Bowldog Hálaadást!

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Dave. Elfogadom a válaszod, hogy Te így látod, bár egyetérteni nem fogok. Viszont tény, hogy felesleges ezen továbbmennünk. A baj az, hogy bárki jön ide, mint QB, akkor a részedről előkerül, hogy Foles kellene, vagy köré kéne építeni. Ha Wentz jön, akkor azért, ha Darnold akkor azért, ha Carr akkor azért.

Egy dolog viszont véleményektől függően igaz. Nick Foles játszott annyira gyengén a körülményektől függetlenül, hogy őt nem lehet Chicagoban többé számba venni. Maximum tankolásra.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Mondjuk abban az ominózus évben mikor beállt Foles Wentz helyére nem nyomta ugyan azt az MVP kalibert mint Carson.
A konfdöntőn és a super bowlon játszott eszméletlent. Azokon tényleg, 10/10 volt a csávó.
De előtte 5 meccsből 4-en 1TD - 2INT és az 5.-en dobott 4db TD-t a Giantsnek.
Foles ahogy beállt az alapszakasz végén rohadtul nem teljesített jól, nemhogy Wentz MVP szintjét nem hozta, az Atlanta elleni Div Round meccsel bezárólag nettó emberhátrány volt a Giants elleni meccset leszámítva.

Ami utána történt arra senki se számított és senkinek nem is volt rá válasza.
De nem véletlenül voltak a kutya maszkok. Folessal az a csapat underdog volt mert nem volt olyan jó mint Wentzzel közel sem.

Két meccs alapján azért ne ítéljünk meg egy játékost. Wentz sem olyan jó mint abban az MVP szezonjában, nem ezt mondom, de Foles negyed annyi meccsen volt jó mint Carson.
alatriste
2 meccs alapján ne itéljünk meg játékost de te a 2 jó meccsének kiváló teljesítménye (jobb csapatok ellen, sokkal nagyobb tétnél) mellett azt várod hogy inkább az előtte levő 2 meccsének szerényebb teljesítménye alapján ítéljük meg? Ugyan.
Ha sarkítani akarok erre simán lehet mondani hogy jó versenyző tipus, akkor a legjobb amikor a legjobban kell.

De azt hiszem hogy erről teljesen felesleges beszélni, mint ahogy Folesról is mert ezzel az OL-nal ő nem bears-kompatibilis.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Mondjuk abban az ominózus évben mikor beállt Foles Wentz helyére nem nyomta ugyan azt az MVP kalibert mint Carson.
A konfdöntőn és a super bowlon játszott eszméletlent. Azokon tényleg, 10/10 volt a csávó.
De előtte 5 meccsből 4-en 1TD - 2INT és az 5.-en dobott 4db TD-t a Giantsnek.
Foles ahogy beállt az alapszakasz végén rohadtul nem teljesített jól, nemhogy Wentz MVP szintjét nem hozta, az Atlanta elleni Div Round meccsel bezárólag nettó emberhátrány volt a Giants elleni meccset leszámítva.

Ami utána történt arra senki se számított és senkinek nem is volt rá válasza.
De nem véletlenül voltak a kutya maszkok. Folessal az a csapat underdog volt mert nem volt olyan jó mint Wentzzel közel sem.

Két meccs alapján azért ne ítéljünk meg egy játékost. Wentz sem olyan jó mint abban az MVP szezonjában, nem ezt mondom, de Foles negyed annyi meccsen volt jó mint Carson.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
Nekem az rémlik hogy a SB évükben Wentz jó volt, megsérült, jött Foles és legalább olyan jó volt és nyert. Az offseason után Foles újra a padon volt, Wentz nem volt már olyan jó mint tavaly de annyira nem volt rossz hogy lecseréljék. Megsérült, jött Foles és megint jól szállt be és akkor már jobb volt szvsz mint Wentz. Ebben az offseasonben kellett dönteniük hogy mi legyen, és mivel még hittek Wentz-ben ezért elengedték Folest. Én arra akartam rávilágítani hogy ennél a pillanatnál azért komoly dillemában volt az eagles hogy mit csináljon, gondolom erre sokallt be Foles és elhúzott a Jagsbe jó pénzért.
davemayer
Lehet dilemmában voltak (szerintem nem, vagy legalábbis hír nincs róla), de az Eagles Foles mellett nem foglalt állást. Ha ezt tették volna elcserélik Wentzet. Nem ez történt. Ők egy potenciális franchise QB-t láttak Wentzben, s 2019 tavaszán szerintem nagyon kevesen voltak azok, akik nem. Folesban láttak talán egy kezdőt, dehogy vele menjenek hosszú távon. Na azt biztosan nem.

Biztos sokkal jobb irányító, mint amit itt mutatott, mondjuk én is azt gondoltam, hogy ennél többet tud. Viszont nem akartam leírni tüzet szítani, de...
Az első csapat inkább tradelt Sam Bradfordért, a másik lecserélte Case Keenumra, a harmadiknál eleve szóba sem jött, hogy kezdjen, az első csapat visszavitte cserének, nyert egy Superbowlt, majd maradt csere, a negyedik csapatban megsérült, majd visszatették, majd kikiabálták egy 6. körös miatt, az ötödik csapatban csere volt, betették, majd vissza kellett tenni azt, akit alig várták, hogy lecseréljenek.

5 csapatból 4 tartotta eddig kezdőnek, de 5 gondolta azt a végén, hogy egy csere. Nekem pontosan ez a véleményem róla.

--
2018 NFC WC meccs Bears 15-16 Eagles. Mágikus 16 pontot szereztek. Mi attól az irányítótól akartunk szabadulni, aki 15-t. A Saints ellen már ennyi sem jött össze, pedig a védelmük mindkét meccsen teljesített.

---
Ami Wentzet illeti. Peterk írt egy nagyon jó hozzászólást a Colts topikban, amivel én is egyetértek. Beidézem. Különösképpen egyetértek a félkövérrel kiemelt résszel. S itt most tegyük félre, hogy a Bears és a Colts között nagy különbség van. Mint QB én pont ezt látom Wentzben.

Nekem ez a 2db 2. kör azért nem tetszik, mert két évre eléggé lerontja az esélyeinket arra, hogy ha Wentz kuka lenne, akkor a drafton próbáljunk meg valamit. Egy Wentz kuka esetben nem jönne össze a playoff, ami a 14 playoff csapat miatt legrosszabb esetben is 1/18-at jelentene, de valószínűbb, hogy top15-ös picket. Persze bedobhatunk egy feltrade-nél 2. körök helyett jövő évi első köröket is, de az meg azt jelentené, hogy Rams-be megyünk át, a 2. körök mellett az első köröket is kilőjük pár évig a QB projektre.

Szóval én inkább preferálnék egy idei első kört (meg esetleg mellé mondjuk egy idei 4.-et v. 5-et), hogy a jövőre nézve ne maradjon kötelezettség. Steep price lenne, egy rizikós döntésért, de az irányító dolog rizikós. Wentz simán végezheti Bortlesként is. De belőle lehet a legnagyobb eséllyel a következő Tannehill. Vagy, hogy egy jelentősebbet mondjak: Steve Young. Ő öt évig szenvedett, mire megfelelő rendszerbe kerülve az lett, aki. (Halkan jegyzem meg, hogy még Manning is tudott egy k***a rossz évet produkálni. Azt hiszem neki is a 4. éve volt a "playoffs? playoffs?" éve, amikor nem csak az edző, a csapat, de ő is nagyot szenvedett.) Szóval, ha van értelme valakinél berizikózni ezt, akkor az nem Goff, nem is Darnold, és nem is Mariota, hanem bizony leginkább Wentz. Ebből a szempontból minden logika megvan abban, hogy érdekel minket a lehetőség. peterk2005
tüsi91
Érdekes hogy Foles-szal szemben leirod a csapat döntéseket ugy, mintha a csapat teljesítmenyéből egyenesen következne az hogy a QB hogy teljesit. Foles egyetlen egy normalisan működő, normál nfl rostert felvonultató csapatban játszott és az az eagles, akikkel SB-t nyert. Nem hiszem hogy ebbe bele lehet kötni de ha mégis akkor ird le, kiváncsi lennék rá. Az hogy egy QB hogy teljesít egy csapatban nagyban hasonlít egy technikai sport autó/motor + sofőr kapcsolatára, egy páros eredmenyes és sikeres csak akkor lehet ha mindkettő megfelelő. Fura hogy amit peterk leírt Wentz-cel kapcsolatban azzal maximalisan egyetertesz, de le van benne írva hogy Tannenhill és Young is attól lett jó mert a megfelelő csapathoz kerültek. Folesnál ez szerinted nem igy van?

