Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 910
As the great @dpshow reported, Bears offered 3 1st and a 3 for Russell Wilson plus players. I'm told Seattle was offered a swath of players to choose from - including Mack and Hicks - with the possibility 1 or more could be dealt. But picks aren't that high and no QB for SEA ...
— Jason La Canfora (@JasonLaCanfora) March 17, 2021
érzek némi pánikot.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Jött Angelo Blackson DL játékos két évre. Journeyman , az elmúlt éve jobbra sikerült a Cardinalsban. Depth igazolás, hacsak Hickset nem passzoljuk el.twitter.com/pff_bears/status/1372397830376189955?s=21
Deon Busht is visszahoztuk egy évre.
Dalton 7 millió signing bonus, 3 millió base. Ezért mennyire kell pánikba esni?
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Jött Angelo Blackson DL játékos két évre. Journeyman , az elmúlt éve jobbra sikerült a Cardinalsban. Depth igazolás, hacsak Hickset nem passzoljuk el.Deon Busht is visszahoztuk egy évre.
Dalton 7 millió signing bonus, 3 millió base. Ezért mennyire kell pánikba esni?
több mint 3 éve
Egy év qb nélkül megedzette a pats szurkolókat is úgy látom 😉Pace eddigi QB "megoldásai":Ez mondjuk tényleg rohadtul lehangoló névsor. Nem könnyű a Bears szurkolók élete sem.
Mike Glennon (2017)
Mitch Trubisky (2017)
Nick Foles (2020)
Andy Dalton (2021)
Az eltékozolt pickeket és a feleslegesen kifizettet pénzt is figyelembe véve, ez már Bears szinten is kezd történelmi lenni. 😕
mortirolo
kolok1972
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Pace eddigi QB "megoldásai":Ez mondjuk tényleg rohadtul lehangoló névsor. Nem könnyű a Bears szurkolók élete sem.
Mike Glennon (2017)
Mitch Trubisky (2017)
Nick Foles (2020)
Andy Dalton (2021)
Az eltékozolt pickeket és a feleslegesen kifizettet pénzt is figyelembe véve, ez már Bears szinten is kezd történelmi lenni. 😕
mortirolo
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
mortirolo
1 058
Kyle Long, 5 millióért a Kansas City Chiefs-ben.
több mint 3 éve
Hope
138
És marad Wilson és elviszi a Seattle a piacról őket 🙃Wilsonért a hírek szerint ment volna 3 db első kör, 1 db 3. kör meg 2 kezdő játékos, akik gondolom nem Sam Mustipher és Anthony Miller lettek volna.Szerintem Fuller és Hicks volt benne a csomagban. És volt is olyan megérzésem hogy mindkettővel történni fog valami.
Tényleg nem sok választ el minket egy nukleáris pusztítástól a drafton.
tüsi91
Tomcsik
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Wilsonért a hírek szerint ment volna 3 db első kör, 1 db 3. kör meg 2 kezdő játékos, akik gondolom nem Sam Mustipher és Anthony Miller lettek volna.Szerintem Fuller és Hicks volt benne a csomagban. És volt is olyan megérzésem hogy mindkettővel történni fog valami.
tüsi91
több mint 3 éve
mortirolo
1 058
Pace eddigi QB "megoldásai": Mike Glennon (2017)
Mitch Trubisky (2017)
Nick Foles (2020)
Andy Dalton (2021)
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Biggs, aki azért elég jól informált szokott lenni az utóbbi időkben belengette, hogy Fuller cut lesz ebből.20 milliós pénz nyilván nem marad, s 11 milliót lehet vele spórolni.
Gondolom én Fuller szeretne egy nagy hosszabbítást Pace meg kevesebbre gondolt. S mivel kell a pénz, ezért marad ez vagy trade. Csak aki tradelne érte az kapásból úgy kezd, hogy szerződéshosszabbítás. Csodálkoznék, ha ebből egy 4. körnél többet ki lehetne sajtolni, bár még lehet annyit sem.
