Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Tehát hoztunk egy nem mobilis irányítót egy szar fal mögé.Dalton rossz falak mögött így teljesített az elmúlt két évben:
2020 DAL 24x sack és 8 INT ( 11 meccsen)
2019 BEN 37x sack és 14 INT ( 13 meccsen)
Tuti megoldás lesz ő itt. Pacsi Pace-nek megint
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Bears fans right now: @barstoolchicago pic.twitter.com/pQGEu7wCaa
— Barstool Sports (@barstoolsports) March 16, 2021
több mint 3 éve
Toto21
5 961
1 év 10 millió.Adam Schefter
Na most a kérdésem az, hogy ez olyan 1 év 10 millió, mint mondjuk Winstonnál vagy ez egy konkrét 1 év 10 millió.
De összességében ez a drafton nem zár ki semmit, a piacon minden mást igen. Foles és Dalton, mint valami lidérces álom, bár előbbi nem hiszem, hogy itt lesz szezon kezdetekor. Más kérdés, hogy kirúgni nem igen lehet.
Azért tényleg igaz a mondás, hogy mindig van lejjebb. Dalton tavaly kellett volna leigazolni 1 évre 5 millióért. De ez.
tüsi91
@AdamSchefter
·
12 Min.
Former Cowboys' QB Andy Dalton is signing a one-year, $10 million deal, with the chance to earn another $3 million in incentives, with the Chicago Bears, per sources.
Szerkesztette: Toto21
több mint 3 éve
Trinity
5
Chicago alatt nincs Kaptár?
több mint 3 éve
Cseberből Vederbe?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
1 év 10 millió.Na most a kérdésem az, hogy ez olyan 1 év 10 millió, mint mondjuk Winstonnál vagy ez egy konkrét 1 év 10 millió.
De összességében ez a drafton nem zár ki semmit, a piacon minden mást igen. Foles és Dalton, mint valami lidérces álom, bár előbbi nem hiszem, hogy itt lesz szezon kezdetekor. Más kérdés, hogy kirúgni nem igen lehet.
Azért tényleg igaz a mondás, hogy mindig van lejjebb.
Dalton tavaly kellett volna leigazolni 1 évre 5 millióért. Helyette jött Foles egy 4. körért cserébe évi 8 millióért. Most Dalton 10 millióért. Nehéz szavakat találni, bár ettől még a QB draft 1. körben továbbra is elég valószínű.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
Jövőre jöhet Fitzpatrick! 😉
több mint 3 éve
Részvétem.
több mint 3 éve
DangeRuss helyett DangeRusTy...
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Dalton-nak egy dolga lesz idén. Kirugatni Pace-t és Nagy-ot. Semmi többet nem kérek tőle
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Vannak érdeklődők Miller után. Lehet, hogy másutt kiteljesedik, de az sem érdekel. Itt saját magát intézte el, ez nem coaching, nem Nagy, nem Trubisky, nem Foles. Én nagyon örülnék, ha elmenne innen, s ha még adnak is érte valamit az csak bónusz.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Na tehát a Watson/Wilson -tól eljutottunk a nagyon érdeklődünk Dalton utánig. Valszeg a drafton fogunk felmenni QB-ért mert így ebben a bizonytalanságban Pace semmit nem tud lépni FA-n. Pace és Nagy repül ha nem találnak megoldást, kérdés mekkora kárt hagynak maguk után. A jövőbe tologatott milliók után nem sok GM akar majd ide jönni...
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
RRH Jacksonvillbe folytatjaTeljesen jó deal mindenkinek.
ricsiii83
Nem meglepő ez a Dalton sztori. Én tavaly is inkább őt preferáltam volna. A piacon senki jobb nem elérhető. A trade szituációk lutrik, a drafton meg simán benne van, hogy hoppon maradunk. Daltont sem tartom sokra, de ő neki voltak top 20as szezonjai sorban. Nem tudom, hogy erre képes lenne-e még karrierje ezen pontján, de nem feltétlenül blődség biztonsági tartaléknak, ha senkit nem sikerül leakasztani. Egyébként pletyka ez még, de ha netán realizálódik, akkor a stáb nagyjából el is mondja, hogy Folesról milyen véleménnyel vannak. De Dalton?
