Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 11 éve
Engem különösebben nem szomorít el, hogy ki a kedvenc játékosod, viszont Ocho kapta azért a zászlókat a magánszámaiért, aztán meg a csekkeket hét közben a ligától.Azért, amiért annak idején #85-re sem dobálták: ez a show része.Nyilván van még ezer és egy olyan dolog, amire nem dobnak zászlót, akár jelentősebbek is, mint a taunting TD után.gabokockaCsak ez egy abszolút jól megítélhető dolog, és rendszerint jól is alkalmazzák.atapapa
Amikor elkezdtem NFL-t nézni, az egyik klasszikus, amit megnéztem a SEA-CAR konferencia döntő volt, és már ott is felfigyeltem Smithre, én azóta is bírom. Ha nem egy csoportban lennék, tuti szurkolnék a Panthersnek 😊
Bocs a kellemetlenkedésért.Gyurma Pappa
Arról nem is szólva hogy szinte nincs olyan meccs, ahol Smith legalább egy lökdösődést ne robbantana ki (ami CJ-re egyáltalán nem volt jellemző). Szintén következmények nélkül.
több mint 11 éve
😀Azért, amiért annak idején #85-re sem dobálták: ez a show része.Nyilván van még ezer és egy olyan dolog, amire nem dobnak zászlót, akár jelentősebbek is, mint a taunting TD után.gabokockaCsak ez egy abszolút jól megítélhető dolog, és rendszerint jól is alkalmazzák.atapapa
Amikor elkezdtem NFL-t nézni, az egyik klasszikus, amit megnéztem a SEA-CAR konferencia döntő volt, és már ott is felfigyeltem Smithre, én azóta is bírom. Ha nem egy csoportban lennék, tuti szurkolnék a Panthersnek 😊
Bocs a kellemetlenkedésért.Gyurma Pappa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Azért, amiért annak idején #85-re sem dobálták: ez a show része.Nyilván van még ezer és egy olyan dolog, amire nem dobnak zászlót, akár jelentősebbek is, mint a taunting TD után.gabokockaCsak ez egy abszolút jól megítélhető dolog, és rendszerint jól is alkalmazzák.atapapa
Bocs a kellemetlenkedésért.
több mint 11 éve
Fua edzésen biztos hasznos... 😊JakehomerÖnbizalom növelő a támadófalnak 😀
Annak viszont örülök, hogy keressük a kukázott WR-ek között a gyöngyszemet.JakehomerKinget a Packers is kinézte magának, állítólag ezért került be múlt héten az 53-as keretbe.
Mondjuk Nicks, ha így folytatja, jövő héten egy hetedik körért elérhető lesz 😀
több mint 11 éve
Fua edzésen biztos hasznos... 😊Moore gondolom, a sérülése miatt lett áldozat, én is sajnálom, egyáltalán nem volt rossz, amikor pályára került. De azért valószínűleg (remélhetőleg) nem fog ezen semmi múlni.
Annak viszont örülök, hogy keressük a kukázott WR-ek között a gyöngyszemet.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Nyilván van még ezer és egy olyan dolog, amire nem dobnak zászlót, akár jelentősebbek is, mint a taunting TD után.gabokockaCsak ez egy abszolút jól megítélhető dolog, és rendszerint jól is alkalmazzák.
több mint 11 éve
Tavarres Kinget (WR) claimeltük a Broncostól, 5. körös pickük volt asszem idén, csak át oda mostanság elég nehéz bekerülni elkapóként. Moore lett kivágva, ami picit meglep, hiszen rajta kívül csak 3 használható safetynk van. Hogy ezeket a cutokat Fua miként ússza meg, rejtély....
több mint 11 éve
Thomasra olyan sokat azért nem dobálnak az ellenfelek (Captainre pl sokkal többet). A Seahawks ellen látványos volt, hogy abban az egy drive-ban ment rá három passz, de egész meccsen összesen négy... Hogy azt a TD-t beszoptuk, leginkább edzői hiba volt, Thomas egy sprint után kapott egy friss WR-t és megint egy az egyben kellett volna futóversenyt nyernie, eleve esélytelen volt.White potenciálja sokkal nagyobb, az nem vitás.
