk. És teszem azt a vége 10-6, nincs playoff és megint ott vagyunk hogy mit kezdjünk Riverával...
De ennyire fölösleges előremenni, jön a Falcons, a Cardinals gyakorlatilag megmutatta mit kell tenni, hogy meg lehessen verni őket, csak le kell másolni a vasárnapi gameplant. Az már csak extra lenne, ha Stewt aktiválnánk, a DeWill, Stew Tolbert futó hármas mellé odarakod Camet, szép kilátások.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Most megint elfogott a rossz érzés, túl nagy favoritnak vagyunk kikiáltva, jobban szeretünk a radar alatt repülni 😊Jakehomer

Gabo, Jake, tök jó látni, hogy mennyire feléledt/felélesztettétek a topik(ot)!tomi-tomi
Nem tudsz olvasni a sorok között, a csapat neve: NO Saints! 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan

Gabo, Jake, tök jó látni, hogy mennyire feléledt/felélesztettétek a topik(ot)!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 767 — Panthers fan
Végre Falcons hét, a kedvencem. Főleg, ha nyerünk 😀
Jakehomer
Basszus, tök szar, mert szívem szerint Panthersnek szurkolnék, de racionálisan az lenne a jó, ha kikapnátok 😕 Nehéz ez, na..Gyurma Pappa
Azt hittem, már eldőlt a csoport 😉

Én ezt soha nem mondta, azt mondtam, hogy LOL, hogy nyitott lett a csoport, pedig 1-3-nál olyan jónak tűnt minden 😊Gyurma Pappa
Arra én is azt mondtam, hogy lol, az is, mivel nagy valószínűséggel söpörnünk kellene hozzá a csoportot, az meg nem túl reális szcenárió.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
A csoportból a repülés a Falcons védjegye 😊

Madden hates me.
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 209 — Egyéb témák lakó
Jakehomer
Basszus, tök szar, mert szívem szerint Panthersnek szurkolnék, de racionálisan az lenne a jó, ha kikapnátok 😕 Nehéz ez, na..Gyurma Pappa

Én ezt soha nem mondta, azt mondtam, hogy LOL, hogy nyitott lett a csoport, pedig 1-3-nál olyan jónak tűnt minden 😊

több mint 11 éve
Az a baj, hogy nagyobb sansz van a csoprtot megnyerni, mint adott esetben a WC helyre odaérni. A sorsolásokat nézve a 11-5 is kevés lehet... Szóval nem fér bele egy Falcons elleni bukta.

több mint 11 éve
Jakehomer

Most megint elfogott a rossz érzés, túl nagy favoritnak vagyunk kikiáltva, jobban szeretünk a radar alatt repülni 😊

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Jakehomer
Basszus, tök szar, mert szívem szerint Panthersnek szurkolnék, de racionálisan az lenne a jó, ha kikapnátok 😕 Nehéz ez, na..

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 14 856 — a new hope (again)
Úgy fogja...holmesnál csak igaz vér a rosszabb 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Gorro Carolina Panthers 1 443 — Törzsvendég
"You always get up for anybody," Johnson said. "But Atlanta? There's just a little extra sauce on it." 😊)

#KeepPounding
több mint 11 éve
Akármilyen szarok is most, nem tudom nem utálni őket... Eléggé szétesőben vannak és akkor még nem is fogalmaztam sarkosan, az elején meg kell őket is fogni, nem szabad, hogy belelkesedjenek és elhiggyék, hogy nyerhetnek. Nagyon rámentek a skill playerek bevásárlására az elmúlt két évben, így nincs, aki elvégzi a piszkos munkát, szét kell őket csapni a LoS-en, a papírforma szerint nem is lehet ebből gond. Aztán az ördög sosem alszik, szóval nem akarom azt mondani, hogy semmi esélyük nincs, de nagy önbizalommal tekintek a vasárnap elé 😊Jakehomer
Remek lehetőség a csapat előtt, hogy újra pofára ejtsen minket 😀
CJ 100%-ra ígéri, hogy ott lesz a pályán, neki ez minden szezonban az év meccse, remélem idén is őgy nyomja majd, mint tavaly.

több mint 11 éve
Akármilyen szarok is most, nem tudom nem utálni őket... Eléggé szétesőben vannak és akkor még nem is fogalmaztam sarkosan, az elején meg kell őket is fogni, nem szabad, hogy belelkesedjenek és elhiggyék, hogy nyerhetnek. Nagyon rámentek a skill playerek bevásárlására az elmúlt két évben, így nincs, aki elvégzi a piszkos munkát, szét kell őket csapni a LoS-en, a papírforma szerint nem is lehet ebből gond. Aztán az ördög sosem alszik, szóval nem akarom azt mondani, hogy semmi esélyük nincs, de nagy önbizalommal tekintek a vasárnap elé 😊

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Gorro Carolina Panthers 1 443 — Törzsvendég
Ja, azért erről se feledkezzünk meg 😊

