Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
azért 3000 alatti feliratkozóval bíró emberek pletykáit ne vegyük már készpénznek...Mondjuk koveti par tucat beatwriter, PFFes, meg NFL mediaban dolgozo szemely is.
r.baggio
A csapatokhoz kozeli, nem nemzeti medianal dolgozo szemelyeknel nem ritka, h csak 1-2 ezer kovetojuk van.
Ettol fuggetlenul lehet kacsa
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
azért 3000 alatti feliratkozóval bíró emberek pletykáit ne vegyük már készpénznek...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Carson Wentz érkezőben? As of 30 mins ago the #Bears have the top offer out for Carson Wentz. Unless another team comes over the top Wentz will be headed to Chicago. Bigger offer than most have expected. Bidding war will do that.
— Brandon Robinson (@BRobNFL) February 5, 2021
több mint 3 éve
Nem azt mondtam hogy sikerülni is fog nekik, csak próbálok az ő agyukkal gondolkodni hogy ha a melójuk a tét miben biznak inkább.Szerintem Nagy képtelen olyan offenset összerakni, ami működik. Erre 3 év van példa. És persze én értem, hogy Trubisky meg Foles, de futni sem tudtunk.Engem nagyon meglepne hogyha ezt a szituációt egy komoly feltrade-del és egy rookieval akarnák megoldani. Még egy jó játekosnál is kockázatos egyből bedobni a mélyvízbe, én eleve nem látok olyan tehetséget aki 100% hogy bevethető egyből és elérhető lenne nekünk még feltrade árán is, bár az ncaa-t nem követem annyira.Ha túl sokat adunk fel akkor ugyan abban a cipőben leszünk mint a Texans higy QB van csak se pick se pénz és lyukak a roosterenVagy ha még itt is mellélőne, akkor se pick, se pénz, se QB csak lyukak.
Tomcsik
tüsi91
Ha meg akarják tartani az állásukat biztosra kell menniük, nem lehet a szezon elején kísérletezgetni, szeptemberre fel kell építeniük egy olyan Ot ami működik.
davemayer
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Szerintem Nagy képtelen olyan offenset összerakni, ami működik. Erre 3 év van példa. És persze én értem, hogy Trubisky meg Foles, de futni sem tudtunk.Engem nagyon meglepne hogyha ezt a szituációt egy komoly feltrade-del és egy rookieval akarnák megoldani. Még egy jó játekosnál is kockázatos egyből bedobni a mélyvízbe, én eleve nem látok olyan tehetséget aki 100% hogy bevethető egyből és elérhető lenne nekünk még feltrade árán is, bár az ncaa-t nem követem annyira.Ha túl sokat adunk fel akkor ugyan abban a cipőben leszünk mint a Texans higy QB van csak se pick se pénz és lyukak a roosterenVagy ha még itt is mellélőne, akkor se pick, se pénz, se QB csak lyukak.
Tomcsik
tüsi91
Ha meg akarják tartani az állásukat biztosra kell menniük, nem lehet a szezon elején kísérletezgetni, szeptemberre fel kell építeniük egy olyan Ot ami működik.
davemayer
több mint 3 éve
Én ebben nem hiszek. Azt elhiszem hogy ha csinálnak egy 11-6ot de nem lesz PO meggyőzik hogy az út jó és maradhatnak de ha 9-8 vagy negatív szezon lesz lehet akármilyen bíztató is a QB repülnek.Viszont ha hoznak egy rookiet aki mutat szép dolgokat akkor még egy vesztes szezon esetén is mondhatják hogy na de megvan a jövő QB-a minden fasza jövőre championship... George meg bekajál mindent ...Engem nagyon meglepne hogyha ezt a szituációt egy komoly feltrade-del és egy rookieval akarnák megoldani. Még egy jó játekosnál is kockázatos egyből bedobni a mélyvízbe, én eleve nem látok olyan tehetséget aki 100% hogy bevethető egyből és elérhető lenne nekünk még feltrade árán is, bár az ncaa-t nem követem annyira.Ha túl sokat adunk fel akkor ugyan abban a cipőben leszünk mint a Texans higy QB van csak se pick se pénz és lyukak a roosterenVagy ha még itt is mellélőne, akkor se pick, se pénz, se QB csak lyukak.