És ha igy van, akkor ha Foles nem tud normálisan jatszani ebben a jelenlegi bearsben tényleg egy olyan ember idehozatalának szükségességéről beszélünk aki hasonló körülmények között max arra volt kepes mint Foles?
Mitöl lenne jó nálunk Wentz? Illetve látva a lejtmenetet a teljesítményében amit 1 csapatnál, ismerős rendszerben hoz össze van arra bármi esély hogy ő franchise QB teljesítményt nyújston bármelyik másik nfl csapatnál? Én erre nem sok esélyt látok, mert az ő teljesítményét szvsz nem a külső hatások vagy a rossz közeg okozza hanem egyszerűen a sérülései óta nem képes hozni azt ami benne van/volt. Én amit itt ebben a szezonban láttam tőle az egy megtört, mind testi mind szellemi gondokkal küzködő játékos képét festette le nekem. Tipikus megtört játékos, aki még akkor is igen neccesen hozná vissza magát nfl readyre ha egy egészséges és támogató, erős franchise-hoz kerülne, nemhogy hozzánk.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Nekem az rémlik hogy a SB évükben Wentz jó volt, megsérült, jött Foles és legalább olyan jó volt és nyert. Az offseason után Foles újra a padon volt, Wentz nem volt már olyan jó mint tavaly de annyira nem volt rossz hogy lecseréljék. Megsérült, jött Foles és megint jól szállt be és akkor már jobb volt szvsz mint Wentz. Ebben az offseasonben kellett dönteniük hogy mi legyen, és mivel még hittek Wentz-ben ezért elengedték Folest. Én arra akartam rávilágítani hogy ennél a pillanatnál azért komoly dillemában volt az eagles hogy mit csináljon, gondolom erre sokallt be Foles és elhúzott a Jagsbe jó pénzért.
davemayer
Lehet dilemmában voltak (szerintem nem, vagy legalábbis hír nincs róla), de az Eagles Foles mellett nem foglalt állást. Ha ezt tették volna elcserélik Wentzet. Nem ez történt. Ők egy potenciális franchise QB-t láttak Wentzben, s 2019 tavaszán szerintem nagyon kevesen voltak azok, akik nem. Folesban láttak talán egy kezdőt, dehogy vele menjenek hosszú távon. Na azt biztosan nem.

Biztos sokkal jobb irányító, mint amit itt mutatott, mondjuk én is azt gondoltam, hogy ennél többet tud. Viszont nem akartam leírni tüzet szítani, de...
Az első csapat inkább tradelt Sam Bradfordért, a másik lecserélte Case Keenumra, a harmadiknál eleve szóba sem jött, hogy kezdjen, az első csapat visszavitte cserének, nyert egy Superbowlt, majd maradt csere, a negyedik csapatban megsérült, majd visszatették, majd kikiabálták egy 6. körös miatt, az ötödik csapatban csere volt, betették, majd vissza kellett tenni azt, akit alig várták, hogy lecseréljenek.

5 csapatból 4 tartotta eddig kezdőnek, de 5 gondolta azt a végén, hogy egy csere. Nekem pontosan ez a véleményem róla.

--
2018 NFC WC meccs Bears 15-16 Eagles. Mágikus 16 pontot szereztek. Mi attól az irányítótól akartunk szabadulni, aki 15-t. A Saints ellen már ennyi sem jött össze, pedig a védelmük mindkét meccsen teljesített.