October 26, 1993: Carolina Panthers are born
 www.panthers.com/news/article-2/October-26-1993-Carolina-Panthers-are-born/76af3a59-4eeb-4528-89a2-cc006f60a32d

#KeepPounding
több mint 11 éve
A Falcons hozzánk hasonló bénázást mutatott be a sivatagban, nekik így a szezon érdemi része véget ért. Ettől függetlenül még bármi lehet, emlékezzünk csak vissza, mi is kis híján elvertük őket idegenben, amikor életük formájában voltak, mi pedig legendás chokerkedéseinket éltük át.

több mint 11 éve
Holnap kivételesen örülnék egy Dallas sikernek, a Bills győzelméhez túl sok reményt nem fűzök. Az se volna baj, ha a Falcons sem nyerne, nem kéne elhinniük, hogy van még reális esélyük idén.
Fura ez a csütörtöki meccs, picit olyan, mintha byeweeken lennénk,gabokocka
Hát eddig kettőből semmi, a Dallas pedig olyanra volt képes, mint amire talán még mi sem, pedig az nem kis bravúr 😀

több mint 11 éve
A Saints-Bills meccs nekünk szerintem duplán érdekes, nem mintha ne lenne országos egyes, de a Bills elég hasonlóan van felépítve, mint mi (még ha a stílusukban van is jócskán különbség), szóval kíváncsi vagyok, az a DL milyen pass rushra képes a Saints OL ellen, és Payton milyen playekkel próbálja majd meg őket hatástalanítani. Másik oldalon pedig most elég komolyan tesztelve lesz a Saints rush D-je, még Spiller nélkül is, nekünk nyilvánvaló, hogy konzisztens futójátékkal kellene majd őket megtörnünk.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Holnap kivételesen örülnék egy Dallas sikernek, a Bills győzelméhez túl sok reményt nem fűzök. Az se volna baj, ha a Falcons sem nyerne, nem kéne elhinniük, hogy van még reális esélyük idén.
Fura ez a csütörtöki meccs, picit olyan, mintha byeweeken lennénk,

több mint 11 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Azt nem tudom ti mit csináljatok, de a csapatnak jó lenne elveszteni a következő négy meccset, hogy nyugodtan aludjak 😀Gyurma Pappa
Ne mondd már, hogy nem élveznél jobban éles oda-vissza Saints-Panthers meccseket? 😊

Cam megtanult nyilatkozni:

Szerk: Valamiért nem megy a youtube link beágyazva, de ez az:
 www.youtube.com/watch?v=F-SlQN6kcsE&feature=player_embedded#t=0Jakehomer
nagyon bolondok 😀

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 11 éve
In his first 2 seasons, Ron Rivera/Panthers went for it on 4th down in the first 3 quarters only 6 times. Has gone for it 5 times since wk 3empty taxi
Ezzel kapcsolatban teljesen őszintén nyilatkozott a pénteki sajtótájékoztatón (azon kevés edzők egyike, akik nemcsak beszélnek, mondanak is valamit)
 www.panthers.com/media-vault/videos/Ron-Rivera-Presser-LIVE-at-1230-pm-ET/c8336710-b9ed-4974-9847-2ce573f5ba39

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
In his first 2 seasons, Ron Rivera/Panthers went for it on 4th down in the first 3 quarters only 6 times. Has gone for it 5 times since wk 3

Madden hates me.
több mint 11 éve
CJ húzódásáról még nem volt szó, garbage time-ban sérülést összeszedni mindig bosszantó, de szerencsére nem súlyos. A Falcons ellen nagyon jó szokott lenni, úgy néz ki, játszhat jövő héten.Jakehomer
Mondjuk nem értettem akkor mit kerestek a kezdők a pályán, miként azt sem, hogy miért jött vissza a végén Cam a negyedik negyed közepén 22 pontos előnyben. Más sem hiányzik, mint hogy ilyen szituban vki kidőljön.

több mint 11 éve
Azt nem tudom ti mit csináljatok, de a csapatnak jó lenne elveszteni a következő négy meccset, hogy nyugodtan aludjak 😀Gyurma Pappa
Ne mondd már, hogy nem élveznél jobban éles oda-vissza Saints-Panthers meccseket? 😊

Ja, én a meccs után is néztem tovább a streamet, DeWill is nagyon korrekt volt, Cam szintén.
Ez meg awesome:

több mint 11 éve
CJ húzódásáról még nem volt szó, garbage time-ban sérülést összeszedni mindig bosszantó, de szerencsére nem súlyos. A Falcons ellen nagyon jó szokott lenni, úgy néz ki, játszhat jövő héten.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve

De mondom, jobban élvezném a 13. héten megnyerni a csoportot, és után nyugodtan pihizni januárig 😀

Egyébként persze, legyen éles (bármelyik másik csoport), this is the NFL.