Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 3 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Ok, itt az ideje, hogy esetleg tippeljünk a nemsokára aktuális QB ügyben:

A: Elhozzuk a két nagymenő egyikét, a vezetőségnek ez lenne az álomopció. Esély erre 0,5-2 %. Feladott évek 1. körös pickjei valószínűleg 21-23+ egy jó játékos
B: Elhozunk valaki kevésbé menőt pl, Garoppolo - Ez még mindig tetszetős lehet a vezetőségnek, esély is több van rá, lehetséges egy rövidebb-hosszabb fellángolás, amivel prolongáljuk a szart. Esély 8-18 % Sokba kerülne ez is, nem sokkal kevesebbe sajnos, mint az A opció.
C: Valaki olyat hoznak, aki csak szerintük előrelépés. Ez a szezon közepi kirúgásnak szurkoló szurkolóknak tökéletes variáció. Esély rá 5-15%. Cserébe talán nem kell a jövő éveket is odaadni. Talán
D: Erős felfelé trédelés a drafton. A két, azonnali előrelépést jelentő irányítóra esély sincs, szakértők szerint a következő 3 egyikére esetleg. Ellenünk szól, hogy több OB needes csapat is van előttünk, a semmire nem jó 8-8-cal (és kínos kieséssel párosuló) elért PO miatt az alkupoziciónk gyenge, illetve a cserepartnereink által ismert tény, hogy az FO szarban van és kell az irányító, a seggberúgás bármikor bekövetkezhet. Esély 25-35%. Itt lehet kiválasztani a jövő Trubiskiját, de Mahomes-át is. Az ár sajnos itt is nagyon magas lehet ((ha nem is az A variánssal egyenértékű) és a B verzió mellett itt lehet elkúrni a következő 2-3 évet....Ettől függetlenül a jelenlegi vezetés legvalószínűbb lehetősége (??)
E: A Dave által említett opció, Foles, pickek a falba és a leeső újonc irányító. Ez lenne a korrekt tőlük, de ez sajnos nem egy utolsó szalmaszába kapaszkodó menedzsment lehetősége. Esély ettől függetlenül 10-20%. A legolcsóbb ez lenne és adna esélyt egy következő vezetésnek.

Aminek örülnék: A

Ami lesz: D

Szerintetek mi lesz?

Ha van még tippetek, írjátok le!
csi77
A C lett, de a D esélyét sem adhatjuk fel.....😊

Az a röhej, hogy egy jól felépített, menedzselt támadósort, ilyen védelemmel mindkét fiú el tudna vezetni a Po-ig is, Dalton ezt kezdőként meg is tette éveken keresztül. Ja, csak ahhoz nem egy kiherélt támadófal és Nagy inkompetenciája kéne....

A hideget nem értem Daltonnal kapcsolatban, vagy Cincinnati mióta szubtrópusi éghajlatú?

Bízzunk benne, hogy kifogják az aranytojást tojó tyúkot a drafton és pár év múlva, ha a megérdemelt feledés homályába csúsznak, esetleg ezt az egyet lehet felemlegetni neki, mint pozitívum. 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 010
Ezzel megint adtunk a szarnak egy pofont. Tudtam hogy valami ilyesmi jön. Pace azt hiszi ezzel megmenti a melóját? És igen ahogy Tüsi is írta tavaly nem kelett olcsón inkább adtubk Folesért eg 4. kört. Aztán egy évre később idehozzuk Daltont. Valszeg megpróbáljuk Folest elboltolni szotyiért és szinte biztos vagyok benne hogy első körben megyünk föl valószínűleg Lancert. Dalton olyan lesz mint Glenonn eltesz 10 millát aztán a 4. meccs után jön Lance és ha mutat valamit akkor Pace beadja Georgenak higy ez az megvan az emberünk sínen vagyunk, minden fasza...Nem létezik hogy Dalton-Foles duóval megyünk neki a szezonnak mert akkor Pace és Nagy màr most kezdhet csomagolni...
Tomcsik
Te álomvilágban élsz sztem hogy ilyen Lance félékben gondolkodsz még mindig. Semmi értelme nem lenne úgy nekimenni az évnek hogy 2 tök ismeretlen qbt hoznak, és Dalton kezd ráadásul (atyaúristen leírni is fáj). Hoztak Foles mellé egy olyan játékost aki borítékolhatóan nem jobb egy centivel sem nála + ugyanazok a hibái mint Folesnak kb. Kivéve hogy semmit nem ismer a franchiseból és minden új lesz neki, a téli időről nem is beszélve...