---
Ami Wentzet illeti. Peterk írt egy nagyon jó hozzászólást a Colts topikban, amivel én is egyetértek. Beidézem. Különösképpen egyetértek a félkövérrel kiemelt résszel. S itt most tegyük félre, hogy a Bears és a Colts között nagy különbség van. Mint QB én pont ezt látom Wentzben.

Nekem ez a 2db 2. kör azért nem tetszik, mert két évre eléggé lerontja az esélyeinket arra, hogy ha Wentz kuka lenne, akkor a drafton próbáljunk meg valamit. Egy Wentz kuka esetben nem jönne össze a playoff, ami a 14 playoff csapat miatt legrosszabb esetben is 1/18-at jelentene, de valószínűbb, hogy top15-ös picket. Persze bedobhatunk egy feltrade-nél 2. körök helyett jövő évi első köröket is, de az meg azt jelentené, hogy Rams-be megyünk át, a 2. körök mellett az első köröket is kilőjük pár évig a QB projektre.

Szóval én inkább preferálnék egy idei első kört (meg esetleg mellé mondjuk egy idei 4.-et v. 5-et), hogy a jövőre nézve ne maradjon kötelezettség. Steep price lenne, egy rizikós döntésért, de az irányító dolog rizikós. Wentz simán végezheti Bortlesként is. De belőle lehet a legnagyobb eséllyel a következő Tannehill. Vagy, hogy egy jelentősebbet mondjak: Steve Young. Ő öt évig szenvedett, mire megfelelő rendszerbe kerülve az lett, aki. (Halkan jegyzem meg, hogy még Manning is tudott egy k***a rossz évet produkálni. Azt hiszem neki is a 4. éve volt a "playoffs? playoffs?" éve, amikor nem csak az edző, a csapat, de ő is nagyot szenvedett.) Szóval, ha van értelme valakinél berizikózni ezt, akkor az nem Goff, nem is Darnold, és nem is Mariota, hanem bizony leginkább Wentz. Ebből a szempontból minden logika megvan abban, hogy érdekel minket a lehetőség. peterk2005
több mint 3 éve
Amikor Wentz egészséges volt egyszer nem ült Foles mögött.
tüsi91
Igen, de nem nyerte volna meg a versenyt Foles-szal szemben ha nem cserélik el.

Meggyőződésem hogy ha Wentz nem írta volna alá pont előtte a nagy szerződését Foles még most is phillys lenne ő meg már rég nem, azzal a PO teljesítménnyel kijátszotta Wentzet Foles a kezdőből, ezt akkor mindenki tudta, érezte, csak maximum nem vallotta be magának.
Ott abban a pillanatban teljesen logikus volt hogy a jövő QB-ját (aki pár hónapja irta alá az új szerződést) tartották meg mert feltételezték hogy Wenzt-cel is létrejött volna hasonló eredmény. Ma már tudjuk hogy ebben tévedtek.
davemayer
Ezt Te sem hiszed el, ugye?
tüsi91
De elhiszem, kösz a kérdést.
Miért, Wentz teljesítménye mit indokol szerinted?
A philly miért rugdossa kifelé az öltözőből gyakorlatilag?
Mit láttok bele Wentz-be amitől ő jobb Folesnál? Pláne ha a mostani bearsbe kellene belehelyezni.
davemayer
Két dolog.
1.A 2020-as éve Wentznek nem tartozik ahhoz a témához, amire reagáltam. Sőt a 2019-es sem. A 2020-as év alapján semmit. Wentznél még mindig az előtte lévő évei azok, amelyek alapján vannak csapatok, akik megpróbálnák feléleszteni a pályafutását.

2.
A Superbowl győzelem a 2017-es szezon végén volt.
A 2018-as playoffban az Eagles legyőzött minket és kikapott a Saintstől. 16-15 és 14-20.

2019 februárban az Eagles élni szeretett volna a Foles szerződésében lévő opcióval, ami 1 éves kontraktus lett volna 20 millióval, de Foles nem.
Carson Wentz 2019.06.06. napon írta alá a szerződés hosszabbítást. (forrás: Spotrac) Ez a 3. éve után volt, s még egy éve volt hátra az újonc szerződéséből.
Nick Foles 2019.03.13. napon írt alá a Jaguarshoz. (forrás: Spotrac)

Ha az Eagles akarta volna megtartani Folest, mert őt jobbnak ítélték Wentznél, akkor aláíratnak Folesszal, franchise tagelik stb. és nem hagyják elmenni. Wentzet pedig 2019 februárjában éppúgy árulták volna mint most, s akkor még a Philly meg is kapta volna azt az ellenértéket, amit most is szeretne. Jobbat biztosan.

A lényeg, hogy Foles már nem is Philadelphiában volt, mikor Wentz-cel szerződést hosszabbítottak. Hibáztak-e? Lehet, ez az ő dolguk. A lényeg, hogy az Eagles úgy gondolta, hogy Wentz. (meg …)
tüsi91
Ok, a dátumokkal kapcsolatban hibáztam, nem néztem utána. De abban szvsz nem hogy Wentzet csak a kora miatt tartották meg Foles-szal szemben (ezt az altalad leírtak nem is cáfolják) és mert azt hitték hogy ez a SB-run vele is sikerült volna. Na ebben tévedtek.

A 2018as PO-t én nem rángatnám ide, az az eagles már nem volt komoly esélyes sztem. Amúgy nem Foles irányított ellenünk azon a PO meccsen? Én úgy emlékszem.

Nekem az rémlik hogy a SB évükben Wentz jó volt, megsérült, jött Foles és legalább olyan jó volt és nyert. Az offseason után Foles újra a padon volt, Wentz nem volt már olyan jó mint tavaly de annyira nem volt rossz hogy lecseréljék. Megsérült, jött Foles és megint jól szállt be és akkor már jobb volt szvsz mint Wentz. Ebben az offseasonben kellett dönteniük hogy mi legyen, és mivel még hittek Wentz-ben ezért elengedték Folest. Én arra akartam rávilágítani hogy ennél a pillanatnál azért komoly dillemában volt az eagles hogy mit csináljon, gondolom erre sokallt be Foles és elhúzott a jagsbe jó pénzért.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91

Meggyőződésem hogy ha Wentz nem írta volna alá pont előtte a nagy szerződését Foles még most is phillys lenne ő meg már rég nem, azzal a PO teljesítménnyel kijátszotta Wentzet Foles a kezdőből, ezt akkor mindenki tudta, érezte, csak maximum nem vallotta be magának.
Ott abban a pillanatban teljesen logikus volt hogy a jövő QB-ját (aki pár hónapja irta alá az új szerződést) tartották meg mert feltételezték hogy Wenzt-cel is létrejött volna hasonló eredmény. Ma már tudjuk hogy ebben tévedtek.
davemayer
tüsi91
Mit láttok bele Wentz-be amitől ő jobb Folesnál? Pláne ha a mostani bearsbe kellene belehelyezni.
davemayer
Két dolog.
1.A 2020-as éve Wentznek nem tartozik ahhoz a témához, amire reagáltam. Sőt a 2019-es sem. A 2020-as év alapján semmit. Wentznél még mindig az előtte lévő évei azok, amelyek alapján vannak csapatok, akik megpróbálnák feléleszteni a pályafutását.

2.
A Superbowl győzelem a 2017-es szezon végén volt.
A 2018-as playoffban az Eagles legyőzött minket és kikapott a Saintstől. 16-15 és 14-20.

2019 februárban az Eagles élni szeretett volna a Foles szerződésében lévő opcióval, ami 1 éves kontraktus lett volna 20 millióval, de Foles nem.
Carson Wentz 2019.06.06. napon írta alá a szerződés hosszabbítást. (forrás: Spotrac) Ez a 3. éve után volt, s még egy éve volt hátra az újonc szerződéséből.
Nick Foles 2019.03.13. napon írt alá a Jaguarshoz. (forrás: Spotrac)

Ha az Eagles akarta volna megtartani Folest, mert őt jobbnak ítélték Wentznél, akkor aláíratnak Folesszal, franchise tagelik stb. és nem hagyják elmenni. Wentzet pedig 2019 februárjában éppúgy árulták volna mint most, s akkor még a Philly meg is kapta volna azt az ellenértéket, amit most is szeretne. Jobbat biztosan.

