Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 3 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
Russell Wilson a következő csapatok közül választana, amennyiben elhagyná a Seahawks-t: Dallas Cowboys, New Orleans Saints, Las Vegas Raiders és kaparjuk fel az állunkat: Chicago Bears. Az egyetlen QB, akinek még a mi támadófalunk is felüdülés lenne.
mortirolo
Tag Robinson. Robinson Miller 4 kor. Willson + 6. kör. Hello.. Ha esetleg Robinson Wilson erkeztevel maradna akkor mas vezeraldozat. Good Dream
ricsiii83
Ha Wilson valóban komolyan gondolja, hogy minden idők legjobb Bears irányítója akar lenni, ami valljuk be nem egy nehezen teljesíthető dolog, nekem teljes mindegy lenne hogy mit, kiket és mennyit adnánk érte. Szerintem, ebben az esetben nem csak ARII maradna, hanem mások is szívesen jönnének hozzánk. Nem mondom hogy mindent megbocsátanék Pace-nek, de a 2017-es történelmi léptékű hülyesége után legalább csinálhatna végre valamit, amivel kozmetikázhatná azt.
mortirolo
persze, csak akkor mar nem artana a pickeket megtartani es a falba invesztálni mindent is

több mint 3 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
Russell Wilson a következő csapatok közül választana, amennyiben elhagyná a Seahawks-t: Dallas Cowboys, New Orleans Saints, Las Vegas Raiders és kaparjuk fel az állunkat: Chicago Bears. Az egyetlen QB, akinek még a mi támadófalunk is felüdülés lenne.
mortirolo
Tag Robinson. Robinson Miller 4 kor. Willson + 6. kör. Hello.. Ha esetleg Robinson Wilson erkeztevel maradna akkor mas vezeraldozat. Good Dream
ricsiii83
Ha Wilson valóban komolyan gondolja, hogy minden idők legjobb Bears irányítója akar lenni, ami valljuk be nem egy nehezen teljesíthető feladat, nekem teljes mindegy lenne hogy mit, kiket és mennyit adnánk érte. Szerintem, ebben az esetben nem csak ARII maradna, hanem mások is szívesen jönnének hozzánk. Nem mondom hogy mindent megbocsátanék Pace-nek, de a 2017-es történelmi léptékű hülyesége után legalább csinálhatna végre valamit, amivel kozmetikázhatná azt.

Szerkesztette: mortirolo
több mint 3 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
mortirolo

több mint 3 éve

Szerkesztette: mortirolo
több mint 3 éve
 www.espn.com/video/clip?id=30928970
több mint 3 éve
Ha egyetlen kívánságom lehetne, akkor azt kérném, hogy Pace ne trédeljen fel. Egy-két 2-6 körös, izgalmas (Fitzpatrik style) QB jöhetne, mert drága, középszerű (Szerencsére Wentz már más baja.) irányítóra nincs szükségünk.
Én úgy látom, hogy itt a fórumon mi nagyon hasonlóan látjuk a helyzetet. Remélem, hogy hallgatnak ránk. 😊
több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Egyértelműen merem mondani. Historikusan elverték a Superbowlon, de az ilyen elég ritka.
Ami miatt én nem látom annyira rossznak a Bears támadófalát az az, hogy a két irányító, aki játszott mögöttük nagyon korlátolt.
Trubiskyt, amelyik védelem benntartja a zsebben az nyert. Mert ahogy tudjuk védelmet olvasni nem tud, döntés képtelen, pánikol, agyilag hülye.
Foles pocket presence meg kritikán aluli, előtte tényleg patyolat zsebnek kell lennie, mert ő nem fog 1 lépést oldalra, vagy fellépni előre, nem fog az ég világon segíteni az előtte játszó 5-nek. Ő egy szobor a zsebben, Kirk Cousins aki szintén nagyon rossz pocket presenceszel rendelkezik egy Houdini hozzá képest.
Az én véleményem az, hogy a QB megvédése az többtényezős játék, amiben az irányítónak nagy szerepe van. A Superbowlt én ezért nem tartom jó példának, mert az hogy ennyire elverjenek egy falat az nagyon ritka.
Ami ezzel összefügg, hogy Trubiskyt és Folest egyetlen védelem nem respektálta. Egy picit sem.
Összegezve az nem kérdés, hogy keményen invesztálni kell a falba, egy RT az első körben nagyon adja magát, és legalább még egy draft pick az első 3 körből. És piacról is egy belső falember. Viszont ameddig ilyen QB-k vannak mögöttük, addig olyan nagy előrelépést akkor sem várok, ha sikerül jól beerősíteni.