Ahogy várható volt nem vagyunk aktívak. Nincs is miből persze. Majd a másod-harmad vonalbeli szabadügynökök közül mazsolázhatunk.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 3 éve
RRH Jacksonvillbe folytatjaJöhet majd érte egy 5./6. körös kompenzációs pick.
ricsiii83
And the Bears are on the 2022 compensatory picks board, a borderline 5th/6th rounder for Roy Robertson-Harris going to Jacksonville for $6.1M APY. https://t.co/diy31aT5sl
— Nick Korte (@nickkorte) March 15, 2021
több mint 3 éve
Foles és Dalton is képes jól focizni ha van protection, szal nincs gáz.Oh wait...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
On NFL @RapSheet just said Chicago Bears have shown interest in Andy Dalton..he also said that Dalton is on a list with about every other QB that the #Bears have shown interest in FWIWFoles és Dalton együtt. Virginia néninek szóljon már valaki, hogy ez így nem jó.
twitter.com/BearGogglesOn/status/1371513222747013120
Bazzani
több mint 3 éve
On NFL @RapSheet just said Chicago Bears have shown interest in Andy Dalton..he also said that Dalton is on a list with about every other QB that the #Bears have shown interest in FWIWtwitter.com/BearGogglesOn/status/1371513222747013120
több mint 3 éve
Toto21
5 961
Ez mind így van és kiegészíteném, hogy Allen Robinson-al is várok egy hosszabb távút és nem Fr. Tag alatt fog játszani ( remélem).Az biztos, hogy így nem fog maradni. Én inkább opcióvá teszem a szerződéshosszabbítást úgy 2 év 21 millió / 14 garantált környékén, az idei évre megfelezett, de full garantált kialakitassal, amiből komoly dead money mellett, de minimális cap space megtakarítással 2022-ben is ki lehet lépni, de 2023-ban viszonylag kicsi dead money mellett.12 millás idei cap hit után 1.5 m dm -> 10.5 szerintem cut lesz, túl sok ez a pénz ahhoz, hogy rosteren maradjon. Akár csak Jimmy fiú esetében a 7M spórolás.Urban skillsettel rendelkező játékost könnyebb találni. A gyors első lépésű robbanékony, nagyobb villanásokra képes DL rotációs játékos, mint Edwards ritkább és értékesebb. Urban egy szorgos munkásember. Fontos az ilyen is, de ő érte nem fognak kapkodni. Az érdekes inkább az, hogy tavaly mondjuk így tippre és emlékezetre kb 25 százalékos snap aránya volt Edwardsnak. Na most arra sok ez a kontrakt. Lehet idén többet kap.RRH nem lesz. Hicks érdekes. Imádom a palit, de elkezdtek jönni nála a sérülések és tavaly nem volt annyira impact mint előtte. Idősödik is már. Nem lennék meglepve ha benne lenne egy trade dealben, de azon se ha cut lenne. Asszem közel 10 millát lehetne spórolni ha kitesszük...
tüsi91
Tomcsik
alatriste
Továbbá Fuller szerződése sem fog így maradni.
tüsi91
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Az biztos, hogy így nem fog maradni. Én inkább opcióvá teszem a szerződéshosszabbítást úgy 2 év 21 millió / 14 garantált környékén, az idei évre megfelezett, de full garantált kialakitassal, amiből komoly dead money mellett, de minimális cap space megtakarítással 2022-ben is ki lehet lépni, de 2023-ban viszonylag kicsi dead money mellett.12 millás idei cap hit után 1.5 m dm -> 10.5 szerintem cut lesz, túl sok ez a pénz ahhoz, hogy rosteren maradjon. Akár csak Jimmy fiú esetében a 7M spórolás.Urban skillsettel rendelkező játékost könnyebb találni. A gyors első lépésű robbanékony, nagyobb villanásokra képes DL rotációs játékos, mint Edwards ritkább és értékesebb. Urban egy szorgos munkásember. Fontos az ilyen is, de ő érte nem fognak kapkodni. Az érdekes inkább az, hogy tavaly mondjuk így tippre és emlékezetre kb 25 százalékos snap aránya volt Edwardsnak. Na most arra sok ez a kontrakt. Lehet idén többet kap.RRH nem lesz. Hicks érdekes. Imádom a palit, de elkezdtek jönni nála a sérülések és tavaly nem volt annyira impact mint előtte. Idősödik is már. Nem lennék meglepve ha benne lenne egy trade dealben, de azon se ha cut lenne. Asszem közel 10 millát lehetne spórolni ha kitesszük...
tüsi91
Tomcsik
alatriste
Továbbá Fuller szerződése sem fog így maradni.
több mint 3 éve
12 millás idei cap hit után 1.5 m dm -> 10.5 szerintem cut lesz, túl sok ez a pénz ahhoz, hogy rosteren maradjon. Akár csak Jimmy fiú esetében a 7M spórolás.Urban skillsettel rendelkező játékost könnyebb találni. A gyors első lépésű robbanékony, nagyobb villanásokra képes DL rotációs játékos, mint Edwards ritkább és értékesebb. Urban egy szorgos munkásember. Fontos az ilyen is, de ő érte nem fognak kapkodni. Az érdekes inkább az, hogy tavaly mondjuk így tippre és emlékezetre kb 25 százalékos snap aránya volt Edwardsnak. Na most arra sok ez a kontrakt. Lehet idén többet kap.RRH nem lesz. Hicks érdekes. Imádom a palit, de elkezdtek jönni nála a sérülések és tavaly nem volt annyira impact mint előtte. Idősödik is már. Nem lennék meglepve ha benne lenne egy trade dealben, de azon se ha cut lenne. Asszem közel 10 millát lehetne spórolni ha kitesszük...
tüsi91
Tomcsik
Liverpool Fc
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Urban skillsettel rendelkező játékost könnyebb találni. A gyors első lépésű robbanékony, nagyobb villanásokra képes DL rotációs játékos, mint Edwards ritkább és értékesebb. Urban egy szorgos munkásember. Fontos az ilyen is, de ő érte nem fognak kapkodni. Az érdekes inkább az, hogy tavaly mondjuk így tippre és emlékezetre kb 25 százalékos snap aránya volt Edwardsnak. Na most arra sok ez a kontrakt. Lehet idén többet kap.RRH nem lesz. Hicks érdekes. Imádom a palit, de elkezdtek jönni nála a sérülések és tavaly nem volt annyira impact mint előtte. Idősödik is már. Nem lennék meglepve ha benne lenne egy trade dealben, de azon se ha cut lenne. Asszem közel 10 millát lehetne spórolni ha kitesszük...
tüsi91
Szerkesztette: Tomcsik
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Urban skillsettel rendelkező játékost könnyebb találni. A gyors első lépésű robbanékony, nagyobb villanásokra képes DL rotációs játékos, mint Edwards ritkább és értékesebb. Urban egy szorgos munkásember. Fontos az ilyen is, de ő érte nem fognak kapkodni. Az érdekes inkább az, hogy tavaly mondjuk így tippre és emlékezetre kb 25 százalékos snap aránya volt Edwardsnak. Na most arra sok ez a kontrakt. Lehet idén többet kap.
több mint 3 éve
Tomcsik
8 010
Úgy fest Mario Edwards marad még hozzá több évre. Ilyen pletykák szaladgálnak.Nem volt rossz, de igen az ügyei bajosak, én is kiváncsi vagyok mennyi a garantált. Ezzel szinte biztossá vált hogy RRH nem lesz itt ( eddig is valószínű volt) Én Urbant megpróbálnám még vissza hozni olcsón és Goldman visszatérésével a D line meg is van jó mélységgel...
Szerk. : Schefter szerint 3 év 11.5 millió. Kíváncsi vagyok a részletekre.
2 meccsen Edwards eltiltott, van az a Charlotte-i nő ügye is. Nem gondolom, hogy a garantált sok lenne.
tüsi91