Ja igen, még a playhívásokról, nem tudom, hogy a konzervatív-e a legjobb jelző rá, Shula egyre inkább nyitja ki a playbookot, szerintem kimondottan változatos a playcalling, de persze a cél nem változott, uralni kell az órát, és a field pozíciós harcot megnyerni, RZ-ban pedig TD-ket csinálni. Előbbi kettőt többé-kevésbé minden meccsen megvalósítottuk, az utóbbi viszont a Bills és a Cards ellen abszolút nem ment. Még mindig lehetne kicsit több mély passzt megpróbálni, mert azért jellemzően a futásunkat próbálják elsősorban megállítani, viszonylag sok a 1 on 1 matchup a secondaryk ellen. Persze szituációtól függ, mikor érdemes megpróbálni, és a középszar pass protection miatt ritkán van idő hosszabban kibontakozó playekre.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
A hosszú passznál szerintem Mitchell is sáros volt, fellépett egy másik elkapóra, holott ott egyértelműen Thomas emberét kellett volna átvennie. Ettől függetlenül nagyon hasznos tagja a secondarynek, kimondottan jó igazolás volt. Ráadásul nem is az egyetlen, komoly kalaplengetés Gettlemannek, kukázott 5-6 olyan playát, akik komoly segítséget nyújtanak. Scott, Ginn, Cole, Blackburn és Mitchell, hogy mást ne említsek.Thomas kapcsán nekem az a bajom, hogy bár futás ellen jó, én levédekezett passzt kb még nem láttam tőle. Whiteban sokkal több fantáziát látok, most hétvégén is az első 3&outnál ő ütötte ki Quick kezéből a labdát, Thomastól ilyeneket én nem látok, mindig legalább 5 méterre van az embertől, ami passz felé megy az elkapás nagyon kevés kivételtől eltekintve.
több mint 11 éve
CB poszton továbbra sem vagyunk meg szerintem, Josh Thomas sehol nem lenne kezdő, csak itt, bár White kifejezetten üde színfolt.Sok helyen olvasom, hogy xy csak nálunk lenne kezdő, és ritkán igaz. Egyedül Fuára volt 😊 Josh Thomas egy átlagos CB, aki viszonylag sok csapatban kezdő lenne/lehetne, az az igazság, hogy elég kevés "kihagyhatatlan" corner van a ligában. Ezzel együtt Thomast most már az elfogadhatónál többször megverték a deep route-okon idén, ezzel kezdeni kell valamit, még akkor is, ha volt közte olyan, amikor a safety segítség is elmaradt/lekésett. A vasárnapi benyelt hosszú passzról Rivera a sajtótájékoztatón szépen kifejtette, hogy ott hibázott, amikor nem terelte át az elkapót Captain zónájába.
Nagyon remélem, hogy maradunk is a konzervatív játékhívásnál, egyfelől ez a támadófal nem alkalmas arra, hogy hosszú passzokat tervezzünk folyamatosan, másfelől amíg a védelem kitart, a lehető legkisebb lehetőséget adjuk az ellenfélnek a labdaszerzésre. gabokocka
Viszont a secondary ebben az új felállásában Mitchell-lel FS-ben alapvetően nagyon jól teszi a dolgát, nyilván szerepe van ebben a pass rushnak is (habár a sack mutatónk egyáltalán nem kiemelkedő), de az ötödik legkevesebb passzolt yardot és holtversenyben a legkevesebb passzolt Td-t kapjuk, valamit azért jól csinálnak a srácok. Két dologba lehet belekötni, a magas completion %-be - cserébe viszont alacsony átlagot produkálnak ellenünk, tehát, amit láthatunk meccsről meccsre, a rövid passzokkal lehet ellenünk haladni, kvázi ezeket engedjük, mert az nekünk jó, ha az ő támadásaik se gyorsak, a RZ-ban aztán többnyire meg tudjuk őket állítani. Másrészt a 3rd downoknál lehetne javulni, bár az a stat (37%) azért nem olyan tragikusan gyenge.