Tomcsik
tüsi91
davemayer
Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Viszont ha hoznak egy rookiet aki mutat szép dolgokat akkor még egy vesztes szezon esetén is mondhatják hogy na de megvan a jövő QB-a minden fasza jövőre championship... George meg bekajál mindent ...Engem nagyon meglepne hogyha ezt a szituációt egy komoly feltrade-del és egy rookieval akarnák megoldani. Még egy jó játekosnál is kockázatos egyből bedobni a mélyvízbe, én eleve nem látok olyan tehetséget aki 100% hogy bevethető egyből és elérhető lenne nekünk még feltrade árán is, bár az ncaa-t nem követem annyira.Ha túl sokat adunk fel akkor ugyan abban a cipőben leszünk mint a Texans higy QB van csak se pick se pénz és lyukak a roosterenVagy ha még itt is mellélőne, akkor se pick, se pénz, se QB csak lyukak.
Tomcsik
tüsi91
davemayer
több mint 3 éve
Engem nagyon meglepne hogyha ezt a szituációt egy komoly feltrade-del és egy rookieval akarnák megoldani. Még egy jó játekosnál is kockázatos egyből bedobni a mélyvízbe, én eleve nem látok olyan tehetséget aki 100% hogy bevethető egyből és elérhető lenne nekünk még feltrade árán is, bár az ncaa-t nem követem annyira.Ha túl sokat adunk fel akkor ugyan abban a cipőben leszünk mint a Texans higy QB van csak se pick se pénz és lyukak a roosterenVagy ha még itt is mellélőne, akkor se pick, se pénz, se QB csak lyukak.
Tomcsik
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
Mi vagyunk a Bears. Nálunk az utóbbi nem kevés évtizedben, nem volt olyan QB, akivel egy Rodgers ellen keresnivalónk lehetne. Watson-on kívül mégis mennyi esélyünk van, hogy TOP 5 QB-nk legyen? Ha Pace feltrédel, akkor is kb. 0%. 2017-ben 66,6%-os esélyünk volt rá, de Pace elpackázta. Ezt szinte lehetetlen kijavítani. Egyébként nekünk nem csak QB kell. Ez legfeljebb a 2018-as szezonra volt igaz.ha mindenki erre várna nem lenne kihívója a Packersnek azért annak sincs sok értelme, pl ha nálatok lenne qb akkor már lenne kihívója rendesen ÁronnakHa megígértük volna nekik, hogy Pace és Nagy marad, akkor miért ne? 😊 Komolyabban:Szerintem jobban járt volna a Lions, ha velünk üzletelnek, mert tőlünk kaphattak volna 2db Pace-Nagy féle első kört is. Első látásra persze többnek tűnik a két első kör + harmadik kör + Goff, de a Stafford+McVay-féle első körök jó eséllyel nem sokat fognak érni. Ráadásul a + Goff, az inkább -1 első kört ér, a szerződése miatt. Összegezve szerintem mi is megadtuk volna az 1 db első és harmadik kört (vagy két első kört) Stafford-ért, ráadásul a mi esetünkben ezek magasabb pick-et, nagyobb értéket jelentenének.Te oda adnál egy frenchise QB-t az egyik legnagyobb csoport riválisodnak főleg hogy az a legnagyobb hiánya? Én biztos nem, még 4 első körért sem...
mortirolo
Tomcsik
Amíg Rodgers itt van a csoportban, teljesen mindegy ki mit csinál. Szerintem a Lions is úgy időzít, hogy kb. három év múlva legyen erős. Már min. 1,5 éve nekünk is ezt az utat kellene járnunk.
mortirolo
Heisman
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Erre minden esély megvan 😊 Főleg ha a drafton megy fel és kihúzza Trubisky 2.0- át 😊Ha túl sokat adunk fel akkor ugyan abban a cipőben leszünk mint a Texans higy QB van csak se pick se pénz és lyukak a roosterenVagy ha még itt is mellélőne, akkor se pick, se pénz, se QB csak lyukak.