Mindenesetre hihetetlenül hullik szét az egész. Amiről beszéltünk. Bele kellett volna állni egy rebuildbe, s akkor a Fuller, Hicks tradek rendben vannak. De így? S Graham még mindig rosteren van.
több mint 3 éve
mortirolo
1 058
Dallas, Dalton 11 meccs, 64.9%, 2170 yard, 14 TD, 8 INT, PR: 87.3
Trubisky
10 meccs, 66.9%, 2,254 yard, 17 TD, 8 INT, PR: 93.8
És ez 10 millió? Normális?
Ez már csak azzal fokozható, ha feltrédelünk és még Foles is a nyakunkon marad.
több mint 3 éve
Hope
138
Lanceért 3 db első kör??🤔Hol írtam h megérte btw?Ah is hogy megérte 😊 Amúgy akkor 1 példa van rá eddig de ez is top3-ba töetént. Erre nem emlékeztem hogy RG ilyen drága volt.Szerintem sosem adtak még fel 3 első kört az első körben való felmozgásér főleg ha nem a top3 ba tradelsz. Tessék itt van pl a Goff trade ahol az első helyre tradelt be a Rams.RG3-ért történt ilyen:
Tomcsik
St. Louis Rams received:
Picks No. 6, 39 in the 2012 draft
Pick No. 22 in the 2013 draft
Pick 2 in the 2014 draft
Washington Redskins received:
Pick No. 2 in the 2012 draft
empty taxi
Tomcsik
Egyébként jah TOP3-ba történt, 1/6-ról 😊
Szal ha 1/20-ról akar felmenni az más tészta. Én már az 1/8-at se adnám 1/20 + jövő évi 1. körért.
Persze a 3 db 1. kör meg olyan ajánlat h ha felajánlaná Pace a Falconsnak ezt az 1/4-ért, én aláírnám.
empty taxi
több mint 3 éve
Hol írtam h megérte btw?Ah is hogy megérte 😊 Amúgy akkor 1 példa van rá eddig de ez is top3-ba töetént. Erre nem emlékeztem hogy RG ilyen drága volt.Szerintem sosem adtak még fel 3 első kört az első körben való felmozgásér főleg ha nem a top3 ba tradelsz. Tessék itt van pl a Goff trade ahol az első helyre tradelt be a Rams.RG3-ért történt ilyen:
Tomcsik
St. Louis Rams received:
Pick 2 in the 2014 draft
empty taxi
Tomcsik
Egyébként jah TOP3-ba történt, 1/6-ról 😊
Szal ha 1/20-ról akar felmenni az más tészta. Én már az 1/8-at se adnám 1/20 + jövő évi 1. körért.
Persze a 3 db 1. kör meg olyan ajánlat h ha felajánlaná Pace a Falconsnak ezt az 1/4-ért, én aláírnám.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
mortirolo
1 058
Csak én nem látom a nagy hírt Dalton-ról a hivatalos oldalon? Lehet,, hogy meg sem történt? Vagy valakik végre szétverték a Halas Hall-t? 😊
több mint 3 éve
Hope
138
Wilsonért a hírek szerint ment volna 3 db első kör, 1 db 3. kör meg 2 kezdő játékos, akik gondolom nem Sam Mustipher és Anthony Miller lettek volna.Félek olyan hülyeséget fognak csinálni a drafton egy feltrade miatt hogy Trubisky féle trade ahhoz képest semmi
tüsi91
több mint 3 éve
Hope
138
Wilsonért a hírek szerint ment volna 3 db első kör, 1 db 3. kör meg 2 kezdő játékos, akik gondolom nem Sam Mustipher és Anthony Miller lettek volna.Lett volna egy franchise QB és ennyi. Mire lenne egy valamire való csapat körülötte addigra visszavonul
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Wilsonért a hírek szerint ment volna 3 db első kör, 1 db 3. kör meg 2 kezdő játékos, akik gondolom nem Sam Mustipher és Anthony Miller lettek volna. Tényleg nem sok választ el minket egy nukleáris pusztítástól a drafton.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Ah is hogy megérte 😊 Amúgy akkor 1 példa van rá eddig de ez is top3-ba töetént. Erre nem emlékeztem hogy RG ilyen drága volt.Szerintem sosem adtak még fel 3 első kört az első körben való felmozgásér főleg ha nem a top3 ba tradelsz. Tessék itt van pl a Goff trade ahol az első helyre tradelt be a Rams.RG3-ért történt ilyen:
Tomcsik
St. Louis Rams received:
Pick 2 in the 2014 draft
empty taxi
több mint 3 éve
Szerintem sosem adtak még fel 3 első kört az első körben való felmozgásér főleg ha nem a top3 ba tradelsz. Tessék itt van pl a Goff trade ahol az első helyre tradelt be a Rams.RG3-ért történt ilyen:
Tomcsik
St. Louis Rams received:
Pick 2 in the 2014 draft
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Szerintem sosem adtak még fel 3 első kört az első körben való felmozgásér főleg ha nem a top3 ba tradelsz. Tessék itt van pl a Goff trade ahol az első helyre tradelt be a Rams.Biztos hogy nem lesz elég a 2 első kör önmagában, annyi a jobb helyen lévő QB needes csapat. Gyakorlatilag a Jags és a Jets pick után a 2 fennmaradó QB-ra lesz a licit 1/3-tól max. 1/7-ig úgy, hogy a Panthers, Resdkins, Patriots, 49ers, Lions, Raiders és Broncos is jobb pickkel rendelkezik cserealapnak, és akkor még arról nem is beszéltem, hogy a Dolphins-Falcons-Eagles trió is simán húzhat QB-t.Trent Williams kapcsán is feljött a Bears és Pace bedobta az "I tried" magyarázatot a médiába. Szóval összefoglalva a Wilson+WIlliams tervből lett egy Dalton+Ifedi. Nagyon sok a rossz GM a ligában, de ez talán mindent felülmúl amit az utóbbi 10 évben láttam GM-végrehajtást tekintve. Nem értem Pace hogy maradhatott a csapatnál - úgy gondoltam a szezon végén, hogy előadott valami nagyon attraktív tervet (valszeg Watsont/Wilsont vagy top QB-t a drafton), de erről gyakorlatilag kijelenthetjük hogy be is fuccsolt így az FA nyitás előtt már, feltrade-elni nem fogtok tudni top 7-be, csak 3 első körrel, és ott is max. a maradékot vihetitek.Azt láttad Trent Williams mi pénzt kapott a 49ertől? 😊 Esély nem volt rá 😊 3 első kör nem fog kelleni ha olyan hatodik hely környékére megyünk az 2 első kör egy második plusz az apró/ esetleges játékosok. Az lenne a legjobb ha Pace maradna a seggén 20 on kihúzni a legjobb elérhető OT-t , 2. körben WR és utánna találni még 1 használható kezdőt a hátra lévő körökben. Megnézni mire megyünk Daltonnal. Nyílván semmire de legalább lesz 1-2 használható játékos és az új FO bár pénzügyileg meg lesz csapva, de legalább lesznek pickek. Szerintem viszont tuti hogy Pace fel fog menni QB-ért...
Nekem a Bears alapvetően mindig is egy szimpatikus csapat volt, de az utóbbi másfél évben minden egyes komoly move-nál a röhögés fog el, ami azért nagyon szomorú, sajnálom srácok. Az ownershipet nagyon durván elő kéne vennie a szurkolótábornak, mert az már nem Pace hibája hogy ilyen ámokfutással nem rúgja ki magát, ez kőkemény owner-hiba.
Hulkeinstein
Tomcsik
Hulkeinstein
On April 14, 2016, the Rams sent their first-round pick, two second-round picks, a third-round pick, a 2017 first-round pick and a 2017 third-round pick to the Titans in exchange for the No. 1 overall pick, a fourth-round pick and a sixth-round pick.
Watson meg Wilson kapcsán repkedtek a 3 első körök...Aztán persze lehet hogy igazad lesz de nem hiszem. Vannak csapatok akik jobb pickeket tudnak adni mint mi, szar helyzetben vagyunk ezt aláírom, de ha valaki fel akar menni kb 4-5 helyre az nem lesz 3 első kör...Amúgy is legalább egy eső QB mindig van. Sokan azt is biztosra veszik hogy a Jets QB-t húz. Simán benne van hogy adnak Darnoldnak meg egy évet egy normális edzői stábbal és inkább hoznak neki valami jó skill playat. Persze sok minden lehet, de akkor fogom a hajam tépni ha Mac Jonesért fogunk felmenni top10-be...
több mint 3 éve
Nos igen, '17-ben kellett volna jól sáfárkodni a lehetőségeinkkel....😕Biztos hogy nem lesz elég a 2 első kör önmagában, annyi a jobb helyen lévő QB needes csapat. Gyakorlatilag a Jags és a Jets pick után a 2 fennmaradó QB-ra lesz a licit 1/3-tól max. 1/7-ig úgy, hogy a Panthers, Resdkins, Patriots, 49ers, Lions, Raiders és Broncos is jobb pickkel rendelkezik cserealapnak, és akkor még arról nem is beszéltem, hogy a Dolphins-Falcons-Eagles trió is simán húzhat QB-t.Trent Williams kapcsán is feljött a Bears és Pace bedobta az "I tried" magyarázatot a médiába. Szóval összefoglalva a Wilson+WIlliams tervből lett egy Dalton+Ifedi. Nagyon sok a rossz GM a ligában, de ez talán mindent felülmúl amit az utóbbi 10 évben láttam GM-végrehajtást tekintve. Nem értem Pace hogy maradhatott a csapatnál - úgy gondoltam a szezon végén, hogy előadott valami nagyon attraktív tervet (valszeg Watsont/Wilsont vagy top QB-t a drafton), de erről gyakorlatilag kijelenthetjük hogy be is fuccsolt így az FA nyitás előtt már, feltrade-elni nem fogtok tudni top 7-be, csak 3 első körrel, és ott is max. a maradékot vihetitek.Azt láttad Trent Williams mi pénzt kapott a 49ertől? 😊 Esély nem volt rá 😊 3 első kör nem fog kelleni ha olyan hatodik hely környékére megyünk az 2 első kör egy második plusz az apró/ esetleges játékosok. Az lenne a legjobb ha Pace maradna a seggén 20 on kihúzni a legjobb elérhető OT-t , 2. körben WR és utánna találni még 1 használható kezdőt a hátra lévő körökben. Megnézni mire megyünk Daltonnal. Nyílván semmire de legalább lesz 1-2 használható játékos és az új FO bár pénzügyileg meg lesz csapva, de legalább lesznek pickek. Szerintem viszont tuti hogy Pace fel fog menni QB-ért...
Nekem a Bears alapvetően mindig is egy szimpatikus csapat volt, de az utóbbi másfél évben minden egyes komoly move-nál a röhögés fog el, ami azért nagyon szomorú, sajnálom srácok. Az ownershipet nagyon durván elő kéne vennie a szurkolótábornak, mert az már nem Pace hibája hogy ilyen ámokfutással nem rúgja ki magát, ez kőkemény owner-hiba.
Hulkeinstein
Tomcsik
Hulkeinstein
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Biztos hogy nem lesz elég a 2 első kör önmagában, annyi a jobb helyen lévő QB needes csapat. Gyakorlatilag a Jags és a Jets pick után a 2 fennmaradó QB-ra lesz a licit 1/3-tól max. 1/7-ig úgy, hogy a Panthers, Resdkins, Patriots, 49ers, Lions, Raiders és Broncos is jobb pickkel rendelkezik cserealapnak, és akkor még arról nem is beszéltem, hogy a Dolphins-Falcons-Eagles trió is simán húzhat QB-t.Trent Williams kapcsán is feljött a Bears és Pace bedobta az "I tried" magyarázatot a médiába. Szóval összefoglalva a Wilson+WIlliams tervből lett egy Dalton+Ifedi. Nagyon sok a rossz GM a ligában, de ez talán mindent felülmúl amit az utóbbi 10 évben láttam GM-végrehajtást tekintve. Nem értem Pace hogy maradhatott a csapatnál - úgy gondoltam a szezon végén, hogy előadott valami nagyon attraktív tervet (valszeg Watsont/Wilsont vagy top QB-t a drafton), de erről gyakorlatilag kijelenthetjük hogy be is fuccsolt így az FA nyitás előtt már, feltrade-elni nem fogtok tudni top 7-be, csak 3 első körrel, és ott is max. a maradékot vihetitek.Azt láttad Trent Williams mi pénzt kapott a 49ertől? 😊 Esély nem volt rá 😊 3 első kör nem fog kelleni ha olyan hatodik hely környékére megyünk az 2 első kör egy második plusz az apró/ esetleges játékosok. Az lenne a legjobb ha Pace maradna a seggén 20 on kihúzni a legjobb elérhető OT-t , 2. körben WR és utánna találni még 1 használható kezdőt a hátra lévő körökben. Megnézni mire megyünk Daltonnal. Nyílván semmire de legalább lesz 1-2 használható játékos és az új FO bár pénzügyileg meg lesz csapva, de legalább lesznek pickek. Szerintem viszont tuti hogy Pace fel fog menni QB-ért...
Hulkeinstein
Tomcsik
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Trent Williams kapcsán is feljött a Bears és Pace bedobta az "I tried" magyarázatot a médiába. Szóval összefoglalva a Wilson+WIlliams tervből lett egy Dalton+Ifedi. Nagyon sok a rossz GM a ligában, de ez talán mindent felülmúl amit az utóbbi 10 évben láttam GM-végrehajtást tekintve. Nem értem Pace hogy maradhatott a csapatnál - úgy gondoltam a szezon végén, hogy előadott valami nagyon attraktív tervet (valszeg Watsont/Wilsont vagy top QB-t a drafton), de erről gyakorlatilag kijelenthetjük hogy be is fuccsolt így az FA nyitás előtt már, feltrade-elni nem fogtok tudni top 7-be, csak 3 első körrel, és ott is max. a maradékot vihetitek.Azt láttad Trent Williams mi pénzt kapott a 49ertől? 😊 Esély nem volt rá 😊 3 első kör nem fog kelleni ha olyan hatodik hely környékére megyünk az 2 első kör egy második plusz az apró/ esetleges játékosok. Az lenne a legjobb ha Pace maradna a seggén 20 on kihúzni a legjobb elérhető OT-t , 2. körben WR és utánna találni még 1 használható kezdőt a hátra lévő körökben. Megnézni mire megyünk Daltonnal. Nyílván semmire de legalább lesz 1-2 használható játékos és az új FO bár pénzügyileg meg lesz csapva, de legalább lesznek pickek. Szerintem viszont tuti hogy Pace fel fog menni QB-ért...
Hulkeinstein
több mint 3 éve
Trent Williams kapcsán is feljött a Bears és Pace bedobta az "I tried" magyarázatot a médiába. Szóval összefoglalva a Wilson+WIlliams tervből lett egy Dalton+Ifedi. Nagyon sok a rossz GM a ligában, de ez talán mindent felülmúl amit az utóbbi 10 évben láttam GM-végrehajtást tekintve. Nem értem Pace hogy maradhatott a csapatnál - úgy gondoltam a szezon végén, hogy előadott valami nagyon attraktív tervet (valszeg Watsont/Wilsont vagy top QB-t a drafton), de erről gyakorlatilag kijelenthetjük hogy be is fuccsolt így az FA nyitás előtt már, feltrade-elni nem fogtok tudni top 7-be, csak 3 első körrel, és ott is max. a maradékot vihetitek.Nekem a Bears alapvetően mindig is egy szimpatikus csapat volt, de az utóbbi másfél évben minden egyes komoly move-nál a röhögés fog el, ami azért nagyon szomorú, sajnálom srácok. Az ownershipet nagyon durván elő kéne vennie a szurkolótábornak, mert az már nem Pace hibája hogy ilyen ámokfutással nem rúgja ki magát, ez kőkemény owner-hiba.