A lényeg, hogy Foles már nem is Philadelphiában volt, mikor Wentz-cel szerződést hosszabbítottak. Hibáztak-e? Lehet, ez az ő dolguk. A lényeg, hogy az Eagles úgy gondolta, hogy Wentz. (meg …)

Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91

davemayer
tüsi91

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91

davemayer
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Halkan tegyük hozzâ, ebben Wentz rohadt szerencsétlen volt, (kösz bohóc Klóni) esélye nem volt POban bizonyítani.....
dande
Ok, de az azóta eltelt idő azért sok mindenre rávilágított vele kapcsolatban szvsz, és ez PO-tól független
davemayer
Rendben csak a POban való bizonyításról volt szó 😛 amiben kivételesen nem ludas, az idei évet leszámítva, ahol az esélyt se adta meg magának 😊
több mint 3 éve
Halkan tegyük hozzâ, ebben Wentz rohadt szerencsétlen volt, (kösz bohóc Klóni) esélye nem volt POban bizonyítani.....
dande
Ok, de az azóta eltelt idő azért sok mindenre rávilágított vele kapcsolatban szvsz, és ez PO-tól független

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
tüsi91
Igen, de nem nyerte volna meg a versenyt Foles-szal szemben ha nem cserélik el. Ugyanez a szitu van most is, csak másodszorra már nem a cseréjét akarják eltradelni félve a verseny eredményétől hanem inkább őt, megkímélve őt a teljes bukástól és ami a franchise szempontjából a legfontosabb, a teljes elértéktelenedéstől. És mindezt azért a súlyos milliókért amit kap...

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Én ezek közül egyedül Darnoldnak tudnék örülni, feltételezve hogy nem volt drága. Carr sztem jobb mint Wentz, ha a jags QB-król ilyen véleményen vagy (vagyis a Wentzet gyakorlatilag kiszorító Folesról) akkor Wentz elviekben szóba sem jöhetne.

Darnoldról el tudom kepzelni hogy működne Chicagoban.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Egy ideális világban egy rebuild első lépésein már túl lennénk.
Mivel nem abban vagyunk ezért vagy piacon vagy a drafton lesz cserekereskedelem.

Wentz: nagyon érdekes sztori, szeretném tudni, hogy kinek mi a legjobb ajánlata eddig. Március 19 még odébb van, de tényleg kíváncsian várom, meddig húzzák. Wentz nem lesz a Philly rosterén 2021-ben, s ezt az egész liga tudja.

Carr: én valahogy benne ezt a stabil közepest, netán picit jobbat látom. Nem tartom jobbnak Wentznél, viszont sokkal drágább lenne. Nem kezeli jól a nyomást, s nem látom benne az extrát. Amit tud azt viszont nehéz lecserélni, s szerintem ez a Raiders és Gruden dilemmája is, hogy szívesen váltananak, de egyrészt drafton sincsenek pozícióban, másrészt nem egyszerű még egy Derék Carr szintű QB-n is túllépni. Picit Alex Smith-Chiefs párhuzamot látok itt.

Darnold: én simán megpróbálnám. A Jetset nem sürgeti az idő, a draft után is túladhatnak rajta. A ritka szar döntései ellenére, azt is mutatta, hogy jóval több van benne, s hát az a környezet, ahol ő játszott... Nem tudom mennyire lehet őt reálisan értékelni. Az biztos, hogy lesz csapat, aki megpróbálja. Egy jó környezetben, jó edzői munkával (ez sem Chicago) az én véleményem, hogy több kihozható belőle. Az más kérdés, hogy 3 év elment a karrierjéből.

Garoppolo: egy jó offense rendszerben nem váltotta meg a világot. Nem látok benne semmit.