Ez az az igazolás amire nincs egy indok sem hogy miért kell, semmi. És még örültünk hogy a colts tradelt anno és nem mi az ügyes fiúèrt... á komolyan márciusban így elvenni a kedvem az egésztől még egyik kreténnek sem sikerült.
davemayer
Mindegyikünk álomvilágban él. Te Foles álomvilágban. Azon nincs értelme vitatkozni melyik a jobb karrierjük ezen pontján, s abban egyetértünk, hogy ez egy rettentő szar igazolás volt, 1 évvel ezelőtt lett volna értelme fele ennyiért, nyugodtan hagyhattad volna lelépni most, ha feltételezzük, hogy ugyanazt a nehezen minősíthető teljesítményt hozta volna, mint Foles. Nem kellett volna 4.kört adni érte, nem lenne utána ennyi DM, mint Foles után. A piac szarul alakult és Pace és Nagy is tudja, hogy a drafton is szar helyzetben vannak, ezért túlfizettek egy lejtőn lévő egykori hosszú éveken át átlagban liga közepe QB-t, aki egy hasonló kaliberű csapatot, mint a mienk, egy szintén inkább védelem központú csapatot éveken át playoffba vitt, igaz ott egyből kiesett, bízva abban, hogy talán ez nekik is esély. Nyilván rajtuk kívül mindenki tudja, hogy ez blődség, nyilván ezt mindenki tudta Glennonnál is. Én ezt gondoltam Folesról is, akinek a teljesítményét ezzel a Dalton igazolassal nem én véleményeztem egyébként. Ezzel ugye az eddig fennálló Robertson-Harris után járó kompenzációs pick is úszik.

Ami azt illeti, hogy két ismeretlen QB. Ez nem igaz. Lazor 3 évig dolgozott Daltonnal, abból 2-n offensive coordinator volt.

Ami Tomcsik Lance álomvilágát illeti. Nem hiszem, hogy esély lenne rá a drafton. De csúszó QB mindig van, s mondjuk ha ő az, akkor 10. helyre felmenni érte nem blődség. Aki nem nézte öt eddig: lehet belőle egy nagy buktás, ugyanakkor a plafonja is nagyon magas. De mindenki scoutolja ki maga én is megteszem majd. Én Mac Jonest néztem eddig végig 2020-ból hála a YouTubeon fenn lévő 2 óra 20 perces videónak. Írok róla majd egy rövidebbet, hosszabbat. Én őt látom reális célpontnak. És azt is értem miért, ugyanakkor azt is miért vannak kételyek.

Ami a draftolt illeti. Visszajött Ifedi, azt gondolom annyiért amilyen jó közepes teljesítményt lehozott tavaly. Ettől lehet még persze nyugodtan Ot-t draftolni, de ez egy előkészülete annak, hogy QB-ért próbálunk menni.

Összességében ez egy szar igazolás, egy olyan GM-től, aki mindenteren szar helyzetben van. Nem csodálom, hogy sokaknak már most elment a kedve. Nehéz ezt értelmezni és elfogadni most. Ezért kár volt pénzt felszabadítani.
tüsi91
Dalton lesz a következő Glennon lenyom majd 3-4 meccset 10 milláért aztán átveszi a helyét a rookie. Biztos hogy megyünk QB-ért. Wilsonért a hírek szerint bármit oda adott volna nyílván ahogy várható volt a Seattle nem akart elcserélni egy top5 QB-t. Amelyik QB kiesik a top5-ből arra Pace rá fog repülni mert ez lesz az egyetlen esélye arra hogy megtartsa az állását. Nem létezik hogy egy Foles-Dalton duót elad Georgenak. Ezt a 10 milliót nem tudom hogy tudja megmagyarázni. Teljesen érthetetlen. ARob szinte tuti nem írja alá a taget, cserét fog kérni hülye lenne a Bortles-Trubisky -Foles arany hárömszög után Daltonnal játszani. Reménykedjünk hogy ha felmegy akkor jól húz mert ha nem akkor 3-4 évre el lehet felejteni hogy bármi közünk lesz a PO-hoz..

több mint 3 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ezzel megint adtunk a szarnak egy pofont. Tudtam hogy valami ilyesmi jön. Pace azt hiszi ezzel megmenti a melóját? És igen ahogy Tüsi is írta tavaly nem kelett olcsón inkább adtubk Folesért eg 4. kört. Aztán egy évre később idehozzuk Daltont. Valszeg megpróbáljuk Folest elboltolni szotyiért és szinte biztos vagyok benne hogy első körben megyünk föl valószínűleg Lancert. Dalton olyan lesz mint Glenonn eltesz 10 millát aztán a 4. meccs után jön Lance és ha mutat valamit akkor Pace beadja Georgenak higy ez az megvan az emberünk sínen vagyunk, minden fasza...Nem létezik hogy Dalton-Foles duóval megyünk neki a szezonnak mert akkor Pace és Nagy màr most kezdhet csomagolni...
Tomcsik
Te álomvilágban élsz sztem hogy ilyen Lance félékben gondolkodsz még mindig. Semmi értelme nem lenne úgy nekimenni az évnek hogy 2 tök ismeretlen qbt hoznak, és Dalton kezd ráadásul (atyaúristen leírni is fáj). Hoztak Foles mellé egy olyan játékost aki borítékolhatóan nem jobb egy centivel sem nála + ugyanazok a hibái mint Folesnak kb. Kivéve hogy semmit nem ismer a franchiseból és minden új lesz neki, a téli időről nem is beszélve...

Ez az az igazolás amire nincs egy indok sem hogy miért kell, semmi. És még örültünk hogy a colts tradelt anno és nem mi az ügyes fiúèrt... á komolyan márciusban így elvenni a kedvem az egésztől még egyik kreténnek sem sikerült.
davemayer
Mindegyikünk álomvilágban él. Te Foles álomvilágban. Azon nincs értelme vitatkozni melyik a jobb karrierjük ezen pontján, s abban egyetértünk, hogy ez egy rettentő szar igazolás volt, 1 évvel ezelőtt lett volna értelme fele ennyiért, nyugodtan hagyhattad volna lelépni most, ha feltételezzük, hogy ugyanazt a nehezen minősíthető teljesítményt hozta volna, mint Foles. Nem kellett volna 4.kört adni érte, nem lenne utána ennyi DM, mint Foles után. A piac szarul alakult és Pace és Nagy is tudja, hogy a drafton is szar helyzetben vannak, ezért túlfizettek egy lejtőn lévő egykori hosszú éveken át átlagban liga közepe QB-t, aki egy hasonló kaliberű csapatot, mint a mienk, egy szintén inkább védelem központú csapatot éveken át playoffba vitt, igaz ott egyből kiesett, bízva abban, hogy talán ez nekik is esély. Nyilván rajtuk kívül mindenki tudja, hogy ez blődség, nyilván ezt mindenki tudta Glennonnál is. Én ezt gondoltam Folesról is, akinek a teljesítményét ezzel a Dalton igazolassal nem én véleményeztem egyébként. Ezzel ugye az eddig fennálló Robertson-Harris után járó kompenzációs pick is úszik.

Ami azt illeti, hogy két ismeretlen QB. Ez nem igaz. Lazor 3 évig dolgozott Daltonnal, abból 2-n offensive coordinator volt.

Ami Tomcsik Lance álomvilágát illeti. Nem hiszem, hogy esély lenne rá a drafton. De csúszó QB mindig van, s mondjuk ha ő az, akkor 10. helyre felmenni érte nem blődség. Aki nem nézte öt eddig: lehet belőle egy nagy buktás, ugyanakkor a plafonja is nagyon magas. De mindenki scoutolja ki maga én is megteszem majd. Én Mac Jonest néztem eddig végig 2020-ból hála a YouTubeon fenn lévő 2 óra 20 perces videónak. Írok róla majd egy rövidebbet, hosszabbat. Én őt látom reális célpontnak. És azt is értem miért, ugyanakkor azt is miért vannak kételyek.

Ami a draftolt illeti. Visszajött Ifedi, azt gondolom annyiért amilyen jó közepes teljesítményt lehozott tavaly. Ettől lehet még persze nyugodtan Ot-t draftolni, de ez egy előkészülete annak, hogy QB-ért próbálunk menni.

Összességében ez egy szar igazolás, egy olyan GM-től, aki mindenteren szar helyzetben van. Nem csodálom, hogy sokaknak már most elment a kedve. Nehéz ezt értelmezni és elfogadni most. Ezért kár volt pénzt felszabadítani.
több mint 3 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Tomcsik

davemayer
Ezért gondolkodok Lanceba vagy valami újonc QB-ba. Biztos hogy Pace felmegy a drafton. Egyszerűen egy Dalton-Foles párossal nem mész neki a szezonnak, az öngyilkosság. Amúgy ez a Dalton dolog megmagyarázhatatlan...
Tomcsik
Ok de ha Folest a szerződése miatt felesleges kikukázni akkor minek hozol egy maximum hasonló képességűt ÉS utána felcserélsz a drafton hogy legyen egy rookied? Nem életszerű. Ha a drafton oldanák meg akkor ahhoz bőven elég Foles is, nem kell Dalton.
Úgy emlekszem hogy Folest nem érdemes most kitenni csak jövőre, tehát hozni Daltont mellé totál faszság, ennyi, ennek az értelmét nem lehet semmivel alátámasztani.

Nem látom jönni az elsőkörös qb draftot, azt igen hogy későbbi körökben hoznak egy projectet bár az is faszság mert azt már nem ők fogják kinevelni ha így haladunk az 100%.
Kabaré ez komolyan, értelmet nyert az a sok fasz pletyka hogy még big benre is rákerdeztek...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Tomcsik

davemayer
Ezért gondolkodok Lanceba vagy valami újonc QB-ba. Biztos hogy Pace felmegy a drafton. Egyszerűen egy Dalton-Foles párossal nem mész neki a szezonnak, az öngyilkosság. Amúgy ez a Dalton dolog megmagyarázhatatlan...

Szerkesztette: Tomcsik

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ifedit meggyőzte Scholes érkezése, marad még 1 évet.

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Tomcsik

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
mortirolo Chicago Bears 1 058
Tudtam, hogy nem ússzuk meg. Ezek akkor teszik a legjobbat a csapatnak, amikor nem csinálnak semmi. Most csináltak.

Szerkesztette: mortirolo
több mint 3 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Tomcsik
Szerintem ne nagyon reménykedjetek Lance-ban, Schefter ma azt mondta hogy inget-gatyát lehet arra pakolni, hogy az első 7 pickben kimegy a top4 QB, addig meg nem tudtok feltradelni 2 első körrel sem. Marad Mac Jones és Kyle Trask...
több mint 3 éve

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

iktriad
Ez meg nevetséges
davemayer
Dalton bizonyított kezdő QB volt évekig és még mindig Top 5 csere QB. És Foles mit tud felmutatni Philyn kívül?
iktriad
Dalton még annyit sem tud felmutatni.

Ezt annyira birom amúgy hogy top5 csere qb... beszállt a közepesen szar de jó O-ű Dallasba és csinált belőlük egy totál szar gyengébb O-t. Ez a teljesítmény ér nekünk 10 milliót? Normális esetben a helye is kérdéses lenne a ligában már.
davemayer
Azért ne csodálkozz, ha csak Scholes és BDN versenyez érdemben TC-ben a kezdő QB posztért, akkor végül az előbbi kerül ebből a vetélkedésből nyertesen...
több mint 3 éve

iktriad
Ez meg nevetséges
davemayer
Dalton bizonyított kezdő QB volt évekig és még mindig Top 5 csere QB. És Foles mit tud felmutatni Philyn kívül?
iktriad
Dalton még annyit sem tud felmutatni.

Ezt annyira birom amúgy hogy top5 csere qb... beszállt a közepesen szar de jó O-ű Dallasba és csinált belőlük egy totál szar gyengébb O-t. Ez a teljesítmény ér nekünk 10 milliót? Normális esetben a helye is kérdéses lenne a ligában már.

Szerkesztette: davemayer

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Jövőre jöhet Fitzpatrick! 😉
steelwolf
Ennel meg ő is sokkal jobb megoldás lett volna

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Lol 😀
Trubisky, Foles és Dalton 😀😀😀
Hárman egyszerre a pályán ? 😀
Heisman
Trubisky nincs nalunk mar.
Toto21
ettől még az oldal is behalt 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
Lol 😀
Heisman
Trubisky nincs nalunk mar.
több mint 3 éve

iktriad
Ez meg nevetséges
davemayer
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Lol 😀
Heisman

több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Lol 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
Beszélgessünk 2022ről...
davemayer
Nem lesz penz, QB es OL akkor se. Inkabb menjunk egybol 2023-ra.
több mint 3 éve

iktriad
Ez meg nevetséges

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Beszélgessünk 2022ről...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 3 éve
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Hát ha kell valakinek háttérnek 😎

több mint 3 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 902 — Eagles & Seahawks fan
Tehát hoztunk egy nem mobilis irányítót egy szar fal mögé.

Dalton rossz falak mögött így teljesített az elmúlt két évben:

2020 DAL 24x sack és 8 INT ( 11 meccsen)
2019 BEN 37x sack és 14 INT ( 13 meccsen)

Tuti megoldás lesz ő itt. Pacsi Pace-nek megint
Toto21
Ne hagyd ki, hogy egy nem fedett stadionban ami híres a rossz időjárásról. Dalton híresen elit ilyen körülmények között 😀
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Tehát hoztunk egy nem mobilis irányítót egy szar fal mögé.

Dalton rossz falak mögött így teljesített az elmúlt két évben:

2020 DAL 24x sack és 8 INT ( 11 meccsen)
2019 BEN 37x sack és 14 INT ( 13 meccsen)

Tuti megoldás lesz ő itt. Pacsi Pace-nek megint
Toto21
Ő biztos nem tartotta fontosnak ezeket a számokat!

Szerkesztette: steelwolf