Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Nem akarom szítani a feszültséget de azt azért a SB-on láthattuk nagyjából hogy Mahomes mekkorát tudna alakítani ebben a Bearsben...Szerintem 15 évig pozícióban lenne a csapat, s úgy kellene támadófalat építeni, hogy a QB megoldott. Aki felé némi respektet mutatnak az ellenfelek.
Örülnék Watsonnak nagyon és ő is legalább olyan mobilis mint Mahomes ha nem jobban az de ő sem tudná stabilan nyerővé tenni ezt a csapatot.
Emiatt pedig szvsz furcsa mód a csapat jövőre szempontjából az OL inkább prioritás mint a QB.
davemayer
Balfasz Chiefs, nem tudták pótolni a 4 kezdőt a falból.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Nem akarom szítani a feszültséget de azt azért a SB-on láthattuk nagyjából hogy Mahomes mekkorát tudna alakítani ebben a Bearsben... Örülnék Watsonnak nagyon és ő is legalább olyan mobilis mint Mahomes ha nem jobban az de ő sem tudná stabilan nyerővé tenni ezt a csapatot.
Emiatt pedig szvsz furcsa mód a csapat jövőre szempontjából az OL inkább prioritás mint a QB.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tüsi javíts ki, de én az elmúlt 13-14 évben nem emlékszem közepesnél jobb támadófal teljesítményre (az is pár évig volt), ami vagy pass protectionban működött vagy futásnál, de együtt soha. A többi időszakban trágya volt. Szerintem ez egy világrekord......FO adjusted line rangsorban elfoglalt helyek futásblokkban ill. passzblokkban:
csi77
2020: 25., 15.
2019: 29., 21.
2018: 28., 7.
2017: 28., 23.
2016: 8., 7.
2015: 7., 12.
2014: 15., 18.
2013: 28., 5.
2012: 16., 24.
2011: 24., 31.
2010: 29., 32.
2009: 20., 13.
2008: 26., 11.
2007: 29.,19.
2006: 7., 6.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Azért az is megér egy misét, hogy ismét (régóta) nem vagyunk vonzó célpont a jelentkezőknek. Ki akar egy folyamatosan süllyedő szigeten kunyhót építeni? Staffordot nyilván nem akarták ideengedni (meg tán ő sem akart jönni), Watson hülye lenne a küblit bilire cserélni, Wentznek sem fűlik a foga szerintem.
Persze sok pénzért bárkinek korpás a haja, de azt sem itt kapja meg.
Watsonnak örülnék egyedül FA, amire vajmi kevés esély van, így inkább draftról találjunk valami gyöngyszemet (nem fogunk).
Wentznél azt érzem, hogy Foles II lesz itt, mert Nagyban sem bízom már, hogy kialakít neki valami működő rendszert.
Tüsi javíts ki, de én az elmúlt 13-14 évben nem emlékszem közepesnél jobb támadófal teljesítményre (az is pár évig volt), ami vagy pass protectionban működött vagy futásnál, de együtt soha. A többi időszakban trágya volt. Szerintem ez egy világrekord......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Minél inkább megy az idő, annál kevesebbet kell Wentzért adni. S ha eljutunk oda, hogy nincs benn első kör, akkor Wentből bukni már nem igen lehet. Már persze nem itt, hanem ott, ahol nem ülnek egy kilövésre kész rakétán az illetékesek. Mert ha nincs első kör az árban akkor Wentzet meg lehet próbálni bőven. S ez akkor is így van, ha neked szimpatikus, ha nem szimpatikus.Az legalább bíztató hogy Pace annyira nem desperate hogy házat, kocsit, asszonyt be dobjon csak hogy legyen valami. Az Eagles elvesztette a controlt innentől. Sokat akartak, blöffölt Roseman de úgy néz ki még Pace se ette meg. Wentz menni akar, a Philynek jól jönne ha megszabadulnának a szerződésétől. Én reménykedek hogy első kör nincs terítéken. Ahogy te is mondtad első kör nélkül ki lehet próbálni így azért nem adod el a frenchise jövőjét...
Sok variáció van, de George és Ted döntése alapján Foles nincs köztük. Ő csak a tankoló módban működött volna. Foles jelenleg egy olyan játékos, akiért még a Bears adna akár egy picket is csak vigye el valaki.
tüsi91
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Minél inkább megy az idő, annál kevesebbet kell Wentzért adni. S ha eljutunk oda, hogy nincs benn első kör, akkor Wentből bukni már nem igen lehet. Már persze nem itt, hanem ott, ahol nem ülnek egy kilövésre kész rakétán az illetékesek. Mert ha nincs első kör az árban akkor Wentzet meg lehet próbálni bőven. S ez akkor is így van, ha neked szimpatikus, ha nem szimpatikus.Sok variáció van, de George és Ted döntése alapján Foles nincs köztük. Ő csak a tankoló módban működött volna. Foles jelenleg egy olyan játékos, akiért még a Bears adna akár egy picket is csak vigye el valaki.
több mint 3 éve
Állítólag Wentz a Coltsot preferálja nem minket (hallatlan...), remélem minden összejön és ott köt kiKövezzetek meg de egy Wentzért ennyit adni nagyobb hülyeség mint építeni egy elit OL-t (akár trade-del akár drafttal) és nekimenni a szezonnak Foles-szal (vagy más FA QB-val aki tud dobni). Legalább ha nem működik maradna utánuk egy jó OL, ez a jövőre nézve is sokkal kisebb veszélyt hordoz magában. Vagy jöjjön Watson és fusson az életéért.
Szerkesztette: davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mortirolo
1 058
Attól tartok én is, hogy megint drágán veszünk semmit. Stafford rendben lett volna, de Ő nincs meg és ha Watson is elkel, akkor el kellene engedni a QB projektet és belekezdeni az újraépítésbe. Az a gond, hogy elértük a plafont (2db 8-8) és nem látszik a koncepció. Draft pick-eket gyűjtünk, egy bizonyítottan Top 5 irányítót szerzünk meg vagy contender csapatot építünk, mint a tavalyi TB vagy az idei Colts? A senkiföldjén vagyunk és valószínűleg maradunk is.Persze hogy kell a jó támadófal, mert Russell Wilson-ból csak egy van, viszont az a továbbiakban is tény, hogy a legjobb 4 között már csak kiváló irányítóval rendelkező csapatok voltak. Nincs szükségünk több közepes irányítóra, abból már volt és van is itt elég. A jelenlegi helyzetben, Watson szintű QB kell vagy támadófal. Mivel nincs elég muníciónk, így utóbbi járhatóbbnak tűnik. A legolcsóbb előrelépési lehetőség pedig az, ha nem Nagy hívja a játékokat.Na Ja de mivel Pace és Nagy felett ott lebeg a kard így most nyílván túl fognak “fizetni” egy QB-t akit amúgy nem kéne.
mortirolo
Tomcsik
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Mivel nem jött igazi OC, ezért megy tovább a run-pass option offense, amihez próbálnak olyan QB-t hozni, aki ezt a reményeik szerint jobban végretudja hajtani, mint tette azt Trubisky és Foles. Ez a két játékos tett annyit a pályán , hogy szóba sem kerülhetnek. Watson, Prescott olyan opciók, akikről beszélni lehet, de nem valósak. Wentz egy olyan opció, akire van esély, ismeri a rendszer alapjait, és ami a legfontosabb, hogy teljesített úgy 3 szezonban, ami alapján minden előítélet nélkül ki lehet mondani, hogy jobb, mint amivel mondjuk az elmúlt években rendelkeztünk. Hogy mennyivel az már vitatárgya. A megéri-e kérdés megint az, s ott minden bizonnyal a nem a válasz.
Ez nem Pace és Nagy hibája. Ez George és Phillips döntése. Előbbi kettőt, ha bekövetkezik a trade még csak hibáztatni sem tudom. Az elérhető opciók szűkösek, s kb azt hozzák el, aki lehet jobb, mint ami eddig volt. Bárki innen a helyükben ugyanezt tenné. Keresni valakit, akivel legalább el lehet adni, hogy lehet jobb, s akiben hisznek, hogy jobb is lesz. Trubiskyről Nagy véleményt mondott a 3.héten, Folest pedig erre a csávóra vissza kellett cserélni. Ez Nagy és Pace sara, már csak ezért a két játékosért is ki kellett volna rúgni mindkettőt. De azzal, hogy nem tették meg, minden ami történik innentől az már a két felettesük bűne.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Persze hogy kell a jó támadófal, mert Russell Wilson-ból csak egy van, viszont az a továbbiakban is tény, hogy a legjobb 4 között már csak kiváló irányítóval rendelkező csapatok voltak. Nincs szükségünk több közepes irányítóra, abból már volt és van is itt elég. A jelenlegi helyzetben, Watson szintű QB kell vagy támadófal. Mivel nincs elég muníciónk, így utóbbi járhatóbbnak tűnik. A legolcsóbb előrelépési lehetőség pedig az, ha nem Nagy hívja a játékokat.Na Ja de mivel Pace és Nagy felett ott lebeg a kard így most nyílván túl fognak “fizetni” egy QB-t akit amúgy nem kéne.
mortirolo
több mint 3 éve
mortirolo
1 058
Persze hogy kell a jó támadófal, mert Russell Wilson-ból csak egy van, viszont az a továbbiakban is tény, hogy a legjobb 4 között már csak kiváló irányítóval rendelkező csapatok voltak. Nincs szükségünk több közepes irányítóra, abból már volt és van is itt elég. A jelenlegi helyzetben, Watson szintű QB kell vagy támadófal. Mivel nincs elég muníciónk, így utóbbi járhatóbbnak tűnik. A legolcsóbb előrelépési lehetőség pedig az, ha nem Nagy hívja a játékokat.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Vannak kihagyhatatlan támadófal prospectek, akikről nagyjából megtudod mondani, hogy az NFL-ben is jók lesznek. De az összes csapat támadófalában van ezt így látatlanban bemondom legalább 2 középső körökből kiválasztott gyerek, akit kineveltek. Nálunk? 6 év alatt 3 darab támadófal pick volt az első 4 körben. Ha az 5. kört idevesszük, akkor 4. Minden valamire való csapat folyamatosan hozza a középső körökből a prospecteket, jó esetben kezdőket, nagyon jó esetben még többet. Jah hát igen nem Mitchell Trubisky, Anthony Miller, Nick Foles kaliberű játékosokért kellene elszórni a pickeket.
Nem az befolyásolja a tamadófalat, hogy most Wentzért adnak egy első kört. Hanem az, hogy minimális erőforrást raktak bele évekig, s azt meg nem mondhatjuk el, hogy azért tettél, mert annyira jó lett volna a fal.
több mint 3 éve
Az mondjuk vicces hogy sokan emlegetik hogy anno nem Arians lett az edzőnk aztán most SB-t nyert. Persze nyílván jobb lett volna , de hogy a tegnapi SB-hoz mennyi köze volt azt nem tudom. Az nagyon megmaradt hogy behívott valamit aztán Brady vehemensen kiordított hogy nem majd én tudom hogy mi lesz...Maga Arians nyilatkozta le hogy igazából ő nem sok mindent csinál 😀 ( jó biztos van benne egy kis barokkos túlzás 😊 )Láttuk Winstonnal mire ment (majd érdekes lesz ha NOban valóban ő játszik és menni fog neki) szóval ezen sztem kár sajnálkozni 😊
Tomcsik
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Az mondjuk vicces hogy sokan emlegetik hogy anno nem Arians lett az edzőnk aztán most SB-t nyert. Persze nyílván jobb lett volna , de hogy a tegnapi SB-hoz mennyi köze volt azt nem tudom. Az nagyon megmaradt hogy behívott valamit aztán Brady vehemensen kiordított hogy nem majd én tudom hogy mi lesz...Maga Arians nyilatkozta le hogy igazából ő nem sok mindent csinál 😀 ( jó biztos van benne egy kis barokkos túlzás 😊 )
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Nem kell kiforgatni nyílván a SB nélkül is tudjuk ezt de érted a lényeget gondolom. Nyílván kell a jó QB csak ha Wentzért feladsz első köröket akkor nem tudsz falat tenni elé és ott tartunk majd mint a Texans vagy mint a Phily. Az a baj hogy mind tudjuk hogy el kellett volna kezdeni a rebuildet és nem desperate helyzetbe hozni Pacet hogy eladja a jövőt...Nos az a helyzet hogy a SB is megmutatta hogy lehet neked akármilyen sztár QB-d legyen az akár Mahomes ha nincs előtte O fal szart se érsz. Így tradelgessünk elő köröket Wentzért vagy Watsonért. Ja és a védelemnek még mindig van köze a championship megnyeréséhez...Egy meccs a Superbowlban ezt mutatta egy igen jó formába lendülő védelem ellen. A Superbowl megmutatta neked, hogy lehet bármilyen jó QB-d, ha nincs előtte támadófal szart sem érsz. A Superbowl mutatta meg. A Superbowl.
Tomcsik
Egy középszar támadófalat összerakni nem évek kérdése, nyilván ha 4 kezdő kiesik úgy nem egyszerű (lásd Kansas City Chiefs). Meg egyszerűbb is, mint egy középszar irányítót találni. Utóbbit mondjuk ide nem igen sikeredett még találni. Nyilván támadófal kell, mert az a foci alapja, de ha van QB-d, baromi sok mindent el tudsz maszkírozni, lásd Kansas City. Ma nem sikerült. Fordított esetben nem annyira. Persze tudom Nick Foles Superbowl győztes irányító.
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Nos az a helyzet hogy a SB is megmutatta hogy lehet neked akármilyen sztár QB-d legyen az akár Mahomes ha nincs előtte O fal szart se érsz. Így tradelgessünk elő köröket Wentzért vagy Watsonért. Ja és a védelemnek még mindig van köze a championship megnyeréséhez...Egy meccs a Superbowlban ezt mutatta egy igen jó formába lendülő védelem ellen. A Superbowl megmutatta neked, hogy lehet bármilyen jó QB-d, ha nincs előtte támadófal szart sem érsz. A Superbowl mutatta meg. A Superbowl.
Tomcsik
Egy középszar támadófalat összerakni nem évek kérdése, nyilván ha 4 kezdő kiesik úgy nem egyszerű (lásd Kansas City Chiefs). Meg egyszerűbb is, mint egy középszar irányítót találni. Utóbbit mondjuk ide nem igen sikeredett még találni. Nyilván támadófal kell, mert az a foci alapja, de ha van QB-d, baromi sok mindent el tudsz maszkírozni, lásd Kansas City. Ma nem sikerült. Fordított esetben nem annyira. Persze tudom Nick Foles Superbowl győztes irányító.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Nos az a helyzet hogy a SB is megmutatta hogy lehet neked akármilyen sztár QB-d legyen az akár Mahomes ha nincs előtte O fal szart se érsz. Így tradelgessünk elő köröket Wentzért vagy Watsonért. Ja és a védelemnek még mindig van köze a championship megnyeréséhez...
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Erre minden esély megvan 😊Ryan Pace getting fired in 2022 after he goes all out this off-season with Carson Wentz, Zach Ertz, JJ Watt & tagging Allen Robinson while leaving them without a 2022 first round pick & $100M over the cap. #Bears pic.twitter.com/1WeUL9xAID
— Aaron Leming (@AaronLemingNFL) February 7, 2021
😀
Borbinho
több mint 3 éve
Ryan Pace getting fired in 2022 after he goes all out this off-season with Carson Wentz, Zach Ertz, JJ Watt & tagging Allen Robinson while leaving them without a 2022 first round pick & $100M over the cap. #Bears pic.twitter.com/1WeUL9xAID
— Aaron Leming (@AaronLemingNFL) February 7, 2021
😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Az biztos hogy nálatok Wentznek nincs jövője hosszú távon, nagyon látványos volt ahogy a csapat megváltozott Hurts-szel. Ez elvileg tovább csökkentené Wentz értékét de Pace ezt nem izgatja ezek szerint, bár reménykedem hogy kútba esik a terve.Engem nem az izgat hogy megy vagy marad, hanem hogy záruljon le ez a mizéria. Bár maradás esetén félő, hogy csak mérgeződne a helyzet, lásd az érdekes Sanders tweet a mi topicunkban. Úgy hogy hajrá, ezzel nem zaklatom az égieket 😛 😀Monjuk Cohennek nem is lenne értelme de Folesnak se sok, ahogy játékosnak egyáltalán mert pénz az nincs. Csak picket van értelme kapnunk. Lehet be is dől az egész és Wentz marad.Adja az ég... tudom lehet hendikeppel indulok ellened ha imádkozásról van szó de megpróbálom 😉 😁
dande
davemayer
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Engem nem az izgat hogy megy vagy marad, hanem hogy záruljon le ez a mizéria. Bár maradás esetén félő, hogy csak mérgeződne a helyzet, lásd az érdekes Sanders tweet a mi topicunkban. Úgy hogy hajrá, ezzel nem zaklatom az égieket 😛 😀Monjuk Cohennek nem is lenne értelme de Folesnak se sok, ahogy játékosnak egyáltalán mert pénz az nincs. Csak picket van értelme kapnunk. Lehet be is dől az egész és Wentz marad.Adja az ég... tudom lehet hendikeppel indulok ellened ha imádkozásról van szó de megpróbálom 😉 😁
dande
davemayer
több mint 3 éve
Monjuk Cohennek nem is lenne értelme de Folesnak se sok, ahogy játékosnak egyáltalán mert pénz az nincs. Csak picket van értelme kapnunk. Lehet be is dől az egész és Wentz marad.Adja az ég... tudom lehet hendikeppel indulok ellened ha imádkozásról van szó de megpróbálom 😉 😁
dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Monjuk Cohennek nem is lenne értelme de Folesnak se sok, ahogy játékosnak egyáltalán mert pénz az nincs. Csak picket van értelme kapnunk. Lehet be is dől az egész és Wentz marad.