Nyilván benne van, hogy nem játszottunk olyan veszélyes O-k ellen, de nem a védelem sara, hogy csak 3-3-mal állunk (a Bills elleni utolsó drive ellenére sem, nem szabadott volna, hogy az ott számítson, előtt kétszer szerzett a D labdát az ellenfél RZ-jában). De amikor az O jól játszik és nem adjuk el a labdát, akkor nyertünk, sőt, simán nyertünk.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
😀Kívánom neked, hogy dobják rá háromszor ellenetek 😀Smitty kapcsán emlékezzünk meg róla, hogy ez volt a 800. elkapása:Kábé minden második meccseteken felötlik bennem a kérdés: a taunting tilalma Smith-re nem vonatkozik?atapapa
gabokocka
gabokocka
#KeepPounding
több mint 11 éve
Kívánom neked, hogy dobják rá háromszor ellenetek 😀Smitty kapcsán emlékezzünk meg róla, hogy ez volt a 800. elkapása:Kábé minden második meccseteken felötlik bennem a kérdés: a taunting tilalma Smith-re nem vonatkozik?atapapa
gabokocka
Nyilván van még ezer és egy olyan dolog, amire nem dobnak zászlót, akár jelentősebbek is, mint a taunting TD után. Én inkább azon csodálkozom, hogy personal foult alig dobnak rá pedig minden meccsen kaphatna a szabályok szerint. Mondjuk azt sem értem, mi alapján döntik el hogy zászló vagy sem és most vasárnap sem lettem okosabb.
több mint 11 éve
CB poszton továbbra sem vagyunk meg szerintem, Josh Thomas sehol nem lenne kezdő, csak itt, bár White kifejezetten üde színfolt.Smitty kapcsán emlékezzünk meg róla, hogy ez volt a 800. elkapása:Kicsit Ray Lewis-os tánc lett belőle. 😊
gabokocka
Már egy ideje olvasom a fórumot, de még nem írtam egy kommentet sem, most sem akarok világmegváltó hozzászólást írni, csak jelezni szeretném, hogy nagyon bírom gabokocka véleményét és csak így tovább.
Tegnapi meccshez meg annyit, hogy én meg vagyok lepődve azért, mert mikor Gamble bejelentette visszavonulását, és nem igazoltak szinte senkit a helyére, nagyon elkezdtem aggódni, de szerencsére a front7 munkája eléggé megkönnyíti Mitchell és társai dolgát, bár így is a csapat egyik leggyengébb része a secondary. Offense részről meg annyit, hogy Newton elég konzervatív playeket kapott,(ez a smitty td is egy sima slant volt) de tökéletesen megoldotta szinte hiba nélkül. Tetszett. 😊hrubi
Nagyon remélem, hogy maradunk is a konzervatív játékhívásnál, egyfelől ez a támadófal nem alkalmas arra, hogy hosszú passzokat tervezzünk folyamatosan, másfelől amíg a védelem kitart, a lehető legkisebb lehetőséget adjuk az ellenfélnek a labdaszerzésre. És nyugodtan írjál többet, jobb több ember véleményét olvasni, mint amikor ketten értekezünk csak. 😊
Amúgy a meccset visszanézve, Long büntije sztem tök jogos volt, felemelte a lábát szándékosan, így az jó call volt. Az offside viszont nem, ott egyértelműen false start volt, Scott bemozdult, de vicces, hogy nem ismételték egyszer sem. Egyébként úgy kapott 13 pontot a védelem, hogy Luke és TD nem játszott jól, sztem idén a leggyengébb meccsük volt.
Stewart edzeni fog a héten Rivera nyilatkozat szerint, a Bucsnál viszont Martin tényleg nem lesz. Utálom az ilyen meccseket, de ha azt akarjuk, hogy komolyan vegyenek minket, illetve van bármiféle tervünk januárra, nem engedhetünk meg magunknak több botlást, hiszen vár még ránk két Saints, egy Pats és egy 49ers meccs is....
több mint 11 éve
Smitty kapcsán emlékezzünk meg róla, hogy ez volt a 800. elkapása:Kábé minden második meccseteken felötlik bennem a kérdés: a taunting tilalma Smith-re nem vonatkozik?
gabokocka
több mint 11 éve
hrubi
150
Smitty kapcsán emlékezzünk meg róla, hogy ez volt a 800. elkapása:Kicsit Ray Lewis-os tánc lett belőle. 😊
gabokocka
Már egy ideje olvasom a fórumot, de még nem írtam egy kommentet sem, most sem akarok világmegváltó hozzászólást írni, csak jelezni szeretném, hogy nagyon bírom gabokocka véleményét és csak így tovább.
Tegnapi meccshez meg annyit, hogy én meg vagyok lepődve azért, mert mikor Gamble bejelentette visszavonulását, és nem igazoltak szinte senkit a helyére, nagyon elkezdtem aggódni, de szerencsére a front7 munkája eléggé megkönnyíti Mitchell és társai dolgát, bár így is a csapat egyik leggyengébb része a secondary. Offense részről meg annyit, hogy Newton elég konzervatív playeket kapott,(ez a smitty td is egy sima slant volt) de tökéletesen megoldotta szinte hiba nélkül. Tetszett. 😊
több mint 11 éve
www.panthers.com/media-vault/videos/Steve_Smith_Victory_milestone_right_on_time/af460b18-403b-4e04-9303-3bfa0f23eac1#content-tools-link
több mint 11 éve
Smitty kapcsán emlékezzünk meg róla, hogy ez volt a 800. elkapása:http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
több mint 11 éve
Jenkins Smitty feleségét is belekeverte a trash talkba - hiba volt... nagyon csúnyán cumiztatta a TD-nél Steve.JakehomerMég mindig imádom a faszit 😊
több mint 11 éve
Jenkins Smitty feleségét is belekeverte a trash talkba - hiba volt... nagyon csúnyán cumiztatta a TD-nél Steve.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Ami még mindenképpen tetszett, érződött a közönségen, hogy hazai pályán játszunk. A második félidőben amikor voltak a balhék elég jó hangulat lett.
több mint 11 éve
Kicsit előretekintve, rohadtul fázok ettől a tampai meccstől, tipikus Panthers letdown lenne ott kiszopni.JakehomerHát ja, ráadásul primetime meccs...
Mondjuk Doug Martin kidöglött, nem tudom felépül-e csütörtökre.
több mint 11 éve
Kikapott a Bears és a Lions is, így fél meccsre kerültünk a wildcard helytől.
több mint 11 éve
Kicsit előretekintve, rohadtul fázok ettől a tampai meccstől, tipikus Panthers letdown lenne ott kiszopni.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Kemény csata volt, amit azért alapvetően uraltunk - ellenünk is voltak szar fújások (és nem csak akkor, amikor már eldőlt), szerintem mi a Cards ellen rosszabb fújást kaptunk, de hogy jobbat nem, az biztos. Quinn leütközte Camet, onnantól kezdve provokáltuk őket, ami igazán nem ismeretlen taktika Fisher előtt 😊 Frusztráltak voltak, mert a pályán is a mi akaratunk érvényesült.Voltak hibák a labda mindkét oldalán, de egyetlen igazán negatív dolog volt, az pedig Thomas mély passzoknál való "védekezése".
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Sztem az eddigi legértékesebb győzelmünk, olyan erényeket csillogtattunk, amik eddig nem voltak jellemzők ránk. Megkaptuk a hazai pályát, nem vitás, de tettünk is eleget a győzelemért.