Tomcsik
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ha túl sokat adunk fel akkor ugyan abban a cipőben leszünk mint a Texans higy QB van csak se pick se pénz és lyukak a roosterenVagy ha még itt is mellélőne, akkor se pick, se pénz, se QB csak lyukak.
Tomcsik
több mint 3 éve
ha mindenki erre várna nem lenne kihívója a Packersnek azért annak sincs sok értelme, pl ha nálatok lenne qb akkor már lenne kihívója rendesen ÁronnakHa megígértük volna nekik, hogy Pace és Nagy marad, akkor miért ne? 😊 Komolyabban:Szerintem jobban járt volna a Lions, ha velünk üzletelnek, mert tőlünk kaphattak volna 2db Pace-Nagy féle első kört is. Első látásra persze többnek tűnik a két első kör + harmadik kör + Goff, de a Stafford+McVay-féle első körök jó eséllyel nem sokat fognak érni. Ráadásul a + Goff, az inkább -1 első kört ér, a szerződése miatt. Összegezve szerintem mi is megadtuk volna az 1 db első és harmadik kört (vagy két első kört) Stafford-ért, ráadásul a mi esetünkben ezek magasabb pick-et, nagyobb értéket jelentenének.Te oda adnál egy frenchise QB-t az egyik legnagyobb csoport riválisodnak főleg hogy az a legnagyobb hiánya? Én biztos nem, még 4 első körért sem...
mortirolo
Tomcsik
Amíg Rodgers itt van a csoportban, teljesen mindegy ki mit csinál. Szerintem a Lions is úgy időzít, hogy kb. három év múlva legyen erős. Már min. 1,5 éve nekünk is ezt az utat kellene járnunk.
mortirolo
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Rapoport szerint egy igen komoly ajánlatot tettünk Staffordért... Tuti biztos hogy Watsonért is van már csomag. Szerintem ha Watsont nem tudjuk megszerezni és Prescott nem lesz elérhető akkor megyünk a top5-10 -be a drafton. Pace mindent el fog követni hogy mentse az állását. Vagy meglesz a messiás vagy évekre tönkre bassza a frenchiset...Ha túl sokat adunk fel akkor ugyan abban a cipőben leszünk mint a Texans higy QB van csak se pick se pénz és lyukak a roosteren
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
Ha megígértük volna nekik, hogy Pace és Nagy marad, akkor miért ne? 😊 Komolyabban:Szerintem jobban járt volna a Lions, ha velünk üzletelnek, mert tőlünk kaphattak volna 2db Pace-Nagy féle első kört is. Első látásra persze többnek tűnik a két első kör + harmadik kör + Goff, de a Stafford+McVay-féle első körök jó eséllyel nem sokat fognak érni. Ráadásul a + Goff, az inkább -1 első kört ér, a szerződése miatt. Összegezve szerintem mi is megadtuk volna az 1 db első és harmadik kört (vagy két első kört) Stafford-ért, ráadásul a mi esetünkben ezek magasabb pick-et, nagyobb értéket jelentenének.Te oda adnál egy frenchise QB-t az egyik legnagyobb csoport riválisodnak főleg hogy az a legnagyobb hiánya? Én biztos nem, még 4 első körért sem...
mortirolo
Tomcsik
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Szerintem jobban járt volna a Lions, ha velünk üzletelnek, mert tőlünk kaphattak volna 2db Pace-Nagy féle első kört is. Első látásra persze többnek tűnik a két első kör + harmadik kör + Goff, de a Stafford+McVay-féle első körök jó eséllyel nem sokat fognak érni. Ráadásul a + Goff, az inkább -1 első kört ér, a szerződése miatt. Összegezve szerintem mi is megadtuk volna az 1 db első és harmadik kört (vagy két első kört) Stafford-ért, ráadásul a mi esetünkben ezek magasabb pick-et, nagyobb értéket jelentenének.Te oda adnál egy frenchise QB-t az egyik legnagyobb csoport riválisodnak főleg hogy az a legnagyobb hiánya? Én biztos nem, még 4 első körért sem...
mortirolo
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
Szerintem jobban járt volna a Lions, ha velünk üzletelnek, mert tőlünk kaphattak volna 2db Pace-Nagy féle első kört is. Első látásra persze többnek tűnik a két első kör + harmadik kör + Goff, de a Stafford+McVay-féle első körök jó eséllyel nem sokat fognak érni. Ráadásul a + Goff, az inkább -1 első kört ér, a szerződése miatt. Összegezve szerintem mi is megadtuk volna az 1 db első és harmadik kört (vagy két első kört) Stafford-ért, ráadásul a mi esetünkben ezek magasabb pick-et, nagyobb értéket jelentenének.