Az egyértelmű, hogy QB-t leakasztani idén drága lesz. Én is egyetértek veled abban, hogy erősítsük meg a támadófalat, puntoljuk el a szezont, kezdjünk egy rebuildet , hozzunk egy középső körös rookiet, akiért nem kell reachelni, játsszon Foles az elején, aztán jöjjön a rookie. De nem ez történik majd.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Egy valamirevaló támadofalat 1 év alatt összeraksz, átalakítasz. Nem kell 5 évet várni vele.
Ami szerintem előrelépés lesz, hogy Whitehair guard lesz és nem center. Daniels kell Bars helyett. Lenot mozdítani nem tudod, jön egy RT, szerintem egy projekt OT, meg piacról egy center.

Ami segítene még, az egy jobb rendszer és egy valamire való QB.
tüsi91
Jobb rendszer nem lesz, úgyhogy a fal kell mindenképp, olyan jó kell hogy egy közepes QB teljesítmény is eleg legyen. Mivel prémium QBt már nincs reális esély szerezni így nincs más lehetőség csak a fal felé fordulni és azt rendbe tenni.

Megdöbbentő volt látni amúgy a SB-ban hogy még Mahomesnak is ennyit számít, pedig róla eddig szerintem mindenki azt hitte hogy ha kell a lábmunkája elég lehet arra hogy elfedje a fal hibáit.
davemayer
Szerintem az SB megmutatta hogy ha egy támadófalból kiesik mindenki, akkor nem volt 5 olyan játékosa a Chiefsnek a padon aki így együtt betudott volna szállni. 2 héttel korábban egy jó LT-vel kiegészülve egy gyengébb frontot azért simán megoldottak. Na most vedd a liga legjobb támadofalát, vegyél ki tetszőleges 4 embert és nézzük meg utána. Nem mérvadó.

Egy RT-t kell találni, draft 1. kör mondjuk, nálam kell egy projekt OT, meg belülre valaki piacról. Ez bőven lehet egy közepes vagy jobb fal 2021-ben, de egyrészt hogyan lehet minősíteni a mi falunkat, amikor egy hülye gyenge vagy egy mozgásképtelen gyenge QB-t kellene megvédeni?
tüsi91
A chiefs erősségét illetően nem mérvadó tüsi, de mered azt mondani hogy nem úgy nézne ki egy random meccs Mahomes-nak a mostani bears OL mögött?
Ezért volt érdekes a SB, nem mondtam semmit a chiefs erősségét illetően, hidd el tökéletesen tisztában vagyok a szituációjukkal.

A másik kérdés: ár/érték arányban ki lehet az a QB aki nem "hülye gyenge vagy mozgásképtelen gyenge" és megéri az OL-építés KÁRÁRA elhozni? Azért hangsúlyozom hogy kárára, mert ahogy te is írtad az idei érdemleges köröket illene a falba invesztálni és ez máris ugrik ha feltradelünk/qbt húzunk első körben/tradeljük vmelyik kört.

Ami nálam most a best case scenario hogy tradelünk Darnoldért, odaadva egy idei hátsót (4től hátra)+jövő évi 2.at (elsőt ha nagyon muszáj) és akkor létrejöhet egy jobb OL+ nem teljesen fogalmatlan QB felhozatal. Viszont más QB-t nem látok max Garoppolot akiért érdemes lehet még tradelni de ő még lehet jó OL-nal sem lenne elég ahhoz hogy megvédhessék az állásukat.

A legrosszabb szvsz ha feltradelünk előre egy rookie QB-ért, akit felnégyelnek majd emögött az OL mögött, és jövőre ott leszünk ahol a texans - ott sem mert nem hiszem hogy bárki elérhető qb a draftról watsoni értéket képviselne.

Ami nagyon rossz, hogy több jel mutat arra hogy totál szétcseszik ezt a franchise-t minthogy elkezdjék kijavítani a hibákat.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Egy valamirevaló támadofalat 1 év alatt összeraksz, átalakítasz. Nem kell 5 évet várni vele.
Ami szerintem előrelépés lesz, hogy Whitehair guard lesz és nem center. Daniels kell Bars helyett. Lenot mozdítani nem tudod, jön egy RT, szerintem egy projekt OT, meg piacról egy center.

tüsi91
Jobb rendszer nem lesz, úgyhogy a fal kell mindenképp, olyan jó kell hogy egy közepes QB teljesítmény is eleg legyen. Mivel prémium QBt már nincs reális esély szerezni így nincs más lehetőség csak a fal felé fordulni és azt rendbe tenni.

Megdöbbentő volt látni amúgy a SB-ban hogy még Mahomesnak is ennyit számít, pedig róla eddig szerintem mindenki azt hitte hogy ha kell a lábmunkája elég lehet arra hogy elfedje a fal hibáit.
davemayer
Szerintem az SB megmutatta hogy ha egy támadófalból kiesik mindenki, akkor nem volt 5 olyan játékosa a Chiefsnek a padon aki így együtt betudott volna szállni. 2 héttel korábban egy jó LT-vel kiegészülve egy gyengébb frontot azért simán megoldottak. Na most vedd a liga legjobb támadofalát, vegyél ki tetszőleges 4 embert és nézzük meg utána. Nem mérvadó.

Egy RT-t kell találni, draft 1. kör mondjuk, nálam kell egy projekt OT, meg belülre valaki piacról. Ez bőven lehet egy közepes vagy jobb fal 2021-ben, de egyrészt hogyan lehet minősíteni a mi falunkat, amikor egy hülye gyenge vagy egy mozgásképtelen gyenge QB-t kellene megvédeni?
több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010

tüsi91
Az minden esetre tetszik hogy Pace azért nem tolt be mindent eddig legalábbis. Fostam hogy tényleg megad ilyen 2 első kört vagy ilyesmi.

több mint 3 éve

tüsi91

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Sports Illustrated's Albert Breer reports the Bears never made a trade offer for Carson Wentz.
Bazzani
Azt el tudom kepzelni hogy meghallgattak hogy mit kér a philly és inkább hagyták. Huh, ennek felettébb örülök, olvassátok el milyen feltételei vannak annak a jövő évi kond 2.körnek, az gyakorlatilag első kör. 3+1 és mellé 4 éven át 25m körüli caphit, a philly kurva jól járt hogy ennyit kapott egy olyan játékosért akitől nyíltan szabadulni akart.

Én továbbra sem látom azt hogy Darnoldon kívül lenne értelme bárkiért tradelni. Öljük bele az első 2 picket a falba+ hozzunk valakit FA-ról, majd kukázzunk valakit egy jövő évi körért (pl Garoppolot). Ez még mindig sokkal jobban hangzik mint felcserélni a drafton, az kikúrt drága lenne és a fal ugyanolyan szar maradna. Semmi értelme nincs idehozni bárkit amíg az OL nincs átalakítva.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 651 — Axel Foley
Sports Illustrated's Albert Breer reports the Bears never made a trade offer for Carson Wentz.

több mint 3 éve
Nem tartom kizártnak hogy a drafton akarunk majd fel mozogni. Gerappától királya a hideg. Darnoldot el tudnám viselni, csak ugye Gase leépítette szerencsétlent most meg ide kerülne Nagy kezei közé, nem biztos hogy ő a megfelelő személy arra hogy kihozza belőle a maxot. Carr se lenne rossz de ha meg is válna tőle Gruden biztos az se lenne olcsó...Azon se lennék meglepve ha Tuat bepróbálnák a Dolohinsnál. Más kérdés hogy nem biztos hogy jó ötlet lenne...