Minshew: valahol egy Derek Carr light pályafutás az övé maximum. Mindenesetre az a franchise, amely két Jaguars irányítóért tradelne... A siker kikövezett útja.

Ez az 5 QB, akinek a cseréje még akár reálisnak is tűnhet.
több mint 3 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
A NAGY QB vadászat szubjektíven kategorizálva és sorrendbe állítva:

Álom (Bármit megérnek):
Deshaun Watson, Russell Wilson

John DeFilippo (hátha Ő tud valamit, amit mi nem) emberei:
Wentz, Carr, Minshew
Szerintem valahol ez az a szint, amikor el kellene engedni a dolgot és inkább építsünk OL-t. Ez nem azt jelenti, hogy nem jöhet be, de mi vagyunk a Bears...

Kisebb csoda lenne, ha bármi jó kisülne belőle:
Darnold, Ryan, Garoppolo

I/20 Draft pick
Azt kapod, ami marad vagy kdrága Pace-féle felcsere, ami végleg padlóra vinne minket.

SB MVP Foles, NVP Trub

etc...
Bridgewater, Newton, Fitzpatrick, Taylor, Dalton
több mint 3 éve
Ez komoly hogy a KC most adott egy 4. kört Trubisky-ért???
davemayer
Persze 😊

ESPN's April Foolington is expected to have more details of the trade later on today.
warr_b
Oh baszki én benyeltem 🤣🤣🤣

Február van...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
davemayer
Drog vagy alkohol?

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 24 178 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
davemayer
Persze 😊

ESPN's April Foolington is expected to have more details of the trade later on today.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Nem akarom szítani a feszültséget de azt azért a SB-on láthattuk nagyjából hogy Mahomes mekkorát tudna alakítani ebben a Bearsben...
Örülnék Watsonnak nagyon és ő is legalább olyan mobilis mint Mahomes ha nem jobban az de ő sem tudná stabilan nyerővé tenni ezt a csapatot.

Emiatt pedig szvsz furcsa mód a csapat jövőre szempontjából az OL inkább prioritás mint a QB.
davemayer
Szerintem 15 évig pozícióban lenne a csapat, s úgy kellene támadófalat építeni, hogy a QB megoldott. Aki felé némi respektet mutatnak az ellenfelek.

Balfasz Chiefs, nem tudták pótolni a 4 kezdőt a falból.
tüsi91
mondjuk a játék a falaknál kezdődik, lehet nem kellett volna első körös futót hozni hanem fiatalítani a falat de akkor pont megvoltak (igaz folyamatosan sérült valaki a falból..) és jöhetett egy luxus pick majd a piacról mellé Bell...Nálam ez egy elég komoly FO hiba.
több mint 3 éve
Proki_ Chicago Bears North Carolina Tar Heels 98
Pettine érkezett a szomszédból assistant dc-nek.
több mint 3 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
Nem akarom szítani a feszültséget de azt azért a SB-on láthattuk nagyjából hogy Mahomes mekkorát tudna alakítani ebben a Bearsben...
Örülnék Watsonnak nagyon és ő is legalább olyan mobilis mint Mahomes ha nem jobban az de ő sem tudná stabilan nyerővé tenni ezt a csapatot.

Emiatt pedig szvsz furcsa mód a csapat jövőre szempontjából az OL inkább prioritás mint a QB.
davemayer
Szerintem 15 évig pozícióban lenne a csapat, s úgy kellene támadófalat építeni, hogy a QB megoldott. Aki felé némi respektet mutatnak az ellenfelek.

tüsi91
Azt azert nem is lehet, ebbe elhiszem hogy beletört a bicskája Reidnek.
davemayer
Szerintem falat építeni könnyebb, mint TOP5 irányítót leakasztani és az utóbbi, hosszabb távra szól. Egy QB lenne a prioritás (lehetőleg draftolt, de nekünk az nem szokott összejönni), így jobb, ha megpróbálunk venni egyet. Már csak Watson maradt vagy a rebuild.
több mint 3 éve

davemayer

tüsi91
Azt azert nem is lehet, ebbe elhiszem hogy beletört a bicskája Reidnek.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal