Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Igen, ebben egyetértünk. Az a rossz, hogy nekik pedig a promt megoldás szükséges és most ígérik/hazudják le a csillagkat az égről mondjuk Wilsonért....Én nem szeretem Pacet és Nagyot. De drukkolok nekik, hogy találjanak egy jó irányítót a drafton. Mert ez a franchise érdeke........Azt gondolom, vagyis inkább remélem, hogy ez esetben már a hálaadásnapi meccset sem érik meg az állásukban.
----
Bazza.
Egy jól teljesítő rookie QB egy középszar teljesítménnyel (8-8 stb) szintén elég lehet arra hogy eladják, hogy itt már csak a rookie év utáni előrelépés kell aztán uccu neki.
tüsi91
csi77
Nagyon kíváncsi vagyok hogyan oldják meg ezt az irányító kérdést, mert nem reális opció sem Wilson sem Watson.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Úgy fest Mario Edwards marad még hozzá több évre. Ilyen pletykák szaladgálnak.Szerk. : Schefter szerint 3 év 11.5 millió. Kíváncsi vagyok a részletekre.
2 meccsen Edwards eltiltott, van az a Charlotte-i nő ügye is. Nem gondolom, hogy a garantált sok lenne.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
Az egésszel az a baj, hogy ezzel a szar tologatása megy, illetve kreálása.Ez gyakorlatilag laphúzás 20-ra, 2025 nagyon messze van.
Ha jönne új rezsim jövőre vagy jött volna és azt mondják Macket elengedik, akkor azt megtehették volna 2022 tavaszán. Most ezt nem lehet. Illetve lehet csak kapásból 24 millió dead money.
Mack szerződéséből a 17 milliós alapfizetést csökkentették veterán minimumig, a 16 milliót meg 5 évre szétosztották egy void év beiktatásával. Azaz 3.2 millióval nőtt az idei évet is beleszámolva minden évben garantált tétellel a cap hitje 2021-től 2025-tel bezáróan. Mack 2022-es cap hitje 30 millió dollár. Ez top5-ös QB pénz.
Jacksonnál a majd 9 milliós alapfizetést csökkentettek veterán minimumig, a 8 milliót meg 5 évre szétosztották egy void évvel. Évente 1,6 millióval nő a cap hitje ami garantált tartalom szintén 2025-ig bezárólag.
Whitehair esetén ugyanez a szisztéma. 6,5 milliós alapfizetést csökkentve veterán minimumig, az 5.5 millió 5 évre elosztva. Évente 1,1 millió garantált.
Ez így nem tűnik soknak, hogy évente 5,9 millió garantálttal nőtt a cap. De 5 évig az idei évet is beleszámolva minden egyes évben 5,9 millió. Ami annyit jelent, hogy ha ezek a játékosok nem teljesítenek akkor túl lépni rajtuk már nagyon sok dead money. És mondjuk Jackson nem teljesített 2020-ban (meg 19-ben sem nagyon).
Nem egy jó irány ez így. S nagyon remélem hogy pl Quinn nem kap ilyen módosítást. Persze a cappel sok mindent meg lehet csinálni egy darabig. De van egy pont ahol már csak resettel. És ezekkel a módosításokkal csak a szerintem szükséges rebuildet sikerült nehezebbé tenni.
----
Bazza.
Egy jól teljesítő rookie QB egy középszar teljesítménnyel (8-8 stb) szintén elég lehet arra hogy eladják, hogy itt már csak a rookie év utáni előrelépés kell aztán uccu neki.
tüsi91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Szerintem Pace és nagy maradásához nem elég a 8-8.Én nem szeretem Pacet és Nagyot. De drukkolok nekik, hogy találjanak egy jó irányítót a drafton. Mert ez a franchise érdeke........Azt gondolom, vagyis inkább remélem, hogy ez esetben már a hálaadásnapi meccset sem érik meg az állásukban.
----
Bazza.
tüsi91
csi77
Nagyon kíváncsi vagyok hogyan oldják meg ezt az irányító kérdést, mert nem reális opció sem Wilson sem Watson.
tüsi91
Sőt, a PO sem.
Minimum egy kört menni kell.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Ha nem tudják ide hozni Wilsont vagy Watsont akkor a rookie QB a legnagyobb esélyük. Nem fogják eladni a fejlődést Jimmy G-vel vagy Fitzmagiccal. Ha a rookie mutat valami bíztatót akkor mondhatják hogy megvan az emberünk és igen talán egy 8:8 körüli eredmény ismét elég lehet amilyen madár George. Persze top 10 környékére is drága felmenni , de mégse kerülne annyiba mint Wilson vagy Watson. Persze én is csipáznám Wilsont se reálisan nem tudunk olyan értéket adni érte ami a Seahawksnak megérné. Top 5 QB nem sűrűn cserélget az ember. Ha még lenne egy top5 első körünk azt mondom talán de 20. pick nem lesz vonzó. Ez max akkor következhet be ha Wilson tényleg szabadulni akarna Seattleből és nagyon elmérgesedne a helyzet. Egyenlőre Wilson hivatalosan még csak cserét sem kért...Szerintem kizárt, hogy egy GM-HC páros egy rookiera bízza az állását amikor kimondva kimondatlanul egy évük van.Mack, Whitehair, Jackson 2021-es fizetése aláírás bónusszá alakítva. Ezzel már a sapka alatt vagyunk, ha nem is sokkal.Az is látszik hogy egy esetleges trade Wilson/Watson esetén őket nem nagyon lehet bele tenni a dealbe. Hatalmas dead money maradna. Mondjuk én nem látom reálisnak egyik QB-t se. Szerintem a drafton próbálunk meg felmenni tippre Lanceért.
Macken túllépni 1 vagy 2 év múlva elég komoly dead money lesz.
tüsi91
Tomcsik
Bazzani
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Én nem szeretem Pacet és Nagyot. De drukkolok nekik, hogy találjanak egy jó irányítót a drafton. Mert ez a franchise érdeke........Azt gondolom, vagyis inkább remélem, hogy ez esetben már a hálaadásnapi meccset sem érik meg az állásukban.
----
Bazza.
tüsi91
csi77
több mint 3 éve
.......Azt gondolom, vagyis inkább remélem, hogy ez esetben már a hálaadásnapi meccset sem érik meg az állásukban.
----
Bazza.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Az egésszel az a baj, hogy ezzel a szar tologatása megy, illetve kreálása.Ha jönne új rezsim jövőre vagy jött volna és azt mondják Macket elengedik, akkor azt megtehették volna 2022 tavaszán. Most ezt nem lehet. Illetve lehet csak kapásból 24 millió dead money.
Mack szerződéséből a 17 milliós alapfizetést csökkentették veterán minimumig, a 16 milliót meg 5 évre szétosztották egy void év beiktatásával. Azaz 3.2 millióval nőtt az idei évet is beleszámolva minden évben garantált tétellel a cap hitje 2021-től 2025-tel bezáróan. Mack 2022-es cap hitje 30 millió dollár. Ez top5-ös QB pénz.
Jacksonnál a majd 9 milliós alapfizetést csökkentettek veterán minimumig, a 8 milliót meg 5 évre szétosztották egy void évvel. Évente 1,6 millióval nő a cap hitje ami garantált tartalom szintén 2025-ig bezárólag.
Whitehair esetén ugyanez a szisztéma. 6,5 milliós alapfizetést csökkentve veterán minimumig, az 5.5 millió 5 évre elosztva. Évente 1,1 millió garantált.
Ez így nem tűnik soknak, hogy évente 5,9 millió garantálttal nőtt a cap. De 5 évig az idei évet is beleszámolva minden egyes évben 5,9 millió. Ami annyit jelent, hogy ha ezek a játékosok nem teljesítenek akkor túl lépni rajtuk már nagyon sok dead money. És mondjuk Jackson nem teljesített 2020-ban (meg 19-ben sem nagyon).
Nem egy jó irány ez így. S nagyon remélem hogy pl Quinn nem kap ilyen módosítást. Persze a cappel sok mindent meg lehet csinálni egy darabig. De van egy pont ahol már csak resettel. És ezekkel a módosításokkal csak a szerintem szükséges rebuildet sikerült nehezebbé tenni.
----
Bazza.
több mint 3 éve
Szerintem kizárt, hogy egy GM-HC páros egy rookiera bízza az állását amikor kimondva kimondatlanul egy évük van.Mack, Whitehair, Jackson 2021-es fizetése aláírás bónusszá alakítva. Ezzel már a sapka alatt vagyunk, ha nem is sokkal.Az is látszik hogy egy esetleges trade Wilson/Watson esetén őket nem nagyon lehet bele tenni a dealbe. Hatalmas dead money maradna. Mondjuk én nem látom reálisnak egyik QB-t se. Szerintem a drafton próbálunk meg felmenni tippre Lanceért.
tüsi91
Tomcsik
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Mack, Whitehair, Jackson 2021-es fizetése aláírás bónusszá alakítva. Ezzel már a sapka alatt vagyunk, ha nem is sokkal.Az is látszik hogy egy esetleges trade Wilson/Watson esetén őket nem nagyon lehet bele tenni a dealbe. Hatalmas dead money maradna. Mondjuk én nem látom reálisnak egyik QB-t se. Szerintem a drafton próbálunk meg felmenni tippre Lanceért.
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Mack, Whitehair, Jackson 2021-es fizetése aláírás bónusszá alakítva. Ezzel már a sapka alatt vagyunk, ha nem is sokkal.Macken túllépni 1 vagy 2 év múlva elég komoly dead money lesz.
több mint 3 éve
Santos szerződése.Ha teljesít, nem vészes.
3 év / $ 9 000 000
Garantált alíráskor: $ 3 575 000 (2021 base + signing bonus)
Signing bonus: $2 500 000 (5 évre elosztva - - > 2 void év)
2022-es base $1 000 000 garantált a 2022-es szezon 3.napján, ha rosteren van
2021: 1 075 000 + 500 000 = $1 575 000
2022: 2 675 000 + 500 000 = $3 175 000
2023: 2 750 000 + 500 000 = $3 250 000
2024: void $500 000
2025: void $500 000
Nem vészes.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Santos szerződése.3 év / $ 9 000 000
Garantált alíráskor: $ 3 575 000 (2021 base + signing bonus)
Signing bonus: $2 500 000 (5 évre elosztva - - > 2 void év)
2022-es base $1 000 000 garantált a 2022-es szezon 3.napján, ha rosteren van
2021: 1 075 000 + 500 000 = $1 575 000
2022: 2 675 000 + 500 000 = $3 175 000
2023: 2 750 000 + 500 000 = $3 250 000
2024: void $500 000
2025: void $500 000
Nem vészes. Bár hogy ilyen kis tételnél miért kell ezt a 2 automatikusan megszűnő tételt berakni? Ha nem lenne akkor az aláírási pénz nem 500 000 lenne évente, hanem 833 333. Nem azon a 333 333 dolláron múlik, hogy beférsz-e a sapka alá. Cserébe ha ki is tölti a szerződést, akkor is 1 milliót hozzá lehet majd írni a 2024-es évhez. Ilyen kis tételnél semmi értelme.
több mint 3 éve
#Bears are bringing back P Pat O’Donnell on a one-year deal, source says. So K Cairo Santos gets done yesterday and O’Donnell today.
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) March 12, 2021
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Na ennyire vagyok én képben 😁A gyerek 28-at vágott be zsinórban a chicagói időben. 2 frenchise rekordot döntött meg úgy hogy itt volt egy Gould előtte. Ha nem tartjuk meg akkor az lenne a baj. Kell nekünk megint egy kicker competition ? Aztán ha 40 yardnál messzebbről kell rúgni akkor megint körmöt rágunk vagy nekimegyünk negyedikre? Persze van benne egy kis rizikó de ez volt a jó döntés szerintem.
Meg van a veszélye annak, hogy egy journeyman kickert egy kétségtelenül kiváló szezon után - ahol nézők nem zavarták - ennyi pénzért megtartasz. De ezt mondjuk lehet magyarázni, azt nem lehetne, hogy elengeded és Santos marad jó, aki rúg helyette meg nem lesz az. Főleg az elmúlt pár év után itt Chicagoban.
tüsi91
több mint 3 éve
Na ennyire vagyok én képben 😁Igen szerintem is jogosan kapta ezt a szerzodest, egy ilyen szezon után ez varhato volt, plane amilyen a kicker felhozatal.
Meg van a veszélye annak, hogy egy journeyman kickert egy kétségtelenül kiváló szezon után - ahol nézők nem zavarták - ennyi pénzért megtartasz. De ezt mondjuk lehet magyarázni, azt nem lehetne, hogy elengeded és Santos marad jó, aki rúg helyette meg nem lesz az. Főleg az elmúlt pár év után itt Chicagoban.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Na ennyire vagyok én képben 😁Meg van a veszélye annak, hogy egy journeyman kickert egy kétségtelenül kiváló szezon után - ahol nézők nem zavarták - ennyi pénzért megtartasz. De ezt mondjuk lehet magyarázni, azt nem lehetne, hogy elengeded és Santos marad jó, aki rúg helyette meg nem lesz az. Főleg az elmúlt pár év után itt Chicagoban.
több mint 3 éve
mortirolo
1 058
Mit hozott ki eddig Pace az első körökből? Akkor jártunk a legjobban, amikor Mack-re költötte. A húzások közül egyedül Roquan Smith-re mondhatjuk, hogy bejött, de azért Ő sem egy Urlacher. További beszerzések: Kevin White, Leonard Floyd, Mitchell Trubisky... A legjobb lenne rendes QB-re (Wilson, Watson) költeni, lefelé és/vagy jövő évre cserélni, de sajnos ezek a legvalószínűtlenebb opciók. Szerintem újabb felcsere lesz és elhozzuk Trey Lance-t. Egyszer lehetne már nekünk is szerencsénk.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Ha már nyakunkon a piac nyitás. Nem számíthatunk egy mozgalmas free agencyre olyan szempontból, hogy nem fogjuk az új igazolásokkal felrobbantani a híreket. A jelenlegi keret, akinek most per pillanat érvényes szerződése van.
QB: Foles
RB: Montgomery, Cohen, Nall, Pierce
WR: Robinson, Mooney, Miller, Wims, Ridley, Adams, Davis, Ives, Weah
TE: Kmet, Graham, Holtz, Horsted, Clark
OT: Leno, Traore
IOL: Whitehair, Mustipher, Daniels, Bars, Hambright, Simmons, Eiselen
DL: Hicks, Goldman, Nichols, London
Edge: Mack, Quinn, Gipson, Vaughters
ILB: Smith, Trevathan, Woods, Iyiegbuniwe, Mack
CB: Fuller, Johnson, Shelley, Vildor, Crawford, Tabor, Roberson
S: Jackson, Lucas, Christian
Ez jelenleg a roster. Ez 51 fő. Ebből 10 olyan csávó van, aki még szezon közbe rosterre sem került, nem hogy aktív meccs keretbe, vagy hogy esetleg pályára is lépjen. (Adams, Davis, Ives, Weah, Clark, Traore, Eiselen, London, L. Mack, Roberson). Tehát 41 amiben olyan nagyon-nagyon perememberek is vannak, mint Nall, Pierce, Horsted, Holtz, Hambright, Simmons, Crawford, Tabor. Ez 33, s akkor finoman számoltam.
Free agents:
Trubisky (QB), Patterson (WR), Robertson-Harris (DL), Bush (S), Harris (TE), McManis (DB/ST), Mingo (edge), Gipson (S), Jenkins (DL), Urban (DL), Edwards (DL), Ifedi (OL), McCullers (DL), Burns (CB), Harris (WR), Carter (WR), Houston-Carson (S), Spriggs (T), Santos (PK), Coward (G), Joseph (CB), Pineiro (PK), Scales (LS)
Na most ami a baj, hogy így sikerül eddig mínusz 18 milliónál lenni. Hogy nincs értékelhető QB sem pénzben, sem minőségben a rosteren. Kevés reménytelenebb franchise van jelenleg, amin nyilván egy QB nagyot változtatna, de összességében? 2 éven belül itt kifut a Hicks, Fuller, Mack, Quinn, Trevathan 5-ös a védelembe. Oszt nem látod azt, hogy tolonganak a fiatalok.
Na most azok közül, akik nem veterán minimumos játékosok:
Trubisky : nem jön vissza, 6-8 milliós játékos lesz valahol
Patterson: top KR, aki nem jó RB és nem jó WR, hogy snapet vegyen el Montgomerytől és Cohentől. Nem jön vissza
Roberston-Harris: valahova elmegy 5-6 millióért kezdőnek
Gipson: nem hiszem, hogy nagy piaca lenne, 3-3.5 M / év környékéért tippre marad
Urban: jó munkás ember 2-2,5 M / év. Marad.
Edwards: jó inside rusher, akinek limitált snap száma volt, ráadásul 2 meccsre eltiltott. Ha nem lesz piaca, akkor 2 M / év
Santos: van olyan érzésem, hogy nem fog visszaigazolni, hanem megtartják Pineirot. Mert utóbbi olcsó és hisznek benne is. Santos valahol 3-4 M / év
Ifedi: nehéz kérdés, mert egy jó átlagot hozott guardként és tackleként is. Ha Leno nem repül nem látom, hogy visszatérne. Valahol 4-5 millió körül lehet az éves értéke
O’Donnell: elmúlt 2-3 éve stabil, 1,5 M / év
Bush, Houston-Carson, Mingo, McCullers, Burns, Pineiro, Scales, McManis veterán minimumos játékosok. Őket látom visszajönni, a sapkából gyakorlatilag semmit nem foglalnak. A többiek lapát.
Ez azt jelenti, hogy a visszaigazolásokra (Gipson, Urban, Edwards, O’Donnell) elmegy kb 9-10 millió, cap szakilag 4 kis fizetésű játékos kiesik az 51-ből (mondjuk 2,5-3), szóval 6-8 millió.
Azaz ezekkel a minimális visszaigazolásokkal 24-26 millióval lennénk felette és akkor a keretet csak együtt tartottad minimális veszteségekkel, és nem igazoltál.
Bőven megoldható, hogy legyen pénz igazolni is, de nem nagy neveket. A kérdés, hogy mennyi a következő években lenyelt pénzt viszünk magunk előtt majd, s az idős játékosok meddig teljesítenek? Bár QB nélkül igazából baromi felesleges.
Reálisan nézve, akiket ki lehet rúgni.
- Grahamen lehet spórolni nem keveset és teljesen logikus is lenne a cut. Mondjuk ezesetben az U TE is hatalmas need.
- Leno. Erősen kétlem, hogy idén kirúgnák, mert jelenleg senki a rosteren rajta kívül. Viszont egy pay cutra igazán megkérhetnék.
- Miller: ha tisztán számoljuk, akkor 0,5 milliót spórolsz a kirúgásával vagy eltradelésével. Teljesen egyértelmű szerintem, hogy az ő személye csak kárt okoz. Megbízhatatlan, buta , nagypofájú ripacs, aki semmit nem tett le az asztalra. Remélem eladjuk valahova apróért.
- Wims: ő vele még annyit sem spórolnánk, de ő még annyira sem teljesít.
Akikkel hosszabbítani/módosítani lehet:
- Whitehair
- Hicks
- Fuller
- Mack
- Jackson
- Robinson
Na most ebből a 10, de inkább csak 8 névből lehet pénzt összeszedni. Mivel gondolom én igazolni is szeretnénk, így egy 20 millióval kellene nekilendülni, azaz az én általam prognosztizált visszaigazolásokkal kb 40 milliót kellene felszabadítani. Nem egyszerű.
Ezért ne tedd azt, amit Ryan Pace csinál. Ő is mondjuk egy Trubisky vs Mahomes/Watson döntésre van/volt attól, hogy hosszútávon a liga top GM-jei közt emlegessük. Viszont folyamatosan eladni a draft pickeket elképesztő felelőtlenség. Sokszor megtettem már ezt a felsorolást. S Macket nem is számolom most ide, mert ő egy top játékos. Viszont tradelni Trubiskyért, Millerért, Montgomeryért, Folesért és Gipsonért…
Ez 2., 3., 3., 4, 4., 4., 4. pickekbe került. Ez 7 pick, amit feladott többségében szar, gyengén teljesítő játékosokért, vagy egy futóért. (Gipsonnak adjunk egy évet) az elmúlt 4 drafton. Ebből egy valamire való GM húz 2 kezdőt, 3 használható játékost, meg 2 semmirekellőt és akkor nagyon finoman számoltam. Nagyon finoman.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
A cap megoldható. A nagyobbik baj hogy nem látom mi mit tudnánk adni hogy a Seahawks megváljon Wilsontól...La Canfora-tól infó:Wentz-cel kapcsolatban is mindent hallottunk már, ezt sem kell készpénznek venni. De a kétségbeesésben igazad van.
“Chicago needs a major upgrade, and the options are limited. League sources said the Bears were in fact pretty serious about Carson Wentz, and had internal discussions about Big Ben as well and were primed to be perhaps the only landing spot for him had he not agreed to take a significant pay cut to stay in Pittsburgh.”
Elég kétségbeesett lehet a GM QB ügyben
astroid
Egyre inkabb azt látom hogy nem lesz új qb, vagy max vki selejt a draftról, cap sincs egy tradehez sajnos ahogy írtátok.
davemayer
több mint 3 éve
La Canfora-tól infó:Wentz-cel kapcsolatban is mindent hallottunk már, ezt sem kell készpénznek venni. De a kétségbeesésben igazad van.
“Chicago needs a major upgrade, and the options are limited. League sources said the Bears were in fact pretty serious about Carson Wentz, and had internal discussions about Big Ben as well and were primed to be perhaps the only landing spot for him had he not agreed to take a significant pay cut to stay in Pittsburgh.”
astroid
Egyre inkabb azt látom hogy nem lesz új qb, vagy max vki selejt a draftról, cap sincs egy tradehez sajnos ahogy írtátok.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
astroid
571
La Canfora-tól infó:“Chicago needs a major upgrade, and the options are limited. League sources said the Bears were in fact pretty serious about Carson Wentz, and had internal discussions about Big Ben as well and were primed to be perhaps the only landing spot for him had he not agreed to take a significant pay cut to stay in Pittsburgh.”
több mint 3 éve
ricsiii83
1 339
#221 és #228 kompenzációs pickeket kapunk a 6. kör végén.Kövi GOAT itt fog jönni
tüsi91