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 912
Micsoda kalmárvér!Goff eladó!Na ez az, te is arra jutsz amire én is, hogy vagy Watson vagy inkább senki. Márpedig így hogy Stafford is kikerült a képből (lehet mivel csoporton belül volt be sem kerülhetett a képbe) csak Watson maradt aki ténylegesen upgrade a QB poszton, a többi max maszatolás.Watson, Prescott, Stafford hatalmas upgrade lenne/lett volna.
davemayer
Szerintem Garoppolo is egy kevéssel az lenne Trubiskyhoz képest. Az más kérdés, hogy ő érte egy 5. kör él többet nem adnék, ennyi pénzt meg végképp nem fizetnék ki. A kérdés továbbra is az, hogy kiért adunk fel baromi sokat legyen az trade vagy pénz, mert továbbra sincs irányító a keretben.
tüsi91
Bazzani
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Goff eladó!Na ez az, te is arra jutsz amire én is, hogy vagy Watson vagy inkább senki. Márpedig így hogy Stafford is kikerült a képből (lehet mivel csoporton belül volt be sem kerülhetett a képbe) csak Watson maradt aki ténylegesen upgrade a QB poszton, a többi max maszatolás.Watson, Prescott, Stafford hatalmas upgrade lenne/lett volna.
davemayer
Szerintem Garoppolo is egy kevéssel az lenne Trubiskyhoz képest. Az más kérdés, hogy ő érte egy 5. kör él többet nem adnék, ennyi pénzt meg végképp nem fizetnék ki. A kérdés továbbra is az, hogy kiért adunk fel baromi sokat legyen az trade vagy pénz, mert továbbra sincs irányító a keretben.
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Na ez az, te is arra jutsz amire én is, hogy vagy Watson vagy inkább senki. Márpedig így hogy Stafford is kikerült a képből (lehet mivel csoporton belül volt be sem kerülhetett a képbe) csak Watson maradt aki ténylegesen upgrade a QB poszton, a többi max maszatolás.Watson, Prescott, Stafford hatalmas upgrade lenne/lett volna.
davemayer
több mint 3 éve
Nekem sokszor mákom volt, volt hogy 73 tételből 15-t tudtam normálisan, 2t kellett húzni és pont mindkettőt tudtam 😊Fú de utáltál volna engem xDLions szépen rálépett a rebuild útjára, s bár valószínűleg 2021-ben még verjük őket, de valahogy az ő helyzetük a jövőt illetően nem tűnik olyan rossznak, mint a mienk, főleg ha a Pace/Nagy páros végez egy ámokfutást.Na ez az, te is arra jutsz amire én is, hogy vagy Watson vagy inkább senki. Márpedig így hogy Stafford is kikerült a képből (lehet mivel csoporton belül volt be sem kerülhetett a képbe) csak Watson maradt aki ténylegesen upgrade a QB poszton, a többi max maszatolás.
Stafford kilépett a képből, akárcsak Goff, bár ő inkább áldás.
A Lionsnak így már muníciója is van felmenni QB-ért.
Ha netán ez a két nagyokos idehozza Jimmy Garoppolot és nekivágunk egy Jimmy G - Nick Foles párossal a szezonnak az tényleg mindennek a legalja lesz.
Adnának nekik 3 évet inkább még, hogy ne legyenek kényszerhelyzetben, de ennél veszélyesebb és kártékonyabb helyzetbe aligha hozhatta őket George és Phillips.
Tényleg félek attól, hogy akár 3-4 év 1-2. köröket odaadnak Watsonért, amivel a QB meglenne, csak a csapat jövőjét nyírnák ki. Annak sincs értelme. Igazából ennek az egésznek nincs így.
tüsi91
Én azt érzem ez olyan amikor a rossz diák ráeszmél hogy holnap vizsga és még 1000 oldal hátra van: van akinek sikerül megtanulni, van akinek szerencséje lesz és belehúz egy olyan tételt amit pont átnézett de sejteni lehet hogy hősünkre nem ez a sors vár - de azért még roncsolja az egészségét a 10 kávéval és a nem alvással.
Erről a traderől annyit hogy papíron sokat kapott a lions de ez nálam win-win, mert mcvay is desperation mode-ban volt és tudta hogy Goffal nem nyerhet, a 2 normal qb-ból most kell neki az egyik + még a goff szerzodesetől is megszabadult.
davemayer
Wyatt
Úgyhogy nem utáltalak volna, volt olyan ismerősöm is aki ha egyszer átfutott valamit utána órákat tudott beszélni róla - na őt irigyeltük... 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Fú de utáltál volna engem xDLions szépen rálépett a rebuild útjára, s bár valószínűleg 2021-ben még verjük őket, de valahogy az ő helyzetük a jövőt illetően nem tűnik olyan rossznak, mint a mienk, főleg ha a Pace/Nagy páros végez egy ámokfutást.Na ez az, te is arra jutsz amire én is, hogy vagy Watson vagy inkább senki. Márpedig így hogy Stafford is kikerült a képből (lehet mivel csoporton belül volt be sem kerülhetett a képbe) csak Watson maradt aki ténylegesen upgrade a QB poszton, a többi max maszatolás.
Ha netán ez a két nagyokos idehozza Jimmy Garoppolot és nekivágunk egy Jimmy G - Nick Foles párossal a szezonnak az tényleg mindennek a legalja lesz.
Adnának nekik 3 évet inkább még, hogy ne legyenek kényszerhelyzetben, de ennél veszélyesebb és kártékonyabb helyzetbe aligha hozhatta őket George és Phillips.
Tényleg félek attól, hogy akár 3-4 év 1-2. köröket odaadnak Watsonért, amivel a QB meglenne, csak a csapat jövőjét nyírnák ki. Annak sincs értelme. Igazából ennek az egésznek nincs így.
tüsi91
Én azt érzem ez olyan amikor a rossz diák ráeszmél hogy holnap vizsga és még 1000 oldal hátra van: van akinek sikerül megtanulni, van akinek szerencséje lesz és belehúz egy olyan tételt amit pont átnézett de sejteni lehet hogy hősünkre nem ez a sors vár - de azért még roncsolja az egészségét a 10 kávéval és a nem alvással.
Erről a traderől annyit hogy papíron sokat kapott a lions de ez nálam win-win, mert mcvay is desperation mode-ban volt és tudta hogy Goffal nem nyerhet, a 2 normal qb-ból most kell neki az egyik + még a goff szerzodesetől is megszabadult.
davemayer
több mint 3 éve
mortirolo
1 059
"3-4 év 1-2. köröket odaadnak Watsonért" Én úgy tudom, hogy a szabályok szerint mi max. 3 első kört tudnánk felajánlani, konkrétan I/20 és még 2 év. A senkiföldjén vagyunk és mozgásterünk sincs, de legalább itt van Pace és Nagy. 😊
több mint 3 éve
Lions szépen rálépett a rebuild útjára, s bár valószínűleg 2021-ben még verjük őket, de valahogy az ő helyzetük a jövőt illetően nem tűnik olyan rossznak, mint a mienk, főleg ha a Pace/Nagy páros végez egy ámokfutást.Na ez az, te is arra jutsz amire én is, hogy vagy Watson vagy inkább senki. Márpedig így hogy Stafford is kikerült a képből (lehet mivel csoporton belül volt be sem kerülhetett a képbe) csak Watson maradt aki ténylegesen upgrade a QB poszton, a többi max maszatolás.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Lions szépen rálépett a rebuild útjára, s bár valószínűleg 2021-ben még verjük őket, de valahogy az ő helyzetük a jövőt illetően nem tűnik olyan rossznak, mint a mienk, főleg ha a Pace/Nagy páros végez egy ámokfutást.Stafford kilépett a képből, akárcsak Goff, bár ő inkább áldás.
több mint 3 éve
2 évnyi kóvájgás után idén nem volt szar de egy 1 éves szerződéssel senki se fogja 1. körnek beszámítani.Persze hogy az, de a lényeg hogy Smith a liga egyik legjobb LB-e volt és egy esetleges cserènél én őt egy első körnek számolnám.Roquan Smith 2. csapatos all pro lett.Épp ezért írtam hogy nem tartom reálisnak hogy ide jöjjön a szemétdombra. Én csak azt vezettem fel hogy kik lehetnek “értékek” egy esetleges trade esetén. Fuller pro bowler és all pro volt tavaly kb 2. kört szerintem simán megér. Hicksért szerintem lenne aki adna 4. kört. Smith rohadt fiatal és én nem értem miért nem bírják itt sokan. Idén messze a legjobb embere volt a védelemmel és simán meglopták a pro bowltól és az all pro státusztól. Statisztikailag Wagnernél sokkal jobb volt Smith. Nállam ő első kör egy cserénél. Mondjuk ez mind nem számít Watson szerintem nem akarna ide jönni pont az említett szituáció miatt...Nehogy zokon vedd!Jacksonnak fos éve volt ugyancsak nagy cap hitje van. Aki még érték lehet az Fuller és Hicks valamint Smith.Igen, de Watson cap hitje felszabadul, Macket meg újrastrukturálhatják. De most nyilván csak azért írtam, hogy tőletek reálisan a Houston biztos playert is kérne, mert a pickkel ugyanúgy nem tudná pótolni a QB-ját, mint ahogy ti sem tudtok normál esetben kezdőt húzni. Más nagy név meg nem nagyon van, esetleg Eddie Jackson.Elég magas a fizuja a Texans meg szar helyzetben van pénzügyileg is, nem tudom mennyire akarnák Macket emiatt...Na akkor Watson hivatalosan is tradet kért. Először is akarna ő ide jönni erre a szemét dombra? Aztán ugye a hírek szerint a Jets és a Dolphins is erősen érdeklődnek és az ő draft capitaljuk ellen nem sok esélyünk van, hacsak nem adunk valami eszetlen nagy csomagot érte. Ugye 1/20-on húzunk és ha a Texans elcseréli Watsont akkor nyílván meg kell találni a helyettesét, szóval egyértelműen top 10 környéki picket akarnak vagy egy kezdő szintű QB-t a csere csomagban. Én szinte semmi esélyt nem látok arra hogy ide kerüljön, pedig sok Bears Twitteres meg van róla győződve hogy versenyben leszünk érte. Mondjuk én a Mack trade előtt is biztos voltam benne hogy nem kerül hozzánk...Mack-et lehet, hogy bele is tehetnétek a csomagba pl.
Tomcsik
Willie Parker
Tomcsik
Willie Parker
Tomcsik
Roquan Smith "csak" egy LB és nem bántásból, de nem egy Urlacher. Akiem Hicks értéke mi lehet? 5-6. kör? Folyton sérült és már 31 éves, nem éri meg beszámítani senkinek, nektek meg nem éri meg elengedni. Fuller-t én komázom, de még az ötödik éves opcióját sem hívtátok le, egy évre van szerződése, szóval az nem nagy bizalom.
Allen Robinson lehetne érték, de franchise tagelni kellene vagy hosszabbítani vele, azt meg ő miért tenné, ha piacon sokkal többet kaphatna, mint tőletek? Meg akkor Watson miért jönne ide, ha nincs célpontja?
Összességében téphetem a számat, de szerintem Watson nem ezekért nem jönne ide, hanem nézné, hogy Nagy és Pace helyzete milyen, mert nem gondolom, hogy még egy Tex szituációba szeretne keveredni. Meg egy Rodgers ellen küzdeni (már ha ő nem megy)
Willie Parker
Tomcsik
A Pro Bowlt meg tök fölösleges nézni... az 1. csapatos all pro Linsley nem lett pro bowler, de pl Maurkice Pouncey csont nélkül. (nyilván afc vs nfc de érted...) az egy vicc szavazás, népszerűségi verseny.
alatriste
Tomcsik
Se a teljesítmény (hosszú távú), se a szerződése, se a posztja nem indokolja.
Liverpool Fc