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hallom a gördülő köveket rock'n roll 😀
több mint 3 éve
Wentz elég apróért ment a Coltshoz.
Nem túlságosan akarhattuk, ha ezt nem lőttük fölé.
Az első dominó eldőlt.
tüsi91
Szerintem Darnold az utolsó olyan opció ami még megmagyarázható.
Nem hiszem, hogy egy rookira teszik fel az állásukat.
Bazzani
Carr, Darnold, Garoppolo szerintem az a 3-as, aki kalapban van, de nem tudom mennyire reális bármelyik is. Wentz tűnt az opciónak, most ez bukott. Érdekes lesz innentől.
tüsi91
Mariota még talán.
Bazzani
Mariota tavaly free agent volt. 8,5 milliót kapott évi átlagban a Raiderstől. Akkor nem kellett, most meg tradelnének érte, mikor 1 meccset játszott csak a szezonban? Szerintem ez nagyon szánalmas lenne.
több mint 3 éve
Az első dominó eldőlt.
tüsi91
Bazzani
Carr, Darnold, Garoppolo szerintem az a 3-as, aki kalapban van, de nem tudom mennyire reális bármelyik is. Wentz tűnt az opciónak, most ez bukott. Érdekes lesz innentől.
tüsi91
Mariota még talán.

több mint 3 éve
Az első dominó eldőlt.
tüsi91
Bazzani
több mint 3 éve
Az első dominó eldőlt.
tüsi91

több mint 3 éve
Az első dominó eldőlt.
több mint 3 éve
Sean Desai: “I think Vic (Fangio) was really masterful of that, making sure guys were in positions that suited them."

Egyre bizakodóbb vagyok a védelemmel kapcsolatban. Ha Nagy átültetné ezt a gondolkodásmódot a támadókra, akkor lehetne akár egy jó szezonunk is.
több mint 3 éve
Folessal nem tudsz nekimenni úgy a szezonnak hogy az állásod múlik rajta. Eddig akárhová ment mindenhol megégett. Amikor 4 csapat próbálkozik veled de végül mindig lecserélnék akkor az azt mutatja hogy nem kezdő még úgy sem higy valóban nyomott egy hero mód PO runt. Az agya megvan a jàtékhoz, sajnos semmi mása nincs. Én amúgy Wentztől sosem voltam elájulva neki csak akkor tudnék örülni ha tényleg jó értéken megszerezhető. Darnold lenne az én emberem és valszeg ő lenne a legolcsóbb. Szerintem 3-5 Kökény környéke esetleg némi extra késő kör. Szerencsétlen az egyik legócskább csapatban a lehető kegszarabb edzőkkel volt körül véve. Konkrétan tönkre verték a karriejét.

több mint 3 éve
Foles a nagy meccsek embere. Mindenki vegye tudomásul, hogy Foles-Brady 2:0. A GOAT már annyira be van csokizva tőle, hogy még kezet fogni sem mer vele. A Tampa Bay-t, mint ahogyan ebben a szezonban is, simán verni fogjuk, tehát már csak Rodgers-re kellene kitalálni valamit... 😊
több mint 3 éve
Dave. Elfogadom a válaszod, hogy Te így látod, bár egyetérteni nem fogok. Viszont tény, hogy felesleges ezen továbbmennünk. A baj az, hogy bárki jön ide, mint QB, akkor a részedről előkerül, hogy Foles kellene, vagy köré kéne építeni. Ha Wentz jön, akkor azért, ha Darnold akkor azért, ha Carr akkor azért.

Egy dolog viszont véleményektől függően igaz. Nick Foles játszott annyira gyengén a körülményektől függetlenül, hogy őt nem lehet Chicagoban többé számba venni. Maximum tankolásra.
tüsi91
Nem, Darnold talán van annyira jó fizikálisan hogy még ezzel az OL-nal is jobb lehetne mint Foles. A másik kettő minimum ugyanilyen szar lenne, igen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal